- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
- #412.901
Ammaaann pınarcım 3 dilim kek mi yedin sankiKızlar cok kotu birsey yaptimm tatli kriziyle tahinpekmez kasikladim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ammaaann pınarcım 3 dilim kek mi yedin sankiKızlar cok kotu birsey yaptimm tatli kriziyle tahinpekmez kasikladim![]()
hemoroid cikti kabizdimNeden canım?müzik veya sevdiğin bir film açıp öyle yuruseydin keşke
basiliz sagolsun canimBugün oğlumun tarih öğretmeni vefat etti koronadan.oglumun morali çok bozuk.tabi bizim de.her kaybettiğimiz tanıdıktan sonra psikolojim biraz daha bozuluyor.son yaptığım manav alışverişinde tüm aldıklarımı bulaşık deterjanı ve süngerle yıkadım.18 yaşında obsesif kompulsif rahatsızlık yaşamıştım peşinden panik ataklar.bitmisti.yavastan başladı korkuyorum
Ye ye,özellikle bulgur pilavından bol bol yeYarinada dondurucudan yesil fasulye yemeği,bulgur pilavı cacık yapacağım![]()
Hep hastaliktan bu krizler. yeminli olmasam kesin bende kaşık kaşık yerdim. Ne yaptiysam doyamadim bugün. Hurmaya kayisiyi abartmamak için yulaf chia yogurt yaptim bana misin demedi. 2 3 tabak salata yedim akşamKızlar cok kotu birsey yaptimm tatli kriziyle tahinpekmez kasikladim![]()
Kiz biz birbirimizi destekleyip birinci olmak icin mücadele edicez diger ekurileri yenecegizYe ye,özellikle bulgur pilavından bol bol ye![]()
Bende 3dilim tm buğday ekmeği yedim hemen kiraz sapli cay içeceğimHep hastaliktan bu krizler. yeminli olmasam kesin bende kaşık kaşık yerdim. Ne yaptiysam doyamadim bugün. Hurmaya kayisiyi abartmamak için yulaf chia yogurt yaptim bana misin demedi. 2 3 tabak salata yedim akşam![]()
Aaa ben olayı yanlış anlamışım o zamanKiz biz birbirimizi destekleyip birinci olmak icin mücadele edicez diger ekurileri yenecegiz
Afiyet olsun12 aralik cumaertesi
Sabah 09 00
Yumurtalı yulaf ezmeli sütlü krep arasina ıspanak koyup rulo yaptim.
Ara Sütlü türk kahvesi
Bir avuç kabak çekirdeği
Ara
1 trabzon hurma 1 mandalina
Akşam 16.10
1 kaşık bulgurlu dolma sebze ağırlıklı olduğu için saymadim ama cok değildi
Su 2.5 litre
Spor 200 ip 100 p @Pnrrr-20
Afiyet olsun12 Aralık Cumartesi
sabah 12.00
1 bardak çay
1 çk nutella
1 dilim peynir
1 avuç içi ekmek
akşam 17.00
1 küçük dilim pizza (ince hamurlu)
1 kepçe mercimek çorbası
su.2lt
spor.yok :)
Afiyet olsun su az13 Aralık Pazar
Kahvaltı ( Saat 10.30)
1 haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Öğle (13.30)
Jambon ve 1 simit
Ara Öğün (15.30)
1/2 adet trabzon hurması ve 1 adet mandalina, 20 gram bitter çikolata
Akşam 18.00
1 porsiyon etli türlü ve bir avuç antep fıstığı
Su: 1 litre
Spor yok
Sabah yesen sorun değilde aksam olmasa iyi.Ben ekmeği haftaici hiç yemiyorum,aramıyorum da.Haftasonlari bur veya iki gün kahvaltıda yiyorumBende 3dilim tm buğday ekmeği yedim hemen kiraz sapli cay içeceğim![]()
Offf şu yemek öncesi bir şeyler yapmak lazim. Cok açtım bugün, ve aşırı canim tatlı aburcubur tarzı şeyler istedi. Buzdolabini kapatip diğer dolabı açtım (kayisi hurma çekirdek tarzi seyler olan dolap) orayi kapatıp buzdolabini açtımBende 3dilim tm buğday ekmeği yedim hemen kiraz sapli cay içeceğim![]()
17:30da yedim tutamadim kendimi kiraz sapli cay iceyimde odem olmasinSabah yesen sorun değilde aksam olmasa iyi.Ben ekmeği haftaici hiç yemiyorum,aramıyorum da.Haftasonlari bur veya iki gün kahvaltıda yiyorum
Olalımmm tabi kii çok sevinirimm
Ben de mutfak terazisi kullanarak şu sıralar özellikle oruçluyken kalori saymaya çalışıyorum.
