• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım güzel menü bence akşam erken yemişsin
Yani idare eder iste
Menü
10.30 gibi
3 yk yulaf ezmesi
3 4 ceviz
3 4 kayısı
1 tk hidstan cevizi
Bol sütlü lapa

15.40 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar

18.30 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
10 12 badem

Akşam yemeği yemek istemedim, acıkmadım yani öle sandım snra acıkınca baya 1 tane baget haşlamadan bir iki parça yedim
Gayet güzel menü akşam açılmasını canım sonrasında
27 Mart Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, 2/3 dilim salatalık, 1 tk reçel

18.00 4 parça haşlama tavuk, 2 yk pirinç pilavı, 4 yk yoğurt

2 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Afiyet olsun pirincin miktarı azz o yüzden guzel bence
Haklısın ekürim.Etkilendigim bir hikayeyi de ben paylaşayım.

Soğuk Hava Deposunda Mahsur Kalan Denizci
1950’li yıllarda İskoçya’ya yük taşımak için Reefer tipi bir gemi yanaşır. Demir attığı limanda yükünü aldıktan sonra, gemide çalışan denizcilerden biri acaba unuttuğumuz bir yük kaldı mı diye bakmak için soğuk hava deposuna girer. Onun içerde olduğunu fark etmeyen başka bir denizci ise, kapıyı dışardan kapatır.

Soğuk hava deposunda mahsur kalan denizci, var gücüyle bağırır, çelik duvarları yumruklar, ama kimseye duyuramaz sesini. Çakısıyla içerden açmaya çalışır kapıyı, lakin mümkün değildir. Gemi hareket eder ve denizciyi unuturlar.

Mahsur kalan denizci, depoda açlıktan ölmeyecek kadar yiyecek bulur. Ama deponun dondurucu soğuğuna fazla dayanamayacağını anlamıştır. Kapıyı açamayan çakısıyla, çelik duvarlara kendisini bekleyen ölüm sürecini yazmaya, daha doğrusu kazımaya başlar. Günbegün, adeta bilimsel bir titizlikle soğuğun vücudunu nasıl uyuşturduğunu sonra yavaş yavaş öldürücü etkilerini, el ve ayaklarının nasıl duyarsızlaştığını, donan burnunu ve buz gibi havanın verdiği acıyı anlatır.

Ufak Çaplı Bir Reefer Deposu (Soğuk Hava Deposu)
3 gün sonra soğuk hava kapısını açan başka bir denizci, zavallı adamın cesediyle karşılaşır. Duvarlara kazıdığı acılı sonunu okur ve.. kendisi de hayretten dona kalır.

Çünkü soğuk hava deposunun derecesi 19’dur. Çünkü soğutma sistemi zaten çalıştırılmamış olup, kendi haline bırakılan deponun sıcaklığı normal bir dereceye yükselmiştir. Yani biçare denizci donarak ölmemiş, donduğunu sandığı için ölmüştür.

Bir insan donacağına kendini inandırdığı için, normal bir sıcaklıkta soğuktan ölmüştür.

Bu üzüntülü hikaye aynı zaman bize insan zihninin neler yapabileceğini göstermiştir.

Bilinçaltını doğru kullanırsak ne kadar güçlü olduğunu, yanlış kullanırsak da bizi ölüme dahi götürebileceğini göstermiştir.

Henry Beecher tarafından 1955 yılında yayınlanan ‘Kuvvetli Plasebo’ adlı makaledeki çalışmanın sonuçlarına göre tedavi sürecinin ortalama %35.2’ si plasebo etkisine dayanıyor. Yani kişi %35 iyileşeceğine inandığı için iyileşiyor. Tabii bunun tam tersi de geçerli, kişi kendini düşünceleriyle hasta edebiliyor.
Yaa hikaye çok güzel . Düşüncelerimiz isteklerinize dikkat etmeliyiz degilmi
Canlar çok güzel ve yorucu bir gündü alıntılara yarın dönerim inşallah çok uykum var uyuyorum ben Allah’a emanet olun 😴
İyi geceler canim
Hastalığı mi bende bilmiyorum cnm. İlk tansiyon düşüklüğü , sonra şiddetli baş ağrısı ardından ağız içi aft çıkmasi ve kırgınlık .
Bunlarin her biri birer ay kadar sürdü.

