• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar niye bu kadar sessiz buralar.
Kızı okuldan aldım geldim. Çıktık birlikte bı yürüyüş yaptık geldik çocuklarla iyi geldi. Hava biraz rüzgarlı ara arada yağmur cigsedi ama şükür yağmur cogalmadan geldik şükür.

Akşama ne yemek yapsam bilemedim sizler neler pisiriyorsunuz bakalım
Adımım 8 bın olmuş

@Fit mutlu anne eküricanım kardescanim napiyorsun menü yazmaya başlıyormusun ne yiyip ne iciyon spora baslayabildin mi hu huuuuu😂😂😂😂
Ohh ne guzel disarda yuruyus yapmissin adim sayin da artimis, ya benim aksama kadat 7 bin falan oluyor ama telfon ustumde olmuyor her zaman, bileklik alsam dedim is yerinde elime koluma birsey takamiyorum vazgectim ben de 😊 bu aksam ispanak yaptim canim,
Kızlar ben haftaya memlekete gideceğim oğlumu sünnet ettirmeye karar verdik bez bağlıyorken daha iyi olacağını söyledi herkes bana kalsa ben 2 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyordum ama eşim olmadığı için bir türlü kısmet olmadı ama artık aklı ermeden yaptırsak iyi olacak
Haftaya kv ye gideceğim bir süre orda kalacağım 15 20 gün kadar bu sürede diyetime devam edeceğim tabiki ama köy yeri olduğu için ne şekilde uyarım diyete onu bilemiyorum giderken kendime göre şerler de alacağım yanıma genellikle kv gidince kilo veriyorum ama çok sağlıklı beslenerek verdiğim de söylenemez
Fırsat buldukça girerim yine ama Mevlüt de okutacağım için çok sık gelemezsem de kusura bakmayın olur mu pek fazla teli elime alamıyorum orda
Simdiden hayirli olsun canim, cok dikkat et mevlut falan kalabaliga karismayin, menulerini de yaz buraya bence uzaklasmams olursun 😊
16 Mart Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 3 zeytin, bol tere, 2 gün kurusu kayısı

16.00 1 elma

17.00 6 yk kabak, 5 yk dereotlu yoğurt, 3 ceviz, 1 gün kurusu kayısı

Su, yatana kadar 3 litre olur.
U UcanSupurge ❤️
Guzel menu canim 😊afiyet olsun

Merhaba arkadaslar sok dıyet yapıca soka gırdı vucudum resmen🙃
Bugun ıkıncı gunumdu dun gece rahatsızlandım gasro oldum turkcede ne oluyo adı bılmıyom wc den cıkamıyorum malesef aılece gastro gecırıyoruz vıcudum aclıgada tepkı verıyo basım donuyo bugunde boyle gectı yıne pates yıyerek gunu kapatıyorum burda saat altı bucuk aksam yemegım
Yarın dan ıtıbaren sıze ayak uydurucagım gunluk menulerımı sızlerın yaptıgı gıbı paylasırım artık
Canım sağlığınla oynama. Kilolar elbet gider.
15 Mart menüm

Kahvaltı:10.30
1yumurta
Kk beyaz peynir
Çeyrek domates
1tane biber
Bolca maydanoz
1dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay

Akşam:16.00
1kepçe mercimek çorbası
2 minik karnıyarık (yazdan fırında kızartıp dondurucuya koymuştum)
Bol salata
Yoğurt

16.30 16 tane badem

20.00 2dilim portakal,1ince dilim elma

Su:2,5 litre
Spor:44 dk yürüyüş
24dk bölgesel pilates
U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Canım menü gayet iyi fakat meyve ara öğününü akşam tercih etmesen daha güzel olur :)
15 Mart Pazartesi Menüm
13:30
2 dilim TB ekmeği
Menemen
5 zeytin
1 yk tahin pekmez
1 kk peynir

