• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım bu toptan yanlış ya jeofun ki de karışmış aysesudan tekrar devam edermisin kalınkaselini de düzeltiver işim var biraz da... kalınkaselinde bildirim yapıp kaçmış nerdesin nerelerdesin bile diyemedik:45:

ay aysesunun ki de yanlış boşver artık ben toparlarım... iyice karışmış nerde olduğunu bile anlamadım mihrimah falanda silinmiş...

***9.TAKIM 350.ETAP***

stubbornn(71.4/71.2/0.2/%0.28)
ddanes(56.9/56.5/0.4/%0.70)
kalinkaselin(74.3/74/0.3/%0.40)
kahvelikitap(74,5/74,5/0/%0)sabit
aysesu(63.8/63.2/0.6/%0.94)
dalin26(73.8/0/0/%0)
jeof(62.9/62.4/0.5/%0.40)önceki etapta bildirimde bulunmadı kilosu 2ye bölündü
dilemna(55.8/55.6/0.2/%0.36)
mihrimah01(89.7/88.9/0.8/%0.89)
sismanne(84.6/83.9/0.7/%0.83)
usagisan(86.7/85/1.7/%1.96)
mnisa(109.4/0/0/%0)yeni üye hedef kilo 90

Kizlar eksik olan varsa goremedgm tamamlasin ayirca ddanes telde oldgmdan yuzdeleri bakip bakip yapamadm ama birazdan onlarida kontrol ederim :)

Son düzenleme:
***9.TAKIM 350.ETAP***

stubbornn(71.4/71.2/0.2/%0.28)
ddanes(56.9/56.5/0.4/%0.70)
kalinkaselin(74.3/74/0.3/%0.40)
kahvelikitap(74,5/74,5/0/%0)sabit
aysesu(63.8/63.2/0.6/%0.94)
dalin26(73.8/0/0/%0)
jeof(62.9/62.4/0.5/%0.40)önceki etapta bildirimde bulunmadı kilosu 2ye bölündü
dilemna(55.8/55.6/0.2/%0.36)
mihrimah01(89.7/88.9/0.8/%0.89)
sismanne(84.6/83.9/0.7/%0.83)
usagisan(86.7/85/1.7/%1.96)
mnisa(109.4/0/0/%0)yeni üye hedef kilo 90

Kizlar eksik olan varsa goremedgm tamamlasin ayirca ddanes telde oldgmdan yuzdeleri bakip bakip yapamadm ama birazdan onlarida kontrol ederim :)

canım telden giriyorsan uğraşma o kadar ben bakarım hesaplamalara.. öğleden sonra misafirlikteyim 2ye kadar halleder çıkarım.. sağol valla neresinden toparlarım diye düşünüyordum bende :1:

canım bu toptan yanlış ya jeofun ki de karışmış aysesudan tekrar devam edermisin kalınkaselini de düzeltiver işim var biraz da... kalınkaselinde bildirim yapıp kaçmış nerdesin nerelerdesin bile diyemedik:45:
Canim yuzdelerde de sikinti yok baktm hepsine ayrica haklisin ne kalinkaselin ne de dalin hic gozukmuyor ortalarda rakiplerim ortadan kayboldu :/

canım telden giriyorsan uğraşma o kadar ben bakarım hesaplamalara.. öğleden sonra misafirlikteyim 2ye kadar halleder çıkarım.. sağol valla neresinden toparlarım diye düşünüyordum bende :1:

Nedemek canm zaten hepsi senin ustune kaliyor die uzuluyordum okadar isinn arasinda bide burayla hep sen ugrasiyorsun hicbir zorunlulugn olmadgi halde azicikta olsa yardimm dokunduysa ne mutlu bana :))

Canm ben en bastan topliyem sen hic ugrasma zaten sonradan bakiyorsun en azndan bnda yardmm olsun

canım benim çıkmam lazım yemek yapıyorum... dalin gelmezse izinli yazıcam bide dilemna yla benim mesajlaşmalı bi okusana en son anlamadım izinli mi olmak istiyor tam olarak:44: bide senin yorumunu alayım öptüm canım...

