• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım yeni karar yok olanları uyguluyoruz... e doğumgününü de atlattın uğrarsın artık... :34: çalışan pek çok kişi var biliyorsun bir kişiye tamam deyince kimse uğramıyor bu defa...

evet bu hafta deniywyim. bende sizinle olmaktan cok.mutluyum. ama is. ev iki cocuk vakit bukamiyorum.bazen.evet cakisan da var. bende bi yapmaya cakisayim.olmuyosa ayrilirim.kurallar geregi haksizlik.olmasin.

Resmen ağlamak istiyorum yukardakiler saolsun bugunde uyuyamadim ama az kaldi ya aparti bosaltcam ya da polise sikayet edicem sabahin 4 unde seslerine uyandim resmen :((( Gunaydin hatunlar.

evet bu hafta deniywyim. bende sizinle olmaktan cok.mutluyum. ama is. ev iki cocuk vakit bukamiyorum.bazen.evet cakisan da var. bende bi yapmaya cakisayim.olmuyosa ayrilirim.kurallar geregi haksizlik.olmasin.

olur olur canım... günde 5 mesaj zorlamaz seni ayrılmanı istemem biliyorsun burdan uzaklaştıkça kilo veremiyoruz.. günde bir defa girsen bile mesaj sayısı tamamlanır...bak zamanında paylaşım yok diye başka takıma geçmeyi düşünüyordun hatırlarsan, e şimdi dolu dolu bir takım oldu böyle devam etsin istiyorum hepimiz açısından..

günaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepimize.. yeni uyandım ve 30 dk leslie le gözümü açmaya çalışacağım...

sık girmeme konusunda haklısınız kızlar
hafta içi gene düzenli girip okyabiliorum en kötü ama hafta sonu kendimi kaybediyorum resmen :)))

hem gezmek istiyorum , hem temizlik yapmak istiyorum , hem uıyumak istiyorum , hem bebişle ilgilenmek istiyorum , hem arkqdaşlaımla buluşmak istiyorum

hepsini yapabilmek birbirne dolanıyorum:))))))

ama artıkd aha dikkat ederim:))))))

günaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepimize.. yeni uyandım ve 30 dk leslie le gözümü açmaya çalışacağım...

sabah sabah leslie:))))))
ya ben sabah kendime gelmem 1 saati buluyo akşam spor yapmayı daha çok seviyorum aslında sabah yapıp güne dinç devam etmek çok daha mantıklı ama
sağlıklı olan şeyleri pek sevmediğim gibi bunuda sevmiyorum işte:)

sık girmeme konusunda haklısınız kızlar
hafta içi gene düzenli girip okyabiliorum en kötü ama hafta sonu kendimi kaybediyorum resmen :)))

hem gezmek istiyorum , hem temizlik yapmak istiyorum , hem uıyumak istiyorum , hem bebişle ilgilenmek istiyorum , hem arkqdaşlaımla buluşmak istiyorum

hepsini yapabilmek birbirne dolanıyorum:))))))

ama artıkd aha dikkat ederim:))))))

canım hergün giremeyebilirsin elbette hepimizin işleri var... haftaiçi gelde sen :1: haftasonu uğramayan çok oluyor zaten... profiline girip ordan kendine tıklayıp yazdığın mesajları görebilirsin bu arada... saymak kolay olur ordan..

sabah sabah leslie:))))))
ya ben sabah kendime gelmem 1 saati buluyo akşam spor yapmayı daha çok seviyorum aslında sabah yapıp güne dinç devam etmek çok daha mantıklı ama
sağlıklı olan şeyleri pek sevmediğim gibi bunuda sevmiyorum işte:)

canım senin yaptığın daha iyi.. 30 dk yapayım da kendime geleyim dedim kızım uyanmadan... bitirdim oda uyandı :1: şimdi kahvaltı ve okula hazırlık zamanı....

