• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah canım benimde amacım bu zaten artık
inşallah hep birileri olur yazıncada bolca motive olurum kendimden korkmaya başladım:18::26::26:

korkma hiç canım kendin senden korksun tam aksine hiç aceleye gerek yok hemn spora falan başlamanada gerek yok eminim verirsin sen tekrar ddirekt yorma kendini :) biz hep burdayız ve yanındayz :34:

canım ben ameliyathane de hemşireydim biliyormusun bilmiyorum... anesteji için verilen ilaçlar yapar böyle alerjileri... ama senin operasyon çok zor değil yavaş yavaş toparlanırsın.. böyle zamanda diyet moduna tabi ki giremezsin... sonuçların bi çıksın daha rahat ediceksin takma kafana bu kadar kiloyu falan... sen gel biz sana moral pompalarız burdan...
canım çok memnun oldum doktor da öyle söyledi bi cesaret hemen oluyum bitsin dedim canım bende
2 cm vardı benim polip ve çok kanama yapıyordu ve sağ kasığımda ağrı baş dönmelerim bide balonlar gözümün önünde uçuşmaya başlayınca kansız kalmışım bende oluyum bitsin dedim ama ilk defa girdim ameliyathaneye ve yalnızdım eşim geldi sonradan soğuk ,ışıklar çok korkutucu geldi bana
bide doktor tekrarlar rahim kanserine çevirebiliyor büyürse tekrarlarsa rahmi alırız deyince içim birhoş oldu inanmadım 2 doktor daha dolaştım sonuç aynı çıkınca moralim bozuldu tabi

korkma hiç canım kendin senden korksun tam aksine hiç aceleye gerek yok hemn spora falan başlamanada gerek yok eminim verirsin sen tekrar ddirekt yorma kendini :) biz hep burdayız ve yanındayz :34:
desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar ben zaten en az 3 gün 1 saat yürüyorum bide evde leslie falan başlarsam iyi olur herhalde çok yiyorum başlamalıyım artık diyete sizlede burda bol bol yazarsam olur herhalde

selam.öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

evet menüde hafta içi hep haşlanmış yumurta vardı burda olamadığınız için göremediniz tabi. hafta sonu değişiklik olsun diye çok azıcık zeytinyağında yapayım dedim.
hafta sonu kıyağı etimekte normalde 2 idi 3 oldu.
gelelim pilav meselesine... 4 kaşık pirinç pilavı. ama artık karar aldık evde pirinç pilavı pişirmeyeceğiz inşallah.marketten bulguru aldım.bakalım bir dahaki sefer bulgur olcak
çalıştığım için yemekler bir kaç günlük oluyor o yüzden şuan dolaptaki pilav stoğunun tükenmesini bekliyorum

daha önce çok yemek yiyen ve diyette de ilk haftasını geçiren biri olarak menümü normal görüyorum.
kademeli olarak azalan,yok olan ya da artan şeyler olacak.
herrşey çok güzel canım zaten çalışan biri olarak yemek başlı başına bir mesele olur herhalde evet menün normal ve güzel sporu hergün bu kadar yapıyor musun?

desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar ben zaten en az 3 gün 1 saat yürüyorum bide evde leslie falan başlarsam iyi olur herhalde çok yiyorum başlamalıyım artık diyete sizlede burda bol bol yazarsam olur herhalde

Sen iste herşey çok güzel olur,
Sen iste elbet bir yol bulunur,
Yeter ki iste hiçte zor olmaz... diyor Ajda Pekkan.

oğlum yerde uyudu onu yatırıyım geleceğim yine kızımada bakıyım test çözüyordu odasında
yatmadan bide mutfağa uğrayacağım eşim evde olmayınca hiç uğramadım mutfağa batmadı çünkü iki dağinıklığı toplayım bali
yarın büyük temizlik yapacağım artık

herrşey çok güzel canım zaten çalışan biri olarak yemek başlı başına bir mesele olur herhalde evet menün normal ve güzel sporu hergün bu kadar yapıyor musun?

