• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

baktım rakibem canım çekti yazılanları okuyunca da. ısındıkça uzayan pizza ve tostlarda kullanılan diyo ya... off canım çekti. genel kültürüm de artıyor sayende.

A101 de çok uygun fiyatlı satılıyor.Benimde canım çekmişti.Benim canımda böyle şeyleri çekiyor işte rakibem.Hiç yemediğim tadını merak ettiğim şeyleri hemen çekiyor.Tatmak istiyorum.Bugün akşam yemeğini boş geçmek istemiştim aslında ama acıkınca bari biraz atıştırayım dedim.

ben çıkıyorum rakibem. güzel sohbetin için teşekkürler.iyi ki varsın canım.
kendine iyi bak. Allaha emanetsin rakibem. hadi iyi akşamlar
görüşmek ümidiyle... hoşçakal.

Bende keyifsizdim iki gündür salladım biraz ama Allahın izniyle yarın bomba gibi yeni bir giriş yaparız beraber :32: Seni kovaladığımı unutma rakibem kaç benden bende mihriden kaçıyorum :51:
Ah canımm ben kesin verdiğim 1-2 kiloyu geri almışımdır. Korkumdan tartıya da çıkamadım ama karnım şişti hissediyorum. Bu hafta sen beni garanti gecersin hatta belki mihride gecer.
bu kovalama işini hızlandıralım kızlar biraz canlanalım ya bu hafta durağan geçti hepimiz için. bol cısslı, vicdan azaplı, verimsizdi sanki :(
Kesinlikle öyleydi ama benim için. Sen 1.6 kg vermedin mi bu hafta? Daha ne istiyosun :)
ha hayyy güldürdün beni :)) Allah gönlüne göre versin canım. ama aşçı kocada işte yemek yapmaktan bıktım birde evde mi yemek yapacam diyebilir.
sende kansızlık filan mı var çok üşüyorsun? havalar ısınır artık sende eski spor alışkanlığına dönersin. o zaman da ben sana hayatta yetişemem.
evde spor yapmak beni çok sıkıyor.koşu bandım vardı eşim yollarda yürüme diye almıştı ama toplam 20 kere binmemişimdir. sonra da bir arkadaşıma gönderdim evden kalabalığı gitti. hiç vakit geçmiyordu üstünde ne yaptıysam sevemedim.

eşim yemek konusunda çok anlayışlı sağolsun. bizdede evde babam hep taze yemek isterdi annemden,ama şükür bu durum benim başıma gelmedi. ben ilk yıl hergün taze yemek yapıyordum eşim üzülüyordu okuldan koştura koştura gelip yemek yapıyorum diye,fazla yap birkaç gün yiyelim diyordu (o da bekarlıktan alışıkmış buna) sonra valla bende üşenmeye başladım hergün yemek pişirmeye. şimdi eşimin sözünü dinliyorum. rahatım. darısı başına şekerim. tabi çocuk filan olursa rahatlık tahtım sallanır o da ayrı mesele
Ah çocuk ah... Neyse korkutmayayım gözünü :)

supersiniz! menuleriniz cok guzel bence..

buda benim menum:

sabah: 1 kase sutlu nesfit

ogle: 1 porsiyon yogurtlu sebzeli makarna salatasi (kepek makarna)

ara: yarim porsiyon kurufasulye

aksam: 1 porsiyon kurufasulye

ara: 2 kurukayisi

sivi: 1 sekersiz acik cay, 2 orta turkkahvesi, 1 litre su

spor: 15 dk yuruyus (cok az biliyorum) evde yattim butun gun onun disinda.

yemekleri kendim yapiyorum onun icin zeytinyag veya az siviyagla yapiyorum kepek makarna light yogurt falan kuööaniyorum.. icim rahat yedim fsulyeyi falan cok uygun olmasada diet icin..

