• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Büyüyo şükür ya, ek gıda işte, yenı sevdıgı tarıfler bulma cabasındayım, siz naptınızzz
Bizde altıncı ayda başlamıştık ufak ufak tadimlara şimdi günde iki defa veriyoruz.Tatli şeyleri çok seviyor,çorba tarzı yaptığım şeyleri pek yemiyor🙄 okula da başladım,annem bakıyor kıza.Boyle geciyir işte😀

26 mart

09.00 1 haslanmıs yumurta

13.00 tavuk suyu corba

15.00 sütlü türk kahve

18.00 bulgurlu yeşil salata

3 litre su

27 mart

09.00 1 küçük tava sucuklu yumurta,1 dilim tb ekmek

14.00 sütlü türk kahve

17.00 2 ev yapımı ıspanaklı pohaça, patates salatası

3 litre su
Cuma göze güzel geliyor cumartesi günü erken kapatsan da karbonhidratla kapatmışsın canım
Selam kızlar haftasonu temizliği+leslie derken ancak girebiliyorum
Dünkü menümle başlayayım
14.00 gibi.
2 adet fümeli kaşarlı tb ekmek tost

1 adet hayrabolu tatlısı ve küçük bir abur cubur tabağı hazırladım ara ara yedim🙄

18.45 gibi sanırım
Tavuk, patates ve biraz ekmek
Gazoz(az)
Su
2 lt civarı
Spor
7362 adım
Gazoz, tatlı,abur cuburlar hiç olmamış canım
U UcanSupurge canım Zehram minnak kızının dığum günü kutlu olsın şimdiden, sağlıkla huzurla ailesiyle geçirsin yeni yaşını inş💓
Teşekkür ediyorum canım 🥰
27 Mart cumartesi
Kahvaltı 13:00
2 dilim kızarmış kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
1 salatalık
5 top peynir
2 ceviz

Akşam yemeği 18:30
3 fırında Baget
3 elma dilim patates
1 su bardağı ayran

Ara öğün 19:30
1 yeşil elma

1,5 lt su
Kahvaltıda ceviz, zeytin, yumurta gibi şeyler varken 2. Dilim ekmek fazla canım suyun her zamanki gibi
27.03.2021
11.00
1 haslnms yumrta,4 dlm suck,1 dlm peynr,3 zeytin,domates,2 dlm ekmek,1 tk tereyag bal

16.00
Sutlu kahve, 10 fistik, yarm diyet bar(keske yemeseydm sonrasnda midem bulandi, uzun sure yemem sanirm)
19.00
Bol havuclu yesil salata,1 kuru kayisi

Su:2 lt
Sabahki 2. ekmek dilimi fazla canım akşam öğününde ilk defa yemek görmüyorum sanırsam
27 Mart menüm

Kahvaltı:11.00
1yumurta
Kk peynir
4 zeytin
1ck bal
1dilim tam buğday ekmeği

1mandalina

Akşam:16.30
4 YK saç kavurma
Yeşillik
2yk pilav

Su:2 olur
Spor :temizlik yaptığım için çok yoruldum.

U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Güzel canım pilav gözümü tırmalasa da
27 Mart menum
Sabah 9:00 sutlu sekersiz kahve

oglen 11:00
1yk kavurma 1 yumurtayla sahanda yumurta
6 zeytin,kucuk dilim cavdar ekmegi,bir dlim peynir

aksam 18:30
Bir kase yortlu brokoli
4 yk yesil fasulye yemegi
Kucuk bir kacamak cizi kiraker dort kare
U UcanSupurge
Yeşil mercimek ile karbonhidrat almışken Çizi olmamış
26 Mart Cuma menüm
13:30
1 ortaboy tabak Kıyma kavurması (soğan ve biber ağırlıklı)
3 dilim ekmek
10 badem

16:00 portakal +mandalina
17:00 yulaf kek (150 kalori)+kahve
20:00 1 dilim beşamel soslu tavuk +ayran
2 litre su
Adım sayım 1440
27 Mart Cumartesi Menüm
12:00
Sucuklu yumurta (5 tane ince dilim sucuk+1 yumurta)
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
10 fındık

16:00 1 portakal+1 yeşil elma
19:30 5 k yoğurt+keten tohumu+chia tohumu
Salata
Adım sayımı ve sporu sonra bildireceğim
U UcanSupurge
Cuma günü 3 dilim ekmek ve kıyma sana her zaman artı getirmiştir ne durumdasın ? İnşallah cuma sonrası 1 dilim ekmekten fazlasına yemin etmişsindir yine :işsiz:
27 Mart Cumartesi
Kahvaltı
1 küçük haşlanmış yumurta
3 zeytin
1kk peynir
Domates salatalık
Yarım yufka

Ara 1 elma 1 portakal

Öğle
1 tabak bamya yemeği
Ayran

Ara
1'er avuç siyah üzüm+leblebi

Akşam 🙈
1 haşlanmış patates+yumurta
Yeşillik
6 zeytin
1 yufka

Su 2.5 lt
Spor yok
1 buçuk yufka totalde :sinirli:
27 Mart cumartesi
10.30
2 ksk yulaf 4 ksk yoğurt
1 elma
Tarçın1 çay kaşığı çikolata içine

16.30 gibi
1 çay bardağı.leblebi.
Kahve

18.30
2 dlm etliekmek (yemek yapmayı canım istemedi bugün eşimde bunu teklif etti bende canıma minnet dedim nedense)
Salata
2 bardak ayran

Su 3 litre
Güzel gibi etli ekmek epey ince oluyor sabah damla çikolata mı kullandın canım aslında meyve de varken içerikte çiklota ne gerek vardı ?
Menü
10.30 gibi
3 yk yulaf ezmesi
3 4 ceviz
3 4 kayısı
1 tk hidstan cevizi
Bol sütlü lapa