Özel hastaneye gidecem cnm.
Direndim şimdiye kadar hastaneye gitmemek için artık olmuyor gitmem gerekiyor
İns önemli birşey değildir canım.ne zaaman gidiyorsun peki bizide haberdar et

Mükemmel oranlar gerçekten kemiğim kocaminkinden fazla yanlız 1 kg iri kemikliyim demiştim dimi 😆🙈 vücut yaşıma çok üzüldüm ama :( napıyorum o zmn vücudumu gençlestirmek için spor+diyet ikilisini artık kalıcı dahil etmeliyim

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-28-00-16-23-14.webp
    Screenshot_2021-03-28-00-16-23-14.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 27
Aminnb aminnn insallah, grupta kimin gonlunden ne gecıyorsa duası kabul olsun inş.biz bi cemaatiz kızlar,cemaatle edılen dualar kabul olur,🙏Allahın izniyleee ,Allahım hepımızın sıkıntılarını gidersin, hayırlı kapılar açsın, kimseye muhtaç etmesin, saglık sıhhatten ayırmasın, dermansız dert vermesin, sevdıklerımız sag salim yanımızda olsun uzun yıllar, evlatlarımıza hayırlı baht kader nasip eylesin, hep iyi ınsanlar cıksın karsılarına, paramız bol bereketli olsun, evimiz yuvamız bol huzurlu iman dolu olsun,🙏🙏amın amın amın
Ne güzel dua bu binlerce aminnnn💕
27 Mart cumartesi
Kahvaltı 13:00
2 dilim kızarmış kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
1 salatalık
5 top peynir
2 ceviz

Akşam yemeği 18:30
3 fırında Baget
3 elma dilim patates
1 su bardağı ayran

Ara öğün 19:30
1 yeşil elma

1,5 lt su
Afiyet olsun canım güzel bence
Teyzelerden uzak dur yinede , sabır lazım soruları bitmes😁😁 bu devirde bi bilgisayarcı olma bi de saglıkcı :))) konu komşunun derdi bitmes😁 işin şakası iş gornek yardımcı olmak ta gusel, hayır duası almak..
İmam ve ya din kültürü öğretmeni olmak da çok garip sorularla karşılaşmaya sebep oluyor 😂 Geçenlerde bir öğrencim diyor ki hocam cennette tüm istediklerimiz olacaksa mesela arkadaşımla ben maç yapıyorum ben gol atmak istiyorum o golü kurtarmak istiyor ikimizin isteği aynı anda nasıl gerçekleşecek😂😂😂
Noktayı koymuşsun yine 😂👍
27 Mart menum
Sabah 9:00 sutlu sekersiz kahve

oglen 11:00
1yk kavurma 1 yumurtayla sahanda yumurta
6 zeytin,kucuk dilim cavdar ekmegi,bir dlim peynir

aksam 18:30
Bir kase yortlu brokoli
4 yk yesil fasulye yemegi
Kucuk bir kacamak cizi kiraker dort kare
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel menü
Cuma gunun deki 3 dilim ekmek cok geldi canim bide su cerez ler sanki her gun cok geliyo bana kuru kayisi ve erigi terhic ederdim b

Kızlarar dualarınızda bana da yer verin olur mu? Korona bulaşmamıştır inşallah diye.
Canım çerezler toplamda 300 kalori günde 2 öğün yiyorum ve 18 saat açlıktan sonra kahvaltı ediyorum tek dilim ekmek tülettiğim için başka türlü doymuyorum .yemezsem asıl çok sağlıksız olur bence sağlıklı yağ kaynağı magnezyum çinko yönünden zengin her insanın günde bu miktarları tüketmesi gerekiyormuş zaten.Korona zamanı diye özellikle yiyorum 😊

@Breeze96 kuzum korkma bişey olsaydı şimdiye belli olurdu .
Menü
10.30 gibi
3 yk yulaf ezmesi
3 4 ceviz
3 4 kayısı
1 tk hidstan cevizi
Bol sütlü lapa

15.40 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar

18.30 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
10 12 badem

Akşam yemeği yemek istemedim, acıkmadım yani öle sandım snra acıkınca baya 1 tane baget haşlamadan bir iki parça yedim
Çok sağlıksız bir menü değil mi elifcim 🙁resmen açlığa mahkum etmişsin kendini

Haklısın ekürim.Etkilendigim bir hikayeyi de ben paylaşayım.

Soğuk Hava Deposunda Mahsur Kalan Denizci
1950’li yıllarda İskoçya’ya yük taşımak için Reefer tipi bir gemi yanaşır. Demir attığı limanda yükünü aldıktan sonra, gemide çalışan denizcilerden biri acaba unuttuğumuz bir yük kaldı mı diye bakmak için soğuk hava deposuna girer. Onun içerde olduğunu fark etmeyen başka bir denizci ise, kapıyı dışardan kapatır.

Soğuk hava deposunda mahsur kalan denizci, var gücüyle bağırır, çelik duvarları yumruklar, ama kimseye duyuramaz sesini. Çakısıyla içerden açmaya çalışır kapıyı, lakin mümkün değildir. Gemi hareket eder ve denizciyi unuturlar.

