• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Slmlar kızlar sabah kahvaltımı yapıp sauna takımi giydim ev işlerini hallettim çocukları banyo yaptrdim ardından bı de ben girdim ciktim terlemisim baya bı yemek yedik makineye beyaz attım yıkanıyor yorulmuşum oğlan uyursa bende yatıp dinlendirin biraz sanırım bu arada sauna takımin ağır kokusu gitti kızlar çok şükür
Ev isinde bile terlediysen bir de spor yapsan onunla sahane olacak 😊
Selam kizlar,ugrayamadim bugün,annemi alışverişe götürdum.Carsi o kadar kalabalıktı ki aklı olan asla dışarı çıkmaz, annem için çıkmak zorunda kaldım bende.Gezmeyi o kadar çok seviyor ki anlatamam,ona kalsa akşama kadar çarşı pazar dolasirdik,bebek olduğu için üç saat dolasabilfik😀
Ya butun anneler mi oyle acaba 😂 benm annem de cok sever gezmeyi

Selam kizlar,ugrayamadim bugün,annemi alışverişe götürdum.Carsi o kadar kalabalıktı ki aklı olan asla dışarı çıkmaz, annem için çıkmak zorunda kaldım bende.Gezmeyi o kadar çok seviyor ki anlatamam,ona kalsa akşama kadar çarşı pazar dolasirdik,bebek olduğu için üç saat dolasabilfik😀
Bebek te cıktı mı babaya fln mı bıraktınız canım? Buarada koku duyun normal demi kovidden sonra?

Ev isinde bile terlediysen bir de spor yapsan onunla sahane olacak 😊

Ya butun anneler mi oyle acaba 😂 benm annem de cok sever gezmeyi
Yok degıl, benım annem hiç sevmez. Evi cok sever.ben cok severdım gezmeyı. Kovid ve bebek benı evcimen yaptı, dısarı cıkmak gozumde buyuuo:))

Günaydın kızlaaaarr 🤗
Berat kandilimiz mübarek olsun Rabbim edilen hayırlı bütün duaları kabul etsin insAllah 🤲❤️
Aminnb aminnn insallah, grupta kimin gonlunden ne gecıyorsa duası kabul olsun inş.biz bi cemaatiz kızlar,cemaatle edılen dualar kabul olur,🙏Allahın izniyleee ,Allahım hepımızın sıkıntılarını gidersin, hayırlı kapılar açsın, kimseye muhtaç etmesin, saglık sıhhatten ayırmasın, dermansız dert vermesin, sevdıklerımız sag salim yanımızda olsun uzun yıllar, evlatlarımıza hayırlı baht kader nasip eylesin, hep iyi ınsanlar cıksın karsılarına, paramız bol bereketli olsun, evimiz yuvamız bol huzurlu iman dolu olsun,🙏🙏amın amın amın

Selam kızlar haftasonu temizliği+leslie derken ancak girebiliyorum
Dünkü menümle başlayayım
14.00 gibi.
2 adet fümeli kaşarlı tb ekmek tost

1 adet hayrabolu tatlısı ve küçük bir abur cubur tabağı hazırladım ara ara yedim🙄

18.45 gibi sanırım
Tavuk, patates ve biraz ekmek
Gazoz(az)
Su
2 lt civarı
Spor
7362 adım

Hayırlı kandiller bu arada kızlar
Hayırlı kandiller canım hg
26 mart

09.00 1 haslanmıs yumurta

13.00 tavuk suyu corba

15.00 sütlü türk kahve

18.00 bulgurlu yeşil salata

3 litre su

27 mart

09.00 1 küçük tava sucuklu yumurta,1 dilim tb ekmek

14.00 sütlü türk kahve

17.00 2 ev yapımı ıspanaklı pohaça, patates salatası

3 litre su
Poaca ile patates olmamış aynı anda sanki canım Afiyet olsun

Aminnb aminnn insallah, grupta kimin gonlunden ne gecıyorsa duası kabul olsun inş.biz bi cemaatiz kızlar,cemaatle edılen dualar kabul olur,🙏Allahın izniyleee ,Allahım hepımızın sıkıntılarını gidersin, hayırlı kapılar açsın, kimseye muhtaç etmesin, saglık sıhhatten ayırmasın, dermansız dert vermesin, sevdıklerımız sag salim yanımızda olsun uzun yıllar, evlatlarımıza hayırlı baht kader nasip eylesin, hep iyi ınsanlar cıksın karsılarına, paramız bol bereketli olsun, evimiz yuvamız bol huzurlu iman dolu olsun,🙏🙏amın amın amın
Amin insAllah canım of
Dünkü menümle başlayayım
14.00 gibi.

1 adet hayrabolu tatlısı ve küçük bir abur cubur tabağı hazırladım ara ara yedim🙄

18.45 gibi sanırım
Gazoz(az)
Su
2 lt civarı
Spor
7362 adım
Baya kaçamakli olmuş sanki canım afiyet olsun

insAllah canım bklm bende faydasını göreceğim3 inanıyorum bı de spora başlarsam insAllah ev işi yaparken bile terletmiş bacaklarım terlemez normalde benim sadece göğüs kısmım terlerdi bklm bende xl aldım hafif dar giyerken baya rahat oluyor ama
Gule gule kullan canim

Halk sağlığı merkezi yakınımda hiç yok canım maalesef ya :KK43: ama araştırayim bklm bı KOMEK (asem) değil demi dediğin senin aile sağlığı eğitim merkezi yazıyor komekte de
Yok canım halk sağlığı merkezi olarak geçiyor. İllerde genellikle 1 yerde oluyor sadece canım.
26 Mart cuma
11.00
Sucuklu tost 2 dlm beyaz ama TB. Ekmek boyutunda
Salatalık
2 ksk yoğurt

15.00
1 elma

15.30
Sütlü kahve

19.00
Tavuk sote 5 YK
Erişte 3 YK
Salata

Su 2.5 litre
Afiyet olsun canım
26 Mart Cuma

12.30
2 yk pırasa
2 adet köfte
2 yk püre

19.30
1 dilim pizza
1 ayran

su: 2,5 lt
Pizzzaaaaa cuma kaçamağı olarak alırsak menü güzel canım
26 mart

09.00 1 haslanmıs yumurta

13.00 tavuk suyu corba

15.00 sütlü türk kahve

18.00 bulgurlu yeşil salata

3 litre su

27 mart

09.00 1 küçük tava sucuklu yumurta,1 dilim tb ekmek

14.00 sütlü türk kahve

17.00 2 ev yapımı ıspanaklı pohaça, patates salatası

3 litre su
Poğaça ve patates salatası birlikte olmasaymış canım keşke 🥰
Dünkü menümle başlayayım
14.00 gibi.

18.45 gibi sanırım
Gazoz(az)
Su
2 lt civarı
Spor
7362 adım
Patates, ekmek ve gazoz. Öğlen de tatlı ve abur cubur...

Ne kadr içten güzel bir dua amin canım 🙏 rabbim herkese gönlünden geçeni nasip etsin bana da hayırlı içime sinen bir iş nasip etsin inşallah 🙏

Amin canım benim ne güzel dua.

Back
X