Çorba içmeyi düşünüyorum sadece
Ben hep göz kararı leylak yazmış canımKızlar mutfak terazisi alicam snrm kalori sayarak ilerlemek istiyorum bı de şimdi aşağı yukarı rakamlar yapıyorum uygulamada ama keisn değil günlük kaloriyi sayıp ona göre almam gereken karbon yağ protein miktarını tutturmak istiyorum daha önce denemiş var mı![]()
Mesajı cevaplayana kadar çoktan yedimAkşama menüleriniz neler kızlar balık salata yicez biz![]()
Çok sağol canım benimcok sukur canim
dogum.gunun kutlu olsun❤❤
ailenle sevdiklerinle nice saglikli huzurlu seneelerin olsun canim❤![]()
Ya sıcak suya oturmak rahatlatıyormuş onu mu denesen canımyuruyus bandinaa ciktim ama yok yuruyemiyorum
Ooff Allah yardımcın olsun ne zamandır var bu durum ?@Breeze96 ekürim nasıl geçiyor günün? Ben bugün spor yapamıycam biraz baş dönmem var bugün kulak kristallerim oynadı galiba.
Neden bulantı yaşadın acaba ben de oruç tuttuğumdan beri midem o kadar rahat kiHalıyı silip kaldırdım, yarın yıkamaya vereceğim
Yıkarım diye korktunuz biliyorum![]()
Yedek halıyı çıkarıp serdim
Evi süpürdüm, omuz, sırt ve kol egzersizi yerine geçmiştir herhalde :))
Birazda uyudum.
Uyandığımdan beri de midem bulanıyor, böyle giderse iftar yemeği yiyemem
Allah rahmet eylesin canımBugün oğlumun tarih öğretmeni vefat etti koronadan.oglumun morali çok bozuk.tabi bizim de.her kaybettiğimiz tanıdıktan sonra psikolojim biraz daha bozuluyor.son yaptığım manav alışverişinde tüm aldıklarımı bulaşık deterjanı ve süngerle yıkadım.18 yaşında obsesif kompulsif rahatsızlık yaşamıştım peşinden panik ataklar.bitmisti.yavastan başladı korkuyorum
Çok mu yedinKızlar cok kotu birsey yaptimm tatli kriziyle tahinpekmez kasikladim![]()
Oruç iyi geliyor gerçekten canım hem varsa borçlarını da tutmuş olursunUcmelekannesi canım ekürim nasılsın nasıl gidiyor ben son 3 gündür batırdım
hava kapalı içim kapalı 3 haftadır buradayım hiç bukadar kaçamağa meyilli olduğum dönem olmadı
Yarın oruç tutacağım detoks etkisi olur inşallah
yanına çorbayla güzel olabilir![]()
Allah rahmet eylesin ilerlemez insAllah cnm rahatsızlığınBugün oğlumun tarih öğretmeni vefat etti koronadan.oglumun morali çok bozuk.tabi bizim de.her kaybettiğimiz tanıdıktan sonra psikolojim biraz daha bozuluyor.son yaptığım manav alışverişinde tüm aldıklarımı bulaşık deterjanı ve süngerle yıkadım.18 yaşında obsesif kompulsif rahatsızlık yaşamıştım peşinden panik ataklar.bitmisti.yavastan başladı korkuyorum
Ne kadar yedin ki spor yaptysan yakarsn insAllah cnmKızlar cok kotu birsey yaptimm tatli kriziyle tahinpekmez kasikladim![]()
Afiyet olsun cnm bklm ise yarar belkiBen de mutfak terazisi kullanarak şu sıralar özellikle oruçluyken kalori saymaya çalışıyorum.
Çorba içmeyi düşünüyorum sadece
Sürekli değişik şeyler deniyoruz nasılsa biraz da bu yöntemle versem kâr kârdır sanki bklm@bi prenses annesi bu mesajım sanaydı aslında ama yanlışlıkla Çiğdem den alıntı yaptım.Canım ben mutfak terazisi aldım kullandım diyetisyene gittiğimde bazı yiyecekleri gr.olarak vermişti o zaman almıştım.mesela ekmek 25 Gr olmalı .okadar alışmıştım ki 25 Gr ekmeğin boyutunu az çok çıkarabiliyordum.işe yarayan ama sürekliliği sağlaması zor olan bir yöntem.
Bende hep göz kararı ayarlıyorum da işte bklm afiyet olsun cmmBen hep göz kararı leylak yazmış canım
Mesajı cevaplayana kadar çoktan yedim![]()
Sonuncu mu olmak istiyorsunuzYe ye,özellikle bulgur pilavından bol bol ye![]()
Yok ya ben olayi tamamen yanlış anlamışımSonuncu mu olmak istiyorsunuz![]()