• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bitter cikolataaaa favorimm;)) tiramisu degilde gullac ne guzel bi tattir yaaaa♥♥♥ tarcinli sutu severim tarcin süt ürünleri cok yakisiyo zatennn:))bende tatli krizlerine falan girerim saniyodum ama bi hafta oldu girmedim dun kek yedim ama kendi istegimle:))

Herkese günaydın.Bende şekeri çay kahveyi bırakalım 12 yıl oldu.Çevremde herkesede bıraktırdım söylene söylene :8: Şekerin tanesi düşse içemiyorum artık iğrenç geliyo tadı.

Vayy bee ne guzel neredeyse takimca seker tuketmiyoruz demekki iste buna cok sevindim :) suan olsa o gullac yermiyim ahhh!! Bilemiyorm .acikcasi insanin damak tadi 21 gunde deisiyormus okadar sure tatli ymeynce insan tadini bile unutuyor en azndan bnm icin oyle cikolatanin tadini hatrlamiyorum mesela :)) ben bir turlu etrafimdakilere biraktiramadm yaa hepside en az 1 kasik atiyorler dusuncesi bile igrenc :///

Vayy bee ne guzel neredeyse takimca seker tuketmiyoruz demekki iste buna cok sevindim :) suan olsa o gullac yermiyim ahhh!! Bilemiyorm .acikcasi insanin damak tadi 21 gunde deisiyormus okadar sure tatli ymeynce insan tadini bile unutuyor en azndan bnm icin oyle cikolatanin tadini hatrlamiyorum mesela :)) ben bir turlu etrafimdakilere biraktiramadm yaa hepside en az 1 kasik atiyorler dusuncesi bile igrenc :///

21 gunu asker gibi sayacam ozaman safaga daha cok var;))) benim etrafimdakikerde tüketiyor ozelikle annem biraktiramiyom zaten kilolu korkuyom vala daha kotu olcak yaz tatllerinde anneme kilo verdirdityom onu birakip gelince kilo aliyo:))

21 gün dayanabilirsem fırından yeni çıkmış dumanı tüten bir böreğin tadı nasıldır onuda unutabilirmiyimki :1:

dayanmakta zorlacaklarım

karnıbahar kızartması
yaş pasta , sütlü tatlılar
pişi
lahmacun
kısır
mercimekli bulgur pilavı
nohutlu pirinç pilavı
güzel soslu makarna :))
kumpir

normaldede yemediklerim

kola imkansız midem bulanıyo en en en kötü light içebiliyorum
hamburger o vıcık vıcık şeyi yiyemem
pizza hayatımda iki kere yedim dışardan
çay,kahve,türk kahvesi,bitki çayı şeker kullanmam normaldede
şebetli tatlıdanda bir baklavayı anca yerim şerbetle hiç hiç aram yok
atates kzırtması
diyette olmnasamda yemiycem şeyler

bende en en en büyük yanlış şuymuşki
yemekleri inanılmaz yağlı yağlı yapıyomuşum
ben bir buçuk ayda 5 lt yağ harcayan insandım yemeklere:)) iananbiliyomusunuz:) hele salatalara
5 lt yağ nasıl biter??????
pilav yapcamda nerdeyse yarım çay bardağı yağ kullanıyodum 1 gr yağ 9 kalori olsa
1 yemek kaşığıda 7 gr 1 yemek kaşığı yağda 63 kalori var başlı başına
pilava 5 ymek kaşığı yağ kullandığımı düşünelim 365 kalori bana sadece pilavın yağından geliyomuş
bide yanında salata yediğimi varsayalım salatayada 3 yemek kaşığı yağ atıyodum 189 kaloride salatanın yağından geldi
ben sadeece 1000 kaloriyi yemeklerin yağından alıyomuşum ne kadar yanlış bir şeymiş :))))))

ben 31 aralıkta diyete başladım 1.5 ay geçmiş be ben 1 litre yağı yeni bitrdim:))
onudaaa kek falanda yaptım yane:))))))
gerçekleri görebildiğim için çok mutluyum:)))
düşünsenize hem yağ yiyceksiniz öyle man aman bişeyde yemiceksiniz ama kilo almaya devam etceksiniz ne gıcık bi durum sırf yağ içmek için kilo veremiceksiniz:)))) ayyyy sinir oldum kendime:)

günaydınlar....güzel bir haftasonu olsun herkese ....takımca tebrik ettim mi ben 2. olduk:46::46: kahvelikitap bunlarda sana canım:46::46::46: 2. oldun bireyselde öpüyorum hepinizi :54: ve kaçıyorum çok iş var çokkkk....

