• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

of karnım guruldadı bişeylerr yiyesim var kırılma anlarımdan biri sanırım
ama kırmıycam mutfağa gitcekken döndüm laptopu aldım buraya yazim dedim

şu an istediğim şey kaşarlı tost
en en en az 600 kaloridir yanıma kar kalcak
iki günlük yürüyüşüm hayır hayır yapmıycam veeeeee geçti:)))))))
google dnan şişman kadın resimlerine bakim biraz

benim menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
akşam
1 tabak(5-6 kaşık) makarna
1kase yoğurt

bende iki parça bitter çuku yedim:17::17::17::17:

üff ya benim motivasyona ihtiyacım var

nasıl da kilo veriyolar yani haftada 3,5 kilo vermiş birinci nasıl verdiki????

Deli gibi spor yapip birsey yemiyor bence :D bu çikolatalar basa bela :) nasil yapsakta motive etsek birbirimizi bilmiyorum ki

Guzel motivasyon araci bende ne zamn buzdolabini acsam hemen kapatıp yatmaya gidiyorm arkadasm guluyordu ama napiim anca uyurken aklma yemek gelmiyor

benim menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
akşam
1kase yoğurt

bende merak ettim gittim gruplarına baktım :1: lahana çorbası diyeti ve sirkeli karışım galiba yanlış anlamadıysam... zaten paylaşıcak kilo verme sırrını okuruz artık... ha bide 9 günde 6.5 kilo vermiş:1: ayol dedikodu yapar gibi oldu böyle yazınca:52:

helal olsun ben dayanamadım bu akşam, bari zararsız atlatayım diye 1 dilim ekmekle beyaz peynir yedim, bide 2 kuru kayısı attım ağzıma..

of yemedim bişey:))))))) gittim tartıldım aynada kendime baktım geçti kızlar
her zman gelmez bana ama arada abuk sabuk şeyler çeker canım
bu ikincisiydi:)))))
ama geldi geçti:))))))
ilkindede çikolata istmiştim ama oda geçti:))))))))))

şimdiiiiii sirkeli suyumu içip yaticiğim:)))))))
rejimimin 3. haftasıbı devirmek üzereyim
ve 3 haftada tek kaçamağım 1 dilimin yarısı kadar kek
bir dilim innnnnnncecik yaş pasta oldu:)))))
kendimden beklenmicek efor gösteriyorum:))))))))

kızlar bugün günüm var ve artık kaçamaklara bugünden sonra öyle bir sonki. bu hafta 1. olabilirim ha. o derce azmettim.
lütfen benden gazlarınızı esirgemeyin. yoksa elbiseye giremicem.

gunaydin kizlarr:16::16::16::16:

ya bunların hepsi aynı heralde benim eşimde 1 haftadır eve bütün çerez çeşitlerini taşıdı... hazır kekler çikolatalar.... ki hazır kek kimse yemez bizde kesip önüne koysam kendi de yemez:52:
benimkide cocuklari bahane edip onlara aliyorum diyo ne hikmetse benim encok sevdiklerimden aliyo:47:
demekki sadece benm babama özel değilmiş bunu duymakta rahatlattı geldiğimden beri alır gidersin sen deyip duruyor Ama ben moralimi bozmasına izin vermiyorum :) yarında sadece kahvaltı ve çorbayla gün geçirirsem dengelemiş olurum sanırım :) bana burası iyi geliyor ne zaman canım birşey istese akşam buraya yazılcak diye yiyemiyorum:52:
azmine hayran kaldim bir tavsiye daha vereyim sana spor yapmak istemediginde buraya kizlar birazdan 40 dklik yuruyus yapicam yaz soz vermis oldugun icin yapmak zorunda kaliyosun :32::32::32:
Bu arada 3. olmuşum hepinize teşekkür ederim sizin katkınızda var :)
tekrar tebrikler canim:54:
şimdi çıktım birbuçuk saat yürüyüş yaptım üstümde inanılmaz bi enerji vardı
halada var hayret bişe:))))))))
uwww harikasin aynen devamm:10:
ya ne biliyim sarmaları yedim die bu rahatsızlık :( ama en sevdiğim yemek oluna böyle oldu işte :56:
canimsin buda senin odulun olsun oyle dusun diyeti bozdum falan diye dusunme aynen diyetine ve sporuna devam ett bu yaz fistik olucazz:12::12:
benim menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
akşam
1kase yoğurt

