- Konu Sahibi Handandandan
- #429.981
Ohh ne guzel disarda yuruyus yapmissin adim sayin da artimis, ya benim aksama kadat 7 bin falan oluyor ama telfon ustumde olmuyor her zaman, bileklik alsam dedim is yerinde elime koluma birsey takamiyorum vazgectim ben deKizlar niye bu kadar sessiz buralar.
Kızı okuldan aldım geldim. Çıktık birlikte bı yürüyüş yaptık geldik çocuklarla iyi geldi. Hava biraz rüzgarlı ara arada yağmur cigsedi ama şükür yağmur cogalmadan geldik şükür.
Akşama ne yemek yapsam bilemedim sizler neler pisiriyorsunuz bakalım
Adımım 8 bın olmuş
@Fit mutlu anne eküricanım kardescanim napiyorsun menü yazmaya başlıyormusun ne yiyip ne iciyon spora baslayabildin mi hu huuuuu![]()
Simdiden hayirli olsun canim, cok dikkat et mevlut falan kalabaliga karismayin, menulerini de yaz buraya bence uzaklasmams olursunKızlar ben haftaya memlekete gideceğim oğlumu sünnet ettirmeye karar verdik bez bağlıyorken daha iyi olacağını söyledi herkes bana kalsa ben 2 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyordum ama eşim olmadığı için bir türlü kısmet olmadı ama artık aklı ermeden yaptırsak iyi olacak
Haftaya kv ye gideceğim bir süre orda kalacağım 15 20 gün kadar bu sürede diyetime devam edeceğim tabiki ama köy yeri olduğu için ne şekilde uyarım diyete onu bilemiyorum giderken kendime göre şerler de alacağım yanıma genellikle kv gidince kilo veriyorum ama çok sağlıklı beslenerek verdiğim de söylenemez
Fırsat buldukça girerim yine ama Mevlüt de okutacağım için çok sık gelemezsem de kusura bakmayın olur mu pek fazla teli elime alamıyorum orda
Guzel menu canim16 Mart Menü Bildirimi
11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 3 zeytin, bol tere, 2 gün kurusu kayısı
16.00 1 elma
17.00 6 yk kabak, 5 yk dereotlu yoğurt, 3 ceviz, 1 gün kurusu kayısı
Su, yatana kadar 3 litre olur.
U UcanSupurge![]()