• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mrblar kızlar kahvaltıdan sonra ev işlerine giriştim hala da bitmedi çöpleri topldm birazdan atarım oğlum fırsat verirse bı de ağda yapcam sonrasında yemek hazırlığı Fırsat kalırsa yürüyüş 😄😏
Kolay gelsin canım.
Yürüyüşü mecburi yapılacaklar listesine al.
Yoksa hiç fırsat kalmaz

Eve bişey almayım mı yani. O zaman ben gidip alayım bişeyler
ev daha özel ve riskli boş ver hiç bulaşma😂
Boş bırakmayın buraları o zaman 😂
Vardiyalı sisteme mı geçsek yoksa😅
Bırakmadık kaptanım😉
Dikkat et alışmasın canım, alışırsa bırakması zor olur
Ah geceden beri ayaktayız uyumuyor🥳
2-3 gün önce eşim "herşeyde kalite ararım ama hatunun kalitelisini buldum mu, bilmiyorum" dedi şakayla karışık gülerek.
Bu benden kocana gelsin:KK11:
Hadi o zaman,
Bakalım kim kazanacak :KK6: :KK6: :KK6:
Bugün 220 puan yaptım :spor::spor::spor:
Tanrımmmm çok çalışmalıyım:skandal::spor::spor::spor::KK6::KK6::KK6::KK4::KK4:

Bak onu hiç düşünmedim😔 ben özellikle hastaneyi arayıp sordum,dahil mi diye evet dediler,ki mantikende bana öyle geliyor ama sıkıntılı bir müdürümüz var,bana haftasonu bile rapor al dedi,sırf ugrastirmak için😕
İşin zor müdürün aksi ise

Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Çok eski bi arkadaşım var yaklaşık 12 yıllık sürekli telefonla görüşüyoruz ama ya yana çokkkk uzun zamandır gelmedik. O evlendi ben evlendim çocuklar oldu derken tekrar Ankara’ya tayin oldu ve bu akşam oraya oturmaya gidicez. Karısıyla hiç bi samimiyetim yok. Yeni ev aldılar. Ev hediyesi mi alayım çocuklara mu bişey alayım bilemedim bi akıl versenize ne alsam
Çocukları sevindirsen daha güzel olur canım bence yaşlarına uygun kitap küçüklerse adeda’nın dikkat güçlendirme setleri var onlar da olabilir ev için de hediye alabilirsin veya tatlı vs de olur
Bu mesajları görünce duygulandım.
Teşekkür ederim kaptanlarım :KK36: :KK200:
Aynen aynen şu zalım yarışmada kendimizi yalnız görüyordum kızların düşüncesi beni de mutlu etti
Kocalara karşı işbirliği ha🤣🤣🤣

Kocası terazi olanlar da bu yana gelsin😅
Geldim ⚖️

Handandandan Handandandan 5lerin yüzyüze dersleri belli olmuş ben gitmiyorum yine ama sen gidiyorsundur muhakkak

Eklentiler

• 7550CDD8-E4D0-4665-B2E3-B4A94BC8F6C4.webp
    7550CDD8-E4D0-4665-B2E3-B4A94BC8F6C4.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 19
Ah canım ya...
Niye saf saf herşeyi eşine söylüyorsun ki.
Seni motive eden etmiş, gerisini boşver.

2-3 gün önce eşim "herşeyde kalite ararım ama hatunun kalitelisini buldum mu, bilmiyorum" dedi şakayla karışık gülerek.
"Beğenmiyorsan boşa, hayranım çok" dedim.
Ters ters baktı tabi
"sen istedin" dedim.

Birçok erkeğin amacı ve gayesi eşinin modunu ve enerjisini düşürmek, lütfen prim verme...
Ahhhhh Niran ahhhh kafama tüküreyim zaten
Normalde böyle şeyleri söylemem ama söz konusu eşim olunca iltifat eden bi adam olmadığı için beni beğeniyor mı beğenmiyor mu çözemediğim için bak beni beğenenler de var mesajı vermekti asıl amacım 🙈 ama elimde patladı 😂
Ohhhh ağzına sağlık iyi kadını söylemişsin haketmiş o da 💪🏼

Kocalara karşı işbirliği ha🤣🤣🤣

Kocası terazi olanlar da bu yana gelsin😅
gel bacım gel sana da sarılayım seninki de az değil hani 🙈😁

Kızlar bugünden itibaren menüler eksik yazılmasın

Menüler yorumlanmaya başlansın.

Başarı kurallara sıkı sıkıya uymaktan geçiyor biliyorsunuz.

Sadece listedekiler değil, listeye girmek isteyenlerde kurallara harfiyyen uyması lazım.

Göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederim:KK68::KK68:

Kızlar bugünden itibaren menüler eksik yazılmasın

Menüler yorumlanmaya başlansın.

Başarı kurallara sıkı sıkıya uymaktan geçiyor biliyorsunuz.

Sadece listedekiler değil, listeye girmek isteyenlerde kurallara harfiyyen uyması lazım.

Göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederim:KK68::KK68:
Ben pazartesiden itibaren yazacağım canım
Bugün bi doğumgünü kutlamasına gideceğim
Yarın da azıcık daha rahat bi menüm olur yazıp motivasyonu bozmayayım ama pazartesiden itibaren eksiksiz yazacağım 🙏🏼

Kizlar ya moralim sifir ,artiyim hemde ne arti.
Belli bir sure bildirim yapmayacagim cunku buraya arti buldirim yapmaktan utaniyorum artik.
Bir sure sadece sohbet icin burdayim ve inaniyorum motive olacagim.

Su aralar icimde degisik bir daralma ,ic sikilmasi var ve bayadir devam ediyor. Annem falan konusmamdan anliyor belli etmemeye calissamada.bisey yok deyip gecistiriyorum. Esimle bi sorun yok,ailevi bisey yok napicami sasirdim.

Simdi kalktim gunlerdir bakmadigim evime supurge tutuyorum temizlik azcik kendime getirir belki
Haticem tartıda her gördüğün artıya moralini bozma canım.
Menülerini düzenli yaz, menüleri yorumla, diyet motivasyonuna gir, gerisi tıkır tıkır gelir.
66.5 'a kadar inmiştin, bunu sen başardın.
Bir daha yapamamak için sebebin yok.
Sadece azime, istikrara ve motivasyona ihtiyacın var.
Tartı bildirimi, menü yazma ve yorumlama ile de bunu yakalayacaksın.

Daralma, iç sıkıntısına gelince muhtemelen ev işi, çocuklar tükenmişlik sendromu yapmış olabilir.
Daha önce bende defalarca bu durumu yaşadım.
Günlük ve haftalık olarak hayatını saat saat planlayıp, planlarına muhakkak uymaya çalış
Çocuklara da yaşlarına uygun sorumluluklar vererek kendini rahatlatabilirsin.
Kızların büyükler onlarla konuşsan ve planlara uymalarını istesen eminim seni anlayacaklardır.

Back
X