16:00 1 portakal +1 mandalina

19:00 7-8 kaşık etli taze fasulye
4 kaşık yoğurt
2.5 litre su
Adım sayım 1330 (bilekliğimde yazan bu fakat duşa girerken çıkardım unuttum takmayı yani bu sabahki sayı )
U UcanSupurge
Spor Lesli 3 mil 135 p Jasminium84 Jasminium84
Gayet güzel canım afiyet olsun
12.00
2 yumurta tavada
1.5 dilim kepek ekmek
salatalık
3 hindi füme
1 tk labne

15.30
Filtre kahve
1 diyet bar
Avuç içinden az sarı leblebi

19.00
6 sıkım çiğ köfte
Bol Marul
1 ince çiğ köfte lavaşı yufka gibi
1 salatalık turşu
1 bardak ayran

21.30
Sodalı yuğurt kürü

Su 2 L
3 bardak bitki çayı

10 dk serbest dans 30 p
3 mill 15 dk Leslie 45 p
300 ip atlama 60 p
U UcanSupurge @Pnrrr-20
Canım lavaş fazla olmuş gibi? :D
Menü
08.30
1 yumurta
2 ince dilim armut (geç kalacaktım)

15.30
1 kupa sütlü kahve 🍵
1 diyet bar

17.30
1 portakal
1 kupa rezene
9 10 badem

18.30
Közlenmiş patlıcanlı ton balıklı salata
1 soda
Su
2.5 lt
Spor
9658 adım
2 mile leslie
Gayet güzel eküriiiim afiyet olsun
Ayy dun o kadar ip atladim ki simdi normal yoluma yuruyemiyorum 😣😣 sanki yurumeyi unutmus gibiyim 😂
Ahahah darısı bana :)
Günaydın ☀️
Güzel Takımım ❤️

( Dün hiç gelemedim. Oğlumu uyutur gelirim diye düşünürken, o beni uyuttu ve eşim beni ne kadar uyandırmaya çalışsa da uyanamadım. 😔 bugünlerde çok yoğun ve çok yorgunum 😔 )

15 Mart Menü Bildirimi

11.00 2 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol tere ve iki gün kurusu kayısı

19.00 4 küçük parça tavuk, 6 yk yoğurt, 1 galeta ve bol yeşil salata

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️ Jasminium84 Jasminium84 ❤️

15 Mart Spor Bildirimi

10.395 adım : 103 puan
Eki Görüntüle 2802646
Afiyet olsun canım
Kizlar niye bu kadar sessiz buralar.
Kızı okuldan aldım geldim. Çıktık birlikte bı yürüyüş yaptık geldik çocuklarla iyi geldi. Hava biraz rüzgarlı ara arada yağmur cigsedi ama şükür yağmur cogalmadan geldik şükür.

Akşama ne yemek yapsam bilemedim sizler neler pisiriyorsunuz bakalım
Adımım 8 bın olmuş

@Fit mutlu anne eküricanım kardescanim napiyorsun menü yazmaya başlıyormusun ne yiyip ne iciyon spora baslayabildin mi hu huuuuu😂😂😂😂
Ne güzel yürüyüş yapmışsın. Bugün Ankara’da 4 mevsim birden yaşandı valla. Kafamızı çıkaramadık
16 Mart Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 3 zeytin, bol tere, 2 gün kurusu kayısı

16.00 1 elma

U UcanSupurge ❤️
Harikaaa afiyet olsun

16.03.2021
11.00 az sutlu kahve
12.30 1.5 yumrta ve cok az kiyma ile ymrta,1 dlm peynir,5 zeytin,domates,1 tk tahn pkmez,1 dlm ekmek

16.00 sade kahve
18.15 5 kasik firinda ispanak(1kilosu 1yk tam bugday unu ile yapildi,yagsiz)
Yogurt

Su:3 lt olur
Afiyet olsun canım gayet güzel

Kahvaltı saat 09:45

2 dilim kepek ekmek arası kaşarlı tost ( yarım dilim kaşardan yapıldı)

