• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben hep göz kararı leylak yazmış canım

Mesajı cevaplayana kadar çoktan yedim 😅

Çok sağol canım benim 😘

Ya sıcak suya oturmak rahatlatıyormuş onu mu denesen canım

Ooff Allah yardımcın olsun ne zamandır var bu durum ?

Neden bulantı yaşadın acaba ben de oruç tuttuğumdan beri midem o kadar rahat ki

Allah rahmet eylesin canım 😕 gecikmeden psikiyatriye mi görünsen veya kendini rahatlatacak aktiviteler yapsan

Çok mu yedin 😬

Oruç iyi geliyor gerçekten canım hem varsa borçlarını da tutmuş olursun
Sağol canım üç gündür devam ediyor. 3-4 yıldır başladı yılda bir kez falan yokluyor böyle

13 Aralık Pazar
Bismillah diyeyim de öyle yazayım menümü zira çok zor bu menüyü yazmak🙈 şöyle yüzümü kapatayım da taş gelmesin 😂

12:00
1 haşlanmış yumurta
13:30
2 poğaça (ama çok güzel yapmışım 😢)

17:00 1 ayva + yeşil çay

19:00
Bulgur pilavı + 3 kaşık nohut (pilavdan 5 kaşık galiba 6 da olabilir🙈 ama tavuk suyuyla yaptım dayanamadım😢)
Spor yok Su 2 litre 3 e tamamlayacsğım
Pohaçaaa cıkcık olmamışş, bari sabah yeseydin , bence kahvaltı yapmayınca diğer ogunlere saldırmıssın😔

Halıyı silip kaldırdım, yarın yıkamaya vereceğim
Yıkarım diye korktunuz biliyorum :KK70: :KK70:
Yedek halıyı çıkarıp serdim
Evi süpürdüm, omuz, sırt ve kol egzersizi yerine geçmiştir herhalde :))
Birazda uyudum.
Uyandığımdan beri de midem bulanıyor, böyle giderse iftar yemeği yiyemem
Evet zincirler kirilmis. Takimcak yikayacagindan kortugumuz dogru sanirsam😁😁

Mide bulantin nasil oldu canim
Kızlar cok kotu birsey yaptimm tatli kriziyle tahinpekmez kasikladim :KK43:
Cok mu yedin azsa sporla yakmissindir ins
Ucmelekannesi Ucmelekannesi canım ekürim nasılsın nasıl gidiyor ben son 3 gündür batırdım😢 hava kapalı içim kapalı 3 haftadır buradayım hiç bukadar kaçamağa meyilli olduğum dönem olmadı🙄Yarın oruç tutacağım detoks etkisi olur inşallah
İyiyim canim diyette guzel gidiyor. Esim evde oldugu icin cok giremiyorum canim.

Kiz hani birinci olacaktik.kis geldi artik hava hep kapali olacak bundan sonra biz alismaliyiz sanirim.
Oruc iftari guzel ve hafif gecirirsen guzel olur tabi

Bugün oğlumun tarih öğretmeni vefat etti koronadan.oglumun morali çok bozuk.tabi bizim de.her kaybettiğimiz tanıdıktan sonra psikolojim biraz daha bozuluyor.son yaptığım manav alışverişinde tüm aldıklarımı bulaşık deterjanı ve süngerle yıkadım.18 yaşında obsesif kompulsif rahatsızlık yaşamıştım peşinden panik ataklar.bitmisti.yavastan başladı korkuyorum
Yaaa basınız sagolsun kac yasındaydı, kronık rahatsızlıgı mı vardı.ben de sen gibiydim martta ilk cıktıgımda meyvelerı deteejanla yıkıyodum , herkes bana deli muamelesi yapıyodu ,hamıleydım cok korkuyordum. Şuan hala her alışveriş sonrası tüm posetleri degıstorıyoruz, tek tek herseı defalarca yıkıyorum( deterjanla degıl artık) herkes yyecekle gecmıyor abartıyorsun diyor ama bence neyle geçtiği hala meçhul.bende de kalıcı izler bırakıcak bu durum , belkide bende de başladı obsesiflik

Bildiğim kadarıyla yokmuş.yaslida değil 45.ne hayatlar söndü nasıl bir virüsmüş.
Canım ben haber izlediğimde kalbim küt küt atıyordu , kotu olmaya basladım, eşim yasakladı bana haber izlemeyi, şuan izlemıuorum az da olsa rahatladım onerırım cok farkedıyor. Bana herkes cok sanslısın dogru zamanda cocuk yaptın dıyo, niyeymiş cunku zaten korona var diye evdeymişim cocuk buyur gidermiş. Hamılelıgın sonu ve dogumun ilk ayları bebegimi korumanın stresıni yasamayan bilemez

Geçti geçti cuma günüydü benimki artık kedicik yok kedi abla diceksin :KK70::KK53:

U UcanSupurge yalnız içime doğdu tamamen bugün olduğunu bilmiyordum bu aralardı doğum günü, gelmiş geçmişlerin ruhuna el Fatiha niyetine paylaştım :KK53::KK70:
Yaşlandık hacı 32 olmuşum 😱 senin de nice güzel yaşların olsun canım küçük deccallerinle sevdiklerinle beraber inşallah

13 Aralık Pazar

Kahvaltı ( Saat 10.30)

1 haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek

Öğle (13.30)

Jambon ve 1 simit

Ara Öğün (15.30)

1/2 adet trabzon hurması ve 1 adet mandalina, 20 gram bitter çikolata

Akşam 18.00

1 porsiyon etli türlü ve bir avuç antep fıstığı

Su: 1 litre

Spor yok
Simiti sık tuketmemelisin bence cnm onun dışında güzel canım afiyet olsun
13aralık menüm

Sabah
Sahanda 1yumurta 5ceri domates bi dilim peynir 2dilim tb ekmegi yeşil çay

15:3sade kahve 2hurma

17:30 bi kase sebzeli tavuk,salata 3dilim tm buğday ekmeği 🤦‍♀️

Su 3lt
Spor 60dk tempolu yürüyüş 180pn
40dk leslie 120pn
Toplam 300pn Pnrrr-12 Pnrrr-12
Ekmek akşam.biraz fazla olmuş onun dışında güzel canım afiyet olsun
13 Aralık Pazar

Kahvaltı 10.30
Üç YK ispanakli yumurta
Bir YK tahin pekmez
Bir yk lor peyniri,az tereyağı
İki dilim TB ekmeği
Ihlamur çayı

Öğle bir yemek kaşığı tahin pekmez,bir dilim TB ekmeği.

Aksam 17.30
Bir kase kuru fasulye
Bir bardak ayran
Bir kase tarhana çorbası
Bol salata

20.00 bir barrdak kefir.

3 litre su spor yok.
Nedense bugün tatlı krizine girdim o nedenle hem sabah hem öğle tahin pekmez yedim ama yarından itibaren kahvaltıda yemem.
Afiyet olsun çok kötü değil bence menün yarına daha güzel menuykr dengelersn bence

Back
X