• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba benim adım Zeynep
Takım kaptanı beni takımınıza davet etti.
Başta çok teşekkür ederim .
Adım Zeynep 41 yaşındayım.
Bu gün tartıldım li 100 kg olmuşum. Tartımın pili yoktu 2-3 aydır.
Bu karantina bana hiç yaramadı.
Kilom 100 ve boyum 168 cm.
Hedefim de ilk etapta 80 kg.
Hoş geldin canım Zehra ben de aynı boydayız daha önce 100den 65e düşmüşlüğüm var takımda 91den 65e düştüm

Canım ip atlama sarkmaya neden olacakmış gibi gelir bana 2 ml leslie yapsan daha iyi bence :KK66:
Onu yaptım bana basit geliyor. 1 ay yaptım pek birşey olmadı acaba daha yapmam mı gerek. Ortaya karışık yapayım o zaman

Benim nick nasıl ama 75337925890 Tekrar dene😂😂
bende düşünüyorum ama bulamadım şöyle motive edici bir nick :)
sabah kahvaltısını hayal ederek uyuyayım :KK53:
iyi geceler guzel hatunlar 😍
en güzel öğün hele uzun uzun çay keyfi ile
Valla abla çabuk geçiyor zaman yeterki türlü bahanelerle izne cikmayalim 😁 Söz ver şimdi bana dünya yıkılsa kıyamet kopsa bile izne çıkmak yok hedefe gelmeden listede olmasan bile kendine listedeymis gibi düşün bize karşı sorumlusun kızdırma beni😂😂
beni de böyle kandırdı abla Mefkurem Mefkurem zaman hızlı dedi 2.5 ayda 10 kg gitti dedi sen yerinde oturdunda ne oldu dedi:D iyi dedi ama
hoş geldin gönlümün baharıııııı:rolleyes::KK74::KK19::KK200::KK200:
hoşbulduk ablam hiç degismemissin kiloları verip hala mutfakta yaşıyorsun anlaşılan :)
bende evdeyken ramazan donemi aldim cnm
Biz adam olmayiz heralde 😅

Sikildikca buraya gel işte, yemeye vaktin olmasin :))

Esin nasil, dusurdumu taşını

Kiz hâlâ gazlimi
bende ilk basladigimda 1 ayda 10 kilo verdiydim 😆
tatlicim aciktim deyip duruyonda 1 tabak sarmayi götürmüşun 😂😂😂normalde sarma porsiyonu 4-5tanedir 😅
bikere degistirdiydin hic alisamamistik 🤐

Bende tam ne izini, listede degilimki dicektim 😂😂😂😂

Buyuk oglanin dugununde siskoydum, düğünden sonra zayiflamistim 😅
bunda 38 beden olacam insallah 😁
yok abla epi topu iki taş bı dusuremedi :) şaka bir yana kırıldı ama hala düşmedi ya yarın yine kontrolü var
Balım sen beni biliyosun evde kuzu çevirmesi olsa canım istemrz ama misafirlikte bı danayı deviririm😂iki günde gezmeye gidince birazcık diyeti deldim işte🙄
Avans veremem senin 10 kilo yerleşmemis kilo zaten silkensen ativerirsin 😂bagane🙃
bende tam tersi evde yanlız kalınca yerim misafirlikte yemeye yüzüm yok ki bu kilo ile :D zayıflayıp misafirliklerde yeyip ay yiyorum olmuyor diyeceğim :)
Ya siz zeki karilarsiniz bilirsiniz 😁Ben iki buçuk aya yakındır dikkat ediyorum aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum bu süreçte iki üç kere diyeti deldim tatlı karbonhidrat yedim sonra dikkat etmeye başlayınca baş ağrısı oluyor iki üç gün felan her seferinde de oldu şuanda da ağrıyor nedir bunun sebebi 🙄 sadece tesadüfmu acaba
karbonun alıp sonra kisinca vücut direk şeker istiyor ondan canım geçer bı iki güne artık herşeyden korkar olduk baş ağrısı= korona
Emziriyorum canım. Su az haklısın. Menüyü de hafif tuttum çünkü dün çılgınlar gibi yedim😬
him dunu bilmiyorum ama suyu ihtimal etme canım havalarda sıcak emzirdikce vücudun su kaybediyor zaten
Prof. Dr. Osman Müftüoğludan; Mevlânâ, Yunus Emre, veya Buda’dan aldığı kısa notlarla 100 maddelik Hayat Anayasası.

BEŞİNCİ 10 MADDE
EŞİNİ, İŞİNİ, AİLENİ ÇOK SEV
1- Hazdan kopma, keyfi bırakma ama ikisine de tutku derecesinde bağlanma.
2- Kendinle ve hayatla dalga geçmeyi bil.
3- Yüzünden gülümsemeyi, ağzından kahkahayı eksik etme.
4- Gamlı, kederli olma, “Neşeli ol ki genç kalasın” mottosunu her sabah tekrarla.
5- Kendini, işini, eşini ve aileni çok sev.
6- Aileni, ilişkilerini sağlam ve büyük tut.
7- Eşine, işine, doğaya aşk ile sarıl.
8- Eğlenceli biri ol, eğlenmeyi asla bırakma.
9- Arkadaşsız, dostsuz, komşusuz kalma.

