• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar ❤❤❤
Ilaç icmek icin uyandim uyumadan buraya bi göz atayım dedim😉@niran nevra bdv mapus damlarina düşmüşsün yine😅😅
Okudum mune katliam yapmış gördüğünü mapusa göndermiş
Aaa ne olmuş ne olmuş. Gunaydinnnnnn
Hangi konuuuu de hele bakayim

Kızlar kaçamak şişkinlik yapacak şeyler tuketmeyin tartiya son 2gun
Geçen haftayi telafi etmemiz şart,bende kv gider gitmez diyetime geri döneceğim inş

Hamurişi fln yemiyorum sadece porsiyonlarda sıkıntı oluyor 🤪
Bence hiç uzatmadan gel zaman kaybi oluyor gercekten. 2 ayim boşa gitti resmen

İkinci bebegı ne zmn dusunuyosun yaşın kaç ,iki yıl ara vercekmısın yoksa calısmalara baslıxakmısın
Yaşım 33,yumurta rezervim az olduğu için kızım altı aylık olunca korunmayı bırakırız,yaza kadar olmazsa tedavi olur olusan embriyilari dondurur daha sonra kızım biraz büyüyünce transfer ettiririz

Benim kız beşten beri uyanık,iki kere uyuttum yatağa koyduğum gibi bas bas agliyor,şimdi uyudu tekrar,inşallah güzel uyurda ben de belki bir saat falan uyurum🤗
Benim ikiside uyandi. Sabahlari çok direniyorum uyusun diyeama yok. Sabah uykusu enerjimi cok düşürüyor daha doğrusu uykusuzlugu

Menüm
Kahvaltı 11.00
2 dilim ev yapımı kahvaltı pizzası
1 tk bal

ara öğün 15.00
Bir tabak çekirdek
Sade Türk kahvesi

Akşam 18.00
Küçük hamburger
5 adet patates kızartması

Eşim çok ısrar etti 23.00 yarım fincan salep

su:2 litre
Spor : 15 dakika Leslie 45 puan
10 dakika cardio 40 puan
28 dakika jillian 112puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
Spor cok guzel ama genel olarak biraz karbonlumu olmus sanki
20 Ekim Salı

10:00 >>> 2 yk lor peyniri
2 yk yağda yumurta
Biber, domates

15:00 >>> 1.5 lahmacun
Domates, biber
Yarım bağ maydonoz

Su >>> 2 lt
Lahmacunlarin ince oldugunu dusunursek sabahta ekmek yok iyi gibi kaptanim
MENUM:

10:30 2 dilim cavdar, 1 yumueta beyazi, 1 dilimpeynir, 7 zeytin, domates saltlk,1 tk kaymak

14:00 1 kase süt icine 3 yk karisim: ( yulaf, chia, keten tohumu) ,3 hurma

16:00 2 yk taze fasulye (oglandan kalan) bunlari yemesem iyi olcak ama azcik cope gitmesin mantigi hep :/

16:30 kahve 1 kare bitter

18:30 2 kepce mercimek corbası, 6 yk firinda sebze (patates havuc mantar kabak patlican biber domates vardı), 2yk pilav, 2 yk yogurt, 3yk Salata

20:30 turk kahvesi, 1 dlm baklava (esim alıp gelmis dayanamadm :KK43: yarin ekstra yuruyus ile telafi edicem insallah

2.0 lt Su
20dk hizli tempo yuruyus 60p
Baklava erken saatte olsa belki gormezden gelinebilirdi canim.
Ayşe
Yaşım 36
Boy 163
Kilo 76
Evli 1 çocuk 4aylık emzırıyorum
Mühendisim şuan dogum izni
Başka takımda bulunmadım
Saglık sorunum yok
Dogumkilolarımı vermek amacım.
Faydalı bilgiler paylasabilirim.
Katılmak istıyorum gruba, hak kazandım mı :))
Hisgeldin canim.
Bende hatice 29 yasindayim.
Takim kurallarina uyar yeterli katilimi saglarsan , kptanimizda uygun gorurse katilirsin canim

Handandandan Handandandan sen 9.takimdan niye ayriliyon niye gidiyon tehlikeli yerler😁😁

Ya bu banlandigin konuyu bende gordun aynen senin yazdiklarin geti icimden . haklisin ama keske yazmayaydin kac gun hapissin allah bilir😁
Kaptan yine mi banlanmis😀 ah şu bdv adamı mapus damlarına sokar😄

Kapi onune ayakkabi koyma mevzusu://
Ben de baktım o konuya Allah'tan kızdan vakit bulup bir şey yazamamistim.Konu sahibinin üslubu çok çirkindi,yoksa apartman içinde kapı önüne ayakkabı olayını bende sevmiyorum,görüntü kirliliği beni ilgilendirmez ama koku olayı insanı rahatsız eder.

Back
X