• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oy oy..adi badi yürüyüşünü sevsinler. tebrikler valla spora ilk adımı attın devamı gelir inşallah.
menün korkuttuğun gibi bir şey değilmiş be ya... akşam menüsündeki kaju gözüme battı onun dışında gayet iyi.

Devamı gelicekte uyanabilirsem :( Bugün erken kalkamadığımdan yarım saat yürüyebildim.Kajularım niye gözüne battıki ne diyo Canan Karatay fındık fıstık çıtır çıtır hem kan yapar hem ısıtır :)

canım o hamurişilerinden vazgeç artık :50::50: öğlen yesen kilo almazsın derim de akşam menünde birde.. bak bende dün hamur kızarttım bizde pişi derler kızım istedi diye küçük bir tane aldım gerisini ellemedim... iradeli olmak zorundayız...öğle öğününü geçiştirmişsin o yüzden de akşama dayanamadın değil mi?

Pişinin tadına bakıp sonrada bıraktın öylemi.Ay ay ay biri bunu yapmayı banada öğretsin :18: Bende geçen gün yağda peynirli börek kızarttım ama bi ısırık bile almadım alsam biliyorum başıma geleceği çünkü :27:

Gunaudin hatunlar :))
Bugunde 75.2 ciktim ama yarn ne olursa olsun 74.5 dan fala cikmicam olmadi 3 saat ac yurur oyle tartinirda cikarim ama takima zarar vermk istemiyorm gerci sabit oluncada bi fark olmuyor ama napiim bu hafta cok garip oldu nedeninide cozemedim ://

sabite inersin canım ne olacak ya :1: bişey olmaz 1 haftadan hem hepimizin artıda olduğu zamanlar oluyor... gözüm 1. likte aslında ama önemli olan 3 aylık rapordaki 1. lik:52::52: e oda bizde birdahakine de olacak inşallah:54:

Pişinin tadına bakıp sonrada bıraktın öylemi.Ay ay ay biri bunu yapmayı banada öğretsin :18: Bende geçen gün yağda peynirli börek kızarttım ama bi ısırık bile almadım alsam biliyorum başıma geleceği çünkü :27:

ah canım misafir olmasa bakmazdım tadına da yanlarında ayıp olmasın diye işte:1: bu ara kararlıyım bende kendime şaşıyorum cidden:52: sizin etkiniz bu o menüler yüzünden...

Canim nasilsin :) yarin benden yapmami istedgn birse varmi ona gore erknden geliyim gercihep erkndn burda oluyorum ama snra cikiyorm ama neyse :)) 😎

canım kahvaltı hazırlıyordum görmemişim... ben bugünden listeyi hazırlayıp akşama koyarım buraya.. kızlar hepsi kendi hesaplayıp yüzdeleri eklerse sorun yok, ki bu hafta öyle olacak :1: sen öğlene kadar müsait olursan bi kontrol ediveririsin bende kontrol ediyorum ama yinede yanlışım varmı diye pimpirikleniyorum...:1: busede geldi bu arada yarın listeye girecekmi bilmiyorum ama buralarda olur:34:

ah canım misafir olmasa bakmazdım tadına da yanlarında ayıp olmasın diye işte:1: bu ara kararlıyım bende kendime şaşıyorum cidden:52: sizin etkiniz bu o menüler yüzünden...

Grupta herkes birbirinden etkilenip işi sıkı tutuyor ne güzel :52: Böyle gayretli bir gruba denk geldiğim için seviniyorum :21:

ayy başıma gelenlerrr dün menümü yazamadım çünkü dişim apse yapmış dün hiç birşey yiyemedim o yüzden yazamadım bugün sabah bir tanecik tam buğdaydan krep yedim 3 bardak şekersiz çay içtim sonrada 1 fincan türk kahvesi içtim bu kadarcık belki kilo veririm apseden dolayı :D şaka şaka çok kötü birşey Allah hiç kimsenin başına vermesin

ayy başıma gelenlerrr dün menümü yazamadım çünkü dişim apse yapmış dün hiç birşey yiyemedim o yüzden yazamadım bugün sabah bir tanecik tam buğdaydan krep yedim 3 bardak şekersiz çay içtim sonrada 1 fincan türk kahvesi içtim bu kadarcık belki kilo veririm apseden dolayı :D şaka şaka çok kötü birşey Allah hiç kimsenin başına vermesin

Geçmiş olsun canım.Haklısın allah kimsenin başına vermesin diş ağrısını çok zor :( .

