- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #412.921
Anladım, dün de benzeri mesaj atmıştınYok ya ben olayi tamamen yanlış anlamışım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım, dün de benzeri mesaj atmıştınYok ya ben olayi tamamen yanlış anlamışım![]()
Eşim bey derken azıcık bi sinir sezdimKızlar daha sonra gelicem gecmisteym ama tam da bakamiyor smdi cay iccez esim beyle
Geçti geçti cuma günüydü benimki artık kedicik yok kedi abla diceksinYa benim yay Burcu kediciğim teşekkür ederim sanki bugünlerde senin de doğum günündü geçti mi![]()
Sağol canım üç gündür devam ediyor. 3-4 yıldır başladı yılda bir kez falan yokluyor böyleBen hep göz kararı leylak yazmış canım
Mesajı cevaplayana kadar çoktan yedim
Çok sağol canım benim
Ya sıcak suya oturmak rahatlatıyormuş onu mu denesen canım
Ooff Allah yardımcın olsun ne zamandır var bu durum ?
Neden bulantı yaşadın acaba ben de oruç tuttuğumdan beri midem o kadar rahat ki
Allah rahmet eylesin canımgecikmeden psikiyatriye mi görünsen veya kendini rahatlatacak aktiviteler yapsan
Çok mu yedin
Oruç iyi geliyor gerçekten canım hem varsa borçlarını da tutmuş olursun
Pohaçaaa cıkcık olmamışş, bari sabah yeseydin , bence kahvaltı yapmayınca diğer ogunlere saldırmıssın13 Aralık Pazar
Bismillah diyeyim de öyle yazayım menümü zira çok zor bu menüyü yazmakşöyle yüzümü kapatayım da taş gelmesin
12:00
1 haşlanmış yumurta
13:30
2 poğaça (ama çok güzel yapmışım)
17:00 1 ayva + yeşil çay
19:00
Bulgur pilavı + 3 kaşık nohut (pilavdan 5 kaşık galiba 6 da olabilirama tavuk suyuyla yaptım dayanamadım
)
Spor yok Su 2 litre 3 e tamamlayacsğım
Evet zincirler kirilmis. Takimcak yikayacagindan kortugumuz dogru sanirsamHalıyı silip kaldırdım, yarın yıkamaya vereceğim
Yıkarım diye korktunuz biliyorum![]()
Yedek halıyı çıkarıp serdim
Evi süpürdüm, omuz, sırt ve kol egzersizi yerine geçmiştir herhalde :))
Birazda uyudum.
Uyandığımdan beri de midem bulanıyor, böyle giderse iftar yemeği yiyemem
Cok mu yedin azsa sporla yakmissindir insKızlar cok kotu birsey yaptimm tatli kriziyle tahinpekmez kasikladim![]()
İyiyim canim diyette guzel gidiyor. Esim evde oldugu icin cok giremiyorum canim.Ucmelekannesi canım ekürim nasılsın nasıl gidiyor ben son 3 gündür batırdım
hava kapalı içim kapalı 3 haftadır buradayım hiç bukadar kaçamağa meyilli olduğum dönem olmadı
Yarın oruç tutacağım detoks etkisi olur inşallah
Yaaa basınız sagolsun kac yasındaydı, kronık rahatsızlıgı mı vardı.ben de sen gibiydim martta ilk cıktıgımda meyvelerı deteejanla yıkıyodum , herkes bana deli muamelesi yapıyodu ,hamıleydım cok korkuyordum. Şuan hala her alışveriş sonrası tüm posetleri degıstorıyoruz, tek tek herseı defalarca yıkıyorum( deterjanla degıl artık) herkes yyecekle gecmıyor abartıyorsun diyor ama bence neyle geçtiği hala meçhul.bende de kalıcı izler bırakıcak bu durum , belkide bende de başladı obsesiflikBugün oğlumun tarih öğretmeni vefat etti koronadan.oglumun morali çok bozuk.tabi bizim de.her kaybettiğimiz tanıdıktan sonra psikolojim biraz daha bozuluyor.son yaptığım manav alışverişinde tüm aldıklarımı bulaşık deterjanı ve süngerle yıkadım.18 yaşında obsesif kompulsif rahatsızlık yaşamıştım peşinden panik ataklar.bitmisti.yavastan başladı korkuyorum
Biriktirme hacı , kaptaaaan burda menü biriktren biri vaaaaarrr, kırmızı kart alırsın alimallahEvimi kısmen temizledim,bebeyi uyuttum ama en fazla bir saat uyur uyanir.Uyanmadan birikmiş menulerimi yazip geleyim.
