- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
- #57.341
ya sorma birini yakaladım dedim tam da kaçtı yaama gözüm orda 60 kg civarı birini bulayım kapıcam
![]()
bulurz buluruz merak etme sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sorma birini yakaladım dedim tam da kaçtı yaama gözüm orda 60 kg civarı birini bulayım kapıcam
![]()
aslında zayıflamanı istemiyorum,ben seni böyle tanıdım,böyle sevdim diyor. ama diyete başlama kararı alınca da kararıma saygı duyuyor,desteğini esirgemiyor sagolsun.
sizde üzülmeyin sizide biz destekleriz burda oldukça![]()
ne tahammülü okumaya doymam ki bendoğru canım yasaklar tatlı gelir bu herkesin geneli olan tek nokta heralde... senin yaptığın şekilde kilo verebilenler var evet ama bende asla işe yaramaz.. az yerken yemek yemeği arttıran biriyim ben... dilemna söylemişti pilav diye ki kilosu oldukça düşük onun yani genele yazmamış oldum aslında... siz orda yazdığımı genele uyarladınız ve öyle devat etti ardından...
işte bu yüzden katıldım ben buraya ve iyiki cesarete gelip katılmışım![]()
aşk ve şevkle her zaman burdayız,arkanızdayızhedefe doğru yürüyün,kim tutar sizi
![]()
canım bana da pek mantıklı gelmedi... diyet konusunda her yazılana inanmıyorum ama proteinle sebzeyi ayırmak gerekiyor diye biliyorum bende... benim diyetisyen, listesinde hiçbir sebzeye kıyma vs kattırmazdı mesela... çorba içiyorsan bu arada ekmek hakkın gidiyor... bulgur pilavı da olsa 2 yemek kaşığını geçmemen lazım bide...
olsun bu sayede iki çift laf etmiş olduk. zaten dilemmaya özelse söylenen olabilir onun kg az dolayısıyla bana göre tüketimi de az olacaktır.
tabi herkes en iyi kendini kendi bilir ve ona göre bir sistem oluşturur haklısın. metodlar farklı olsada varılmak istenen nokta aynı.
hepimiz hedefimize başarıyla ulaşırız inşallah zaten sizinkisine oldukça az kalmış darısı başımıza bizim yol uzun ve meşakkatli![]()
Cok sukur yemegin yaninda ekmek sevmem melemen haric tabigerci onuda ekmeksz yediğim olmuştur. Evet bulgurpilavi kisir cok severim ama abartmamaya çalışıyorum iki kaşıkta cok azmis ya
)nese katlancaz artik:))
Arkada durmak yok bu yolda beraber yuruyecegiz
canım kıyamam hadi 3 kaşık dolu dolu ye sen![]()
D walla bugun bulgur vardi almadim arkadaslarda şaşırdı:))dolapta bi tepsi islak kek var gormuyom bile kizlar cerez yedi almadım galiba ii gidiyorum
))bi patlama yasamam umarimmm:)))
Nasılsınız kızlar.haftasonu buralar tenha oluyor bende bugün ilk kez uğrayabildim.Pazardı marketti ancak vakit bulabildim.Menümü yazayım unutmadan.
Sabah;
1 kase müsli
yarım yağlı süt
Öğle
Fırında peynirli kabak
cacık
Akşam
hellim peynirli salata
Ha birde arada atıştırdığım badem ve fıstıklar var tabi![]()
zaten ilk sen ve o olur heralde canım hedefe cok yakınsınız :) bana da şeytan yemeğini iyice azalt hemen ver die baskı uyguluyor resmensana soriyim belki biliyorsundur şu pirinç lapası detoksu falan var hiç uygulayan oldumu onu veya benzerini eğer kilo veremezsem uygulamayı düşünüyorum da
![]()
benim yol az değil böyle demeyin ya... hedefe 7 kilo var evet ama ben haftada 500 versem yetiyor bana bu hafta nasılsa 800 gr gitti siz bana ulaşırsınız zaten ben 50 ye düşene kadarvericez hepimiz bende inanıyorum tabi ki ama zaman alacak. özlü sözüm oldu bu lafta artık az olsun kalıcı olsun
![]()
işte buuuu. bak isteyince başarıyorsun tebrik eder,devamını dilerim canım. çok sevindim. bana da örnek oluyorsun inanki.
idolümsün
yürü kim tutar seni... :))
Bn pirinc ler i hasladim miminah izn vermedı) ole kaldi bide bilnedigimden bi kilo hasladim cope gitmesin die sabahlari yogurtla yiyorum
) tadi guzel 100gramundada 100kalori varmis
)