• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Suyun az canım , yoğurt çorban pirinçli değilse süper

Delü iyi ki zayıflamışsın aşı için de yakında sıra gelir bence

Evet canım ığdırlıyım, azeriyim göçmenlik yok köken Iğdır

Aşk nelere kadir 😍
Benim de Iğdır’da Azerbaycan türkü dostlarım var 😊 İsa Yaşar tezel abiyi tanırım. Hatta bir ara gezmeye gitmek istiyorum Iğdır tarafına 😊
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Elif
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 72.9
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: -
EMZİRİYOR MUSUNUZ: -
MESLEĞİNİZ: Muhasebe / İnsan Kaynakları / Yazar
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Astım Bronşit
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha kaliteli ve sağlıklı yaşam.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: psikolojik yeme
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:27 yaşındayım izmirliyim bekarım. şuan çalışmıyorum iş arayışındayım bol bol kitap okuyup film izliyorum :)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Düzenli paylaşım yapabilirim.
Hoş geldin Elifcim 😊 ben de 27 yaşındayım. İsmim Gülsüm. Umarım güzel kilolar veririz burada

Benim de Iğdır’da Azerbaycan türkü dostlarım var 😊 İsa Yaşar tezel abiyi tanırım. Hatta bir ara gezmeye gitmek istiyorum Iğdır tarafına 😊

Hoş geldin Elifcim 😊 ben de 27 yaşındayım. İsmim Gülsüm. Umarım güzel kilolar veririz burada
Hoşbuldum canım :KK68: memnun oldum :)

Benim de Iğdır’da Azerbaycan türkü dostlarım var 😊 İsa Yaşar tezel abiyi tanırım. Hatta bir ara gezmeye gitmek istiyorum Iğdır tarafına
Bi ara belediye başkanlığına aday olmuştu ordan hatırlıyorum ben de. zannedersem Ankara’da oturuyor geçen yıl daha önce Ankara’da ikamet eden bir arkadaşım tanışıktı o da çok iyi bahsederdi ondan

Bi ara belediye başkanlığına aday olmuştu ordan hatırlıyorum ben de. zannedersem Ankara’da oturuyor geçen yıl daha önce Ankara’da ikamet eden bir arkadaşım tanışıktı o da çok iyi bahsederdi ondan
Evet canım Ankara’da kendisi 😊 ben de severim. Türk dünyasının yaşayan en büyük şairlerinden Ramiz Rövşen de Azerbaycan’da yaşıyor 🥰 bayılırım şiirlerini okumaya. Kültürümüz çok güzel maşallah

Güzel gibi etli ekmek epey ince oluyor sabah damla çikolata mı kullandın canım aslında meyve de varken içerikte çiklota ne gerek vardı ?
Yok canım cokokrem ekmeğe sürülen den. Tatlı istedi canım ne bilem niye koydum
27 Mart Cumartesi

10.30
kepekli ekmeğine sucuklu tost
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık

17.30
1 kase yoğurt çorbası
1 kase fırında karnabahar

su: 1,5 lt
Güzel menü bence canım
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Elif
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 72.9
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: -
EMZİRİYOR MUSUNUZ: -
MESLEĞİNİZ: Muhasebe / İnsan Kaynakları / Yazar
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Astım Bronşit
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha kaliteli ve sağlıklı yaşam.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: psikolojik yeme
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:27 yaşındayım izmirliyim bekarım. şuan çalışmıyorum iş arayışındayım bol bol kitap okuyup film izliyorum :)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Düzenli paylaşım yapabilirim.
Tekrar hoşgeldin canım. İns hedefine ulaşırsın en kısa zamanda

Ip atlayacagim muhakkak canim 😍😍😍
Grip grip kendmi salmayayım diye saçıma bakım yağı sürdüm ojelerimi tazeledim derken yarın kitap kargom gelene kadr yarım kalan kitabımdan biraz okuyayım diye düşünüyorum ama bakalım :)
Ayyy nasil ozendim sana 😣😣😣 ben de son posta camasir bitsin kurutmaya atayim, wc banyo yikayim, utuyu yapayim, kizn aksam yemegini hazrlayim, bir spor yapip dus alayim bari 😝 sonrasinda camasrlari katlayip yerlestirince zaman kalirsa insallah 2 sayfa kitap okurum 😥😥 Allahm simdi nasil ozledim bekarlik zamanlarimi ayni senin gibi takilirdim hep simdi bakim olarak dus alabiliyorum dusun yani

Ayyy nasil ozendim sana 😣😣😣 ben de son posta camasir bitsin kurutmaya atayim, wc banyo yikayim, utuyu yapayim, kizn aksam yemegini hazrlayim, bir spor yapip dus alayim bari 😝 sonrasinda camasrlari katlayip yerlestirince zaman kalirsa insallah 2 sayfa kitap okurum 😥😥 Allahm simdi nasil ozledim bekarlik zamanlarimi ayni senin gibi takilirdim hep simdi bakim olarak dus alabiliyorum dusun yani
Ben de ütü yapacağım koca bir sepet 🤦‍♀️ Gidiyorum :cry:

Kolay gelsin cnm . Benimde ortalığı toplamam lazım. Babam yeni ameliyat oldu yatıyor diye ellemedim artık akşam şöyle üzerinden bir toparlarım :)

Back
X