memnun deilim menumden ama psta börek cörege dalmaktan iyidir diye kendimi avutuyorum 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam 3.rakibem. menüde öglen kacamaklar olmus ama sabah yememişsin akşamda hafif yemişsin bi de yürüyüş yapmışsın kaybolup gitmiştir kaloriler. Hadi bakalım Afiyet olsun,kilo olmasın
bende kötü diyodum ya
teşekkürler
Misafirlerin ve ortalıkta ikramlıkların uçuştuğu bir günü en az hasarla atlatmışsın.Hemde ilk gününde çok çok tebrik ediyorum :46:
teşekkür ederimm :)))
gunaydin canim.
benimde cevremde var ve nerdeyse bir seneyi gecti ama almadi.
tabi her diyet icin gecerli. diyet sonlandiginda eski tarzla yemeye devam edersek almamak ekde degil. kiloyu korumak da cok onemli. ki dukan 4 evreden olusuo biliosun ilk iki donemde ideal kiloya ulastiktan sonra o kiloyu guclendirme ve koruma evreleri var. onlarisa yapmadi. dikkat ede ede korudu. uarim bende yapabikirim.benim sıkıntim dikkat ederek az kalorili besleneyim derken hep kacamak yapmaya meyilli oluyorum hemde az yezemde vucudum direniyo.
bakalim unarim hersey guzel olur
hayırlısı olsun canım
dukani bende yaptim guzelde sonuc aldim ama bana göre degil.. bazi seyler cok zorladi beni disari cikinca resmen hersey yasakti.. ben biyere gidince hep bozmak istemiyorum hafif biseyle gecistirmek istiyorum o konuda dukana tam uyum sagliyamadim.. tatlandiriciyla tatli yapip onu yemek degilde bir merveyle tatlikrizimi gecistirmek istiyordum bu konular beni biraz zorladi.. moralini bozmak icin degil sadece kendine cok yuklenme zor olursa cunku dukan zaman alacak zor bir "yasama sekli"

alinti yapamiyorum arkadasim kusura bakma benim yazilarimda hep böyle ortaya oluyo

ben de sana katılıyorum zor derken bundan bahsetmiştim yaşama şekli haline getirmek gerekiyo
Canım henüz 1 tane 9 aylık bir kızım var.

Evet rakibelerim. Masal hasta oldu :( bademcikler kızarmıs, öksürük, burun tıkanıklığı.. Dün gece acildeydk. Bugün daha iyi gibi.
geçmiş olssuunnnn
kadinlar kulubu uygulamasini indirdim öyle baglaniyorum ama yazilar karisik görunuyor ya 😔 benim yazdiklarim baskasi yazmis gibi sizlerin yazdigi ben yazmisim gibi cikiyo amaa 😞

fena pasta börek krizindeyim.. evde kek börek falan yapmak istiyorum.. ve resmen kendime eziyet ediyorum tvde yemek programlarini 5 cayi tariflerini izleyerek..

zor ama uzak durmamız lazım
Ben İzmir'de yaşıyorum canım.

Baklayı çok severim ben ama beydaz ve dereotlu olanını değil salçalı olanını.Afiyet olsun inşallah seversiniz.

Ah rakibem bende irade abidesi değilim mesela önlemlerim var bir tabak pişirmek gibi.Sende 1.5 tabak pişirip birini eşine yarımını kendine koyabilirsin sonrasında devam etmek istesen bile tencere boşaldığı için öyle bi ihtimal kalmaz :1:Bazende yemeklerin kalorili kalorisiz versiyonlarını pişiriyorum.Yağlı ve çok az yağlısı gibi.Ama en kolayı ızgara yemekler oluyor iki tarafta severek yiyebiliyor.Tek fark ben salata eşliğinde yiyorum ekmeğe ellemiyorum.

Sabah sporu güzeldir ama mihrim sen zaten sabahları çok çok erken kalkıyorsun sporda yapayım dersen kaçta kalkıcaksın :26:
ben de izmirde yaşıyorum cnm
bende bir akşam klasiği olan menü paylaşımımı yapayım

SABAH
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1kk peynir
1.5 dilim kepek ekmeği

ÖĞLEN
1 tabak ayran aşı

AKŞAM
1 kase ıspnak yemeği
Yarım kase yoğurt
1.5 dilim kepek ekmeği

3 lt su
10 km yürüyüş
menün gayet güzel olmuş çok iyi
Buda benim düzensiz menüm :18:
Kahvaltı;
Sucuklu peynirli 2 yumurta(ekstra yağ eklemeden)

Öğle;
Kıymalı kabak yemeği
2 kaşık yoğurt

Akşam;
2 dilim pastırma
1-2 ince dilim gouda peyniri
Biraz kaju ve fıstık.
yok canım düzensiz deme güzel olmuş menün
supersiniz! menuleriniz cok guzel bence..