canim sen spor yapmiyosun sanirim gunde 20 dk ile basla yuruyuse bak nasil gidiyor kilolar ..olumsuzluga yeryok biz kadiniz istedigimizi yapariz yaptiririz:27::27:

guzel taktik:1:
Guzel motivasyon araci bende ne zamn buzdolabini acsam hemen kapatıp yatmaya gidiyorm arkadasm guluyordu ama napiim anca uyurken aklma yemek gelmiyor
senin burcunu merak ettim ..benim esimde ayni diyoki yemek yememek icin uyumaliyim diye OGLAK bburcu uyumayi cok seviyo..
Teşekkür ederim :) evet cairalimda biz cagirabiliyormuyuz ?
herkes cagira bilir canimm bir kisiyi cagirmissin bile harikasin:kkk:
Ve 35 mekikle günü kapatıyorum ;)
:46::46::46::46::46::46::46:
of yemedim bişey:))))))) gittim tartıldım aynada kendime baktım geçti kızlar
her zman gelmez bana ama arada abuk sabuk şeyler çeker canım
bu ikincisiydi:)))))
ama geldi geçti:))))))
ilkindede çikolata istmiştim ama oda geçti:))))))))))

şimdiiiiii sirkeli suyumu içip yaticiğim:)))))))
rejimimin 3. haftasıbı devirmek üzereyim
ve 3 haftada tek kaçamağım 1 dilimin yarısı kadar kek
bir dilim innnnnnncecik yaş pasta oldu:)))))
kendimden beklenmicek efor gösteriyorum:))))))))
3 ay gectiginide goreceksin tatlim ..:72:
günaydın kızlarrrrrrrrrr

kızlar bugün günüm var ve artık kaçamaklara bugünden sonra öyle bir sonki. bu hafta 1. olabilirim ha. o derce azmettim.
lütfen benden gazlarınızı esirgemeyin. yoksa elbiseye giremicem.
bugunden sonra degilde bugunden itibaren baslasan daha iyi olacak:34: bugun cok dikkat et:56:

gunaydin kizlarr:16::16::16::16:

benimkide cocuklari bahane edip onlara aliyorum diyo ne hikmetse benim encok sevdiklerimden aliyo:47:

azmine hayran kaldim bir tavsiye daha vereyim sana spor yapmak istemediginde buraya kizlar birazdan 40 dklik yuruyus yapicam yaz soz vermis oldugun icin yapmak zorunda kaliyosun :32::32::32:

tekrar tebrikler canim:54:

uwww harikasin aynen devamm:10:

canimsin buda senin odulun olsun oyle dusun diyeti bozdum falan diye dusunme aynen diyetine ve sporuna devam ett bu yaz fistik olucazz:12::12:

canim sen spor yapmiyosun sanirim gunde 20 dk ile basla yuruyuse bak nasil gidiyor kilolar ..olumsuzluga yeryok biz kadiniz istedigimizi yapariz yaptiririz:27::27:

guzel taktik:1:

senin burcunu merak ettim ..benim esimde ayni diyoki yemek yememek icin uyumaliyim diye OGLAK bburcu uyumayi cok seviyo..

herkes cagira bilir canimm bir kisiyi cagirmissin bile harikasin:kkk:

:46::46::46::46::46::46::46:

3 ay gectiginide goreceksin tatlim ..:72:

bugunden sonra degilde bugunden itibaren baslasan daha iyi olacak:34: bugun cok dikkat et:56:

