• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tebrik ederim canım:46:

enazından kilo almamışsın canım bu hafta daha iyi olur inşallah. hesaplamalar herkesin doğru elinize sağlık... ben renksiz yapmışım yalnız buseden kopyalarken en son düzeltirim :1: stub da bi gelsin de

oooo kahveli kitap ne harika kilo vermişsin.
tebrik ederim

Çok teşekkür ederim canım Allah hiç durdurmasın hep verdirsin hepimize inşallah :)

**9. Takım 344. ETAP***

buse8 (76,8/76.4/0,4/%0,52)izne ayrılmak istiyor
stubbornn(72,3/72/0,3/%0,41)
bur50(73,8/73,8/0/%0)sabit
ddanes(58,7/58/0,7/%1,19)
kalinkaselin(80,2/79,4/0,8/%1)
kahvelikitap(83/78,4/4,6/%2,77)yeni uye, hedef kilo 60, kilosu 2 ye bolundu.

9. takım ortalaması %0.98

kızlar bu şekilde paylaşıyorum bur50 sende bi kotrol et canım
harikasiniz kizlar hepinizi tebrik ederim :16::16::16: ortalamamiz cok iyi ....

bugün liste yarışma derken menü de paylaşmadık... gelelim menüme ;

sabah 2dilim tam buğday, beyaz peynir,maydanoz, yeşil çay

öğle yavuk göğsü 150 gr kadar, yeşil salata, 1 dilim tam buğday

ara kayısılı probiyotik yoğurt

akşam( hala yiyorum :1:) 6 kaşık kadar kabak yemeği, salata, 1 dilim tam buğday

spor yok su 2 lt yeşil çay 2 kupa şimdilik...

Merhaba kızlar bugunku mmenumu paylasiyim ama utanc duyuyorum kendimden bugun bisler oldu bana canavar falan kacti icime resmen

Sabah Türk kahvesi şekersiz sonra ıhlamur 1 dilim tam buğday ekmeği cok az peynir ve bi tane salatalik

Arada 3 kaşık sütlaç yedm

Öglen 5 adet sarma 2 kaşık et yemeği :(

Ara 3 sarma

Aksam da 7 sarma 3 kasik et yemegi

Gün icinde 4 tane gün kurusu yedim bide azıcık bitter cikolata yedim :(( cok yemisim dimi spor da yapamadm gerci carsiya dolasmaya ciktim ama gezdm o spor deil ki :(
2 litre su oldu daha icerm bi yesil cay bide tarcinli karanfilli cay ictm

Merhaba kızlar bugunku mmenumu paylasiyim ama utanc duyuyorum kendimden bugun bisler oldu bana canavar falan kacti icime resmen

Sabah Türk kahvesi şekersiz sonra ıhlamur 1 dilim tam buğday ekmeği cok az peynir ve bi tane salatalik

Ara 3 sarma

Gün icinde 4 tane gün kurusu yedim bide azıcık bitter cikolata yedim :(( cok yemisim dimi spor da yapamadm gerci carsiya dolasmaya ciktim ama gezdm o spor deil ki :(

arada oluyor öyle bişeyler :52:akşam olmasa yine idare edermiş canım... hadi izin günün olsun bugün yarın aynen sağlıklı beslenmeye devam:34:

arada oluyor öyle bişeyler :52:akşam olmasa yine idare edermiş canım... hadi izin günün olsun bugün yarın aynen sağlıklı beslenmeye devam:34:

aynen akşam yemicektim sözde ama durduramadm kendimi :26: tek tesellim 1 dilim ekmekle gün geçirmiş olmak:5: ama yarın hiç kaçırmıcam söz verdim kendime gerçi tüm suç babamın inadına eve hergün çikolata getiriyor hain :52:

hoşgeldin canım... korkudan ayrılamadım bugün pc den sorumluluk verince:52::52: bence iyi 3. olduk:nazar::nazar: kahveli kitapta bireyselde 3 olmuş görünüyor...
sende benım gıbısın dsene sorumluluk duygusuyla eve gelır gelmez sonuc lıstesını hazırlayayım dedım:1:
bugün liste yarışma derken menü de paylaşmadık... gelelim menüme ;

sabah 2dilim tam buğday, beyaz peynir,maydanoz, yeşil çay

öğle yavuk göğsü 150 gr kadar, yeşil salata, 1 dilim tam buğday

ara kayısılı probiyotik yoğurt

akşam( hala yiyorum :1:) 6 kaşık kadar kabak yemeği, salata, 1 dilim tam buğday

spor yok su 2 lt yeşil çay 2 kupa şimdilik...
cok guzel tatlım afıyt olsun..

