• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gunaydin kizlar :16::16::16::16:

kizlar listeyi simdi hazirliycam kendi kilomuda eklicem yarin bu listeyle devam edersiniz ben yarin giremiycem cunku yarin bizde hafta sonu sayildigi icin ailecek ciftlige gidecez sabahtan oyuzden simdi tartilayimki giremessem diye bur50 veya dannes cigim paylasima tasirsiniz listeyi :42: sonuc listesinide gece girer yaparim oldumu canlarm:54:

tamammdır canım ellerine sağlık... bu bildirim günü de ne çabuk geliyıor yahu:52:

dün yediklerim

sabah bir kase nesfit

öğlen bir kase nesfit

akşam
5-6 ç.k çorba
1 kase makarna(çooooook az yağlı)

2 portakal:) çokmuyemişim

Hayır canım çok değil verememeyi de takma kafana ben çok duydum vücudun kendini korumaya aldığını bu bir haftalık bir durumdur sen kararli devam edersen verirsin ;)

dün yediklerim

sabah bir kase nesfit

öğlen bir kase nesfit

akşam
5-6 ç.k çorba
1 kase makarna(çooooook az yağlı)

2 portakal:) çokmuyemişim

canım çok yememişsin...düzensiz yemişsin bana göre...:40: bende nesfitin tadını çok severim ama yağdan veremediğin söylendiği için yemiyorum artık.. aklıma soktun şimdi canım çekti:27:

Hayır canım çok değil verememeyi de takma kafana ben çok duydum vücudun kendini korumaya aldığını bu bir haftalık bir durumdur sen kararli devam edersen verirsin ;)
katılıyorum kesinlike

Bu arada unutmusum dün 45 dk leslie yaptım 2.5-3 litre su ve 2 bardk adacayi ,1 tarçın karanfil çayi ictim ;)

güzel olmuş :46: beğeni butonumuz yok malum.. beğendim:34:

evet kızımı okula bıraktım akşam yemeğimi yapıyorum şimdi... elimde yeşilçay bi mola vereyim dedim:34: buse denk gelemiyoruz bi türlü :)
bu gün iyi başladım
kahvaltı 2 dilim tam buğday 1 kk peynir maydanoz yeşil çay
öğle yeşil salata limonlu ve az zeytinyağlı yarım tavuk göğsü yağsız sote 1 dilim tam buğday

gerisi de güzel olacak inşallah

akşam ki menümü de yazayım 1 dilim tam buğday mantar sote 1 pors. yeşil salata limolu zytinyağlı

ara 2 kestane

eyvah eyvah kimse uğramammış mı ne:26: buse gelince bi bakta üye alalım mı yeni takıma 2 kişi çıksa boşta kalıcaz iyice... sayımız çok azaldı pek muhabbet seven arkadaş ta yok gibi:1:

hAYIRLI OLSUN CANIM İNŞALLAH NORMAL SINIRLADA OLDUĞN GÜNÜ DE GÖRÜCE BURDA:54: SENDE BU İRADE VARKEN O MAKİNE ZAYIF SONUCUNU BİLE YAZAR :34:
oyyy agzindan duyum tatlim ya insallahh:52::52::52:
Bu arada unutmusum dün 45 dk leslie yaptım 2.5-3 litre su ve 2 bardk adacayi ,1 tarçın karanfil çayi ictim ;)
cok guzel hep boyle devammm:10::10::10:
eyvah eyvah kimse uğramammış mı ne:26: buse gelince bi bakta üye alalım mı yeni takıma 2 kişi çıksa boşta kalıcaz iyice... sayımız çok azaldı pek muhabbet seven arkadaş ta yok gibi:1:

tamam canim kim girerse katilmak isteyenler topigini kontrol etsin cagirsin :32::32:

mrb kızlar
benim menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
yufka ekmeği
biraz helva
1 kk peynir
öğle
1 kase bulgur pilav üstüne bikaç kaşık bamya
1 kase ayran
akşamda aynı olcek

leslie 45 dk yaıyorum 15 dk kaldı
bol su içtim

mrb kahvelikitap
listeye katılman için
yarınn sabaha kadar
gruba giriş klilon şimdiki kilon hedef kilon gerekli

kilo bildirimi yaparken
hatırlatıyım dedim

sabah yarım kibrit kutusu kadar peynir 2 dilim tam bugday ekmeği yedim karnım guuuurrrrrrr etti dedim sabah yakarım nasıl ola bir yarım daha yedim peynir 2 dilim kadar daha yedim:))))))))

iş yerinde bir neskafe içtim

öğlen arkadaşlar hadi güzel bi yere gidelim dediler
bende ortamı bozmak istemedim
gittik ben akdeniz salatası yedim kızlarda gaza geldi onlarda tavuklu salata yedi:))))
acayip toum bişe yemiycem daha::)))))))))

sabah yarım kibrit kutusu kadar peynir 2 dilim tam bugday ekmeği yedim karnım guuuurrrrrrr etti dedim sabah yakarım nasıl ola bir yarım daha yedim peynir 2 dilim kadar daha yedim:))))))))

iş yerinde bir neskafe içtim

öğlen arkadaşlar hadi güzel bi yere gidelim dediler
bende ortamı bozmak istemedim
gittik ben akdeniz salatası yedim kızlarda gaza geldi onlarda tavuklu salata yedi:))))
acayip toum bişe yemiycem daha::)))))))))

:46::46: yine bişeyler ye sen 7 gibi akşamları yoksa dayanamazsın bak:34: güzel bir gün olmuş afiyet olsun

bende menümü yazayım;

sabah 2 dilim tam buğday, beyaz peynir, maydanoz, yeşil çay

ara 1 günkurusu kayısı

öğle 2 köfte kadar haşlama et, yeşil salata, 1 dilim ekmek

ara 1 kayısılı probiyotik yoğurt

akşam 3 biberle ve 2 yumurtayla yapılmış yağsız omlet 1 dilim ekmek

su 2lt yeşilçay 3 kupa

spor yok

Back
X