Kız sen beni ne diye ispiyonluyorsunBiriktirme hacı , kaptaaaan burda menü biriktren biri vaaaaarrr, kırmızı kart alırsın alimallah![]()
İstifçi mi acepBiriktirme hacı , kaptaaaan burda menü biriktren biri vaaaaarrr, kırmızı kart alırsın alimallah![]()
Canım ben haber izlediğimde kalbim küt küt atıyordu , kotu olmaya basladım, eşim yasakladı bana haber izlemeyi, şuan izlemıuorum az da olsa rahatladım onerırım cok farkedıyor. Bana herkes cok sanslısın dogru zamanda cocuk yaptın dıyo, niyeymiş cunku zaten korona var diye evdeymişim cocuk buyur gidermiş. Hamılelıgın sonu ve dogumun ilk ayları bebegimi korumanın stresıni yasamayan bilemezBildiğim kadarıyla yokmuş.yaslida değil 45.ne hayatlar söndü nasıl bir virüsmüş.
Bilmiyom bugun gıcıklıgım üstümdeKız sen beni ne diye ispiyonluyorsunya vallahi cumadan beri hastalıklarla uğraşıyoruz yoksa niye yazmayayım,öyle aman aman kaçamak yoktu yani
![]()
Koca uzakta senle ugrastımKız sen beni ne diye ispiyonluyorsunya vallahi cumadan beri hastalıklarla uğraşıyoruz yoksa niye yazmayayım,öyle aman aman kaçamak yoktu yani
![]()
Geçti geçti cuma günüydü benimki artık kedicik yok kedi abla diceksin![]()
Yaşlandık hacı 32 olmuşumU UcanSupurge yalnız içime doğdu tamamen bugün olduğunu bilmiyordum bu aralardı doğum günü, gelmiş geçmişlerin ruhuna el Fatiha niyetine paylaştım![]()
Simiti sık tuketmemelisin bence cnm onun dışında güzel canım afiyet olsun13 Aralık Pazar
Kahvaltı ( Saat 10.30)
1 haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Öğle (13.30)
Jambon ve 1 simit
Ara Öğün (15.30)
1/2 adet trabzon hurması ve 1 adet mandalina, 20 gram bitter çikolata
Akşam 18.00
1 porsiyon etli türlü ve bir avuç antep fıstığı
Su: 1 litre
Spor yok
Ekmek akşam.biraz fazla olmuş onun dışında güzel canım afiyet olsun13aralık menüm
Sabah
Sahanda 1yumurta 5ceri domates bi dilim peynir 2dilim tb ekmegi yeşil çay
15:3sade kahve 2hurma
17:30 bi kase sebzeli tavuk,salata 3dilim tm buğday ekmeği
Su 3lt
Spor 60dk tempolu yürüyüş 180pn
40dk leslie 120pn
Toplam 300pnPnrrr-12
Afiyet olsun çok kötü değil bence menün yarına daha güzel menuykr dengelersn bence13 Aralık Pazar
Kahvaltı 10.30
Üç YK ispanakli yumurta
Bir YK tahin pekmez
Bir yk lor peyniri,az tereyağı
İki dilim TB ekmeği
Ihlamur çayı
Öğle bir yemek kaşığı tahin pekmez,bir dilim TB ekmeği.
Aksam 17.30
Bir kase kuru fasulye
Bir bardak ayran
Bir kase tarhana çorbası
Bol salata
20.00 bir barrdak kefir.
3 litre su spor yok.
Nedense bugün tatlı krizine girdim o nedenle hem sabah hem öğle tahin pekmez yedim ama yarından itibaren kahvaltıda yemem.