Ara 3 sarma

canım yarın hafıf beslenırsen bugunu kapatırsın ama sakın ac kalma te ama hafıf seyler:34:
aynen akşam yemicektim sözde ama durduramadm kendimi :26: tek tesellim 1 dilim ekmekle gün geçirmiş olmak:5: ama yarın hiç kaçırmıcam söz verdim kendime gerçi tüm suç babamın inadına eve hergün çikolata getiriyor hain :52:
ah bu babalar yokmu nıye boyle yaparlar anlamıyorum :20: ama ıste tuzaklara dıkkat edelım bız sonunda pes edeceklerdır :1:benım herıf halen dıyetımı bozma cabasında:27::27:

turkbayragi.gif
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 344. ETAP SONUC LİSTELERİ
turkbayragi.gif

10-17 Ocak 2014

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................5. TAKIM ..............1.38%:65: :nazar::66:

İKİNCİ .................4. TAKIM ..................1,29%:nazar::32:

ÜÇÜNCÜ .................9. TAKIM ..............0,98%:nazar::32:

BİREYSEL DERECELER:nazar:

ıste sonuclar kızlar ucuncuyuzz:10::8::72::nazar:
BİRİNCİ
5.takımdan............lucı221177...............4.02%:nazar::65::71:

İKİNCİ
4. takımdan.............Ebrueva......................3.22%:nazar::71:

ÜÇÜNCÜ
9.takımdan............kahvelıkıtap .....................2,77% :nazar::71:

sende benım gıbısın dsene sorumluluk duygusuyla eve gelır gelmez sonuc lıstesını hazırlayayım dedım:1:

cok guzel tatlım afıyt olsun..

canım yarın hafıf beslenırsen bugunu kapatırsın ama sakın ac kalma te ama hafıf seyler:34:

ah bu babalar yokmu nıye boyle yaparlar anlamıyorum :20: ama ıste tuzaklara dıkkat edelım bız sonunda pes edeceklerdır :1:benım herıf halen dıyetımı bozma cabasında:27::27:

ya bunların hepsi aynı heralde benim eşimde 1 haftadır eve bütün çerez çeşitlerini taşıdı... hazır kekler çikolatalar.... ki hazır kek kimse yemez bizde kesip önüne koysam kendi de yemez:52:

ya bunların hepsi aynı heralde benim eşimde 1 haftadır eve bütün çerez çeşitlerini taşıdı... hazır kekler çikolatalar.... ki hazır kek kimse yemez bizde kesip önüne koysam kendi de yemez:52:

demekki sadece benm babama özel değilmiş bunu duymakta rahatlattı geldiğimden beri alır gidersin sen deyip duruyor Ama ben moralimi bozmasına izin vermiyorum :) yarında sadece kahvaltı ve çorbayla gün geçirirsem dengelemiş olurum sanırım :) bana burası iyi geliyor ne zaman canım birşey istese akşam buraya yazılcak diye yiyemiyorum:52:

Bu arada 3. olmuşum hepinize teşekkür ederim sizin katkınızda var :)

yok canım o senin kendi başarın tekrar tebrik ediyorum. ben yiyesim gelince hemen oturuyorum kimse yoksa diyet listesi falan inceliyorum istek gidene kadar:52: yoksa krizler bitmiyor hala dengeleyemedim ben..

Ara 3 sarma

hiçde fazla değil toplasan 800 kalori bile yoktur belki
senin kilonda biri için günlük 2000 kalori lazım sadece vücuttkki reaksiyonlar için bide 1 saat yürürsen şayet 2300 kalori hadi ugün 1000 kalori aldın diyelim gene fazla değil sıkma canını :))))))))

yok canım o senin kendi başarın tekrar tebrik ediyorum. ben yiyesim gelince hemen oturuyorum kimse yoksa diyet listesi falan inceliyorum istek gidene kadar:52: yoksa krizler bitmiyor hala dengeleyemedim ben..

benimde arada çok yiyesim geliyor ilk aklıma burası geliyor akşam menü paylaşırken rezil olcam korkusuyla yiyemiyorum işte bu yüzden sizinde katkınız var :D ama bugün durduramadım kendimi bende sayı koydum bu sayıdan fazla yemiceksin die sadece onu yapabildim :) Canım bu arada yeni kişiler alınacakmı gruba ben gün boyu burdayım ama kimse olmuyor :(

şimdi çıktım birbuçuk saat yürüyüş yaptım üstümde inanılmaz bi enerji vardı
halada var hayret bişe:))))))))

hiçde fazla değil toplasan 800 kalori bile yoktur belki
senin kilonda biri için günlük 2000 kalori lazım sadece vücuttkki reaksiyonlar için bide 1 saat yürürsen şayet 2300 kalori hadi ugün 1000 kalori aldın diyelim gene fazla değil sıkma canını :))))))))

ya ne biliyim sarmaları yedim die bu rahatsızlık :( ama en sevdiğim yemek oluna böyle oldu işte :56:

benimde arada çok yiyesim geliyor ilk aklıma burası geliyor akşam menü paylaşırken rezil olcam korkusuyla yiyemiyorum işte bu yüzden sizinde katkınız var :D ama bugün durduramadım kendimi bende sayı koydum bu sayıdan fazla yemiceksin die sadece onu yapabildim :) Canım bu arada yeni kişiler alınacakmı gruba ben gün boyu burdayım ama kimse olmuyor :(
tebrik ederiz çok i kilo vermişsin
yeni kişiler çağıralım bencede
aslında bende giriyorumda kimse olmayınca çıkıyorum

ya ne biliyim sarmaları yedim die bu rahatsızlık :( ama en sevdiğim yemek oluna böyle oldu işte :56:
yediğinde bişey yok ki
bencede 1000 cal bile yoktur

benim menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
akşam
1 tabak(5-6 kaşık) makarna
1kase yoğurt

bende iki parça bitter çuku yedim:17::17::17::17:

üff ya benim motivasyona ihtiyacım var

nasıl da kilo veriyolar yani haftada 3,5 kilo vermiş birinci nasıl verdiki????

Back
X