• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Birsey cikmaz insallah canim ama dr randevusu al ve git istersen ama dr a gidene kadar da ara ogunler yap sekerini cok yukseltmeyecek saglikli ara ogunler
Nasıl gidecez randevu da vermiyorlar ki doğru düzgün :(
Benim de düşük çıktı şeker doktor az az sık sık beslen dedi orucu sormayı unuttum aslında niyetimde Ramazan’da oruç tutmak vardı da şekerimin düşük olması gözümü korkuttu biraz bebek açısından G Goklerce sen ne dersin canım şekerim daha da düşer mi oruç tutarsam bi sıkıntı olur mu ?
Ben ara öğün yapmıyordum bayadr bı kaç gün dikkat edecek bklm ara öğün yapmaya
insalalh yoktur canim
ama troide de baktir
oda cok halsizlik uyku hali yapiyo
Bakalım cnm gidersem baktiririrm

Guzel menu canim afiyet olsun

Guzel canim afiyet olsun 😊

Cuma kacamaklati olan guzel bir menu canim 😊

Birsey cikmaz insallah canim ama dr randevusu al ve git istersen ama dr a gidene kadar da ara ogunler yap sekerini cok yukseltmeyecek saglikli ara ogunler
Saol canim hepimize afiyet olsun

Benim de düşük çıktı şeker doktor az az sık sık beslen dedi orucu sormayı unuttum aslında niyetimde Ramazan’da oruç tutmak vardı da şekerimin düşük olması gözümü korkuttu biraz bebek açısından G Goklerce sen ne dersin canım şekerim daha da düşer mi oruç tutarsam bi sıkıntı olur mu ?
Canim sekerin cok duser ve uzun sure hipoglisemide kalirsan bebegin beslenmesi etkilenebilir, evde seker aleti falan var mi ? Biraz takip etsen ramazanda da uzun sure ac kalmak sekerini iyice dusirebilir hadi yatar uyursun diycem ama bebek etkilenir yani

Canim sekerin cok duser ve uzun sure hipoglisemide kalirsan bebegin beslenmesi etkilenebilir, evde seker aleti falan var mi ? Biraz takip etsen ramazanda da uzun sure ac kalmak sekerini iyice dusirebilir hadi yatar uyursun diycem ama bebek etkilenir yani
U UcanSupurge kaç haftalık olacak cnm ramazanda ben kızımda full tutmuştum ama oğlanda yarısını tutabildim sonra çok sıcaklar başlayınca tutamamistim denemen gerek sıkıntı olacaksa tutmamalisin tabiki doktorum bana gebelik hastalık değil tutamazsinz diyemem size kalmış demişti

26 mart spor bildirimi
1000 ip atlama 200 puan
Orta hizli yuruyus 30 Dk 60 p
image.webp
image.webp

Kızlar benim halsizlik sebebim sekerimin düşük olmasından kaynaklı sanırım :KK43: açlık 59 tokluk(yemekten 1 saat sonra) şeker falanda yemiştim 98 çıktı yemekten sonra bı daha şeker yedim bira rahatladım gibi ama devam ediyor halsizligim diyabetin bı çeşitli değildir insAllah ya poff çok sinirim bozuldu daha 27 yaşındayım niye böyle oldu durduk yere acaba
Canım diyetisyen eşliğinde mi zayıflasan? Halk sağlığı merkezlerinde bedava diyetisyen hizmeti veriyorlar. Ben 3-4 sene önce gitmiştim çok da faydasını görmüştüm. Kan alıyorlar, her türlü ölçümü yapıyorlar vs. En azından sıkıntının ne olduğunu bilir ona göre beslenirsin

Canım diyetisyen eşliğinde mi zayıflasan? Halk sağlığı merkezlerinde bedava diyetisyen hizmeti veriyorlar. Ben 3-4 sene önce gitmiştim çok da faydasını görmüştüm. Kan alıyorlar, her türlü ölçümü yapıyorlar vs. En azından sıkıntının ne olduğunu bilir ona göre beslenirsin
Halk sağlığı merkezi yakınımda hiç yok canım maalesef ya :( ama araştırayim bklm bı KOMEK (asem) değil demi dediğin senin aile sağlığı eğitim merkezi yazıyor komekte de