Öğle yemeği 13:00

1 kase şehriye çorbası

4 yk zeytinyağlı pırasa

1 büyük dilim ızgara et

Ara öğün: 15:30

1 muz

Akşam yemeği 18:15

1 tabak salata

5 yk kıyma sote

1 ceviz

1 kase şehriye çorbası

4 yk zeytinyağlı pırasa

1 büyük dilim ızgara et

1 muz

1 tabak salata

5 yk kıyma sote

1 ceviz
Oglen biraz kalablik ama aksam gayet guzel olmus canim 😊

Ohh ne guzel disarda yuruyus yapmissin adim sayin da artimis, ya benim aksama kadat 7 bin falan oluyor ama telfon ustumde olmuyor her zaman, bileklik alsam dedim is yerinde elime koluma birsey takamiyorum vazgectim ben de 😊 bu aksam ispanak yaptim canim,

Simdiden hayirli olsun canim, cok dikkat et mevlut falan kalabaliga karismayin, menulerini de yaz buraya bence uzaklasmams olursun 😊

Teşekkür ederim canım ❤️
16.03.2021
11.00 az sutlu kahve
12.30 1.5 yumrta ve cok az kiyma ile ymrta,1 dlm peynir,5 zeytin,domates,1 tk tahn pkmez,1 dlm ekmek

16.00 sade kahve
Yogurt

Afiyet olsun canım 👍🏻❤️
Canım sağlığınla oynama. Kilolar elbet gider.

Canım menü gayet iyi fakat meyve ara öğününü akşam tercih etmesen daha güzel olur :)

Gayet güzel canım afiyet olsun

Canım lavaş fazla olmuş gibi? :KK70:

Gayet güzel eküriiiim afiyet olsun

Ahahah darısı bana :)

Afiyet olsun canım

Ne güzel yürüyüş yapmışsın. Bugün Ankara’da 4 mevsim birden yaşandı valla. Kafamızı çıkaramadık

Harikaaa afiyet olsun
Teşekkür ederim canım ❤️

1 kase şehriye çorbası

4 yk zeytinyağlı pırasa

1 büyük dilim ızgara et

1 muz

1 tabak salata

5 yk kıyma sote

1 ceviz
Afiyet olsun canım, çok güzel 👍🏻 ❤️

Oh eline sağlık temiz temiz genede fazla yormasaydin kendini yabancı değilmiş gelen sabahtan da var adım kızı okula koyup geliyorum ya yoksa tek seferde zor

Evin içinde evet daha zor oluyor ama spor olarak yapınca zorlanıyordu beni tabi dışarda yürümek daha güzel canım.
Afiyet olsun menü guzel

İns hayırlısıyla olur sünnetini paşa.
Sanada kolay gelsin canım. Evden çıkınca diyet pek düzen tutmuyor haliyle sen listedeydin sanırım tartini yanında mi gotureceksin
Sağol canım tartımı alacağım kilo almaya niyetim yok
Düzensiz yiyorum hala açıkçası ya menü bilmiyorum ne zmn hazır hissedersem o zmn paylaşıcam zorunluluk hissedip daha da cozutmak istemiyorum akşamaenu fırına biber patates soğan aticam yanına çorba

Hadi hayırlı olsun şimdiden sorunsuz olur kuzu sünneti insAllah bende 1-2 aylikken yaptırmak istiyordum 4 aylıkken yaptırdım şükür sadece ilk gün çok zordu sonrası daha kolaydı
Sağol canım inşallah kolay olur
Hayırlı olsun şimdiden canım kaç yaşında idi evde mi yaptıracaksınız eşin de geliyor zannedersem hastaneler pandemi nedeniyle acil olmayan bütün ameliyat vs ertelemiş durumda görümcemin oğlundan biliyorum 2 buçuk yaşında idi küçüğü sünnet etmediler 2-6 yaş arası travmatik olabiliyormuş zannedersem siz de bi araştırın dilerseniz
Tartını yanında mı götüreceksin canım ? Bu süreç seni zorlayacaksa Çocuğun sünnet olacağı ve onunla sen ilgileneceğin için dilersen sağlık nedeniyle izne ayrılabilirsin
2 yaşında canım özel bir hastane var orda yaptırmayı düşünüyorum eşim gelemiyor ancak tayin de gelebilir çok daha büyümeden yaptırayım
İzni gidişata göre alsam daha iyi gibi
Korkma canım 😉🙈❤️

