• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlar
bende dün biraz bozdum diyetiama bugün devam edicem

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 yk domates sos
1 kk peynir
1 dilim ekmek

öğlen misafir vardı
1 kase kısır
2 dilim kek
1 dilim börek
akşam
6 köfte
3 kaşık patates püre

öğlen cozuttum ya uffffff

ah ah ben hergün misafirlikteyim bak bugün yine gelecek... irade sınavından zayıf aldın sende canım:1: kısır bence masum ama kekle börek 2 gününü harcamış gibi... bide öyle düşün o zaman yemiyorum ben..

Meraba kizlar hep gec paylasiyorum ama bugundeb itibaren sinavlarm bitti günlük paylasirim insallah dünkü menüm sabah2 yudum ekmek bir yudum peynir oğlen corba 1 dilim ekmek 5 kofte aksam da tarhana corbasi ve 4 kasik türlü (patates patlican vardi icinde) bu kadarcik :)) sivi olarak 2 bardak yesil cayla 2.5 litre su spor olarak sabah 45 dakika leslie yaptim :) bundan sonra daha fazla vakit ayirirm ama ozel gunume girdim bugün, ne kadar yapabilirim bilmiyorum tatli krizine girmeden atlatmam lazim:)

ve ve ve bugün itibariyle 79.5 kiloyum nihahahaha:) yetmişli rakama girmek çok utu etti beni yaf
tartımıda sakladığım yerden çıkardım yaşayamıyorum onsuz:)

bugün yediklerim
öğlen geç kalktım eşime kıymalı yumurta yaptım ona yaparken kıymaya yağ koymadım yağsız kavrulmuş kıymadan kendime 2 tatlı kaşığı ayırdım

2 tatlı kaşığı kıyma kavurması
1.5 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 portakal
2 fincan şekersiz çay
ekmeğin ucu minicik bi parça

birazdan sıcak bişeyler içerim şekersiz
az öncede havuç kemirdim
aç değilim başkada bişey yemiycem bugün.....

ve ve ve bugün itibariyle 79.5 kiloyum nihahahaha:) yetmişli rakama girmek çok utu etti beni yaf

bugün yediklerim
öğlen geç kalktım eşime kıymalı yumurta yaptım ona yaparken kıymaya yağ koymadım yağsız kavrulmuş kıymadan kendime 2 tatlı kaşığı ayırdım

1.5 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 portakal
2 fincan şekersiz çay

az öncede havuç kemirdim
cnm senin bebek ne kadar
emiyomuydu

menüm
sabah
1 kaşık domates sos
1 kkpeynir
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta

öğlen
3-4 kaşık patates(içine yarım kk peynir baharat koydum
akşam
5-6 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kase yağsız yoğurt çorba

1 mandalin

slm kizlar nasilsiniz of ben cok yorgunum hemen menumu yazip uyuycam erken uyanmak tum gun cocuklarla ilgillenmek cok yoruyor beni :37:
sabah: kahvalti yapamadim
ara : 1 elma
ogle : 1 kase etli corba
ara:biraz findik fistik
aksam : lahana sarma 1 biber dolma biraz yogurt
su pek icemedim 1 litre anca olmustur :26:
spor: 100 ip gun icinde 30 dk yuruyus

Meraba kizlar hep gec paylasiyorum ama bugundeb itibaren sinavlarm bitti günlük paylasirim insallah dünkü menüm sabah2 yudum ekmek bir yudum peynir oğlen corba 1 dilim ekmek 5 kofte aksam da tarhana corbasi ve 4 kasik türlü (patates patlican vardi icinde) bu kadarcik :)) sivi olarak 2 bardak yesil cayla 2.5 litre su spor olarak sabah 45 dakika leslie yaptim :) bundan sonra daha fazla vakit ayirirm ama ozel gunume girdim bugün, ne kadar yapabilirim bilmiyorum tatli krizine girmeden atlatmam lazim:)
guzel menu bu malum gunler bendede etki ediyor canimin cekmeyecegi seyler yemek istiyorum ....

bugün yediklerim

1.5 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 portakal
2 fincan şekersiz çay

az öncede havuç kemirdim
cok guzel vermissin bravo valla sen bu gidisle bana yetiseceksin :27:
menüm
sabah
1 kaşık domates sos
1 kkpeynir
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta

öğlen
3-4 kaşık patates(içine yarım kk peynir baharat koydum
akşam
5-6 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kase yağsız yoğurt çorba

