• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlar ben de diyet mi yapsam canımı çektirdiniz vallaha :KK53:
ekim2009 ekim2009 pozitif gülüm enerjik manolyam tombul kuşum nasılsın ?
Mefkurem Mefkurem balım kaymaaaam alaman çikelatam etli ekmeeeeem sen nerdesin seni de göremedim :KK37:
Gel gel seninle bi topikte daha kavuşalım :KK53:

bugünkü msj lar bile çok oldu :) dünküleri hiç okuyamadım.
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :KK200:
ben burada çok motive oluyorum. kilo ve menü paylaşımı, beni buraya karşı sorumlu hissettiriyor.

tebrik ederim :KK200:

maşallah canım harikasın :KK200:
Tesekkür ederim canjm senın de masallah ın var tebrik ederim 💞
kızlar bu hafta yine birinciyiz bence :KK73::KK73:
bence de kesin 🧿
tamam canim bide oyle deniyim su ara cok ihtiyacim var

Tebeikler canim
canim valla cok etkili instagram da bir sayfada denk geldim inan en az ıkı kilo verenler var zaten diyet yapıyoruz spor da yapıyoruz dene mutlaka
Tebrikler canim masallah yuzdene
, Tesekkür ederim canım ❤️
Tebrik ederim Mervecim 😍😍😍
Gayet başarılısın :KK9: :KK9:
Haftaya da aynı performansı bekliyoruz
cok Teşekkürler kaptanım bu hafta kendimi cok zorladım 65.1 ı gormektı hedefim Dunku tartıma gore bugun 65.3 gelırım demıstım ama olmadı dun sabah 65.9 dum olsun bu haftada da boyle asılacam dıger hafta dugun var o zaman bu kadar gitmez duzensız yeme ıcme uykusuzluktan 🙄

Hiç etmiyorum, çok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hatta. Şimdi listemi de yazayım. Çok uyuyorum bir tek o beni mahvediyor.
canim senin odem in vardır merak etme hepsi bı anda gider hayırlı haberler gelsin de 💞
Çok iyi tebrik ederim 😍 ben de görebilecek miyim acaba böyle eksiler haftaya 🤭
Tesekkür ederim canım ❤️ daha da fazlasını gorursun merak etme
Aynen sporla aslında çok daha hızlı veriyorum. Spora tekrar başlayacağım bugün 👍
Canim sporsuz diyet inan hıc ise yaramıyor daha oncede dile getırmıstım 😎en azından motivasyonun tavan olur 😉

Merhaba bayanlar bildirim geldi bende diyetteydim zaten yaklaşık 2 haftadır ama 2 3 gündür bozdum biraz tekrar motivasyona ihtiyacım vardı kurallar ne acaba bilgi verirmisiniz bende katilsam
İlk sayfada takim kurallarimiz var okuyup kabul ediyorsan yine orda tanitim formumuz var doldurup paylasirsan seni taniriz

Back
X