buda benim menum:

sabah: 1 kase sutlu nesfit

ogle: 1 porsiyon yogurtlu sebzeli makarna salatasi (kepek makarna)

ara: yarim porsiyon kurufasulye

aksam: 1 porsiyon kurufasulye

ara: 2 kurukayisi

sivi: 1 sekersiz acik cay, 2 orta turkkahvesi, 1 litre su

spor: 15 dk yuruyus (cok az biliyorum) evde yattim butun gun onun disinda.

yemekleri kendim yapiyorum onun icin zeytinyag veya az siviyagla yapiyorum kepek makarna light yogurt falan kuööaniyorum.. icim rahat yedim fsulyeyi falan cok uygun olmasada diet icin..

memnun deilim menumden ama psta börek cörege dalmaktan iyidir diye kendimi avutuyorum 😃

menün gayet iyi diyete uygun
makarna diyete çok da engel değil sınırlı yendiği sürece

dukani bende yaptim guzelde sonuc aldim ama bana göre degil.. bazi seyler cok zorladi beni disari cikinca resmen hersey yasakti.. ben biyere gidince hep bozmak istemiyorum hafif biseyle gecistirmek istiyorum o konuda dukana tam uyum sagliyamadim.. tatlandiriciyla tatli yapip onu yemek degilde bir merveyle tatlikrizimi gecistirmek istiyordum bu konular beni biraz zorladi.. moralini bozmak icin degil sadece kendine cok yuklenme zor olursa cunku dukan zaman alacak zor bir "yasama sekli"

alinti yapamiyorum arkadasim kusura bakma benim yazilarimda hep böyle ortaya oluyo

haklisin belji evet ama ben bicok sey denedim olmuyo cok.kacamak yapiyorum yenikiyorum nefsime ben cok sikmicam canim cok meyve cekerse yerim. arkadasim.meyveyi de ekleyerek yaoti cok guzel sinuc akdi haka da incecik. tatki kurabiye tarzi seyleride fazla yapip dolaba atmak.lazim el altinda olsun.umarim yilmam.

benim menüm de hiç düzenli değil diyet menüsü gibi değil biliyorum
çünkü hayatım pek düzenli değil yatış kalkış falan düzen müzen yok yavaş yavaş düzene sokcam artık
sabah
peynirli domatesli yumurta
3/1 gevrek

ara 1 muz

öğlen yok malesef

ara biraz nohut leblebi gibi olandan

akşam 1 porsiyon pilav yoğurt

sıvı: 1 kahve 3 bardak çay 2 bardak su

spor 2.5 saat yürüyüş

bugunku menum.

sabah.

haslanmiscyumurta
bir kibrit kutusu peynir
2 dilim dana jambon
dukan usulu az maydonoz ve oeynirli iki ufak krep ( unsuz. yulaf kepegi ile
yarim bardak light sut

ogle
3 kasik kadar ciger sote
1 kase yogurt

aksam
3 tane yagsiz tavada kizarmis mezgit baligi
1 bardak zero kola

spor : 5 km kosu bandi
100 mekik
100 kalca hareketi
100 russian twister
100 karin hareketi

selam kızlar yoğun bir günün ardından ancak gelebildim... 2 gündür gezmekten menü falan kalmadı yarın asılıyorum artık eski düzene... gelelim menüme:

sabah: 3 dilim tam buğday, 1 kk beyaz peynir, 2 haşlanmış yumurta, şekersiz çay

ara-öğle: 1 probiyotik yoğurt, 1 dilim kek, 1ısırık çikolata

akşam: 1/2 kase tarhana çorbası, 1 dilim tam buğday, 1/2 pors. kıymalı kabak yemeği, 3 tane çiğ köfte marulla,1 bardak ayran

su 2 lt , spor leslie 3 mile şimdi başlıyorum,

bugunku menum.

sabah.