Mahsur kalan denizci, depoda açlıktan ölmeyecek kadar yiyecek bulur. Ama deponun dondurucu soğuğuna fazla dayanamayacağını anlamıştır. Kapıyı açamayan çakısıyla, çelik duvarlara kendisini bekleyen ölüm sürecini yazmaya, daha doğrusu kazımaya başlar. Günbegün, adeta bilimsel bir titizlikle soğuğun vücudunu nasıl uyuşturduğunu sonra yavaş yavaş öldürücü etkilerini, el ve ayaklarının nasıl duyarsızlaştığını, donan burnunu ve buz gibi havanın verdiği acıyı anlatır.

Ufak Çaplı Bir Reefer Deposu (Soğuk Hava Deposu)
3 gün sonra soğuk hava kapısını açan başka bir denizci, zavallı adamın cesediyle karşılaşır. Duvarlara kazıdığı acılı sonunu okur ve.. kendisi de hayretten dona kalır.

Çünkü soğuk hava deposunun derecesi 19’dur. Çünkü soğutma sistemi zaten çalıştırılmamış olup, kendi haline bırakılan deponun sıcaklığı normal bir dereceye yükselmiştir. Yani biçare denizci donarak ölmemiş, donduğunu sandığı için ölmüştür.

Bir insan donacağına kendini inandırdığı için, normal bir sıcaklıkta soğuktan ölmüştür.

Bu üzüntülü hikaye aynı zaman bize insan zihninin neler yapabileceğini göstermiştir.

Bilinçaltını doğru kullanırsak ne kadar güçlü olduğunu, yanlış kullanırsak da bizi ölüme dahi götürebileceğini göstermiştir.

Henry Beecher tarafından 1955 yılında yayınlanan ‘Kuvvetli Plasebo’ adlı makaledeki çalışmanın sonuçlarına göre tedavi sürecinin ortalama %35.2’ si plasebo etkisine dayanıyor. Yani kişi %35 iyileşeceğine inandığı için iyileşiyor. Tabii bunun tam tersi de geçerli, kişi kendini düşünceleriyle hasta edebiliyor.
Canım ekürim harika bir yazı bu, beni her zaman etkilemiştir ve ben buna çok inanırım. Her şey düşüncede başlar ve düşünce de biter.
insanlar hep korktukları ile sınanır. İşte tam da bu sebepten korkmamalıyız. 💐❤️
Afiyet olsun canım 💕
Teşekkür ederim canım ❤️
Canlar çok güzel ve yorucu bir gündü alıntılara yarın dönerim inşallah çok uykum var uyuyorum ben Allah’a emanet olun 😴
Allah rahatlık versin canım, ne kadar yoğun olsan da bizi hiç ihmal etmiyorsun. Hakkını helal et. 💐
Yok cnm daha iyi olamadim. Ağız içi aftlarim çok büyük çıkıyor. Halsizlik ve kırgınlık var.ptesi dahiliye ye randevu aldım.
Saglikocagina kan tahlili yaptık bişey yok.
Acil de yaptırdık orda da bişey çıkmadı.
Bakalim dahiliye ne dicek.
geçmiş olsun 💐
Ben de yeni bıraktım ilaçlarımı canım. Anksiyete bozukluğu vardı bende. Evden çıkamıyordum o kadar ileri düzeydeydi. Sürekli ölüm korkusu, kalp krizi geçirme korkusu ve bayılma korkusu vardı. 3 yıl tedavi gördüm.

Etli ekmeğin dilimler küçükse makul canım :)

Afiyet olsun ekürim

Afiyet olsun gayet güzel menü

Kaptanım tekrar iyi ki doğmuş prensesimiz

İnşallah önemli bir şeyin yoktur canım. Bağışıklığın düşmüş olabilir Ya da son zamanlarda çok mu stres yapıyorsun
çok çok geçmiş olsun canım 💐
Yani idare eder iste

Gayet güzel menü akşam açılmasını canım sonrasında

Afiyet olsun pirincin miktarı azz o yüzden guzel bence

Yaa hikaye çok güzel . Düşüncelerimiz isteklerinize dikkat etmeliyiz degilmi

İyi geceler canim

İns önemli birşey değildir canım.ne zaaman gidiyorsun peki bizide haberdar et
:KK60:

İmam ve ya din kültürü öğretmeni olmak da çok garip sorularla karşılaşmaya sebep oluyor 😂 Geçenlerde bir öğrencim diyor ki hocam cennette tüm istediklerimiz olacaksa mesela arkadaşımla ben maç yapıyorum ben gol atmak istiyorum o golü kurtarmak istiyor ikimizin isteği aynı anda nasıl gerçekleşecek😂😂😂