10- Evlen, mümkünse çocuk sahibi ol.

Arkası yarın....
güzel paylaşım kaptan
aynen uzunca bir süre buralarda bebe diye zirladim şükür Rabbim nasip etti iki aylık oldu 🤗😜
evet canım ipin ucu kaçmıştı yine
aynen canım telafi edicem insAllah
hg canım insAllah sağlıkla veririz fazlalıklarimizi
hay maşAllah abla 👏😊

Hg canım insAllah kısa sürede sağlıkla ideal kilomuza kavuşuruz
hoşbulduk canım sen ne yaptın ben yokken kaça düştün dur yavaş yavaş şöyle birden kiskanmayim :D ben yerken eridin gittin mi
Bir karpuzun 4 'te 1'i canım
İlk günden azalttığımda sonra veremiyorum maalesef
ne nasıl ben onu ince hir dilimin 1/4 u sanmıştım . Nasıl yedin çeyrek karpuzu :silah:
Beyaz ekmek canım, metabolizma direnç gösterene kadar böyle gideyim diye düşündüm
beyaz ekmek direncten ziyade beni hiç doyurmuyor ve bir dilimle kalkamıyorum o yüzden hiç bulaşmam
Günaydın kızlar MaşAllah geçmişi yeni bitirdim dün misafirim vardı o yüzden giremedim gece de yatağa hemen attım kendimi şimdi menülere bakicam insAllah açlıktan karnım ağrıyor gibi hissediyorum güzel bı pazar olsun insAllah 🤲🤗
kiz bebeler küçük korona var ne misafiri alma misafir filan en yakınında çıkıyor valla küçümsenecek şey değil bizimkiler mahvoldu Allah korusun sen olsan çocuklara nasıl bakacaksın
gunaydinnnn🌸
hava bugun kapaliymis bende gece zannedip bu saate kadar uyumusum halbuki 12.30 da uyumustum🙈 simdiye coktan yuruyusu yarilamam lazimdi.neyse bugun full ev isi yaparak geciririm diorum hic oturmam.gelsin sonbahar temizligi🙂
hiç kiskanmadim ki :63:
Bebeğimle ekmek ve simit alıp sabah yürüyüşünü tamamladım
Bir taşla 2 değil 4 kuş vuruyorum :halay: :halay:
Hem ekmek alıyorum
Hem bebemi gezdiriyorum
Hem sabah yürüyüşü yapıyorum
Hem de bebek arabasını iteleyerek göğüslerimin dikleşmesini sağlıyorum💃💃💃💃
ohh misss
Gunaydinnnn 9.takimin azimli kizlari 😍

Herkesler iyidir insallah 😁
günaydın abla
Kaptancigim hesap süper yapamiycagim bişey değil 😎2 kilo felan vermem lazım 🙃Cuma günü beni muaf tut menü yazma işinden veriyim ben bu yuzdeyi olmami😁
:D başladı pazarlığa

Yeterli mesafeymis, duzenli yapabilirsen iyi olur

Kendi adima iş sonrasi cardiyo yapamam cnm, günlük en az 10 bin adim atiyorum zaten, surekli git gelli ve hic oturmadan
8 saat icinde 20 dk. Oturuyom :)
tibetin gençlik pınarı çok iyi geliyor abla ilk başlarda sadece 5 dakikani alıyor
Kizlaaaar bugün öncesi sonrası için bı fotoğraf çektim keisn kararlıyım artk hamile kalmadan önce ne kdar hafif hissediyordm üstelik istediğim kiloya hala ulasamamisken şimdi kat kat gibiyim 5 ay da yani 10 ocağa kadar hedefim 75 kgyu görmek haftada 1 kg olursa insAllah ki olacak olmalı günü güzel bı kahvaltıyla açtım ev işlerini halledip biraz spor yapicam fırsatım olursa 1 mil Leslie ile baslayacam git gide artıcak
planlar aynı :)
Günaydın arkadaslar yegeniml son uc saatim 🥺
Cok agladi teyze gitmeeee diye kuzum bi daha gelcem dedim.
3 te arabam var hepinize mutlu pazarlar 💞
Allah kavuştursun yeğen ilkse bide çok değerli oluyor benim yeğenim 4 yaşındaydı ben evlenirken biz dans ederken elimden tutup yeter bu kadar evlenmek evimize gidelim diye tutturmustu :) şimdi koca sıpa oldu
aramıza hoşgeldin Zeynep ilk sayfadak8 formu doldurursan daha iyi tanışırız