günaydınlar....güzel bir haftasonu olsun herkese ....takımca tebrik ettim mi ben 2. olduk:46::46: kahvelikitap bunlarda sana canım:46::46::46: 2. oldun bireyselde öpüyorum hepinizi :54: ve kaçıyorum çok iş var çokkkk....
liste değişcekmiş galiba sen değiştirdinmi ddanescim
yoksa ceza puanı alırız
dalini izinden dönmüş şekilde yazıp ortalama hesaplancak yeni takım sıralaması değişiyosa yapılcak
bebişlerden fırsat bulamıyorum yardımcı olurdum yoksa

kızlar beni izinli yazarmısınız bi dahakine
daha erken sanırım diyet için

perşembede akşama kadar güzel diyetimi yaptım
2 saate yakın yürüyüşümü yaptım
cuma iyi çıkcaktım
ama gece bebiş ağladı
sanırım süt azaldı
gece yarısı yemek zorunda kaldım bişeyler
yine olmadı pek

bi süre izin alsam i olcak ortalamayıda düşürmiyim
emzirmeyle olmuyo pek denedim ama

grşürüz kızlar

dayanmakta zorlacaklarım

karnıbahar kızartması
pişi
lahmacun
kısır
mercimekli bulgur pilavı
nohutlu pirinç pilavı
kumpir

normaldede yemediklerim

atates kzırtması

ben bir buçuk ayda 5 lt yağ harcayan insandım yemeklere:)) iananbiliyomusunuz:) hele salatalara
pilav yapcamda nerdeyse yarım çay bardağı yağ kullanıyodum 1 gr yağ 9 kalori olsa
pilava 5 ymek kaşığı yağ kullandığımı düşünelim 365 kalori bana sadece pilavın yağından geliyomuş
bide yanında salata yediğimi varsayalım salatayada 3 yemek kaşığı yağ atıyodum 189 kaloride salatanın yağından geldi
ben sadeece 1000 kaloriyi yemeklerin yağından alıyomuşum ne kadar yanlış bir şeymiş :))))))

ben 31 aralıkta diyete başladım 1.5 ay geçmiş be ben 1 litre yağı yeni bitrdim:))
düşünsenize hem yağ yiyceksiniz öyle man aman bişeyde yemiceksiniz ama kilo almaya devam etceksiniz ne gıcık bi durum sırf yağ içmek için kilo veremiceksiniz:)))) ayyyy sinir oldum kendime:)

Ooo zararlı kabul edilen şeylerin çoğunu sevmiyorsun ne güzel :46: Ama aşırı yağ kullanıyordum dedin ya ben senden de fazla yağ kullanırım utandım şimdi :26:

selam kızlar
2.olmuş takımımız tebrikler.inşallah bir dahaki haftalarda katkılarımızla liste başına yerleşiriz

ama bakıyorum tatlılar,çikolatalar,börekler havada uçuşuyor herkes acıkmış mı,yasak yiyecekleri mi özlemiş ne... cıssss sözünü bile etmeyelim çünkü siz yazdıkça hayal edip benimde canım çekti.

şeker konusuna gelince şekersiz çay içemeyenlerden biri de benim. tek avantajım çay sevmiyorum çok. o yüzden içmesemde oluyor.ama bu hafta bitki çaylarını da şekersiz içmeye başladım normalde 1 çay kaşığı bal koyardım şuan zor geliyor ama inşallah bu süreci atlatıp bende sizin gibi şekersiz içenler grubuna girecem :)

Son düzenleme:
Ooo zararlı kabul edilen şeylerin çoğunu sevmiyorsun ne güzel :46: Ama aşırı yağ kullanıyordum dedin ya ben senden de fazla yağ kullanırım utandım şimdi :26:

evet buna ne kadar şükretsem az galiba:))))))))
abur cuburuda sevmem:)))

ama en evdiğim şey ocağınbaşında yemek pişerken sıcak sıcak atıştırmak böylece neyi ne kadar yediğimide bilemiyorum:))))
mesela yyala çorbası piştimi ocaktan iner inmez küçük bi kase hemen yerim:))
yada patlıcan kızarıtyorum mesela hemen ekmeğin ucundan koparıp arasına koyup yerim gibi bunada engel olamiyorum:))

bende diyette olmasam da kızartma,kola,ekmek,kullanmıyorum.yemeklerde doğal zeytinyağı kullanıyorum ama sen 1.5 ayda 5lt yağ çok kullanıyormuşsun azaltman süper olmuş tebrikler.

selam kızlar
2.olmuş takımımız tebrikler.inşallah bir dahaki haftalarda katkılarımızla liste başına yerleşiriz

ama bakıyorum tatlılar,çikolatalar,börekler havada uçuşuyor herkes acıkmış mı,yasak yiyecekleri mi özlemiş ne... cıssss sözünü bile etmeyelim çünkü siz yazdıkça hayal edip benimde canım çekti.