15.40 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar

18.30 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
10 12 badem

Akşam yemeği yemek istemedim, acıkmadım yani öle sandım snra acıkınca baya 1 tane baget haşlamadan bir iki parça yedim
Yani bi önceki menüyü telafi niyetiyle mi böyle yedin canım? Bu seni çok yorar bir gün istediğin gibi bir gün çok az
27 Mart Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, 2/3 dilim salatalık, 1 tk reçel

18.00 4 parça haşlama tavuk, 2 yk pirinç pilavı, 4 yk yoğurt

2 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Güzel canım 👍🏻 Pirinç az olsa da gördüğüm yerde Canan hoca gibi laf etmeden duramıyorum 🙈

Yok cnm daha iyi olamadim. Ağız içi aftlarim çok büyük çıkıyor. Halsizlik ve kırgınlık var.ptesi dahiliye ye randevu aldım.
Saglikocagina kan tahlili yaptık bişey yok.
Acil de yaptırdık orda da bişey çıkmadı.
Bakalim dahiliye ne dicek.
Ağız içi aft genelde bağışıklık düşmesinden sebep oluşurmuş canım bizde (Azerice) nebat şekeri var canım şeker dediğime bakma şeffaf tatsız bir şey limon tuzu tipinde irice biraz o baya iyi geliyor ağız içi yaralarına suda eritip gargara yapıp içen de var direkt ağızda şeker gibi eriten de bi aktara sorsan keşke
Kaptanım tekrar iyi ki doğmuş prensesimiz
Çok teşekkür ederim canım
Mükemmel oranlar gerçekten kemiğim kocaminkinden fazla yanlız 1 kg iri kemikliyim demiştim dimi 😆🙈 vücut yaşıma çok üzüldüm ama :KK43: napıyorum o zmn vücudumu gençlestirmek için spor+diyet ikilisini artık kalıcı dahil etmeliyim
Bunu gördükten sonra sağlıklı beslenmeye , spora dönüş başlıyor sanırsam kas oranın çok güzelmiş metabolizman da hızlıdır böylece su oranın emzirdiğin için mi düşük acep ?
Allah rahatlık versin canım, ne kadar yoğun olsan da bizi hiç ihmal etmiyorsun. Hakkını helal et. 💐
Estağfirullah canım hiç değilse bi bakayım bi selam vereyim dedim

@Toprak_ Kokusu canım Türkçesi nöbet şekeri imiş aşağı link ve fotoğrafını koyuyorum şekerin
F345D2E7-1369-4116-B4D8-D28FE61536E4.webp

:eek:
Bunu gördükten sonra sağlıklı beslenmeye , spora dönüş başlıyor sanırsam kas oranın çok güzelmiş metabolizman da hızlıdır böylece su oranın emzirdiğin için mi düşük acep ?
Aksine metabolizmam düşük bence ya 1500lerde ama hızlandırmam lazım onu dA
:KK17::D

Yok canım halk sağlığı merkezi olarak geçiyor. İllerde genellikle 1 yerde oluyor sadece canım.

Afiyet olsun canım

Pizzzaaaaa cuma kaçamağı olarak alırsak menü güzel canım

Poğaça ve patates salatası birlikte olmasaymış canım keşke 🥰

Patates, ekmek ve gazoz. Öğlen de tatlı ve abur cubur...
Sağol canımm 😍

Günaydın canım takımım öğleden sonra geliyorum Are you ready?
Böyle sorunca bi kendimden emin olamadım 🙄🙊

😂

Cuma göze güzel geliyor cumartesi günü erken kapatsan da karbonhidratla kapatmışsın canım

Kahvaltıda ceviz, zeytin, yumurta gibi şeyler varken 2. Dilim ekmek fazla canım suyun her zamanki gibi

Sabahki 2. ekmek dilimi fazla canım akşam öğününde ilk defa yemek görmüyorum sanırsam

Cuma günü 3 dilim ekmek ve kıyma sana her zaman artı getirmiştir ne durumdasın ? İnşallah cuma sonrası 1 dilim ekmekten fazlasına yemin etmişsindir yine :işsiz:

Güzel gibi etli ekmek epey ince oluyor sabah damla çikolata mı kullandın canım aslında meyve de varken içerikte çiklota ne gerek vardı ?

Yani bi önceki menüyü telafi niyetiyle mi böyle yedin canım? Bu seni çok yorar bir gün istediğin gibi bir gün çok az

Güzel canım 👍🏻 Pirinç az olsa da gördüğüm yerde Canan hoca gibi laf etmeden duramıyorum 🙈
Aynen canım yeminliyim 1 dilim ekmek yiyeceğim😂

Ağız içi aft genelde bağışıklık düşmesinden sebep oluşurmuş canım bizde (Azerice) nebat şekeri var canım şeker dediğime bakma şeffaf tatsız bir şey limon tuzu tipinde irice biraz o baya iyi geliyor ağız içi yaralarına suda eritip gargara yapıp içen de var direkt ağızda şeker gibi eriten de b
Tamam canım benim. Allah razı olsun❤️

Evet canim ilk kez aksam canim yemek istemedi ben de sadece salata yedim oyle cok da acikmadim
Günaydın canlarımmm 😍🥰
Bugün temizlik var evde, daha doğrusu dolaplarımı temizleyip toplayacağım işim çookkkkk dolaplarım dandini çünkü 😂
Kolay gelsin canim 😊
27 Mart Cumartesi

10.30
kepekli ekmeğine sucuklu tost
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık

17.30
1 kase yoğurt çorbası
1 kase fırında karnabahar

su: 1,5 lt
Afiyet olsun guzel ama suyun az canim

Back