8km yürüdüm hafta içi.hafta sonuda eşim eşlik edince biraz arttı mesafe. tek başına olunca bu kadar sarmıyor
menümde işte naçizane kendimce uydurduğum ,aydalı olacağına inandığım şeyleri yapıyorum bakalım. tabi sizlerin fikirlerini de dikkate alıyorum menülerinizi de pür dikkat inceleyip kendime çıkarımlarda bulunuyorum.ilerleyen zamanlarda uygulamak üzere :) malum daha yol uzun

benden de bugünlük bu kadar kızlar. malum sabah mesai var. öğrenciler,eğitim bizi bekler.
kendinize iyi bakın. Allah'a emanet olun.

8km yürüdüm hafta içi.hafta sonuda eşim eşlik edince biraz arttı mesafe. tek başına olunca bu kadar sarmıyor
menümde işte naçizane kendimce uydurduğum ,aydalı olacağına inandığım şeyleri yapıyorum bakalım. tabi sizlerin fikirlerini de dikkate alıyorum menülerinizi de pür dikkat inceleyip kendime çıkarımlarda bulunuyorum.ilerleyen zamanlarda uygulamak üzere :) malum daha yol uzun
tebrik edrim çok güzel spor yapıyorsun

bizde naçizane yanındayız. faydamız olabilirse ne mutlu :)
faydanız çok canım teşekkürler hepinize:16::16::16:

benden de bugünlük bu kadar kızlar. malum sabah mesai var. öğrenciler,eğitim bizi bekler.
kendinize iyi bakın. Allah'a emanet olun.
ne güzel öğretmensiniz demek işiniz zor ben evde 2 siyle baş edemiyorum sabır diliyorum size
iyi akşamlar

bende çıkıyorum kızlar yarın erkende4n burdayım sabah leslieyide yapıp geleceğim öğlen 1 saat de yürüyüş ve buğday elma günü beni bekliyor
iyi geceler

maşallah spor da menüde çok güzel az az olsun spor zaten ama devamlı olsun değil mi:nazar::nazar:

tebrik ederim canım azimlisin
:46::46::46:
mesaj alındı bende şimdiden başlıyayım kaç mesaj dan sonra yazmıyoruz yani sınır kaç olmalı + 30 u gördüm 30 dan sonra duruyoruz galiba

sabır canım kilo az olunca zor gidiyor yılmak yok

merhaba canım olsun banyoda zaten başlı başına bir spor oluyor ben 2 sini yıkıyana kadar yarım gün geçiyor
menünde kötü değil gayet güzel olmuş afiyet olsun:46::46:

Azimli olmak zorundayim yarin icin bi kotum vardi onu deneyeyim defim dar oldu ki eskiden boldu bana cok moralim bozuldu yarindan itibaren dahada dikkatetmeliyim:((((

Aynen canim ya suana kadar yaptigim spor 25 dk eliptik 10 mekik canim hic istemiyor yapmak onlarida zorla yaptim sabah sinavdi falan derken yoruldum sanirim neredeyse eve 1 saat uzaklikta da gt gel derken otobusleri sevmedgmden ruhum yoruldu :( ama bundan sonra her sabah yuruyuse cikicam aksama dogru canm istemiyor yoksa
Kesinlikle bende sabah daha verimliyim bu konuda :)
selam.öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

evet menüde hafta içi hep haşlanmış yumurta vardı burda olamadığınız için göremediniz tabi. hafta sonu değişiklik olsun diye çok azıcık zeytinyağında yapayım dedim.
hafta sonu kıyağı etimekte normalde 2 idi 3 oldu.
gelelim pilav meselesine... 4 kaşık pirinç pilavı. ama artık karar aldık evde pirinç pilavı pişirmeyeceğiz inşallah.marketten bulguru aldım.bakalım bir dahaki sefer bulgur olcak
çalıştığım için yemekler bir kaç günlük oluyor o yüzden şuan dolaptaki pilav stoğunun tükenmesini bekliyorum