şeker konusuna gelince şekersiz çay içemeyenlerden biri de benim. tek avantajım çay sevmiyorum çok. o yüzden içmesemde oluyor.ama bu hafta bitki çaylarını da şekersiz içmeye başladım normalde 1 çay kaşığı bal koyardım şuan zor geliyor ama inşallah bu süreci atlatıp bende sizin gibi şekersiz içenler grubuna girecem :)

yaptığımız yanlışları anlatıyoduk haalı beslenme şekilleri temalı:))
o zman isim vermeden konuşalım:))
şifreli mesela:))))

kod adı: hamur işi,kızartma,vs:))

bende diyette olmasam da kızartma,kola,ekmek,kullanmıyorum.yemeklerde doğal zeytinyağı kullanıyorum ama sen 1.5 ayda 5lt yağ çok kullanıyormuşsun azaltman süper olmuş tebrikler.

Ben kışın çok aramasamda yazın kolasız duramam.İzmir sıcağına başka türlü katlanamıyorum.Zeroyla idare ediyorum ama şekerli olanı ağzıma bile koymam.Şeker sanki zehirmiş gibi geliyor.Kızartma ve ekmekte severim ben :(

Tatlım 1.5 ayda 5 litre yağ bitiripte bunu azaltan kalinkaselin ben değilim.Ben onun 2 katı yağ kullanıyorum :50:

güzel konu açılmış bende yazayım.. aslında sevdiğim sevmediğim konusuna gelince en şanslılardan biriyim... e 5 yıldır aynı kilodayım nerdeyse demek ki versem kilomu korumak kolay olacak...

kızartma, poğaça gibi şeyler bizim evde hiç yapılmaz, hazır gıdalardan sevdiğim birşey yok nerdeyse... salam türü şeyler, paketli kek kurabiyeler,
hamburger pizza vb, beyaz ekmek( tadını cidden sevmiyorum), cola,cips, hazır yaşpasta vb asla bizim eve giremez...
şekeri çay içmeye başladığım andan itibaren kullanmadım, bende kızımın bitki çaylarına katmıyorum damak tadı alışmasın diye..

zaafım olan gıdalar da var tabi... dışarda kumpir ve iskender yiyebiliyorum...ama ayda yılda ancak yani... izinde olduğumda genelde kaçamak bunlar oluyor...çerez vardı benim vazgeçemediğim çok şükür ondan da resmen bağımlı gibi kurtuldum... 1 kase çerezle günlük kaloriyi alıyordum resmen...
onun dışında sağlıklı şeyler sevdiklerim... abartınca onlarla da kilo alıyorsun tabi sağlıklı olmaları yatmiyor:1::52:

liste değişcekmiş galiba sen değiştirdinmi ddanescim
yoksa ceza puanı alırız
dalini izinden dönmüş şekilde yazıp ortalama hesaplancak yeni takım sıralaması değişiyosa yapılcak
bebişlerden fırsat bulamıyorum yardımcı olurdum yoksa

kızlar beni izinli yazarmısınız bi dahakine
daha erken sanırım diyet için

perşembede akşama kadar güzel diyetimi yaptım
2 saate yakın yürüyüşümü yaptım
cuma iyi çıkcaktım
ama gece bebiş ağladı
sanırım süt azaldı
gece yarısı yemek zorunda kaldım bişeyler
yine olmadı pek

bi süre izin alsam i olcak ortalamayıda düşürmiyim
emzirmeyle olmuyo pek denedim ama

grşürüz kızlar

canım sabah girince ilk iş onu halletmiştim zaten... onun ardından genel sıralama değişmedi o yüzden burda yazdım 2. olduk diye:34: moni nin yaptığı listeyi ellemedim sadece oraya müdahale etmek olmaz diye düşündüm... izin konusunda sen bilirsin çocuk küçük senin bişey diyeyemem... kararlıysan izinli diye girerim haftaya...

güzel konu açılmış bende yazayım.. aslında sevdiğim sevmediğim konusuna gelince en şanslılardan biriyim... e 5 yıldır aynı kilodayım nerdeyse demek ki versem kilomu korumak kolay olacak...

kızartma, poğaça gibi şeyler bizim evde hiç yapılmaz, hazır gıdalardan sevdiğim birşey yok nerdeyse... salam türü şeyler, paketli kek kurabiyeler,
hamburger pizza vb, beyaz ekmek( tadını cidden sevmiyorum), cola,cips, hazır yaşpasta vb asla bizim eve giremez...
şekeri çay içmeye başladığım andan itibaren kullanmadım, bende kızımın bitki çaylarına katmıyorum damak tadı alışmasın diye..