haslanmiscyumurta
bir kibrit kutusu peynir
2 dilim dana jambon
yarim bardak light sut

ogle
3 kasik kadar ciger sote
1 kase yogurt

aksam
1 bardak zero kola

100 mekik
100 kalca hareketi
100 russian twister
100 karin hareketi

afiyet olsun canım hızlı başlamışsın :nazar: sporda süper olmuş :46:

benim menüm de hiç düzenli değil diyet menüsü gibi değil biliyorum
çünkü hayatım pek düzenli değil yatış kalkış falan düzen müzen yok yavaş yavaş düzene sokcam artık
sabah
peynirli domatesli yumurta
3/1 gevrek

ara 1 muz

öğlen yok malesef

ara biraz nohut leblebi gibi olandan

akşam 1 porsiyon pilav yoğurt

sıvı: 1 kahve 3 bardak çay 2 bardak su

spor 2.5 saat yürüyüş
biraz düzene girerse yemek saatlerin daha iyi olur gibi... 3-4 gündür takımda herkes abartı zaten bende dahil bişey diyemiyorum o yüzden:1: kahvaltıyı geçmi yapıyorsun o yüzden mi öğlen yoktu canım?

bugunku menum.

sabah.

haslanmiscyumurta
bir kibrit kutusu peynir
2 dilim dana jambon
yarim bardak light sut

ogle
3 kasik kadar ciger sote
1 kase yogurt

aksam
1 bardak zero kola

100 mekik
100 kalca hareketi
100 russian twister
100 karin hareketi

Harika bi menü olmuş bayıldım :42: Bu şekilde devam edebilirsen müthiş sonuçlar alabilirsin.İnşallah kaçamak krizleri geldiğinde onlara hadi yallah dersin tatlım.

Takimin sabah kuşundan herkese günaydın kızlar. Bugün sabah spor yapacaktim ama hava kapali hiç cezbetmedi beni.

Son düzenleme:
günaydın kızlar.mart sonuna kadar cok yogunum bu yüzden takımdan ayrılmak istiyorum.kalan 3 kilomu kendi cabamla vermeye calısacam.pek cok sey ögrendim zaten sizden.hersey için tesekkürler.umarım en kısa zamanda hedef kilonuza ulasırsınız

Takimin sabah kuşundan herkese günaydın kızlar. Bugün sabah spor yapacaktim ama hava kapali hiç cezbetmedi beni.
Günaydın tatlım :54: Malesef hava kapalıyken insanın canı çekmiyor.Hoş bugün İzmirde hava güzel ama bende uyanamadığımdan çıkamadım.Ama bugün ne olursa olsun bi şekilde spor yapıcam pes etmek yok :8:
günaydın kızlar.mart sonuna kadar cok yogunum bu yüzden takımdan ayrılmak istiyorum.kalan 3 kilomu kendi cabamla vermeye calısacam.pek cok sey ögrendim zaten sizden.hersey için tesekkürler.umarım en kısa zamanda hedef kilonuza ulasırsınız
Gidiyormusun :( Gerçi 3 kilocuğun kalmış sen işin çoğunu halletmişsin ama genede üzüldüm :( Yolun açık olsun tatlım hedefine ulaşınca gelip bizede ver güzel haberlerini :49:

gunaydin kizlar :)

bugun yaza kuzeminin kibristaki dugunu icin biletleri alacaz.. bu ne demekkkk pes etmek yokkkk dugune dobis dobis gidememmmm :( bi 10 kilo gitsin bariiii

Bizi bırakıp nereye gidiyorsun:(' birlikte varsaydık mutlu sona. Neyse canım yolun ve bahtın açık olsun.her şey gönlüne göre olsun. Sen Allahın izniyle tek başına da hallersin kilonu.ama biz seninle mutlu mesuttuk. Hadi bakalım Bize müjdeyi vermeyi unutma

gunaydin kizlar :)

bugun yaza kuzeminin kibristaki dugunu icin biletleri alacaz.. bu ne demekkkk pes etmek yokkkk dugune dobis dobis gidememmmm :( bi 10 kilo gitsin bariiii

Sen iste her şey çok güzel olur, sen iste elbet bir yol bulunur... yapacaksin inan ve iste yeterki. Hadi bakalım göster kendini. Benimde yaza çok yakin arkadasimin dügünü var ona hazırlık kilo vercem.1 yildir beni görmeyen dostları şaşırtmak istiyorum bakalım

beraber verecez insallah mihrimah.. yavas yavas duzene girmeye calisiyorim birde spor ekleyebilsemmm

Back
X