- Konu Sahibi Handandandan
- #429.961
Ayy hic sorma yaa ipten sonra duz yuruyemiyorumSeke seke yürüyesim geliyordu benim ip sonrası duşa giderken![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hic sorma yaa ipten sonra duz yuruyemiyorumSeke seke yürüyesim geliyordu benim ip sonrası duşa giderken![]()
Yok yok canımBen de tam kasık ağrın, göğüslerde şişme hassasiyet ,Mide bulantısı baş dönmesi var mı diyecektim![]()
İns halledersin güzel eksi gelir canim
Toparlanmış olman güzel canım. İns güzel ekside gelir cumaya
Sabit olman güzel canım cumaya ekşi gelirsin ins
Tebrikler canim güzel eksi canim
Halledersin canim sen
Keşke olmayaydihalledersin sen
Teşekkür ederim eküricanımÖdem yapan şeylere bir ara ver ekürim. Detoks sularından dene istersen.menulerin güzeldi çünkü ödem gitti mi gör sen o eksiyi![]()
kar mı, kar kelimesi bile beni üşütüyorYa ne güzel burda da kar yağıyor şu an
Dolma pirinçli imiş sabah da kalabalıktı artıyı ona bağlıyorum canım Cuma’ya hallolur inşallah
Gayet güzel canım Cuma’ya epey eksilir![]()
sen nerdesin canım ?Evet canim ya aileden uzak olmak zor, ben de aileden uzagim ama bu sehiri de seviyorum ne bileyim kismetimiz boyleymis eldekiyle mutlu olmak lazimvallahi gezebilmek de guzel sakarya konum olarak cok guzel yerde kendi dogasi da guzeldir
![]()
Aynen öyle canım, oğlum kreşlerde büyüdü. 20 aylıktı kreşe başladığındaEş ailelerinizin de yakın olması hele ki çalışan bir anne için büyük şans bizim her iki taraf da uzak kendi başımızın çaresine bakıyoruz da çocuğu ölsek kalsak emanet edebileceğimiz kimsemiz yok![]()
afiyet olsun canım15.03.2021
12.15
1 haslnms yumrta, 2 kasik kuymak,6 zeytin,1 dlm peynir,1 yk tahn pekmz,1 dlm ekmek, 2 dlm portakal
16.00 sade kahve, 2 kare bitter
18.30 6 yk taze fasulye, yogurt
Su:3.5 lt
7 bin adim U UcanSupurge
Afiyet olsun canım15 Mart pazartesi
Kahvaltı saat 08:45
3 yk Menemen
Bol maydonoz
2 siyah zeytin
1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmek
4 top peynir
Ara öğün 11:00
1 sade Türk kahvesi
1 kuru kayısı
Öğle yemeği 12:30
1 kase ezogelin çorbası
4 yk orman kebabı (haşlama et gibiydi)
Ara öğün: 16:30
3 ceviz
Akşam yemeği 19:15
2 karnıyarık (dün kalanları yedim)
2 litre su
U UcanSupurge
afiyet olsun eküricanım15 Mart menüm
Kahvaltı:10.30
1yumurta
Kk beyaz peynir
Çeyrek domates
1tane biber
Bolca maydanoz
1dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay
Akşam:16.00
1kepçe mercimek çorbası
2 minik karnıyarık (yazdan fırında kızartıp dondurucuya koymuştum)
Bol salata
Yoğurt
16.30 16 tane badem
20.00 2dilim portakal,1ince dilim elma
Su:2,5 litre
Spor:44 dk yürüyüş
24dk bölgesel pilates
U UcanSupurgeJasminium84
afiyet olsun canım15 Mart Pazartesi Menüm
13:30
2 dilim TB ekmeği
Menemen
5 zeytin
1 yk tahin pekmez
1 kk peynir
16:00 1 portakal +1 mandalina
19:00 7-8 kaşık etli taze fasulye
4 kaşık yoğurt
2.5 litre su
Adım sayım 1330 (bilekliğimde yazan bu fakat duşa girerken çıkardım unuttum takmayı yani bu sabahki sayı )
U UcanSupurge
Spor Lesli 3 mil 135 pJasminium84
afiyet olsun canımMenü
08.30
1 yumurta
2 ince dilim armut (geç kalacaktım)
15.30
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
17.30
1 portakal
1 kupa rezene
9 10 badem
18.30
Közlenmiş patlıcanlı ton balıklı salata
1 soda
Su
2.5 lt
Spor
9658 adım
2 mile leslie
Çok güzel canımGünaydın
Güzel Takımım
( Dün hiç gelemedim. Oğlumu uyutur gelirim diye düşünürken, o beni uyuttu ve eşim beni ne kadar uyandırmaya çalışsa da uyanamadım.bugünlerde çok yoğun ve çok yorgunum
)
15 Mart Menü Bildirimi
11.00 2 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol tere ve iki gün kurusu kayısı
19.00 4 küçük parça tavuk, 6 yk yoğurt, 1 galeta ve bol yeşil salata
3 litre su
U UcanSupurge
![]()
Jasminium84
15 Mart Spor Bildirimi
10.395 adım : 103 puan
Eki Görüntüle 2802646
Guzel menu canim afiyet olsunGünaydın
Güzel Takımım
( Dün hiç gelemedim. Oğlumu uyutur gelirim diye düşünürken, o beni uyuttu ve eşim beni ne kadar uyandırmaya çalışsa da uyanamadım.bugünlerde çok yoğun ve çok yorgunum
)
15 Mart Menü Bildirimi
11.00 2 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol tere ve iki gün kurusu kayısı
3 litre su
U UcanSupurge
![]()
Jasminium84
15 Mart Spor Bildirimi
Eki Görüntüle 2802646
Ben trabzondayim canim, evet cocuk olunca keske birisi olsa diyor insan hepsini gectim krese gitse bile cocuk hasta olunca yollayamiyorsun hergun izin alamiyorsun birakacak birileri olmasi cok onemli![]()
Teşekkür ederim eküricanımBugün çoğu gitmiş, azı kalmış, çok haklısın
kar mı, kar kelimesi bile beni üşütüyor
sen nerdesin canım ?