Hoşgeldin canım aramıza
34 yaşındayım 3ay once 88.6 başladım diyete inş hep birlikte güzel kilolar veririz ins

bende düşünüyorum ama bulamadım şöyle motive edici bir nick :)
en güzel öğün hele uzun uzun çay keyfi ile
beni de böyle kandırdı abla Mefkurem Mefkurem zaman hızlı dedi 2.5 ayda 10 kg gitti dedi sen yerinde oturdunda ne oldu dedi:D iyi dedi ama
hoşbulduk ablam hiç degismemissin kiloları verip hala mutfakta yaşıyorsun anlaşılan :)
yok abla epi topu iki taş bı dusuremedi :) şaka bir yana kırıldı ama hala düşmedi ya yarın yine kontrolü var
bende tam tersi evde yanlız kalınca yerim misafirlikte yemeye yüzüm yok ki bu kilo ile :D zayıflayıp misafirliklerde yeyip ay yiyorum olmuyor diyeceğim :)
karbonun alıp sonra kisinca vücut direk şeker istiyor ondan canım geçer bı iki güne artık herşeyden korkar olduk baş ağrısı= korona
him dunu bilmiyorum ama suyu ihtimal etme canım havalarda sıcak emzirdikce vücudun su kaybediyor zaten
güzel paylaşım kaptan
hoşbulduk canım sen ne yaptın ben yokken kaça düştün dur yavaş yavaş şöyle birden kiskanmayim :D ben yerken eridin gittin mi
ne nasıl ben onu ince hir dilimin 1/4 u sanmıştım . Nasıl yedin çeyrek karpuzu :silah:
beyaz ekmek direncten ziyade beni hiç doyurmuyor ve bir dilimle kalkamıyorum o yüzden hiç bulaşmam
kiz bebeler küçük korona var ne misafiri alma misafir filan en yakınında çıkıyor valla küçümsenecek şey değil bizimkiler mahvoldu Allah korusun sen olsan çocuklara nasıl bakacaksın
hiç kiskanmadim ki :63:
ohh misss
günaydın abla
:D başladı pazarlığa

tibetin gençlik pınarı çok iyi geliyor abla ilk başlarda sadece 5 dakikani alıyor
planlar aynı :)
Allah kavuştursun yeğen ilkse bide çok değerli oluyor benim yeğenim 4 yaşındaydı ben evlenirken biz dans ederken elimden tutup yeter bu kadar evlenmek evimize gidelim diye tutturmustu :) şimdi koca sıpa oldu
aramıza hoşgeldin Zeynep ilk sayfadak8 formu doldurursan daha iyi tanışırız
Hoşbulduk.
Hemen dolduruyorum.

Hoşgeldin Zeynep,
İlk sayfadaki takım kurallarımıza baktın mı?
Oradaki formu doldurarak burada paylaşırsan memnun oluruz

günaydın kızlar 😊
100 kg falandm doğuma gittigimde şişlik indikten sonra tartıda 93.5 çıkmıştım o kadar gitti 90.5 düşmüştüm ama aldım tekrar bı kaç kilo şimdi yeniden başladım çok sıkmiycam ama ekmek hamur işi tatlıyı bırakmaya çalışcam insAllah 🤲🤗
saol cnm Allah razı olsun 🤗

Vücudunu en iyi sen tanirsn kaç kilosun dhaa kaç kilo vermen gerek ideal kilona bilmiorum ama şimdiden böyle azaltrsan duraksamaya girdiğinde daha fazla azaltamazsn menünü sanki az zaten bı de ben şuna inanıyorum bı de sıfır kacamaksz az menülerle omur geçmez ideal kiloya ulaşıp koruma sağlamak da ilk kacamakta artı olarak geri döner tamamen bünyeyi kacamaksiza alıştırmamak gerek 😊 benim düşüncem dediğim gibi vücudu en çok kendi bilir insan
Haklısin canım . Bugün bir hfta oldu diyete başlayalı motive olmak adina kaçamak yapmak istemedim. Fakat tartıda eksi gördügüm her hafta sonu bir ödül hakkı vereceğim kendime. Bu beni daha cok motive edecektir.
Hoş geldin canım Zehra ben de aynı boydayız daha önce 100den 65e düşmüşlüğüm var takımda 91den 65e düştüm
Maşallah canım büyük başarı hikayesi.

Ben senin yerinde olsam hiç satmam evimi benim evim de çok büyük sayılmaz ama tayinim çıkınca okula yakın ev bakalım dedik küçücük mutfaklar kesinlikle küçük mutfak bana göre değil
Burada evler genel olarak geniş canım, benim evinde planı çok güzel çizilmiş, fazla yer yok, olan yerler de geniş görünümde.
Salon balkonum bile 12 Mt2 ,bir çok evin mutfağı yada çocuk odası bile o kadar değil.
Mutfak 25 Mt2
Ama eşimle il dışına karar verdiğimiz için satışa koyduk, yapacak birşey yok artık :KK43:

Back
X