canım benim çıkmam lazım yemek yapıyorum... dalin gelmezse izinli yazıcam bide dilemna yla benim mesajlaşmalı bi okusana en son anlamadım izinli mi olmak istiyor tam olarak:44: bide senin yorumunu alayım öptüm canım...
yazismalarinizi okudum canim dedgn gibi dalin gelmezse izinli yazarim :) bende optum kolay gelsin sana :) yorumumu da belirtiyim ama dilemnaya soyliyeyim :)

Canim az verdim ve sinavlar icin ayrilmak istiyorsun sanirim ama ddanesin de dedigi gibi her ayrilan kilo alip geliyor istersen hergun girip mwnunu falan paylasma ama izin alma derim boylelikle kilo bildirecegin icin cisslardan mumkun mertebe uzak durursun motivasyonunu kaybetmezsin tabi bu benm fikrim cuma gunu de grer kilonu paylasir cikarsin :) ama yinede ssen bilirsin zorlamak istemem inan sadece senn icn diyorum karar senin :)

yazismalarinizi okudum canim dedgn gibi dalin gelmezse izinli yazarim :) bende optum kolay gelsin sana :) yorumumu da belirtiyim ama dilemnaya soyliyeyim :)

Canim az verdim ve sinavlar icin ayrilmak istiyorsun sanirim ama ddanesin de dedigi gibi her ayrilan kilo alip geliyor istersen hergun girip mwnunu falan paylasma ama izin alma derim boylelikle kilo bildirecegin icin cisslardan mumkun mertebe uzak durursun motivasyonunu kaybetmezsin tabi bu benm fikrim cuma gunu de grer kilonu paylasir cikarsin :) ama yinede ssen bilirsin zorlamak istemem inan sadece senn icn diyorum karar senin :)

Evet canim cok uzuldum 3haftadir ugradiyom daha bir bucuk kilo olmadi yani herkes bi ayda biyer isin diodu; (( gerçi yakin arkadasmda bn bi ay ugrastim iki kilo icin diyip teselli etti galba vucut ideal kiloya yakin vermiyo ozaman kalayim bn;)hergun menumu yaArim dediğn gibi;)) saolun yaa Fıkır verdiğiniz icin iyiki varsiniz;))

Evet canim cok uzuldum 3haftadir ugradiyom daha bir bucuk kilo olmadi yani herkes bi ayda biyer isin diodu; (( gerçi yakin arkadasmda bn bi ay ugrastim iki kilo icin diyip teselli etti galba vucut ideal kiloya yakin vermiyo ozaman kalayim bn;)hergun menumu yaArim dediğn gibi;)) saolun yaa Fıkır verdiğiniz icin iyiki varsiniz;))

Canim bunun için burdayiz zaten birbirimize fikir vermek icin :)) kalmana sevindm ayrica veremiyorum die dusunme 200 gramda olsa vermissin en azindan almiyorsun ve gercekten hedefine yakin olman vermeni zorlastiriyor ama azmini kaybetmezsen emin olki sonunda istedgne ulasirsin :) banada kotu ornek olmak istemezsin degilmi sonucta 1 gunde 3 kilo geldi birden asil ben birakmaliyim ozmn :ssz:

Canim bunun için burdayiz zaten birbirimize fikir vermek icin :)) kalmana sevindm ayrica veremiyorum die dusunme 200 gramda olsa vermissin en azindan almiyorsun ve gercekten hedefine yakin olman vermeni zorlastiriyor ama azmini kaybetmezsen emin olki sonunda istedgne ulasirsin :) banada kotu ornek olmak istemezsin degilmi sonucta 1 gunde 3 kilo geldi birden asil ben birakmaliyim ozmn :ssz:

Hayir tabiki birakma senin ortam değişikliği oldu eve gittin geldn sonuçta gayet normalll bnce ki vercn ins.bu hafta tek bi cis bile yapmayacam belki ondan veremiyom kaçamaklarm yuzunden:)))

