• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eski diyetisyen listemde aynı nerdeyse ayşa kayanın kiyle... ama bide onu deneyelim belki biraz daha iyi verdirir.. okumuştum zaten bi çıktısını alıp dolabıma asayım onuda :52: buzdolabının kapağı liste doldu iyice... artık kesin türkiyedesin değil mi buse? ben öyle anladım da... listeler halledilir inşallah ben kendime pek güvenemiyorum ama burda olucam o kesin... kızlarda kontrol eder hep beraber hallederiz.. kilo alma benim gibi izinde ha:1:

evet canim dogru anlamissin artik turkiyede kalicam,,, sizlere guveniyorum elinizden geleni yapacaginizdan eminim :16: umarim kilo almamm:18::18::18:

evet ya bende kayarmi diye korkuyorum cok guzel insani hem zayiflatir hem stres arttirir memnun kalirsan bizde alalim:35::52:

kesinlikle zıplamak kadar güzeli yok sanırım çocukken annemlerin yatağını kullanıyordum ama büyüynce olmuyor beğenirse kesin alırım :))

canım bu detoksu da burada bulmuştum 1,5 litre hazır yada kendi yaptığın ayrana 4 kaşık haşlanmış nohut 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek 4 kaşık haşlanmış bulgur ekliyorsun ve 2 salatalık rendeliyorsun sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği bir yumurta az peynir ve istedgn kadar salatalık domates tüketiyorsun :) sonra 2 şer saat arayla hazırlagını birer kase içiyorsun ikinci günde aynısını uyguluyorsun çay ve bitki çayları serbest sadece bide su başka birşey tüketmiyorsun :)

baya bir yerde okudum bunu en az 1-1.5 kilo gidiyor demiş herkes sadece vücutta biriken atıkları ( önceden yenilen cips çikolata kalıntılarını) atıyormuş ve su değil yağ kaybı yazıyordu bende uygulamaya başladm bugün ilk gün :) sonucunu da yazarım cuma günü kilomla beraber :3:

evet kızımı okula bıraktım akşam yemeğimi yapıyorum şimdi... elimde yeşilçay bi mola vereyim dedim:34: buse denk gelemiyoruz bi türlü :)
bu gün iyi başladım
kahvaltı 2 dilim tam buğday 1 kk peynir maydanoz yeşil çay
öğle yeşil salata limonlu ve az zeytinyağlı yarım tavuk göğsü yağsız sote 1 dilim tam buğday

gerisi de güzel olacak inşallah

kesinlikle zıplamak kadar güzeli yok sanırım çocukken annemlerin yatağını kullanıyordum ama büyüynce olmuyor beğenirse kesin alırım :))

canım bu detoksu da burada bulmuştum 1,5 litre hazır yada kendi yaptığın ayrana 4 kaşık haşlanmış nohut 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek 4 kaşık haşlanmış bulgur ekliyorsun ve 2 salatalık rendeliyorsun sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği bir yumurta az peynir ve istedgn kadar salatalık domates tüketiyorsun :) sonra 2 şer saat arayla hazırlagını birer kase içiyorsun ikinci günde aynısını uyguluyorsun çay ve bitki çayları serbest sadece bide su başka birşey tüketmiyorsun :)

baya bir yerde okudum bunu en az 1-1.5 kilo gidiyor demiş herkes sadece vücutta biriken atıkları ( önceden yenilen cips çikolata kalıntılarını) atıyormuş ve su değil yağ kaybı yazıyordu bende uygulamaya başladm bugün ilk gün :) sonucunu da yazarım cuma günü kilomla beraber :3:

buse de yapmıştı canım ayran detoksunu... ben biraz iradesizim pek yapamıyorum hadi sonuçlar güzel olur inşallah

him evetben burada paylasmistim :)
evet kızımı okula bıraktım akşam yemeğimi yapıyorum şimdi... elimde yeşilçay bi mola vereyim dedim:34: buse denk gelemiyoruz bi türlü :)
bu gün iyi başladım
kahvaltı 2 dilim tam buğday 1 kk peynir maydanoz yeşil çay
öğle yeşil salata limonlu ve az zeytinyağlı yarım tavuk göğsü yağsız sote 1 dilim tam buğday

gerisi de güzel olacak inşallah
aynen bi turlu karsilasamiyoruz:)
buse de yapmıştı canım ayran detoksunu... ben biraz iradesizim pek yapamıyorum hadi sonuçlar güzel olur inşallah

yaptim ama sadece bir gun :17: ikinci gunu bozmustim ayda sadece bir kez oneriliyor bu detoks eger obezsn ayda 2yapabilirmissin ay ben obezlikten cikmismiyimdir ya hemen bakimmm:52::52::52::52::52:

kizlarr yesilcay iciyorum gelin sizede ismarliyim:):7: sonra 100 ip atliycam ay cok tembel oldum ben iyice hareket pek etmiyorum eskisi kadarr :37:

kızlar ya heveslendim pedometre aldıydım netten paketi açtım belime takmak için kulpunu çekiyim dedim kırıldı kulpu ya daha hiç kullanmadan

sizin kullandığınız hangisinden kalınselinin vardı galiba

aletlerin hayırlı olsun:)
ben sana bişey sormak istiyorum ingilizce öğretmeni oldugunu söledin ya hemen soru yağmuruna tutim seni:))))