şimdiden geçmiş olsun canım. Bizde oğlumun sünnetini gelecek yaz (2022) düşünüyoruz. 2.sınıfa geçerken.
Sağol canım maşallah sağlıkla olsunlar inşallah
16 Mart Menü Bildirimi

16.00 1 elma

U UcanSupurge ❤️
Allahım şöyle menüleri görünce ben bile açlık hissediyorum siz nasıl yapıyorsunuz ya tüm gün baş agrısıyla gezerdim herhalde 😅 güzel afiyet olsun bu arada

Sağol canım Mevlüt’ü kendi aramızda okuyacağız ufak çaplı
16.03.2021
11.00 az sutlu kahve

16.00 sade kahve
Yogurt

Afiyet olsun güzel menü

1 kase şehriye çorbası

4 yk zeytinyağlı pırasa

1 büyük dilim ızgara et

1 muz

1 tabak salata

5 yk kıyma sote

1 ceviz
Şehriye çorba mı fazla biraz sanki onun dışımda güzel afiyet olsun
Kızlar hala 80.1 görüyorum tartıda. Neden böyle oldu? Dikkat de ediyorum kaçamak falan yapmıyorum
Bugün bir yerde okumuştum kilo vermeniz durduysa yediklerinizi gözden geçirin diyordu yani kalorisini azaltın veya farklı bir beslenme planı uygulayın suyu ve sporu arttırın ya da detox yapın diye 😉

Sağol canım tartımı alacağım kilo almaya niyetim yok

Sağol canım inşallah kolay olur

2 yaşında canım özel bir hastane var orda yaptırmayı düşünüyorum eşim gelemiyor ancak tayin de gelebilir çok daha büyümeden yaptırayım
İzni gidişata göre alsam daha iyi gibi

Sağol canım maşallah sağlıkla olsunlar inşallah

Allahım şöyle menüleri görünce ben bile açlık hissediyorum siz nasıl yapıyorsunuz ya tüm gün baş agrısıyla gezerdim herhalde 😅 güzel afiyet olsun bu arada

Sağol canım Mevlüt’ü kendi aramızda okuyacağız ufak çaplı

Afiyet olsun güzel menü

Şehriye çorba mı fazla biraz sanki onun dışımda güzel afiyet olsun

Bugün bir yerde okumuştum kilo vermeniz durduysa yediklerinizi gözden geçirin diyordu yani kalorisini azaltın veya farklı bir beslenme planı uygulayın suyu ve sporu arttırın ya da detox yapın diye 😉
Ya benim kilo vermem azaldi sanki ne yapacagimi bilmiyorum :/ detox mu yapsam yoksa degisiklik mi bilmiyorum ama suanki duzenimden memnunum

U UcanSupurge canım kv ler genelde iki öğün yerler sadece arada çay içiliyor orda tartımı yanıma alacağım yine ama pek sebze ağırlıklı beslenmezler genelde börek çörek dolma filan yapar kv hamur işi 😒 ben kendime göre fırsat buldukça alır yaparım durumları da çok iyi değil her hafta pazara gitmez ben gidersem gideriz belki
Ben vereceğime inanıyorum ama orda kv ye gidip de kilo alan da ne biliyim 😁