zaafım olan gıdalar da var tabi... dışarda kumpir ve iskender yiyebiliyorum...ama ayda yılda ancak yani... izinde olduğumda genelde kaçamak bunlar oluyor...çerez vardı benim vazgeçemediğim çok şükür ondan da resmen bağımlı gibi kurtuldum... 1 kase çerezle günlük kaloriyi alıyordum resmen...
onun dışında sağlıklı şeyler sevdiklerim... abartınca onlarla da kilo alıyorsun tabi sağlıklı olmaları yatmiyor:1::52:

Kilo vermek hakkında çok şey bilirimde kiloyu sabit tutmak konusunda çok başarırsızım.Sende bizimle nasıl kilonu sabit tutabildiğin hakkında tüyolarını paylaşırsan çok sevinirim canım.

Kilo vermek hakkında çok şey bilirimde kiloyu sabit tutmak konusunda çok başarırsızım.Sende bizimle nasıl kilonu sabit tutabildiğin hakkında tüyolarını paylaşırsan çok sevinirim canım.

canım ben sabitim ama veremiyorum... az gidiyor kilo vermede uzmanlaşıyor olmama rağmen:52: e burda yine 55 i görmüştüm yaz aylarında azda olsa verebilmiştim enazından... 50 kiloya bi ineyim burdan gitmeye niyetim yok hedef düşürüp devam edicem...böylece koruma kısmını da atlarım buralarda... e yol uzundaha hadi bakalım..

21 gunu asker gibi sayacam ozaman safaga daha cok var;))) benim etrafimdakikerde tüketiyor ozelikle annem biraktiramiyom zaten kilolu korkuyom vala daha kotu olcak yaz tatllerinde anneme kilo verdirdityom onu birakip gelince kilo aliyo:))
Canim bak simdiden soyliyemde sonra ustume kalmasin tadini unutursun evet ama iradene sahip cikabilmekte var :)

21 gün dayanabilirsem fırından yeni çıkmış dumanı tüten bir böreğin tadı nasıldır onuda unutabilirmiyimki :1:
Belki unutursun canim bellimi olur denemekten ne zarar gelir ki :))
dayanmakta zorlacaklarım

karnıbahar kızartması
pişi
lahmacun
kısır
mercimekli bulgur pilavı
nohutlu pirinç pilavı
kumpir

normaldede yemediklerim

atates kzırtması

Ahh canim ne guzel cogu zararli seyi sevmiyorsun bn birtk colayi aramiyorum keske senin gibi sevmesem çoğunu :(

Cook tesekkur ederim canim insallah haftaya birinci oluruz :))

selam kızlar

Gir tatlim gir bir kere biraktinmi bidaha hic aramazsin gunluk bir seker tuketimi bir yilda 3 kiloya denk geliyormus kardayz her turlu :))

Yaa demekki bir ben kullaniyormusum hepsini bu kiloda olduguma sukrettm suan 100 olmam kacinilmazmis benm ://

Ahhh bendede vardi o cerezler her aksam 1 paket hemde yaninda daha bissuru sey aman allahim simdi dusunuyormda doymak bilmiyormusum meger ben :((

.

.

İncir deyip geçmeyin!

İncir, vitamin ve mineral bakımından zengin bir gıda… Süte oranla daha çok kalsiyum içeren incir, birçok derde de deva... Faydaları neler mi? Buyurun yazımıza…
Yüksek miktarda vitamin, mineral ve protein vardır. En yüksek lif içeriğine sahip meyvedir. Demir, kalsiyum, fosfor, magnezyum, potasyum mineralleri, A, B1, B2 gibi vitaminler içerir. İncir kurutulduğu zaman içeriğindeki kalsiyum miktarı yaklaşık 4 kat artar.

100 gr. kuru incir vücut için gerekli olan. kalsiyumun %17′sini, demir ve magnezyumun %30′nu, fosforun %20′sini, B1 vitamininin %5′i ve B2 vitamininin %4′nü karşılar.

İçerdiği yüksek orandaki kalsiyum ve fosfor kemik ve diş sağlığı için önemlidir. Çocuklarda kemik gelişimini sağlar. Yaşlılarda kemik erimesini önler.

Kansere karşı vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir.

Bağırsaklarda toksik maddelerin atılmasını sağlar, kandaki kolesterol düzeyinin düşürür ve şeker hastalıklarında kan şekerinin hızla yükselmesini önler

Balgam söktürücü, yumuşatıcı olarak kullanılır. Boğaz ağrısı, bronşit ve öksürüğe faydalıdır.

Nette buldum kizlar ara ogunlerde tuketebilirsiniz :))

Back
X