• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yalandan nefret ederim.Ölümüne korkmuyorsam asla yalan söylemem.Ama senin durumunda yapcak birşey yok.Millete işime karışmayın ben napıcağımı sizden öğrenecek değilim diip bozacak yapıda olmadığına göre sinirlerinin yıpranmasını pembe bir yalanla engellemek zorunda kalıcaksın.

sende bendensin rakibem.

herkese günaydın
hadi bakalım yeni bir güne bismillah.
zorlu bir gün beni bekliyor. hem nöbetçiyim,hem dersim fazla,hem de çıkışta misafirliğe gidicem. bakalım dönüşte ruh halim nasıl olacak.
en az hasarla dönmeyi ümit ediyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar.. akşam 8 de uyuyup kalmışım :1: kaç gündür geç yat 7 de kalk bünye yorulmuş... bu gün de erken kalktım yine yoğun bir gün olacak...

günaydınn kızlar=) erkenden kalktım işe yürüyerek gidebilmek için.ben dün gece bir cıs yaptım saatte baya geçti ama menüme herkes kus kadar deyince ki bende öyle düşünüyordum.misafir geldiğinde marketten aldığım bir kutu sekerli kurabiye vardı.salep yaptım iki tanede kurabiye yedim yanında =((( ve hakettigimi düünüp vicdanda yapmadım.neyse inş simdi yrürsem gider.cumaya az kaldı:52:

herkese iyi akşamlar kızlar. menüler yavaş yavaş inci gibi dizilmeye başlamış bende eksik kalmayayım.
sizin menülerin yanında benimkisi epey kabarık ama...

SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 yeşil zeytin
1kk peynir
2 dilim etimek

ARA
1 elma

ÖĞLEN
1 kase çorba

ARA
1 kuru incir
2 kuru kayısı
5 fındık

AKŞAM
Tavuk
Salata

ARA
1 elma

3 lt su
110 mekik
7 km yürüyüş

canım bu listenin neresi kabarık:52: afiyet olsun kaçamak ta yok spor da iyi...

günaydın kızlar.. akşam 8 de uyuyup kalmışım :1: kaç gündür geç yat 7 de kalk bünye yorulmuş... bu gün de erken kalktım yine yoğun bir gün olacak...
günaydın canım oh ne güzel mis gbi iyi yapmışsın.bikac gündür baya yoğun temzlik vs yordu seni

ilk ben yazayım menümü günü kapatayım
Sabah;
1 kırmızı elma

Öğlen;
eti form çörekotlu sekersiz ada cayı.

Akşam;
3 zeytinyağlı biber dolması bir kase yoğurt 2 dilim etiform

Spor 4500 adım su 1 litre

uyumadan meyve yiyebilirim

canım güzel derdimde ters bir beslenme tarzı bu... kalori olarak az ama gündüz az akşam fazla... işyerinde az yemek için yapıyorsun ama bu uzun vadede metabolizmanı yavaşlatır....

Menümü de yazayım hemen;

Sabah;
1 yumurta
Domates
1 kk peynr
Maydanoz
2 dlm kpk ekmek

Ara
1 kırmızı erik

öğle
Menemen
Peynr
2 dlm kpk ekmek

Ara;
1 muz
1 ısırık simit

Aksam;
Izgara balık
Salata
2 dlm kpk ekmk

2 lt fazla su 2 mil leslie
canım menün cok güzel sadece her öğünde iki dilim ekmek azıcık fazla geldi.sabah hariç dger öğünlerde 1 e indirsen süper menü olacak=)
mrb bayaar.
ugrayamadim bugun

ama menumu yazayim.

sabah.
2 dilim keoek ekmegi biraz peynir.domates ve kornisondan tost
1 bardak portakal suyu.

ogle.
yogurtlu brokoli salatasi

ara.
2 kayisi
2 parca ceviz

aksam.
firinda kagita levrek
mevsim saatasi

spor.
4 km kosu bandi
25 dk jillian seviye 2
10 dk karin hareketi
10 dk kalca hareketi
100 rusdian twister

bol su.

güzel menü güzel spor su var cok iyisin canım:46:

Menümü de yazayım hemen;

Sabah;
1 yumurta
Domates
1 kk peynr
Maydanoz
2 dlm kpk ekmek

Ara
1 kırmızı erik

öğle
Menemen
Peynr
2 dlm kpk ekmek

Ara;
1 muz
1 ısırık simit

Aksam;
Izgara balık
Salata
2 dlm kpk ekmk

2 lt fazla su 2 mil leslie

senin de güzel olmuş menün canım afiyet olsun... aynı gibi menüler bizim:1:

mrb bayaar.
ugrayamadim bugun

ama menumu yazayim.

sabah.
2 dilim keoek ekmegi biraz peynir.domates ve kornisondan tost
1 bardak portakal suyu.

ogle.
yogurtlu brokoli salatasi

ara.
2 kayisi
2 parca ceviz

aksam.
firinda kagita levrek
mevsim saatasi

spor.
4 km kosu bandi
25 dk jillian seviye 2
10 dk karin hareketi
10 dk kalca hareketi
100 rusdian twister

bol su.
:46: spor yıkılıyor stubb maşallah menü de gayet hafif... kendimden utanıyorum bu hafta..:50:

günaydınn kızlar=) erkenden kalktım işe yürüyerek gidebilmek için.ben dün gece bir cıs yaptım saatte baya geçti ama menüme herkes kus kadar deyince ki bende öyle düşünüyordum.misafir geldiğinde marketten aldığım bir kutu sekerli kurabiye vardı.salep yaptım iki tanede kurabiye yedim yanında =((( ve hakettigimi düünüp vicdanda yapmadım.neyse inş simdi yrürsem gider.cumaya az kaldı:52:

almasana canım marketten öyle şeyler sen:1::1: bende akşam kaçamak yaptım ama vicdan azabım büyük.... gündüz yapsak bu kadar düşünmem me gece oldumu olmuyor canım...

almasana canım marketten öyle şeyler sen:1::1: bende akşam kaçamak yaptım ama vicdan azabım büyük.... gündüz yapsak bu kadar düşünmem me gece oldumu olmuyor canım...

canım komsum geldi aksam kızıyla aniden ev bomboş yani ikram edilecek hiçbişey yoktu hemen kostum aldım marketten yoksa kesinlikle cok degiştrdim alışveriş seklimi o reyonların önünden bile gecmiyorum

bende geçte olsa dün ki menümü yazayım...

sabah: 1 kase müsli yağsız sütle

ara: 1 kuru kayısı

öğle: 2 yumurtadan omlet içine doğranmış 2 nugget, 1 domates, 1 dilim kepek ekmeği

ara:1 probiyotik yoğurt
,
akşam, balık, yeşil salata, 1 dilim kepek ekmek

ara: 1 dilim ekmek üzerine peynir, arkadaş kek göndermiş kızımdan kalan 2 lokma kek

spor yok su 2 lt

kaçtım kızlar buraya laf yetiştirirken arada kızımı giydiriyordum... oklu vakti görüşürüz gelince sporuma başlıyorum direkt.. :54:

bende geçte olsa dün ki menümü yazayım...

sabah: 1 kase müsli yağsız sütle

ara: 1 kuru kayısı

öğle: 2 yumurtadan omlet içine doğranmış 2 nugget, 1 domates, 1 dilim kepek ekmeği

ara:1 probiyotik yoğurt
,
akşam, balık, yeşil salata, 1 dilim kepek ekmek

ara: 1 dilim ekmek üzerine peynir, arkadaş kek göndermiş kızımdan kalan 2 lokma kek

spor yok su 2 lt

canım senin menüde cok hafif ve güzelmiş

ya ben dünkü menümü bugün yazayım akşam giremedim sabah abartısız kahvaltı. öğle:haşlanmış nohutla yoğurt karıştırdım 1 dilim ekmekle . ara:komşuya kahveye gittim yanında 1 dilim revani ikram etti evine ilk defa gittiğim için kıramadım.akşam:2 kaşık pilav yanında 1 kaşık bezelye sonra 4/1 elma

Back
X