Günaydınnn :)

Öncelikle teşekkür ederim canım :42: bende öyle diyorum dünden beri kendime bu da hedefine ulaşyığın için ödül oldu die
:1: Canım benim burç çok karışık bir durum ya 22 eylül doğumluyum geçiş burcu oluyormuş hem başak hem terazinin özellikleri var amaa yükselenim OĞLAK :52: çok fazla uykuyu sevmem ama eğer bir şeye moralim bozulur yada aynı diyet zamanlarında olduğu gibi irademi kaybetmeye yakınsam direkt uykuya sığınırım :1: Bu arada baktım diğer sayfalar hep üye çağırıyor bende dedim hiç netten ayrılmıyorum tüm üyeleri kapmaya karar verdim:52::52::52::9:

bu arada sabah kahvaltıda
yarım elma bir dilim tb ekmeği ve 20 gr peynir belkide daha az yedim ve ıhlamur içtim :34:

sonra çıktım yürüyüş yaptım 1 saat falan adım sayar da 7501 adım gözüküyor sonra eve geldim ev 6. katta olunca 4 katını merdivenleri koşarak çıktım baktım nefessiz kalınca gerisini de asansörle çıktım artık ama olsun en azından 4 kat çıktım:52::32:

bu arada sabah kahvaltıda
yarım elma bir dilim tb ekmeği ve 20 gr peynir belkide daha az yedim ve ıhlamur içtim :34:

sonra çıktım yürüyüş yaptım 1 saat falan adım sayar da 7501 adım gözüküyor sonra eve geldim ev 6. katta olunca 4 katını merdivenleri koşarak çıktım baktım nefessiz kalınca gerisini de asansörle çıktım artık ama olsun en azından 4 kat çıktım:52::32:

süpersin canım ya azim dedikleri şey bu:)))))
ben akşam çıkmayı trcih ediyorum yürüyüşe sitenin yürüyüş parkurunda yürüdüğümü görenler salak salak bakıyo bu salak lafını kullancam yani yürüyüş parkurunda halay çekmemi bekliyolar heralde
özellikle parkurun kenarında oturmuş çekirdek çitleyen teyzeler bakıyo sinir şeyler onlar akşam olunca evlerine gidiyolar bende o zman çıkıyorum:)

şimdi gidip bişeyler yiycem sonra ev işleri sonra avm ye gitmemiz erek sonra tekrar ev işi yarındaaaa
dağcılık kulübüyle 17km lik yürüyüşe çıkıyoruz pazartesiye inşallah sağlam kilo verebilirim bu hafsonu çok yoğun geçecek çünkü:)))))

Merhaba arkadaşlar ben esra 90 kiloyla diyet yapmaya basladim şimdi 83, 3 kiloyum 1, 65 boyundayim bu ayin sonunda 80 olmam lazim nisanin sonunda 65 ve temmuz sonunda 50 olmak istiyorum biraz zor ama kararliyim beni de araniza alirsaniz sevinirim

süpersin canım ya azim dedikleri şey bu:)))))
ben akşam çıkmayı trcih ediyorum yürüyüşe sitenin yürüyüş parkurunda yürüdüğümü görenler salak salak bakıyo bu salak lafını kullancam yani yürüyüş parkurunda halay çekmemi bekliyolar heralde
özellikle parkurun kenarında oturmuş çekirdek çitleyen teyzeler bakıyo sinir şeyler onlar akşam olunca evlerine gidiyolar bende o zman çıkıyorum:)

Ayni dert bende de var canim sirf bu yuzden ebe kosu bandi aldim sanki disarda yuruyus yaptigimi gorenler suna bak yemis yemis vercem die ugrasio diolar gibi gelio ama memlekete gelince mecbur disarda yürüyorum bugunde stadyuma gittm hem orda yuruyenlerde oluyo yalniz kalmiyorum :)

Back
X