Kizlar cok moralim bozuk gun gun 100 gram veren ben artik hergun 100 gr aliyorum ki yemekleride abartmiyorum nedenini anlayamadm ben ama bu durum moralimi bozdu :(

Kizlar cok moralim bozuk gun gun 100 gram veren ben artik hergun 100 gr aliyorum ki yemekleride abartmiyorum nedenini anlayamadm ben ama bu durum moralimi bozdu :(

nasıl alıyorsun canım ? hergün tartılma günlük değişimler olur o kadar... bende 57300 çıktım bu sabah ama takmıyorum o kadar cumaya kadar toparlanır diye... sen diyetine sporuna aynen devam et... uykun çok azaldı o yüzden şişkinliğin de olabilir düzensiz uyuyorsun bu ara...

olur olur canım... günde 5 mesaj zorlamaz seni ayrılmanı istemem biliyorsun burdan uzaklaştıkça kilo veremiyoruz.. günde bir defa girsen bile mesaj sayısı tamamlanır...bak zamanında paylaşım yok diye başka takıma geçmeyi düşünüyordun hatırlarsan, e şimdi dolu dolu bir takım oldu böyle devam etsin istiyorum hepimiz açısından..
haklisin canim.vakito ayarlamak lazim.gerci ben son zamanlar yogundum.temizlik dogumgunu hazirlik derken.simdi daha iyi olucam insallah

kizlar ben de dogumgunu derken.oyle bi saldimki.bi suru sey hem yaptim hem yedim.aksam da yemege ciktik.oradada goturdum.kesin akmusimdir.artik dikkat donemi ve zumba spor donemi basliyor insallah.

Azimli olmak zorundayim yarin icin bi kotum vardi onu deneyeyim defim dar oldu ki eskiden boldu bana cok moralim bozuldu yarindan itibaren dahada dikkatetmeliyim:((((
ah canım benim gardolabı bekleyen birsürü kıyafetim var kotlarımın içine pantolon gömleklerimin içine kolumu bacağımı koyamıyorum çünkü önce 50 kğy dum şimdi 65 oldum:43::43::43:
kendi listeme ilaveleri yapayım... erken yemek yiyince acıktım ve iyi halledemedim sanki... saat 9 gibi bir parça kaşar peyniri 1 probiyotik yoğurt ve yarım portakal yedim...

su 2 lt kadar yeşil çay 3 kupa

şimdi de kızımı yatırdım vicdan azabımla leslie 3 mil yapıyorum...
sabah ve öğlen az yediğin için akşam böyle olmuş sanırım ama sporla halletmişsin tebrikler

Geriye dönük menü yazmak istemiyorum. Uzun olacak simdi. Kacamak yapmadım ama su icemedim sadece :/ 1 litre ancak icmisimdir. Spor yok :/
Bugün ki menüm;

Kahvaltı;

Tek yumurtalı menemen
2 dlm kpk ekmek
2 zeytn
Yarm kk peynir

öğle;
2 kk büyüklüğünde çiğ köfte

Akşam;
Ispanak
Yogurt

1 portakalla da günü kapattım. Yemeseydím íyiydi ama :/
çok güzel olmuş portakal meyva=şeker ya öğlen yemek daha mantıklı afiyet olsun
su çok az 1 lt ne ki ya ben sabah kalkınca yemek yemeden içiyorum o suyu 3 lt tamamlaman lazım 1 haftada hem cildinde hemde kilonda nasıl fark ettiğini göreceksin
canım işte sorun burda herşeye vakit bulabiliyoruz ama kendimiz için burda ayırabileceğimiz 15-20 dak vakit bulamıyoruz.bence sakın burdan ayrılma kiloları verelim bol bol sohbet edlim:48::48::64::64:
Resmen ağlamak istiyorum yukardakiler saolsun bugunde uyuyamadim ama az kaldi ya aparti bosaltcam ya da polise sikayet edicem sabahin 4 unde seslerine uyandim resmen :((( Gunaydin hatunlar.
Allah hayırlı komşu versin işin zormuş canım

maşallah :nazar::nazar:

canım senin yaptığın daha iyi.. 30 dk yapayım da kendime geleyim dedim kızım uyanmadan... bitirdim oda uyandı :1: şimdi kahvaltı ve okula hazırlık zamanı....