U UcanSupurge kaç haftalık olacak cnm ramazanda ben kızımda full tutmuştum ama oğlanda yarısını tutabildim sonra çok sıcaklar başlayınca tutamamistim denemen gerek sıkıntı olacaksa tutmamalisin tabiki doktorum bana gebelik hastalık değil tutamazsinz diyemem size kalmış demişti
Sorun olmadigi surece tutulabilir tabi ki ama sekerin dusuk olmasi risi gebelikte, bebek yeteri kadar oksijenlenemeyebilir ve ilk haftarda beyin gelisimi cok onemli, ben de gebeligmde oruclarimi tutuyordum yani benimki daha 7 haftalikti sonra kotrolde kalp atslari yavas dusuk riski var dedi bir suru ilac vermisti 3 ay onlari kullandigm icin devamini tutamamistim, keske tutabilseydim sonradan cok zor tutmasi

Ramazan girmeden bi daha bi giderim iyisi mi sorayım etraflıca canım
Benim de gönlümde tutmak vardı da şeker düşmesi sıkıntı olur mu bebeğe diye korkuyorum bir tek cidden sonra tutması çok zor olur benim için
U UcanSupurge
hamilelik nasil gidiyo canim
cknsiyeti daha belli olmamistir galiba
Şükür canım bulantılarım epey azaldı 12 haftalık oldu cinsiyeti belli değil daha kuzum

Insallahh ya valla cok sevindim umarim boyle giderim listeye daha fazla katki saglarim umarim
İstikrarlı devam edersen haftaya listedeymissin süper.
Benim yaptığım kronoloji listesinde üsteki rakibini geçmeye altındaki rakibinin seni geçmesini engellemeye çalışıyorsun. Sen bu gidişle 1. Sıradan mezun olacak sanirim
26 Mart
9:00 4 yk yukaf 1 sb sutle,bir kahve sekersiz

oglen 13:00
4 kofte, azcik firinda patates ,iki dilim ekmek,bir dilim peynir

ara 16:00 kahve
Dort kofte daha cok aciktim nedense

aksam 19:00
1 sb yogurt suyu
Yesil cay

2,5 litre su
U UcanSupurge
Öğlen patates ve ekmek birarada olmasa gayet güzel menü bence canım afiyet olsun. Cumaya göre her haliyle güzel menu
İnşallah canım, çok teşekkür ederim ❤️

:KK60:

Canım ekürim lütfen korkma, bulaşmamıştır.

İnşallah canım :KK60:

Tebrikler canım ❤️

Ben de son 4 kilonun içindeyim ve artık gramcık gramcık gidiyor. Benim de metabolizmamı şaşırtmam lazım ama nasıl? Bunu araştıracağım . Bilen varsa lütfen söylesin 😔

Emeğine sağlık Canım,
tebrikler eküricanım @Breeze96 ❤️

Tebrikler canım ❤️

Estağfurullah canım benim 💐

Tebrikler canım benim, emeğine sağlık 💐

afiyet olsun canım ❤️

iyi ki doğmuş yavrucak 🎉🎊🎁

Tek öğün beslenme, afiyet olsun ❤️ İnşallah acıkmazsın kuzum 😔

afiyet olsun canım ❤️
Ama yinede veriyorsun her hafta canım. Bence böyle devam etmelisin
İyi Akşamlar
❤️
26 Mart Menü Bildirimi
08.45 2 bardak kayısılı su
12.15 tb ekmeğinden küçük bir tost, 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı
19.00 5 yk tavuk döner, 2 bardak ayran, salata

20.00 çayın yanında bir avuç beyaz leblebi, 3/4 adet kaju

3 litre su
❤️ U UcanSupurge ❤️
Güzel bence canım afiyet olsun
Emeğine sağlık Konyalım 😘
🥰🥰😍😍
26 Mart menüm
Kahvaltı:10.40
1ev yapımı poğaça
Kk peynir
1çk bal

Akşam:15.40
8 çiğ köfte (ev yapımı)
Bol yeşillik
1bardak ayran

Ara:17.00
1kucuk muz

Su:3 litre
Spor:30 dk yürüyüş
90 puan
U UcanSupurge @Jasminium84
Kacamakli bir cuma menüsü afiyet olsun canim
Canım bugüne özel tek öğün yaptım. Eşim hastalanmıştı hastane Çıkışı kahvaltıya gittik. Onu yedim ve günü kapattım.

Afiyet olsun canım gayet güzel

Yok canım hiç acıkmadım. Su içiyorum acıktıkça :)

Afiyet olsun 😋

Afiyet olsun canım

Kaptanım eşimde reflü vardı. Hastaneye aç gittik. Çıkışta kahvaltı yaptık ve günü kapattık.

Ahaha günü kapattım ama bununla 🥰
Geçmiş olsun canim.
amin sagol canim💖
64 u gormustum en son:KK43:
Haydi bismillah canım hızlı gelen hızlı gider gerçekten. Menü yaz bakak gorek neler tuketiyorsun . Halledersin sen

Back
X