Ödemdi galiba o bir kilo panik yaptırdı bana dün 3 lt su içtim gitsin ödemse diye.Dün sabah tartılmamıştım bugün büyük sürpriz oldu bu sonuç bana çok mutlu oldum.Bak sende artı çıkıcam diye korkuyordun bide adet dönemindesin çok güzel bence seni de kutlarım :7:

ben zaten hazırlıklıydım ama yinede insan üzülüyor canım ya..emeğinin karşılığını fazlasıyla almak istiyor.artık diğer haftalara kaldı
seni tebrik ediyorum valla.çok sevindim takımda bu hafta en çok sen vermişsin. beni gazladın rakibem

tam tahmin ettiğim gibi oldu. kilo vermem nderedeyse durmuş :(

geçen hafta : 84.6
bu hafta : 83.9

yüzde :0.82742317

haftaya daha dikkatli olmalıyım :/

üzüntümüz umutsuzluğa değil bizi daha çok motive etmeye yarar inşallah. bende istediğimi bulamadım basküle çıkınca. geçmişten ders çıkartıp geleceğe yönelelim. daha çok dikkat ederek ve sporu artırarak :))
en azından verebilmişsin. tesellin bu olsun

Hayir tabiki birakma senin ortam değişikliği oldu eve gittin geldn sonuçta gayet normalll bnce ki vercn ins.bu hafta tek bi cis bile yapmayacam belki ondan veremiyom kaçamaklarm yuzunden:)))

Yok canim zaten birakmiyacagim 6 ay olsun 1 sene olsun farketmez sonucta bunu kendim icin istiyorum ve bu kilolari 19 sene de biriktirdim ben iki ayda vermeyi beklemek benm sucumdu ama artik oyle deil istedgi kadar sursun verene kadar bekliyecegim bende :) bu hafta o cisslari alma sende ama spor yapamm diosun belki yine az verrsin ama unutma haftada 200 gram bile olsa 1ayda neredeyse 1 kilo olur hic verememkten daha iyidir :) sen hic uzme kendini olurmu bu durum daha da hirslandrsin seni :)

Ah ah sana diyorum kaçamak yapma 2 lokma bile o günü götürüyor diye ama:20: Sen aman 2 çatal patates kızartmasından nolucak deme tatma bile öyle şeyler sıfır kaçamaksın geçir haftanı bak nasıl verceksin kilolarını.Hadi haftaya göreyim seni :46:

Yok canim zaten birakmiyacagim 6 ay olsun 1 sene olsun farketmez sonucta bunu kendim icin istiyorum ve bu kilolari 19 sene de biriktirdim ben iki ayda vermeyi beklemek benm sucumdu ama artik oyle deil istedgi kadar sursun verene kadar bekliyecegim bende :) bu hafta o cisslari alma sende ama spor yapamm diosun belki yine az verrsin ama unutma haftada 200 gram bile olsa 1ayda neredeyse 1 kilo olur hic verememkten daha iyidir :) sen hic uzme kendini olurmu bu durum daha da hirslandrsin seni :)

Bnde birakmayacam ciss falanda yok menulerimi takip et yanluslarimi sole lutfen tatlim motive olalim;) bni uzun süre gormeyenlrr aaa kilo almisin dio sinirim bozuluyo.bnde gidene kdar ugrascam olmadi diyetisyen yada sinavdan sonra spor salonuna kayit yaparim.kolay gelsin hepimize tatlim:)) ogle aradi usenmefen yurda geldim kızlarla gitmedim yolada semiz otu aldim yogurtla yedim şimdi bundan sonraa daha dikkatli olcam;))

selam kızlar
ortalık karışmış yine klasik cuma sendromu. gitmek isteyen,kilo veremedim diye üzülen,az verdim diye hayıflanan...
olsun her durumda ve şartta burdayız kilo vermeye karar verdik.az da versek,hiç de veremesek devam. elbet kırılma noktasını bulup kıracacağız. sabır en önemli şart. en ufak engelde takılıp kalmak,pes etmek yok.
haydi bakalım hep birlikte sağlıklı beslenmeye devam.

Back
X