uykusuzluk yorgunluk ödem yapar belki ondandır akşam yemeklerinden kaynaklanır bide tuvalet ihtiyacından da olabilir fazla takma

kızlar şimdilik çıkıyorum bugün temizlik yapacaktım eşim eve geldi istirahatliymiş herşey kaldı sabah yarım saate kadar yürüdüm şimdi yemek hazırlayım da öğlen 1 saat yürüyeceğim yine
bugün elma ve buğday yapıyorum
yarın protein
çarşamba sebze
perşembe ödem attıran pirinç yiyeceğim bu hafta böyle olacak
ve sporda günde 1 saat yürüyüş ve 1 saat leslie yapacağım

nasıl alıyorsun canım ? hergün tartılma günlük değişimler olur o kadar... bende 57300 çıktım bu sabah ama takmıyorum o kadar cumaya kadar toparlanır diye... sen diyetine sporuna aynen devam et... uykun çok azaldı o yüzden şişkinliğin de olabilir düzensiz uyuyorsun bu ara...
Ya canim bilmiyorum ki bende anlamadin dun 75.2 bugn 75.3 ciktim gun içinde deil sabahlari tartiniyorum aslinda bnde anlamadm bgn sporu biraz arttrem bari.

ah canım benim gardolabı bekleyen birsürü kıyafetim var kotlarımın içine pantolon gömleklerimin içine kolumu bacağımı koyamıyorum çünkü önce 50 kğy dum şimdi 65 oldum:43::43::43:
sabah ve öğlen az yediğin için akşam böyle olmuş sanırım ama sporla halletmişsin tebrikler

çok güzel olmuş portakal meyva=şeker ya öğlen yemek daha mantıklı afiyet olsun
su çok az 1 lt ne ki ya ben sabah kalkınca yemek yemeden içiyorum o suyu 3 lt tamamlaman lazım 1 haftada hem cildinde hemde kilonda nasıl fark ettiğini göreceksin

canım işte sorun burda herşeye vakit bulabiliyoruz ama kendimiz için burda ayırabileceğimiz 15-20 dak vakit bulamıyoruz.bence sakın burdan ayrılma kiloları verelim bol bol sohbet edlim:48::48::64::64:
Allah hayırlı komşu versin işin zormuş canım

maşallah :nazar::nazar:

uykusuzluk yorgunluk ödem yapar belki ondandır akşam yemeklerinden kaynaklanır bide tuvalet ihtiyacından da olabilir fazla takma

Belkide ondandr ya uykuszluktan ruhum yoruldu iyice 2 haftdr hep boyle:( yemekleri pek agr tutmuyorm aksamlari ama tuvalete pek cikamiyorm belki ödem topluyorumdur.

kızlar şimdilik çıkıyorum bugün temizlik yapacaktım eşim eve geldi istirahatliymiş herşey kaldı sabah yarım saate kadar yürüdüm şimdi yemek hazırlayım da öğlen 1 saat yürüyeceğim yine
bugün elma ve buğday yapıyorum
yarın protein
çarşamba sebze
perşembe ödem attıran pirinç yiyeceğim bu hafta böyle olacak
ve sporda günde 1 saat yürüyüş ve 1 saat leslie yapacağım

Canım heralde Şeyda Coşkunun karabuğday yeşil elma kürünü yapıyorsun değilmi ? Bende aldım bi paket karabuğday ama hala paketinde duruyor.Tadı nasıl ve etkisi oluyormu ?

selam hanımlar
duvar yazılarla dolmuş yine. oku oku bitiremedim 1'de mesai başlayacak yine o yüzden çıkıyorum.bir selam vereyim dedim.
akşama görüşürüz inşallah :)

Merhaba hanımlar,
Gece sıfır uykuyla sabah işe gittim. Anasınıfı öğretmeniym ben ve oldukca hareketli bi isim var. Kolum kalkmadı haliyle.
Geldim Masal'm ateşlenmiş. Diş çıkarıyoruz :/
Bende durumlar böyle. Kahvaltı güzeldi ama öğle öğünü fena :/ cok yemedm ama yanlıs bisey yedm.

Back
X