• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar cok moralim bozuk gun gun 100 gram veren ben artik hergun 100 gr aliyorum ki yemekleride abartmiyorum nedenini anlayamadm ben ama bu durum moralimi bozdu :(
Yemedıgn ıcın alıyor olabılır msn? Az uyumakta etken tabı. Bence de hergun tartılmamalısın. Bende oyleydm ama 3 gundur kendımı tutuyorum yoksa moralm bozulacak gıbı sankı :(

herkese merhaba.yine,yeniden burdayım :)
ama az sonra yürüyüşe çıkıcam. güneşle birlikte hava rüzgarlı.güneşin etkisi geçip hava iyice soğumadan aradan çıkarayım bu işi sonra oturdukça üşeniyor insan. yemeğimde var dolapta beni bağlayan bir şey yok.
geldim baktım sizde yoksunuz fırsattan istifade sporumu yapayım

ah canım benim gardolabı bekleyen birsürü kıyafetim var kotlarımın içine pantolon gömleklerimin içine kolumu bacağımı koyamıyorum çünkü önce 50 kğy dum şimdi 65 oldum:43::43::43:
sabah ve öğlen az yediğin için akşam böyle olmuş sanırım ama sporla halletmişsin tebrikler

çok güzel olmuş portakal meyva=şeker ya öğlen yemek daha mantıklı afiyet olsun
su çok az 1 lt ne ki ya ben sabah kalkınca yemek yemeden içiyorum o suyu 3 lt tamamlaman lazım 1 haftada hem cildinde hemde kilonda nasıl fark ettiğini göreceksin

canım işte sorun burda herşeye vakit bulabiliyoruz ama kendimiz için burda ayırabileceğimiz 15-20 dak vakit bulamıyoruz.bence sakın burdan ayrılma kiloları verelim bol bol sohbet edlim:48::48::64::64:
Allah hayırlı komşu versin işin zormuş canım

maşallah :nazar::nazar:

uykusuzluk yorgunluk ödem yapar belki ondandır akşam yemeklerinden kaynaklanır bide tuvalet ihtiyacından da olabilir fazla takma

Aysesu yazdiklarini okudun gecmiss olsun ameliyat falan uykusuzluk iyisindir inss

Buggunku menum; )
Sabah yyogurt haslanmis pirinc(kurtuldum pirincten oleyyy:)
Ara 200 ml sut
Ogle birkepce corba 3kasik kiyma(kymali patatesli bi yemekti patatesini yemedim)
Ara hasnmis yumurta domates maydanoz bi kk lghtpeynir(ara gibi olmadi sanki; (
Aksam salata soda iki kasik yogurt
3litre su 2 yesilcay 1saat spor

Buggunku menum; )
Sabah yyogurt haslanmis pirinc(kurtuldum pirincten oleyyy:) bi greyfurt
Ara 200 ml sut
Ogle birkepce corba 3kasik kiyma(kymali patatesli bi yemekti patatesini yemedim)
Ara hasnmis yumurta domates maydanoz bi kk lghtpeynir birazda havuc tursusu(ara gibi olmadi sanki; (

Son düzenleme:
Buggunku menum; )
Sabah yyogurt haslanmis pirinc(kurtuldum pirincten oleyyy:) bi greyfurt
Ara 200 ml sut
Ara hasnmis yumurta domates maydanoz bi kk lghtpeynir birazda havuc tursusu(ara gibi olmadi sanki; (

Genele baktıgımızda gayet hafıf bı menu olmus bence. Tebrıkler :)

kızlar bugün de mlaesef cıslarla devam etti.
yarın tam gaz başlıyorum
yorgunluğum daha çıkmamış olacakki baya uyudum kızlarımla bugün
yarın sabah kahvaltıda müsliyle başlıcam nasipse.

ah canım benim gardolabı bekleyen birsürü kıyafetim var kotlarımın içine pantolon gömleklerimin içine kolumu bacağımı koyamıyorum çünkü önce 50 kğy dum şimdi 65 oldum:43::43::43:
sabah ve öğlen az yediğin için akşam böyle olmuş sanırım ama sporla halletmişsin tebrikler

çok güzel olmuş portakal meyva=şeker ya öğlen yemek daha mantıklı afiyet olsun
su çok az 1 lt ne ki ya ben sabah kalkınca yemek yemeden içiyorum o suyu 3 lt tamamlaman lazım 1 haftada hem cildinde hemde kilonda nasıl fark ettiğini göreceksin

canım işte sorun burda herşeye vakit bulabiliyoruz ama kendimiz için burda ayırabileceğimiz 15-20 dak vakit bulamıyoruz.bence sakın burdan ayrılma kiloları verelim bol bol sohbet edlim:48::48::64::64:
Allah hayırlı komşu versin işin zormuş canım

maşallah :nazar::nazar:

uykusuzluk yorgunluk ödem yapar belki ondandır akşam yemeklerinden kaynaklanır bide tuvalet ihtiyacından da olabilir fazla takma
haklısın canım evet girebildiğim sürece uğrıyacağım inşallah
birde kaç gündür yoğundum
birde cıslaral dolu günler.
böle olunca insan yazacak şey de bulamıyor
ama yapmamız gereknleri yapnca herkese de yorum yapma hakkım oluyor sanki şimdi suçluyum bikaç gündür.

hadi bakalım canım hepbirlikte bu hafta süper olalım

inşallah canım benim hftasonum cıslaral doludu uamrım toparlayabilirim

Merhaba hanımlar,
Gece sıfır uykuyla sabah işe gittim. Anasınıfı öğretmeniym ben ve oldukca hareketli bi isim var. Kolum kalkmadı haliyle.
Geldim Masal'm ateşlenmiş. Diş çıkarıyoruz :/
Bende durumlar böyle. Kahvaltı güzeldi ama öğle öğünü fena :/ cok yemedm ama yanlıs bisey yedm.

geçmiş olsun canım benim de minnakalrım var

arkadaşlar lütfen beni atmayın yaaa :( :( kilo vermeyi gerçekten çok istiyorum sürekli bakıyorum mesaj yok 14 Şubat'ta minik oğlumun doğum günüydü 2 gün üst üste misafirlerim geldi hiç giremedim arada bi baktım ama hemen çıkmak zorunda kaldım :(

Back
X