• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Suyu şişede yanımda taşımazsam bende içemiyorum, hiç aklıma gelmiyor. Bence yanında taşımayı dene. Bende henüz spora tam anlamıyla başlayamadım. Sadece işe yürüyorum oda 15 dk sürüyor.

Su şişesi tüm gün bilgisayatımın yanında öylece duruyor.Tüm gün bakışıyoruz.Arada biriki yudum aldığım oluyor ama o kadarcık :( Sanırım harket etmediğim için susamıyorumda :(

Yok daha ilk haftadan arayı çok fazla açacağımı sanmıyorum.Malum homini pufidi yemekten çıkıpta ağır bir diyete girmek zor bende yumuşak geçiş yapıyorum senin gibi.Henüz sporuda katmadım.Sözde bugünden itibaren katacaktım sabah erkenden kalkıp yürüdüm ama akşam belim tutuldu yakı yapıştırdım bakalım yarın ne durumda olcak :( Su içemiyorum birde onu nasıl çözücem henüz düşünmedim .Ama yavaş yavaşda olsa hızlanmaya başlıycam 80 lerde çok kalmak istemiyorum yaz geliyor :21:

su için şişeni yanında taşı daima ve şişeyi bitirene kadar zorla. zamanla alışırsın.ben kendime hedef şişeleri diziyorum bugün bunlar bitecek diyorum.onları gün içinde sırayla dikliyorum. bugün 4 lt içtim. zaten her fazla 5 kg.için 1 bardak fazla su içmek lazımmış. günlük 2lt ilave. malum bizimde epey fazlalık var.

selam kızlar muhabbetler iyi gitmiş maşşalah ben burda görünüyorum ama yoktum bu gün pc açık kalmış... günüme gelince çok kötü geçti benim için... sabah iyi başladım sporumu yaptım ardından kızımı hazırla falan derken gelince kahvaltı yaparım demiştim... e alışveriş yapmam lazım çıkmışken onları da halledeyim dedim... aç aç onları hallettim ve arkadaşımla karşılaşınca biraz daha gezindik ardından saat 3 gibi kumpir yedim.... ve aç karnına yenen kumpir ishal kusma olarak döndü bana... akşamda kızımı alınca gelip yattım evde 5ten beri uyuyorum... ha bide gelir gelmez midemi bastırsın diye 2 dilim tam buğday yedim... 21 de kalkınca yine 2 dilim ekmek ve nutella yedim... işte bu günün saçma menüsü ve ben... berbat haldeyim gözüm yatakta...bi kahve içicem kendime gelebilirsem burda olurum yoksa yatıcam...

Aa benimki sır değil.Boyum 1.66 kilom 88 canım.Seninkiler ne ?Evet kilolarımız 3 aşağı 5 yukarı yakın olduğundan birbirimizi gazlayacağız sanırım :1:

Boy 168 kılo 86.6 ıdı cuma gunu. 89la basladım. Aslında 1 haftada umdugumdan fazlası gıttı sayılır. Sudur muhtemelen ama olsun moral oldu. Daha da tartılmadım. Korkuyorum :)

Yok daha ilk haftadan arayı çok fazla açacağımı sanmıyorum.Malum homini pufidi yemekten çıkıpta ağır bir diyete girmek zor bende yumuşak geçiş yapıyorum senin gibi.Henüz sporuda katmadım.Sözde bugünden itibaren katacaktım sabah erkenden kalkıp yürüdüm ama akşam belim tutuldu yakı yapıştırdım bakalım yarın ne durumda olcak :( Su içemiyorum birde onu nasıl çözücem henüz düşünmedim .Ama yavaş yavaşda olsa hızlanmaya başlıycam 80 lerde çok kalmak istemiyorum yaz geliyor :21:

aynı mantıkla ilerliyoruz demek ki. yavaş ama emin adımlarla

Benim 168. Kilolar doğum kiloları ve hepsi göbek, bel ve sırt bölgemde. Fıkır fıkır yağ.
5 ayda acaba ne kadr kilo verebilirz ki kızlar :(
Haftada 1.5 kilodan hesaplarsan 30 kg eder.Tabiki kabaca bir hesap bu.Arada takılmalar yemek krizleri yaşayacağız ama başarılmayacakta bir hedef değil bence.

