- 3 Eylül 2015
- 3.481
- 11.587
- 408
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
- #431.581
Teşekkür ederimgeçmiş olsun![]()
Sağol cnm.Cok gecmis olsun canim, bagisikligin dusmustur belki de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimgeçmiş olsun![]()
Sağol cnm.Cok gecmis olsun canim, bagisikligin dusmustur belki de
Günaydın canımGunaydin kizlar hayirli pazarlar
Kaptanım sabahları baya aç uyanıyorumCuma göze güzel geliyor cumartesi günü erken kapatsan da karbonhidratla kapatmışsın canım
Gazoz, tatlı,abur cuburlar hiç olmamış canım
Teşekkür ediyorum canım
Kahvaltıda ceviz, zeytin, yumurta gibi şeyler varken 2. Dilim ekmek fazla canım suyun her zamanki gibi
Sabahki 2. ekmek dilimi fazla canım akşam öğününde ilk defa yemek görmüyorum sanırsam
Güzel canım pilav gözümü tırmalasa da
Yeşil mercimek ile karbonhidrat almışken Çizi olmamış
Cuma günü 3 dilim ekmek ve kıyma sana her zaman artı getirmiştir ne durumdasın ? İnşallah cuma sonrası 1 dilim ekmekten fazlasına yemin etmişsindir yine
1 buçuk yufka totalde
Güzel gibi etli ekmek epey ince oluyor sabah damla çikolata mı kullandın canım aslında meyve de varken içerikte çiklota ne gerek
Kaptanım Iğdırlıydın değil mi?? :) Azerbaycan türkü müsün?Ağız içi aft genelde bağışıklık düşmesinden sebep oluşurmuş canım bizde (Azerice) nebat şekeri var canım şeker dediğime bakma şeffaf tatsız bir şey limon tuzu tipinde irice biraz o baya iyi geliyor ağız içi yaralarına suda eritip gargara yapıp içen de var direkt ağızda şeker gibi eriten de bi aktara sorsan keşke
Afiyet olsun canımkepekli ekmeğine sucuklu tost
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
17.30
1 kase yoğurt çorbası
1 kase fırında karnabahar
su: 1,5 lt
Suyun az canım , yoğurt çorban pirinçli değilse süper27 Mart Cumartesi
10.30
kepekli ekmeğine sucuklu tost
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
17.30
1 kase yoğurt çorbası
1 kase fırında karnabahar
su: 1,5 lt
Delü iyi ki zayıflamışsın aşı için de yakında sıra gelir benceAşı olma hakkı morbit obezlere de verilmiş şöyle bir hesap ettim.98 kiloyken 5 kilo alsaymışım.simdi aşı olabiliyormuş.tüh ya aşı hakkımı kaçırdım
.
Evet canım ığdırlıyım, azeriyim göçmenlik yok köken IğdırKaptanım Iğdırlıydın değil mi?? :) Azerbaycan türkü müsün?
benim bir sürü Iğdırlı tanıdığım var
Aşk nelere kadirKızlar dün eşim için mayasız ekmek yaptım(reflüde mayalı gıda tüketmemesi gerekiyordu) valla kendimi aşırıyorum artık. Evlenmeden önce yumurta kırmayı beceremeyen ben şimdi ekmek falan yapıyorum
![]()
Delü daha önce yine bizim takımdaydın ya9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Elif
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 72.9
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: -
EMZİRİYOR MUSUNUZ: -
MESLEĞİNİZ: Muhasebe / İnsan Kaynakları / Yazar
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Astım Bronşit
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha kaliteli ve sağlıklı yaşam.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: psikolojik yeme
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:27 yaşındayım izmirliyim bekarım. şuan çalışmıyorum iş arayışındayım bol bol kitap okuyup film izliyorum :)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Düzenli paylaşım yapabilirim.
olsunDelü daha önce yine bizim takımdaydın yakendi isteğin ile mi ayrılmıştın listeden canım ?
4 Eylül’de 690. Etapta kendi isteğinle ayrılmışsın canımolsunkendmi motive ediyorum işte hem tanımayanlar varsa diye :) evet kendi isteğimle ayrılmıştım cnm çalışıyordum vs derken zor oluyordu buraya girmek. eh işsizde kaldım artık
![]()
Geçmiş olsun canım.Ben stres yapınca olurum öyle.Karadutu kaynatıp içersen hemen faydasını görürsün.Dondurulmus hali büyük süpermarketlerde satılıyor.Yok cnm daha iyi olamadim. Ağız içi aftlarim çok büyük çıkıyor. Halsizlik ve kırgınlık var.ptesi dahiliye ye randevu aldım.
Saglikocagina kan tahlili yaptık bişey yok.
Acil de yaptırdık orda da bişey çıkmadı.
Bakalim dahiliye ne dicek.
Delü daha önce yine bizim takımdaydın yakendi isteğin ile mi ayrılmıştın listeden canım ?
Sağol cnm. Allah razı olsun. Karadut pekmezini yedim faydasını pek göremedim.Geçmiş olsun canım.Ben stres yapınca olurum öyle.Karadutu kaynatıp içersen hemen faydasını görürsün.Dondurulmus hali büyük süpermarketlerde satılıyor.
evet cnm dedim ya zaten kendi isteğim ile ayrıldım diye :)4 Eylül’de 690. Etapta kendi isteğinle ayrılmışsın canım
sabahvesen (71.2/71.0/0.2/%0.28) kendi isteğiyle ayrıldı
İyi ki zayıflamışım zaten artık çok geç aşı için 20 kilo almam lazımSuyun az canım , yoğurt çorban pirinçli değilse süper
Delü iyi ki zayıflamışsın aşı için de yakında sıra gelir bence
Evet canım ığdırlıyım, azeriyim göçmenlik yok köken Iğdır
Aşk nelere kadir![]()
Şifa versin rabbimSağol cnm. Allah razı olsun. Karadut pekmezini yedim faydasını pek göremedim.
iki ilaçla iyi oldu biraz.
Yok izne mi ayrılmıştın diye düşündüm 6 ay geçtiğine göre yeniden listeye girebilirsin yeni üye gibi 3. Cuma tartı bildirimi ile canımevet cnm dedim ya zaten kendi isteğim ile ayrıldım diye :)
Aman yok artık almak yokİyi ki zayıflamışım zaten artık çok geç aşı için 20 kilo almam lazım![]()
Hos geldiniz aramiza tekrar o zaman9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Elif
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 72.9
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: -
EMZİRİYOR MUSUNUZ: -
MESLEĞİNİZ: Muhasebe / İnsan Kaynakları / Yazar
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Astım Bronşit
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha kaliteli ve sağlıklı yaşam.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: psikolojik yeme
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:27 yaşındayım izmirliyim bekarım. şuan çalışmıyorum iş arayışındayım bol bol kitap okuyup film izliyorum :)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Düzenli paylaşım yapabilirim.
bakalım cnm pes etmeyeceğim artıkYok izne mi ayrılmıştın diye düşündüm 6 ay geçtiğine göre yeniden listeye girebilirsin yeni üye gibi 3. Cuma tartı bildirimi ile canım
Aman yok artık almak yok