• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

26 Mart Cuma

12.30
2 yk pırasa
2 adet köfte
2 yk püre

19.30
1 dilim pizza
1 ayran

su: 2,5 lt
1 dilimle pizzadan yırtmışsın hafta sonu kesinlikle kaçamak yok artık
Günaydın ☀️
Canlar ❤️
Mutlu Hafta Sonları 💐

( Şuan köye gidiyoruz, akşam dönünce bütün mesajlara bakacağım inşallah ❤️ )

26 Mart Spor Bildirimi
10.000 adım : 100 puan

U UcanSupurge ❤️ Jasminium84 Jasminium84
Eki Görüntüle 2810857
Hadi sağ salim gidin dönün inşallah canım 😘
En iyisi dra iyice sormak canim, simdi tahlil sonuclarnj falan bilmeden burdan yorum yapmak dogru degil, iyice sor insallah tutabilirsin cok zor oluyor sonradan ama dr izin vermezse riske atma sonra cok pisman olursun...
Alt sınır 75 galiba benim 64 çıkmış canım

Evet canim dusuk cikmis baya ama tekrar tahlil vermende fayda var hem aclik hem tokluk baktir, oruc isini de iyice sor icin rahat etsin

İstikrarlı devam edersen haftaya listedeymissin süper.
Benim yaptığım kronoloji listesinde üsteki rakibini geçmeye altındaki rakibinin seni geçmesini engellemeye çalışıyorsun. Sen bu gidişle 1. Sıradan mezun olacak sanirim

Öğlen patates ve ekmek birarada olmasa gayet güzel menü bence canım afiyet olsun. Cumaya göre her haliyle güzel menu

Ama yinede veriyorsun her hafta canım. Bence böyle devam etmelisin

Güzel bence canım afiyet olsun

🥰🥰😍😍

Kacamakli bir cuma menüsü afiyet olsun canim

Geçmiş olsun canim.

Haydi bismillah canım hızlı gelen hızlı gider gerçekten. Menü yaz bakak gorek neler tuketiyorsun . Halledersin sen
Insallah canim bakalim kilo verme surecim yavaslayabilirde

Evet canim dusuk cikmis baya ama tekrar tahlil vermende fayda var hem aclik hem tokluk baktir, oruc isini de iyice sor icin rahat etsin
Öyle yapayım canım çok teşekkür ederim
Gunaydin kizlar hayirli kandiller hepinize
Bugun bacaklarim agrisinda yuruyemiyorum gunde 1000 ip atlamak kaslarimi mahvetti
O kadar çok atlayıp yorma kendini canım sonra spor yapası gelmiyor insanın

Hayırlı kandiller canım nerelerdesin ? Nasılsın?
Sağol cnm.
Kızımı sütten kestim onunla uğraşıyordum.
Bende rahatsizim kendi derdime düşmüşüm.

Sen nasılsın cnm biraz daha iyi olabildin mi.
Okuduğum kadarıyla bebişin cinsiyeti belli değil daha. Allah im sağlık versin gerisi olur.

D’un ben ekurimin ne yediklerini ne kendini gorebildim benmi kacirdim yoksa gelemedimi ozledim ekurimii
Beyaz leylak Beyaz leylak
Ekürimin gözünden de hiç bir şey kaçmaz😂evet dün yazamadım erkenden uyudum bazen bayılır gibi uyuyorum çok değişik haller var son zamanlarda hayırlısı . Ama mutlaka yazacağım menümü.

Slmlar kızlar sabah kahvaltımı yapıp sauna takımi giydim ev işlerini hallettim çocukları banyo yaptrdim ardından bı de ben girdim ciktim terlemisim baya bı yemek yedik makineye beyaz attım yıkanıyor yorulmuşum oğlan uyursa bende yatıp dinlendirin biraz sanırım bu arada sauna takımin ağır kokusu gitti kızlar çok şükür

Cuma için güzel canım . Afiyet olsun
Sağol kuzum 💕

En iyisi dra iyice sormak canim, simdi tahlil sonuclarnj falan bilmeden burdan yorum yapmak dogru degil, iyice sor insallah tutabilirsin cok zor oluyor sonradan ama dr izin vermezse riske atma sonra cok pisman olursun...

Cumaya gore guzel canim 😊

Allah kolaylik versin canim , pazartesiden korkar oldum insallah regl olurum 😁

Cuma kacamagi pldugu icin gayet guzel canim 😊
Sağol eküricanım 🥰

Tabii ki yok 💪🏻🌸💕

Slmlar kızlar sabah kahvaltımı yapıp sauna takımi giydim ev işlerini hallettim çocukları banyo yaptrdim ardından bı de ben girdim ciktim terlemisim baya bı yemek yedik makineye beyaz attım yıkanıyor yorulmuşum oğlan uyursa bende yatıp dinlendirin biraz sanırım bu arada sauna takımin ağır kokusu gitti kızlar çok şükür
Devmli kullanirsan sauna takimîni baya ise yariyor bndede sauna atleti var cok ii terketiyo ama skiyo baya rahat edemiyom icinde oysa bi bden buyuk almistim

Devmli kullanirsan sauna takimîni baya ise yariyor bndede sauna atleti var cok ii terketiyo ama skiyo baya rahat edemiyom icinde oysa bi bden buyuk almistim
insAllah canım bklm bende faydasını göreceğim3 inanıyorum bı de spora başlarsam insAllah ev işi yaparken bile terletmiş bacaklarım terlemez normalde benim sadece göğüs kısmım terlerdi bklm bende xl aldım hafif dar giyerken baya rahat oluyor ama

Selam kizlar,ugrayamadim bugün,annemi alışverişe götürdum.Carsi o kadar kalabalıktı ki aklı olan asla dışarı çıkmaz, annem için çıkmak zorunda kaldım bende.Gezmeyi o kadar çok seviyor ki anlatamam,ona kalsa akşama kadar çarşı pazar dolasirdik,bebek olduğu için üç saat dolasabilfik😀

Back
X