su için şişeni yanında taşı daima ve şişeyi bitirene kadar zorla. zamanla alışırsın.ben kendime hedef şişeleri diziyorum bugün bunlar bitecek diyorum.onları gün içinde sırayla dikliyorum. bugün 4 lt içtim. zaten her fazla 5 kg.için 1 bardak fazla su içmek lazımmış. günlük 2lt ilave. malum bizimde epey fazlalık var.
Aa bak bu iyi fikir.Şişeleri dizip gün boyu onları bitirmeye çalışmak.Tek bir şişeyi yada sürahiyi bittikçe doldurmaktansa bu yöntem çok daha kullanışlı bunu deniycem yarın :52:

selam kızlar muhabbetler iyi gitmiş maşşalah ben burda görünüyorum ama yoktum bu gün pc açık kalmış... günüme gelince çok kötü geçti benim için... sabah iyi başladım sporumu yaptım ardından kızımı hazırla falan derken gelince kahvaltı yaparım demiştim... e alışveriş yapmam lazım çıkmışken onları da halledeyim dedim... aç aç onları hallettim ve arkadaşımla karşılaşınca biraz daha gezindik ardından saat 3 gibi kumpir yedim.... ve aç karnına yenen kumpir ishal kusma olarak döndü bana... akşamda kızımı alınca gelip yattım evde 5ten beri uyuyorum... ha bide gelir gelmez midemi bastırsın diye 2 dilim tam buğday yedim... 21 de kalkınca yine 2 dilim ekmek ve nutella yedim... işte bu günün saçma menüsü ve ben... berbat haldeyim gözüm yatakta...bi kahve içicem kendime gelebilirsem burda olurum yoksa yatıcam...

selam. geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum. önce sağlık sonra diyet. tereciye tere satmış gibi oldum ama...(siz hemşiresiniz ya o bakımdan)

Boy 168 kılo 86.6 ıdı cuma gunu. 89la basladım. Aslında 1 haftada umdugumdan fazlası gıttı sayılır. Sudur muhtemelen ama olsun moral oldu. Daha da tartılmadım. Korkuyorum :)

evet süper olmuş ilk hafta için moral motivasyon yükseltmiş. daim olsun inşallah.
sizin boyunuz uzunmuş kendimi kötü hissettim iyice :('

selam. geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum. önce sağlık sonra diyet. tereciye tere satmış gibi oldum ama...(siz hemşiresiniz ya o bakımdan)

yok canım olurmu öyle şey...sağolasın kahvemi içiyorum bakalım ne olacak... e bide kaçgündür iştahsızlığın sebebi de belli oldu hasta olacakmışım demekki... ishal bu kadar halsizlik yapmaz bende normalde..

Tatlım geçmiş olsun.Bence sen yat uyu iyice kendine gel bu saçma günüde tarihe göm.Yarın yeni bir gün yeni başlangıç.

Buggunku menum; )
Sabah yyogurt haslanmis pirinc(kurtuldum pirincten oleyyy:) bi greyfurt
Ara 200 ml sut
Ogle birkepce corba 3kasik kiyma(kymali patatesli bi yemekti patatesini yemedim)
Ara hasnmis yumurta domates maydanoz bi kk lghtpeynir birazda havuc tursusu(ara gibi olmadi sanki; (
Aksam salata soda iki kasik yogurt
3litre su 2 yesilcay 1saat spor

güzel olmuş canım genelde afiyet olsun... sınırlı imkanlarla gayet güzel gidiyor... ara ile akşam yer değiştirmiş gibi gerçekten:1:

kızlar bugün de mlaesef cıslarla devam etti.
yarın tam gaz başlıyorum
yorgunluğum daha çıkmamış olacakki baya uyudum kızlarımla bugün
yarın sabah kahvaltıda müsliyle başlıcam nasipse.
hadi stub başlayalım artık... bende bu hafta verdiğimi sabit tutamıycam gibi geliyor 3 gündür saçmaladım iyice...
Ben vereyim tarifini.Bende yapmak için karabuğday aldım ama henüz denemedim.2 yemek kaşığı karabuğdayı haşlıyosun.5dk soğutuyorsun.1 yeşil elmayı rendeleyip içine karabuğdayı ekleyip üstünede tarçın serpiyorsun.Sabah öğlen akşam menü aynı ara öğün olarakta bir salatalık ve yeşil çay vermiş.

canım bende bi heves aldım karabuğdayı.. sonra internetten baktım şeyda coşkun listesi diye aman yarabbi aktardan çıkılacak gibi değil... aralarda hergüne farklı çay yazmış sırf o yüzden vazgeçtim... ara olarak sadece yeşil çay içsek olur mu denemek lazım aslında...