geçmiş olsun canım yarın listedesin unutma ilk haftan ben yüzdeni hesaplarım, sen geçen haftaki kilonu yada ondan önceki hafta tartıldıysan kilonu yazarsın birde hedefini ok?

canım o hamurişilerinden vazgeç artık :50::50: öğlen yesen kilo almazsın derim de akşam menünde birde.. bak bende dün hamur kızarttım bizde pişi derler kızım istedi diye küçük bir tane aldım gerisini ellemedim... iradeli olmak zorundayız...öğle öğününü geçiştirmişsin o yüzden de akşama dayanamadın değil mi?

sorma canım ya.
ben evde çok hamurişi yaıyorum. çok da seviyorum uğraşmasını yapmasını
ama çocukalr eşim yesin diye yaparken insan dayanmaıyor.
azaltmam hatta yaza ince olmak için hiç yememem lazım

bugünün menüsünü şimididen yazayım

kahvaltı:
1 light etimek
1 haşlanmış yumurta
1 cherry domates
çeyrek saltalık
2 zeytin

öğle: 1 dilim yaş pasta ( maalesef dün yaptım ve yedim)
1 salatalık

akşam:

şimdein hazırladım yoğurtlu karnabahar ve brokoli salatası yicem

ve bugün spor çok fazla yapıcam hatta şimidein yazayımki kesin yapmam lazım ozman

spor: 30 dk koşu bandı 3 km yapıyorum
yarım saat pilates

yarım saat karın kalça hareketleri

15 dk trambolin hareketleri

bol su ve yeşilçay.

sorma canım ya.
ben evde çok hamurişi yaıyorum. çok da seviyorum uğraşmasını yapmasını
ama çocukalr eşim yesin diye yaparken insan dayanmaıyor.
azaltmam hatta yaza ince olmak için hiç yememem lazım

Tatlım bende çok hamurişi yapıyorum.Ama onların tadına bile bakmıyorum.Bak benim bir yöntemim var sende dene.O cıss tabir edilen mamaya bakıp bu bulunmaz hiç kumaşı bir yiyecek değil kendi elimin ürünü nasılsa zayıfladıktan sonrada pişirip yiyebilirim diip tatmıyorum.Eğer kendi pişirdiğim yada ikram edilen yiyecek satın alınamayacak, evde pişirilemeyecek, kolay kolay bulamıycağım bişeyse anca o zaman yerim onu.

Tatlım bende çok hamurişi yapıyorum.Ama onların tadına bile bakmıyorum.Bak benim bir yöntemim var sende dene.O cıss tabir edilen mamaya bakıp bu bulunmaz hiç kumaşı bir yiyecek değil kendi elimin ürünü nasılsa zayıfladıktan sonrada pişirip yiyebilirim diip tatmıyorum.Eğer kendi pişirdiğim yada ikram edilen yiyecek satın alınamayacak, evde pişirilemeyecek, kolay kolay bulamıycağım bişeyse anca o zaman yerim onu.

aynen öyle düşünüyorum bende...ama gözüm kalmasın diye bir taraftan da az yapmaya çalışıyorum:1:

aynen öyle düşünüyorum bende...ama gözüm kalmasın diye bir taraftan da az yapmaya çalışıyorum:1:

ahhh kizlar bunu yaptigim anlarda cok kolay kilo veriorum ama demekki ben iradesizim.ki grubun en iradesiziyim sanki.

ahhh kizlar bunu yaptigim anlarda cok kolay kilo veriorum ama demekki ben iradesizim.ki grubun en iradesiziyim sanki.

canım biraz daha çabalaman lazım irade konusunda...ben bu ara seni genel olarak isteksiz görüyorum yap ama yeme olayı da kolay değil maalesef.. uzak tutmaya çalış kendine bir hedef koy ben 55 e indiğimde pazar kahvaltısı yapıcam mesela herşeyiyle.. biraz da yapmamaya çalış cıssları yoksa vermen zor görünüyor bu listelerle...

geçmiş olsun canım yarın listedesin unutma ilk haftan ben yüzdeni hesaplarım, sen geçen haftaki kilonu yada ondan önceki hafta tartıldıysan kilonu yazarsın birde hedefini ok?

şuanki kilom 108.100 geçen hafta 109.400dü hedefim 90 ama şimdilik sonra tabi 80 70 falan olur inşallah :1:

Son düzenleme:
Back
X