Canım çerezler toplamda 300 kalori günde 2 öğün yiyorum ve 18 saat açlıktan sonra kahvaltı ediyorum tek dilim ekmek tülettiğim için başka türlü doymuyorum .yemezsem asıl çok sağlıksız olur bence sağlıklı yağ kaynağı magnezyum çinko yönünden zengin her insanın günde bu miktarları tüketmesi gerekiyormuş zaten.Korona zamanı diye özellikle yiyorum 😊

O güzel öğrencinin yüreğinden öpmek gerek 😍

Hagaha ay zor bi soru ya:))))

27 Mart cumartesi
10.30
2 ksk yulaf 4 ksk yoğurt
1 elma
Tarçın1 çay kaşığı çikolata içine

16.30 gibi
1 çay bardağı.leblebi.
Kahve

18.30
2 dlm etliekmek (yemek yapmayı canım istemedi bugün eşimde bunu teklif etti bende canıma minnet dedim nedense)
Salata
2 bardak ayran

Su 3 litre
Guzel canim afiyet olsun
Harika bir örnek Zehra Kaptanım ❤️
Tam da bu yüzden korkmamalıyız canım ekürim @Breeze96

Canım, dün gece öylece koltukta uyuyakalmışım. Sabah kalktığımda regl olmuştum. Demek ki onun yorgunluğu beni fazlaca etkilemiş. İnşallah sen de en yakın zamanda olursun. ❤️

Ayy cok sukur bu aksam ben de oldum, simdi de ip atladim belki daha kolay siskinligim iner
Menü
10.30 gibi
3 yk yulaf ezmesi
3 4 ceviz
3 4 kayısı
1 tk hidstan cevizi
Bol sütlü lapa

15.40 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar

18.30 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
10 12 badem

Biraz sagliksiz olmus canim,
27 Mart Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, 2/3 dilim salatalık, 1 tk reçel

18.00 4 parça haşlama tavuk, 2 yk pirinç pilavı, 4 yk yoğurt

2 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Guzel canim afiyet olsun 😊
Yok cnm daha iyi olamadim. Ağız içi aftlarim çok büyük çıkıyor. Halsizlik ve kırgınlık var.ptesi dahiliye ye randevu aldım.
Saglikocagina kan tahlili yaptık bişey yok.
Acil de yaptırdık orda da bişey çıkmadı.
Bakalim dahiliye ne dicek.
Cok gecmis olsun canim, bagisikligin dusmustur belki de

Canım ekürim harika bir yazı bu, beni her zaman etkilemiştir ve ben buna çok inanırım. Her şey düşüncede başlar ve düşünce de biter.
insanlar hep korktukları ile sınanır. İşte tam da bu sebepten korkmamalıyız. 💐❤️

Teşekkür ederim canım ❤️

Allah rahatlık versin canım, ne kadar yoğun olsan da bizi hiç ihmal etmiyorsun. Hakkını helal et. 💐

geçmiş olsun 💐

çok çok geçmiş olsun canım 💐

O güzel öğrencinin yüreğinden öpmek gerek 😍
Evet izlediğim bi filmde de bi adama psıkıyatri ilacı diye aslında d vitamını verıyolar,kişi bunun vitamın oldugunu bılmıo, bunu iç kendını iyi hıssetceksın dıyo, ve içtıkce kendını iyi hıssedıyo, senın ilac benı ıyıkestrdı dıyo, herley beyinde başlıyo düşüncelerımız cok cok onemli

Evet izlediğim bi filmde de bi adama psıkıyatri ilacı diye aslında d vitamını verıyolar,kişi bunun vitamın oldugunu bılmıo, bunu iç kendını iyi hıssetceksın dıyo, ve içtıkce kendını iyi hıssedıyo, senın ilac benı ıyıkestrdı dıyo, herley beyinde başlıyo düşüncelerımız cok cok onemli
Biz bunu hastanede cok yapariz, bazi agrilar psikolojik oluyor bir suru agri kesici yapiyoruz gecmiyor sonra diyoruz ki bak bu serum asiri etkili her zaman yapamayiz isteme ona gore ama aninda kesecek merak etme deyip veriyruz ve gercekten kesiliyor agrisi 😁🙈🙈

Biz bunu hastanede cok yapariz, bazi agrilar psikolojik oluyor bir suru agri kesici yapiyoruz gecmiyor sonra diyoruz ki bak bu serum asiri etkili her zaman yapamayiz isteme ona gore ama aninda kesecek merak etme deyip veriyruz ve gercekten kesiliyor agrisi 😁🙈🙈
Inanmiyorum y’a ne komik

Back
X