Ya benim kilo vermem azaldi sanki ne yapacagimi bilmiyorum :/ detox mu yapsam yoksa degisiklik mi bilmiyorum ama suanki duzenimden memnunum
Bence hemen detox yapma hedef kilonu bilmiyorum ama yaklaştığında yap bence şu an sporu ve suyu artırıp devam et bence bir de ekmek tüketme tb filan da olsa günde 3 öğün yiyorsan 2 ye düşür bence verilir

Bence hemen detox yapma hedef kilonu bilmiyorum ama yaklaştığında yap bence şu an sporu ve suyu artırıp devam et bence bir de ekmek tüketme tb filan da olsa günde 3 öğün yiyorsan 2 ye düşür bence verilir
Gunde 2 ogun yiyorum canim, ekmegi kessem dedim ama savah yemeyince cok acikiyorum sanki sadece sabahlari 1 dlm yiyorum, suyu bence fazlasiyla iciyorum daha fazla icemem ama haftasonu az ictim gibi bu hafta sonu verimli gecmedi acikcasi

Düzensiz yiyorum hala açıkçası ya menü bilmiyorum ne zmn hazır hissedersem o zmn paylaşıcam zorunluluk hissedip daha da cozutmak istemiyorum akşamaenu fırına biber patates soğan aticam yanına çorba

Hadi hayırlı olsun şimdiden sorunsuz olur kuzu sünneti insAllah bende 1-2 aylikken yaptırmak istiyordum 4 aylıkken yaptırdım şükür sadece ilk gün çok zordu sonrası daha kolaydı
Afiyet olsun canim patatesi çok kaçırma 😘🥰
16 Mart Menü Bildirimi

16.00 1 elma

U UcanSupurge ❤️
Afiyet olsun canim güzel menu

Bileklik bende alamadım canım gün içinde bende atiyorumdur mutlaka ama olduğu kadar artik
16.03.2021
11.00 az sutlu kahve

16.00 sade kahve
Yogurt

Afiyet olsun canim fırında ıspanağı nasıl yapıyorsun ilk defa duydum
Ay burasıda öyleydi bulutlar bölüm bölüm kapkara yada masmaviydi yağmur yağıyor ardından güneş açıyor rüzgar esiyor bı ara kar bile atistirdi😂😂😂

1 kase şehriye çorbası

4 yk zeytinyağlı pırasa

1 büyük dilim ızgara et

1 muz

1 tabak salata

5 yk kıyma sote

1 ceviz
Güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canim patatesi çok kaçırma 😘🥰

Afiyet olsun canim güzel menu

Bileklik bende alamadım canım gün içinde bende atiyorumdur mutlaka ama olduğu kadar artik

Afiyet olsun canim fırında ıspanağı nasıl yapıyorsun ilk defa duydum

Ay burasıda öyleydi bulutlar bölüm bölüm kapkara yada masmaviydi yağmur yağıyor ardından güneş açıyor rüzgar esiyor bı ara kar bile atistirdi😂😂😂

Güzel canım afiyet olsun
Canim yaptim ama ana yemek olarak olmaz gii biraz garnitur gibi dusun 😊 ispanagi yikayp kucuk kuck dogradim, suyunu suzunce icine 1 sogani rendeleyip suyunu sıkp icine attim, 1 yk tb unu, 2 yk yogurt,2 yumurta karisitirp yagli kagit uzerinde verdim firina, aslinda basemal sos ve krema ile esfane oluyor ama neyse 😂😂

Cumartesi, pazar iyi canim ama pazrtesi aksama kadar birsey yemedin mi
Yemedim canım. Ptesi ve salı sabahtan akşama kadar okuldayım. Eve 5ten sonra giriyorum. Bilerek bişey yemiyorum midemi dinlendiriyorum, mide detoks gibi. Akşam da hafif tutmaya çalışıyorum.
Vay Süper eksi canım tebrikler
Teşekkür ederim canım
Süper ekşi naptın kiz

Cumartsi kahvaltıda 3 ekmek fazla bence canım omlet varken
Pazar menun güzel bence
Bugün akşama kadar ne den aç durdun canım fırsatını olmadım bezelye de sanki diyette pek önerilmiyor ama gündüz bişey yemedigin için güzel afiyet olsun canim
Teşekkürler canım
Okulda yemek istemiyorum.
Açıkçası yiyecek olarak yasak koymuyorum, miktarı az tutmaya çalışıyorum.
Ooo maşallah ne yaptın böyle canım ?