Aynen öyle canım, oğlum kreşlerde büyüdü. 20 aylıktı kreşe başladığındabir ara ne kadar bunalmıştım, çocukları bırakıp bir saat farklı bir etkinlik yapmayı örneğin sinemaya gitmeyi, arkadaşlarla bir kafede vs oturmayı ne çok istemiştim. Ama olmadı. Dediğin gibi hasta olsak bakacak kimse yok. Ben yine şanslıyım kızım büyüdü artık.
Artık nefes alabiliyorum. Rabbim yardımcımız olsun.
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
afiyet olsun eküricanım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım![]()
Güzel menü afiyet olsun canimGünaydın
Güzel Takımım
)
15 Mart Menü Bildirimi
3 litre su
U UcanSupurge
![]()
Jasminium84
15 Mart Spor Bildirimi
Eki Görüntüle 2802646
Menü de güzel spor da canımMenü
08.30
1 yumurta
2 ince dilim armut (geç kalacaktım)
15.30
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
17.30
1 portakal
1 kupa rezene
9 10 badem
18.30
Közlenmiş patlıcanlı ton balıklı salata
1 soda
Su
2.5 lt
Spor
9658 adım
2 mile leslie
Benim hala agrıyor 3 4 gün önce 500 tane atlamıştımAyy dun o kadar ip atladim ki simdi normal yoluma yuruyemiyorumsanki yurumeyi unutmus gibiyim
![]()
Teşekkür ederim canımÇok güzel canım![]()
Bu yaz gördüm Trabzon’u , ne güzel bir şehirGuzel menu canim afiyet olsun
Ben trabzondayim canim, evet cocuk olunca keske birisi olsa diyor insan hepsini gectim krese gitse bile cocuk hasta olunca yollayamiyorsun hergun izin alamiyorsun birakacak birileri olmasi cok onemliben de pandemiden once arkadaslarla bulusacagm zaman istesem birakirdim ama bu kez kizima kiyamazdim, zaten calisiyorum benden ayri bir de simdi ayti kalmasin diye butun bulusmalara onu da gotururdum
![]()
teşekkür ederim canımGüzel menü afiyet olsun canim
Yaa gercekten mi ikinci cocuktan zaten korkuyrum bir de boyle yaramaz olursa yandimTeşekkür ederim canım
Bu yaz gördüm Trabzon’u , ne güzel bir şehirKızım hep uslu bir çocuktu,bende onu her yere götürürdüm ama oğlum beni hala çok yoruyor
ikinciler hep böyle sanırım.
teşekkür ederim canım![]()
Herkes işte güçte galiba Perşembe günü kızkardeşim gelecek ben de bi iki temizlik yaptım baya da adım atmışsınKizlar niye bu kadar sessiz buralar.
Kızı okuldan aldım geldim. Çıktık birlikte bı yürüyüş yaptık geldik çocuklarla iyi geldi. Hava biraz rüzgarlı ara arada yağmur cigsedi ama şükür yağmur cogalmadan geldik şükür.
Akşama ne yemek yapsam bilemedim sizler neler pisiriyorsunuz bakalım
Adımım 8 bın olmuş
Fit mutlu anne eküricanım kardescanim napiyorsun menü yazmaya başlıyormusun ne yiyip ne iciyon spora baslayabildin mi hu huuuuu
![]()
Oh ne güzel ya evin içinde o kadar adım atmam için akşama kadar evin içinde turlamam lazım başım dönüyor bir süre sonra ama haftaya memlekete gideceğim inşallah orda çıkarımKizlar niye bu kadar sessiz buralar.