daha önce çok yemek yiyen ve diyette de ilk haftasını geçiren biri olarak menümü normal görüyorum.
kademeli olarak azalan,yok olan ya da artan şeyler olacak.
Ben nedense seni biraz gergin görüyorum bu menüler konusunda. Bana mı öyle geldi acaba. Tabii olarak herkes kendi bünyesini daha iyi tanır. Kendin için en iyisini sen bilirsn.
canım çok memnun oldum doktor da öyle söyledi bi cesaret hemen oluyum bitsin dedim canım bende
2 cm vardı benim polip ve çok kanama yapıyordu ve sağ kasığımda ağrı baş dönmelerim bide balonlar gözümün önünde uçuşmaya başlayınca kansız kalmışım bende oluyum bitsin dedim ama ilk defa girdim ameliyathaneye ve yalnızdım eşim geldi sonradan soğuk ,ışıklar çok korkutucu geldi bana
bide doktor tekrarlar rahim kanserine çevirebiliyor büyürse tekrarlarsa rahmi alırız deyince içim birhoş oldu inanmadım 2 doktor daha dolaştım sonuç aynı çıkınca moralim bozuldu tabi

Bende aynı duyguları sezeryandan sonra yaşadım. Uzun bi süre unutamadım ameliyathaneyi. Sonrasında da yoğun bakımı. Berbattı :/

kızlar herkes burda tam toplandık derken benim çıkmam lazım... kızımı yıkıycam sabah temiz temiz gitsin okuluna...

gelelim menüme... kocaman oklar gelecek şimdi üzerime bu kadar muhabbetin üzerine:27:

sabah 1 kase müsli yarım yağlı sütle

ara 1 probiyotik yoğurt

akşam saat 5 gibi; 3 kuru biber dolması( küçük dolmalarım:1:)

bakınca az gibi ama temizlikten vakit kalmadı bu gün de... e bide dolmaları öğle yesem olacaktı heralde ama işim bitince hazırladım mecburen geç oldu... markete gidemedim evde ne ekmek ne salata malzemesi nede yoğurt kaldı... yarın alınca listem de daha sağlıklı olacak

kendi listeme ilaveleri yapayım... erken yemek yiyince acıktım ve iyi halledemedim sanki... saat 9 gibi bir parça kaşar peyniri 1 probiyotik yoğurt ve yarım portakal yedim...

su 2 lt kadar yeşil çay 3 kupa

şimdi de kızımı yatırdım vicdan azabımla leslie 3 mil yapıyorum...

Kesinlikle bende sabah daha verimliyim bu konuda :)

Ben nedense seni biraz gergin görüyorum bu menüler konusunda. Bana mı öyle geldi acaba. Tabii olarak herkes kendi bünyesini daha iyi tanır. Kendin için en iyisini sen bilirsn.

Bende aynı duyguları sezeryandan sonra yaşadım. Uzun bi süre unutamadım ameliyathaneyi. Sonrasında da yoğun bakımı. Berbattı :/

canım mesajlarını sayman gerekiyor ... üstte başlık kısmına yazabilirsin cumadan itibaren sayıp...

Geriye dönük menü yazmak istemiyorum. Uzun olacak simdi. Kacamak yapmadım ama su icemedim sadece :/ 1 litre ancak icmisimdir. Spor yok :/
Bugün ki menüm;

Kahvaltı;

Tek yumurtalı menemen
2 dlm kpk ekmek
2 zeytn
Yarm kk peynir

öğle;
2 kk büyüklüğünde çiğ köfte

Akşam;
Ispanak
Yogurt

1 portakalla da günü kapattım. Yemeseydím íyiydi ama :/