- Konu Sahibi Handandandan
- #128.601
Canim aslinda hamileyken hersey cok güzeldi hic bir sorun yok hatta dr cok iyi bo hamilelik gecirdin dedi dogum yaptim yibe bi sıkıntı yok tam hastaneden cikarken işitme testi yaptılar geçemedi dediler normal olabiliyo kulakta sivi kaliyo bi hafta sobra gelin neyse ciktik sarilik oldu bi ay gecmefi 7gun hadtanede yattik oyle gecti bu arada defalarca testlere goturduk yok yok bi ustu bi üstü testlerin derken ileri derecede işitme kaybı var olduğu belirlendi bu yetnezmis gibi yopuk kani bizik cikti pku denilen bi protein aldiginda zekasinin nerdeyse sifurlanacagi bi hadtalikla karsilastik defalarca ankaraya gittik geldik cok sukur en son gittigimizde bu hastaligin olmadigi ama degerlerin normal insanlardan biraz fazla oldugu soylendi buda bi tehlike arzetmiyo denildi ins haftaya tekrar kontrolumuz var tamamen normal degerlere dusnesi icin dua ediyorum iste işitme icibde suan cihaz kullaniyoruz ama bunun yeterli olmadığı normal bi insanin isitmesine yakin olması icibde ameliyat olnasi ve ic kulaga bi cihaz daha yerlestirilmesi gerekiyo ameliyattan oncede bi suru tetkik yapiyolar onun icin gidiyoruz ins basarili bi sekilde bunuda atlatiruz tabi konusabilmesi icin ayda bir iceme gidiyoruz yani Eskişehir e irda boze eğitim veriyolar napmamiz gerektigiyle ilgili ameliyattan sonra haftada bir olcakmis ins verim alir ve oglusumun hayatini kolaylastirabiliriz yani furum bu hic bisey yoktan cok sey vara geldikrabbim bizi agir bi imtihaba tutuyor bu işitme kaybı icin drlar hic bir sebep gösteremiyor allahtan gelene bagrimiz acik rabi bu surecte cok uzuldum yiprandim astim ataklarim tuttu hastanelik oldum defalarca bi çocuğum daha var onunla ilgilwnmek ve belli etmemek zorundayım cok üzüldüm ama şimdi uzulnemeye çalışıyorum sukrediyrm allh daha beterini vermesin yatalak olup ömür boyu kapiya baksaydi napcaktim bu durumda elimden geleni yapip hayata haxirliycam ömrüm onub yoluna feda olsun yeterki o iyi olsun öyle iste nehircim rabbimin verdigi bi tirnagi yaratmaya gucumuz yok beni. Oglanin da ic kulakta bi kac tüycuk olsa duyacak bütün sıkıntı bu ama yerine koyamiyosun onun verdiği gibi olmuyo o yüzden elimuzdekinin degerini bilmek lazim özellikle cocuklarimizin kendimizin sagligina sukretmek gerekiyo şükür nimeti ziyadelestirur yani artirirmis sekva sikayette azaltirmis kizimda yok buyumedi yurumedi diye şikayet ederken şimdi bir baaaaa hecesi cikti diye deliler gibi seviniyorum insan işteCanım benim kıyamam sana çok geçmiş olsun ben de gribim hafifledi biraz ama bol bol portakal mandalina limon tüket.
Hirslan cabim o zaman gorecem inşallah sıra sende hadi bakalım güzel eksiler gelsin
Ya canim ben kaçırdım sanırım uzulmemen için de hiç sormak istemedim ama tam olarak neyi var
Bence de babasını yataktan kovmaya çalıştı hep tekmeledi :)