1 mandalin
cok guzel afiyet olsun

Bugün sınav var diye erken kaltim ve tartindgmda 79 lu rakamlari gordum hemde ozel gunlerimde olmama ragmen acaba o yuzden verdim de bitince geri alirmiyim die korkuyorum acikcasi :( ama olsun sonucta gordum ve mutluyum tatli yemeden bir gunumu bitirdm daha ne isterim :)

gelelim bugünkü menüme

sabah 2 yudum ekmek ve adaçayı ( bu aralar cok mide gazı sorunu yasiyorum adacayi iyi geliyor die okudum yesil cay yerine onu tuketiyorum )

öğlen 1 dilim ekmek bir kase çorba ve 4 yemek kaşığı dünden kalan türlü ( ögrenci olunca bir yemek iki üç gün gidiyor :) )
Aksam da 1 tane hazir bardak corba yapip ictim ve otobuste adacayiyla form biskuvi yedm agri kesici atmak icin iste bu kadar :)

Su 2 litre olmustur heralde bir turlu sayamıyorum unutuyorum : / spor olarak 1 saat tempolu yuruyus ve 10 dakika eliptik bisiklet yaptim, .

günaydın kızlar nasılsınız bakalım :34: bende dün kü menümü tamamlayayım önce akşam abarttım maalesef 2 gün geriye gittik diyette..

öğle 1 küçük kandil simidi,1 dilim kek 1 nescafe

akşam 1 kase tarhana çorbası yarım pors. kazandibi

spor 45 dk leslie yeşil çay 3 kupa su 3 lt...

Eğer bu hafta icinse 78 diyorum :) ama olurda verirsem iki hafta da nerdeyse 6 kilo olcak cokmu fazla olur bide siskinlik olurda veremezsem die de korkuyorum
vavvv cok iyi vermis olacaksin ama ilk haftalar oldugu icin cogu odem ve su oluyor ama motive edici yinede:34:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım :34: bende dün kü menümü tamamlayayım önce akşam abarttım maalesef 2 gün geriye gittik diyette..

öğle 1 küçük kandil simidi,1 dilim kek 1 nescafe

akşam 1 kase tarhana çorbası yarım pors. kazandibi

spor 45 dk leslie yeşil çay 3 kupa su 3 lt...

abartili degil ama kalorili yediklerin :20:onlarin yerine daha fazla yiyecek yiyebilirdin kalorisiz olanlardan :47:

kizlar biliyorsunuz ayin 23 unde yolculuk var bu yuzden izne ayrilmam gerekecek bu hafta ...yardimcimda daha izinden donmedi:50: benim izin surecinde listelerle ilgilenecek bir yardimci kaptana ihtiyacim var olmak isteyen varmi? ben gittikten sonra takim zorda kalmasini istemiyorum.. eger yardimci kaptan olursaniz bu sorumlulk duygusu insani dahada kilo vermeye zorunlu hissettiriyor ve diyeti bozma sansiniz kalmiyor :34:

hatunlar nerdesiniz yahuuu ...

simdi yesil cayim elimde gelinde beraber icelim :7:

bugün sabah
2 galeta
2 fincan şekersiz çay içtim

öğlen
1 kase yarım yağlı sütlü nesfit yedim

akşamda
2 kepçe 0 yağlı mercimek çorbası
5 köfte +salata yaedim
bide istemsizağzıma bir tane petibör bisküvi attım hihihih:)))))))

sporda
1 saatlik tempolu yürüyüş

kizlar biliyorsunuz ayin 23 unde yolculuk var bu yuzden izne ayrilmam gerekecek bu hafta ...yardimcimda daha izinden donmedi:50: benim izin surecinde listelerle ilgilenecek bir yardimci kaptana ihtiyacim var olmak isteyen varmi? ben gittikten sonra takim zorda kalmasini istemiyorum.. eger yardimci kaptan olursaniz bu sorumlulk duygusu insani dahada kilo vermeye zorunlu hissettiriyor ve diyeti bozma sansiniz kalmiyor :34:

kaptan tam olarak ne yapar? sorumlulukları neler?

nbaer kızlar.
bnede elbiseye sığma derdinde iken kendime 38bden elnbsler aldım yazlık 3-4 tane bakalım giyebilecekmiyim .
artık çare yok mecbur vericemmm
yazılı haftası
yazlılı okuyorum not giirtyorum
çok yoğunum pek uğrayamıyorum

Back
X