- Konu Sahibi Handandandan
- #57.261
Yok canim bakmadm noldu ki ?
bir ara bak canım konuşuruz sonra... sabahtan beri bişeylerle uğraşıyorum da...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim bakmadm noldu ki ?
bir ara bak canım konuşuruz sonra... sabahtan beri bişeylerle uğraşıyorum da...
Canim baktm simdi de siralamayla ve dalinle alakali olan durummu ?
evet canım... bundan sonra davet ederken püsküüt açıklamış orda nerden kontrol edeceğimizi, yeni üye davet ederken kontrol edelim... ve 2 haftada listeye girecek artık yeni gelenler kuraldan taviz vermeyelim.. jeofu listeye son dakika aldım birde cuma günü burda olduğunu görüyorum mesaja cevap vermiyor... canım sıkıldı açıkçası burda sayfa sayfa kural okuyorum geçmişi karıştırıyorum bilmem ne, sonra bir bakıyorum geçmişi okumaya bile üşenenler var... biraz sert mi oldu bilmiyorum ama mesaj sayımına da başlıyoruz haftalık sayıyı doldurmayanları da listeye almıyorum... kural neyse o artık...
Gunayyydinnnn :) ahh bugun tekrar snavim var insallah bunda gecerim[/QUO
günaydın.hadi bakalım başarılar.güzel haberlerle dönersin inşallah.
heyecan yapma yeter araba kullanmanın en büyük sırrı bu
Gunaydin hanımlar:)) spor yapmaya basladigimdandir erkn yatip kalkiyorum hayrett:)) suan yikanmis kinali saclarimla mesaj atiyommm kinali kuzu oldumDD
takım kaptanımız olaya bir el atmanı rica ediyorum. kurallara uyulmalı bence. yoksa burda olmanın anlamı kalmıyor
sıhhatler olsun.mis gibi kokuyodur.severim kına kokusunu ben.güle güle kullan saçlarını
yeni edindiğim bilgiye göre kişinin ideal kilosundan her 5 kg.fazlası için 1 bardak fazla su içmesi gerekiyormuş.
yani günde tüketmemiz gereken 2-2.5 lt.suyun üzerine her 5 kg.fazlalığa 1 bardak su ekliyoruz (ilgililere duyrulur)
o halde su içmeyi artırıyorum bugünden itibaren
Günaydınnn :)
Belki henüz uyanmayanlar vardır, belki cocuk pesinde kosturanlar vardır ki birde bugün pazar :)
Güzel bir gn gecirmemiz dileğiyleeee :)
Dun dendiğinde 3litre yaptım,))