• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim diyetimde yağ yasak değil.Bolbol yağ koyuyorum ben yemeklerime.Ama yanında ekmek yemiyorum.Ekmek yerkende yağlı bişi yemiyorum.İkisini beraber yemezsen zayıflamada sorun yaratmıyor.

hımm iyiymiş. zaten bende kahvaltı dışında ekmek tüketmiyorum o zaman rahat olabilirim ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum yağ miktarına

selam kızlar erkenden menümü yazayım listeyi de birazdan hazırlıycam... yarın yüzdelerinizle berabr eklersiniz hepiniz.. ilk sayfada hesaplamanın nasıl olacağı yazıyor.. gelelim menüme;

sabah: 4 kaşık müsli yarım yağlı sütle

öğle: ciğer sote yarım pors. kadar, yeşil salata, 1 dilim ekmek

ara: 2çilek

akşam: ıspanak yemeği yoğurtlu, 1 dilim tam buğday

ara: yoğurt olur herhalde

su 2 lt, yeşil çay+ kiraz saplı 4 kupa, spor leslie 2 mil+ leslie 3 mil+ 60 mekik

bugün inadına bir açlık durumu var bende midem kazınıyor resmen, normalde ekmek yiyesim gelmezken bugün az geldi ... dün kiraz saplı bir çay almıştım sebebi büyük ihtimalle o:1: içmiycem artık genelde midem kazınır zaten bu tarz çaylarda hangi akla hizmet gidip aldıysam...

***9.TAKIM 350.ETAP***

stubbornn(71.4/0/0/%0)
ddanes(56.9/0/0/%0)
kalinkaselin(74.3/0/0/%0)
kahvelikitap(74,5/0/0/%0)
aysesu(63.8/0/0/%0)
dalin26(73.8/0/0/%0)
jeof(62.9/0/0/%0)önceki etapta bildirimde bulunmadı kilosu 2ye bölündü
dilemna(55.8/0/0/%0)
mihrimah01(89.7/0/0/%0)
sismanne(84.6/0/0/%0)
usagisan(86.7/0/0/%0)
mnisa(109.4/0/0/%0)yeni üye hedef 90

***9.TAKIM 350.ETAP***

stubbornn(71.4/0/0/%0)
ddanes(56.9/0/0/%0)
kalinkaselin(74.3/0/0/%0)
kahvelikitap(74,5/0/0/%0)
aysesu(63.8/0/0/%0)
dalin26(73.8/0/0/%0)
jeof(62.9/0/0/%0)önceki etapta bildirimde bulunmadı kilosu 2ye bölündü
dilemna(55.8/0/0/%0)
mihrimah01(89.7/0/0/%0)
sismanne(84.6/0/0/%0)
usagisan(86.7/0/0/%0)
mnisa(109.4/0/0/%0)yeni üye hedef 90

kızlar herkes bi kontrol etsin bu arada geçen haftaki kilolarınız doğrumu diye... herkes kendi hesaplıycak dedim ama 3-4 kişi dışında okuyan olmadı hadi bakalım yarın görürüz artık:1:

kızlar herkes bi kontrol etsin bu arada geçen haftaki kilolarınız doğrumu diye... herkes kendi hesaplıycak dedim ama 3-4 kişi dışında okuyan olmadı hadi bakalım yarın görürüz artık:1:

benim kilom doğru.sorun yok. ben nasıl hesaplandığına baktım ilk sayfadan.yarın hesaplayarak yazarım. inşallah hepimiz hafiflemiş oluruz.

hadi bakalım bugünkü menümüzü de yazalım. bir günü daha başarıyla atlattık çok şükür.darısı diğer günlere,haftalara,aylara...

SABAH
1 domates
1 salatalık
2 zeytin
1 kk peynir
2 dilim etimek

ARA
1 portakal
Yarım elma

ÖĞLEN
1 kase ıspanak yemeği

ARA
3 kuru kayısı
8 fındık

AKŞAM
Salata

2.5 litre su+3 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
7 km yüründü

Bende heyecanlıyım birazda tırsıyorum :18: İnşallah o aldığım 1 kiloyu vermişimdir.Bir daha üzülmemek için yarın sabah tartıldıktan sonra tartımı saklamayı düşünüyorum :1:

hadi bakalım kendim kadar sizin kilolarınızıda merak ediyorum. inşallah hepimiz yüzümüzü güldüren sonuçlar alırız da motivasyonumuz artar.
dilemna ile senin baskülü ben saklayacam zaten bu gidişle. ikinizde sabredemiyorsunuz

Son düzenleme:
hadi bakalım kendim kadar sizin kilolarınızıda merak ediyorum. inşallah hepimiz yüzümüzü güldüren sonuçlar alırız da motivasyonumuz artar.
dilemna ile senin baskülü ben saklayacam zaten bu gidişle. ikinizde sabredemiyorsunuz

Kaç gündür diyetteyim henüz yağ kas su ölçümümüde yapmadım.İlginç ben daha meraklıyımdır oysa :)) Yarın ölçümlerimi yapıp bir haftalığına saklıycam onu.Bakalım tartılmamak dahamı faydalı sonuçlar verecek :52:

Sabah 3ksak yulafla yapilmis musli bir elma
Ara ikiavuc kuruyemis:)) cisssss
Ogle yokk
Ara sut
Aksam sebzelitavuk yogurt
Simdide 3kausi attim agzma
1yeslcay 2ltres su spor yok ama butn gun carsida dolandim 10000 adm atmisim

Ogle yokk
Ara sut

Bugünkü menün hiç kaçamaksız olmuş çok beğendim :46:

Ogle yokk
Ara sut

cısını telafi etmişsin öğlen.cıs olmaktan çıkmış.
afiyet olsun

Ogle yokk
Ara sut

e çerezleri öğlen diye sayarsak liste olmuş gibi:1: bu saatten sonra çerez yeme artık ama..:45:

Back
X