Kızı okuldan aldım geldim. Çıktık birlikte bı yürüyüş yaptık geldik çocuklarla iyi geldi. Hava biraz rüzgarlı ara arada yağmur cigsedi ama şükür yağmur cogalmadan geldik şükür.
Akşama ne yemek yapsam bilemedim sizler neler pisiriyorsunuz bakalım
Adımım 8 bın olmuş
Fit mutlu anne eküricanım kardescanim napiyorsun menü yazmaya başlıyormusun ne yiyip ne iciyon spora baslayabildin mi hu huuuuu
![]()
Oh eline sağlık temiz temiz genede fazla yormasaydin kendini yabancı değilmiş gelen sabahtan da var adım kızı okula koyup geliyorum ya yoksa tek seferde zorHerkes işte güçte galiba Perşembe günü kızkardeşim gelecek ben de bi iki temizlik yaptım baya da adım atmışsın
Evin içinde evet daha zor oluyor ama spor olarak yapınca zorlanıyordu beni tabi dışarda yürümek daha güzel canım.Oh ne güzel ya evin içinde o kadar adım atmam için akşama kadar evin içinde turlamam lazım başım dönüyor bir süre sonra ama haftaya memlekete gideceğim inşallah orda çıkarım
akşama da ızgara et yapmayı düşünüyorum salata ile
İns hayırlısıyla olur sünnetini paşa.Kızlar ben haftaya memlekete gideceğim oğlumu sünnet ettirmeye karar verdik bez bağlıyorken daha iyi olacağını söyledi herkes bana kalsa ben 2 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyordum ama eşim olmadığı için bir türlü kısmet olmadı ama artık aklı ermeden yaptırsak iyi olacak
Haftaya kv ye gideceğim bir süre orda kalacağım 15 20 gün kadar bu sürede diyetime devam edeceğim tabiki ama köy yeri olduğu için ne şekilde uyarım diyete onu bilemiyorum giderken kendime göre şerler de alacağım yanıma genellikle kv gidince kilo veriyorum ama çok sağlıklı beslenerek verdiğim de söylenemez
Fırsat buldukça girerim yine ama Mevlüt de okutacağım için çok sık gelemezsem de kusura bakmayın olur mu pek fazla teli elime alamıyorum orda
Düzensiz yiyorum hala açıkçası ya menü bilmiyorum ne zmn hazır hissedersem o zmn paylaşıcam zorunluluk hissedip daha da cozutmak istemiyorum akşamaenu fırına biber patates soğan aticam yanına çorbaFit mutlu anne
![]()
Hadi hayırlı olsun şimdiden sorunsuz olur kuzu sünneti insAllah bende 1-2 aylikken yaptırmak istiyordum 4 aylıkken yaptırdım şükür sadece ilk gün çok zordu sonrası daha kolaydıKızlar ben haftaya memlekete gideceğim oğlumu sünnet ettirmeye karar verdik bez bağlıyorken daha iyi olacağını söyledi herkes bana kalsa ben 2 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyordum ama eşim olmadığı için bir türlü kısmet olmadı ama artık aklı ermeden yaptırsak iyi olacak
Haftaya kv ye gideceğim bir süre orda kalacağım 15 20 gün kadar bu sürede diyetime devam edeceğim tabiki ama köy yeri olduğu için ne şekilde uyarım diyete onu bilemiyorum giderken kendime göre şerler de alacağım yanıma genellikle kv gidince kilo veriyorum ama çok sağlıklı beslenerek verdiğim de söylenemez
Fırsat buldukça girerim yine ama Mevlüt de okutacağım için çok sık gelemezsem de kusura bakmayın olur mu pek fazla teli elime alamıyorum orda
Hayırlı olsun şimdiden canım kaç yaşında idi evde mi yaptıracaksınız eşin de geliyor zannedersem hastaneler pandemi nedeniyle acil olmayan bütün ameliyat vs ertelemiş durumda görümcemin oğlundan biliyorum 2 buçuk yaşında idi küçüğü sünnet etmediler 2-6 yaş arası travmatik olabiliyormuş zannedersem siz de bi araştırın dilersenizKızlar ben haftaya memlekete gideceğim oğlumu sünnet ettirmeye karar verdik bez bağlıyorken daha iyi olacağını söyledi herkes bana kalsa ben 2 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyordum ama eşim olmadığı için bir türlü kısmet olmadı ama artık aklı ermeden yaptırsak iyi olacak
Korkma canımYaa gercekten mi ikinci cocuktan zaten korkuyrum bir de boyle yaramaz olursa yandim![]()
şimdiden geçmiş olsun canım. Bizde oğlumun sünnetini gelecek yaz (2022) düşünüyoruz. 2.sınıfa geçerken.Kızlar ben haftaya memlekete gideceğim oğlumu sünnet ettirmeye karar verdik bez bağlıyorken daha iyi olacağını söyledi herkes bana kalsa ben 2 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyordum ama eşim olmadığı için bir türlü kısmet olmadı ama artık aklı ermeden yaptırsak iyi olacak