Cumartesi günü 3 ekmek ve 10 zeytin bir arada fazla pazar günü de yine zeytin sayısı battı gözüme
Özel bişey yapmadım canım. Hem regl şişkinliği gidiyor hem de taştan dolayı aldığım ilaçların ödemi gidiyor. O ara artıya geçmiştim çünkü.
Zeytin karataydan kaldı canım. O zamandan beri kesmiyorum ki normalde de severim zaten. Bazen 20yi buluyor.
Maşallah cumaya birincilik sende

Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım.
Bugün - 700 daha gördüm. Cumaya Bi 500 daha giderse çok iyi benim için.
Pazartesi salı midemi dinlendirdiğim için iyi gitti.

Gunde 2 ogun yiyorum canim, ekmegi kessem dedim ama savah yemeyince cok acikiyorum sanki sadece sabahlari 1 dlm yiyorum, suyu bence fazlasiyla iciyorum daha fazla icemem ama haftasonu az ictim gibi bu hafta sonu verimli gecmedi acikcasi
Bence ekmeği 1 2 gün de olsa kes bir de sanki kahvaltıda tahin pekmez yiyordun değil mi karıştırmıyorum inşallah bir süre onu da yeme yani kaloriyi biraz azaltabilirsin bazı şeylerden bir de ben haftalık yemin ediyordum kaçamak yapmıyordum o şekilde kabullenince acıkma da olmuyordu bir de öyle deneyebilirsin 😍
16 Mart salı
11.00

1 dlm ekmek
1 TK tereyağ
1tk bal

15.20
Yarım çay bardağı leblebi

19.00
3 YK ıspanak kavurma
2 ksk patlıcan sote

Su 2 litre
60 dk orta tempo yürüyüş 120 Jasminium84 Jasminium84 U UcanSupurge
Güzel canım
Yemedim canım. Ptesi ve salı sabahtan akşama kadar okuldayım. Eve 5ten sonra giriyorum. Bilerek bişey yemiyorum midemi dinlendiriyorum, mide detoks gibi. Akşam da hafif tutmaya çalışıyorum.

Teşekkür ederim canım

Teşekkürler canım

Özel bişey yapmadım canım. Hem regl şişkinliği gidiyor hem de taştan dolayı aldığım ilaçların ödemi gidiyor. O ara artıya geçmiştim çünkü.
Zeytin karataydan kaldı canım. O zamandan beri kesmiyorum ki normalde de severim zaten. Bazen 20yi buluyor.

Teşekkür ederim canım.
Ooo maşallah 🧿 darısı bizlere 😍😍

Teşekkür ederim canım

Teşekkürler canım

Teşekkür ederim canım.
Mideni dinlendirmek ise yaradi demek ne guzel 😊
Bence ekmeği 1 2 gün de olsa kes bir de sanki kahvaltıda tahin pekmez yiyordun değil mi karıştırmıyorum inşallah bir süre onu da yeme yani kaloriyi biraz azaltabilirsin bazı şeylerden bir de ben haftalık yemin ediyordum kaçamak yapmıyordum o şekilde kabullenince acıkma da olmuyordu bir de öyle deneyebilirsin 😍

Güzel canım

Ooo maşallah 🧿 darısı bizlere 😍😍
Aynen canim tahn pekmez yiyorum onu kessem iyi olacak, yarin yemeyim onu carsamba persembe ekmegi keseyim bir de oyle deneyim

Back
X