Çok geçmiş olsun. Bol bol su iç. ishale iyi gelir.

arkadaşlar lütfen beni atmayın yaaa :( :( kilo vermeyi gerçekten çok istiyorum sürekli bakıyorum mesaj yok 14 Şubat'ta minik oğlumun doğum günüydü 2 gün üst üste misafirlerim geldi hiç giremedim arada bi baktım ama hemen çıkmak zorunda kaldım :(

mnisa sana son defa cevap yazıyorum... geçmişi okumuyorsun, menü paylaşmıyorsun girdiğinde bakıp çıkıyorsun sadece... burda birçok kişi davet ediliyor ve herkes kalıcı olamıyor maalesef...ve ben kimseyi seni sorduğum kadar sormadım mnisa nerde diye diye dilimde tüy bitti... katılımın artsın diye kendimce çabaladım ama önce kendin kararlı olmalısın... kilo fazlan çok ve ihtiyacın olduğunu düşündüğüm için burda kalmanı pekçok kişiden fazla istedim... hala vaktin var deneme süresindesin sonuçta gruba gerçekten katıl menülerini paylaş takımda olursun.... yok ben 3 günde 1 girer selam verir çıkarım diyorsan gruplarda işler böyle yürümüyor canım, elimden de daha fazlası gelmez:50:

Devede de boy var ama :) hem abartılcak kadr uzun da değiliz. Bence güzel bi artı seksenler grubu olduk.

estağfirullah o nasıl söz. her cm boy birkaç kilo kaldırır. o bakımdan demiştim ben. inşallah seksenler grubuna katılırım sonra yetmişler... kilolara karşı savaş açan üç silahşörler :))

evet süper olmuş ilk hafta için moral motivasyon yükseltmiş. daim olsun inşallah.
sizin boyunuz uzunmuş kendimi kötü hissettim iyice :('
Abartma kız 3-5 cm uzunuz okadarda fark edecek bişi değil.

canım bende bi heves aldım karabuğdayı.. sonra internetten baktım şeyda coşkun listesi diye aman yarabbi aktardan çıkılacak gibi değil... aralarda hergüne farklı çay yazmış sırf o yüzden vazgeçtim... ara olarak sadece yeşil çay içsek olur mu denemek lazım aslında...

Bende posta gazetesi aldım hergün listelerini okuyayım diye ama cıks.Bir sürü malzeme aldırıyor hepsinden bi dilimcik falan kullandırıyor.Onlarca malzemeyi al bi ton para verip onlardanda bi parçaçık kullanıp gerisini çöpe at oldu.Detoks günleri uygulanabilir ama onlardan birikisini deniycem bende karabuğdayda onlardan biri.

Benim 168. Kilolar doğum kiloları ve hepsi göbek, bel ve sırt bölgemde. Fıkır fıkır yağ.
5 ayda acaba ne kadr kilo verebilirz ki kızlar :(

bence 20 kilo rahat gider canım :34: ay ay yeni bi yarış grubu çıkmış çok sevindim... heyecanlı oluyor böyle:27: hem şartlarınız da çok yakın kesinlikle adil bir yarış olacak... yarışma içinde yarış:51::52:

gerçekten bardakla olunca daha az tüketiliyor... çalışırken 1,5 lt 2 tane gün içinde biterdi daha akşamada içerdim... ama şimdi benimde ancak 2 lt oluyor... gerçi benim sıcak içecekler çok fazla 3 yeşil çay aperatif gibi sadece ... :1: ıhlamur kuşburnu elma ne çayı bulursam içiyorum +şekersiz kahveler... suyun yerini tutmasada sıvı alımı fazla oluyor...

Back
X