şimdi ben kendi başıma ingilizce öğrenmek istiyorum eşimle bebişde küçükken konuşursak falan kulak aşinalığı olsundiye hemde yurt dışına seyahat ettiğimizde işimize yarasın diye , ingilizce film seyredip kitap okuyabilmek için.... amacım bu

biz eşimle günde 5 kelime ezberliyoruz henüz cümle yapısı falan çalışmadık önce 1.5-2 ay kelime ezberleyelim ondan sonra cümle yapıusı çalışalım diyoruz sence doğrumu?

mesela evde bardak demiyoruz ingilzicesini söylüyoruz

evde tv pekizlemiyoruz ama özellikle açıyoruz ingilizce kanallar kulak aşinalığımız olsun diye

izlediğimiz yol doğrumu?
tavsiye edebileceğin başka şeylerde varmı
şimdiden teşekkür ederim:)

canım tv izlemk İngilizce kesinlikel kulak dolgunluğu yaratır.
tabi eklime olmadan cümlede kurulmaz ama tabi absit cümlelere de başlayabilrisiniz yavaştan
evde o kelimelri kullanmakta çok şe yarar
çocuğuna yapabileceğin şeyde
beim kızım yabancı bişiler duyunca hiç aydırgamıyor ebn evd ekonuşamıyorum basit şeyelr dışınd aeşim bilmiyor
ama İngilizce çocuk aşrkıalrı dinledi bebkliğinden ebr ve kendisin ezberliyor hep
İngilizce sayı sayabiliyor
renkelri falan biliyr daha 3 yaşında
nekdar çok karşıalşırsa okadr olağan jale geliyor yani.
tabi cümleyapıalrını öğrenemn için bir kitap edinin.
ama kelime olamdan cümle olmaz.

ben de sabırsızlıkla bekliyorum gelsinler trampolinim size ikrimi söyelrim umarım kaymaz. ama znnetmiyorum kayacağını.
çok işe raıyormuş. çünkü okadar yoğunumki spoara doğrudüzgün vakt ayıamıorum ama bunu tv karşısında d ayaparım heralde

iyi geceler kizlar menmu yazayim bugun hic dikkat edemedim ya ufffffff

sabah: 2 dilim tb ekmek biraz peynir

ara: 1 mandalina 1 portakal

ogle : makarna cacik:26:

aksam: 1 kase corba az sonra aciktim veee tuzlu kraker yedim:50:

spor : 150 ip 50 dk yuruyus
su sayamadim ama 2 litre icmisimdir

gunaydin kizlar :16::16::16::16:

kizlar listeyi simdi hazirliycam kendi kilomuda eklicem yarin bu listeyle devam edersiniz ben yarin giremiycem cunku yarin bizde hafta sonu sayildigi icin ailecek ciftlige gidecez sabahtan oyuzden simdi tartilayimki giremessem diye bur50 veya dannes cigim paylasima tasirsiniz listeyi :42: sonuc listesinide gece girer yaparim oldumu canlarm:54:

***9. Takım 344. ETAP***

buse8 (
76,8/76.4/0,4/%0,52)
izinli
stubbornn(72,3/0/0/%0)
bur50(73,8/0/0/%0)
ddanes(58,7/0/0/%0)

kalinkaselin(80,2/0/0/%0)

kahvelikitap(0/0/0/%0)yeni uye hedef kilo? kilosu 2 ye bolundu
kahveli kitap baslangic kilonu ve hedef kilonu unuttum ben yarin belirtirsin oldumu canim ...

malesef bu hafta az gorunuyor verdigim kilo ikigun once tartildim 1,4 kg vermis gorunuyordum ama regl sisligi var sanirim simdi 400 vermis gorunuyorum :2:

Kizlar dünkü menümü paylaşmayı unutmuşum gerçi malum ayran detoksu uyguluyorum sadece aksam azıcık çıtır leblebi yedim :( çikolataya karşı koyuyorm ama ona koyamiyorum napiim :( bugün de ikinci günüm ama içim dışım ayran oldu hadi hayırlısı. .

kızlar ya heveslendim pedometre aldıydım netten paketi açtım belime takmak için kulpunu çekiyim dedim kırıldı kulpu ya daha hiç kullanmadan

sizin kullandığınız hangisinden kalınselinin vardı galiba

Canım ben İl Sağlık Müdürlüğünde Çalışıyorm depodan aile hekimlerinin obez hastalarına dağıtılması için pedometre gelmişti önce kendi kururumumuza dağıttık obezite şube takip ediyo kaç adım attık diye markasını bilmiyorum açıkçası:))))

Kizlar dünkü menümü paylaşmayı unutmuşum gerçi malum ayran detoksu uyguluyorum sadece aksam azıcık çıtır leblebi yedim :( çikolataya karşı koyuyorm ama ona koyamiyorum napiim :( bugün de ikinci günüm ama içim dışım ayran oldu hadi hayırlısı. .

bende hala tık yok yürüyüşe gidiyorum dün gece tarhana çorbası içtim akşam bişey yemeden dayanamıyorum yahu
olmuyo yani
bu detoksu benda yapıcam neden takıldım hala anlamadım
eskiden yediklerimin çeyreğini bile yemedğim halde 5 gündür gram oynama yok bi andamı düşck bilmiyorumki

dün yediklerim

sabah bir kase nesfit

öğlen bir kase nesfit

akşam
5-6 ç.k çorba
1 kase makarna(çooooook az yağlı)

2 portakal:) çokmuyemişim

Back
X