- 30 Ocak 2013
- 29.617
- 42.951
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #431.601
hoşbuldum canımHos geldiniz aramiza tekrar o zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum canımHos geldiniz aramiza tekrar o zaman![]()
Teşekkür ederim cnm. Evet bende pekmezi vardı yedim ama ilaç fayda etti. Sagol@Toprak_ Kokusu geçmiş olsun. karadut özü iyi geliypr diyorlar ağız yaralarına.
Amin Allah razı olsunŞifa versin rabbim
Benim de Iğdır’da Azerbaycan türkü dostlarım varSuyun az canım , yoğurt çorban pirinçli değilse süper
Delü iyi ki zayıflamışsın aşı için de yakında sıra gelir bence
Evet canım ığdırlıyım, azeriyim göçmenlik yok köken Iğdır
Aşk nelere kadir![]()
Hoş geldin Elifcim9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Elif
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 72.9
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: -
EMZİRİYOR MUSUNUZ: -
MESLEĞİNİZ: Muhasebe / İnsan Kaynakları / Yazar
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Astım Bronşit
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha kaliteli ve sağlıklı yaşam.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: psikolojik yeme
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:27 yaşındayım izmirliyim bekarım. şuan çalışmıyorum iş arayışındayım bol bol kitap okuyup film izliyorum :)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Düzenli paylaşım yapabilirim.
Hoşbuldum canımBenim de Iğdır’da Azerbaycan türkü dostlarım varİsa Yaşar tezel abiyi tanırım. Hatta bir ara gezmeye gitmek istiyorum Iğdır tarafına
Hoş geldin Elifcimben de 27 yaşındayım. İsmim Gülsüm. Umarım güzel kilolar veririz burada
Bi ara belediye başkanlığına aday olmuştu ordan hatırlıyorum ben de. zannedersem Ankara’da oturuyor geçen yıl daha önce Ankara’da ikamet eden bir arkadaşım tanışıktı o da çok iyi bahsederdi ondanBenim de Iğdır’da Azerbaycan türkü dostlarım varİsa Yaşar tezel abiyi tanırım. Hatta bir ara gezmeye gitmek istiyorum Iğdır tarafına
Evet canım Ankara’da kendisiBi ara belediye başkanlığına aday olmuştu ordan hatırlıyorum ben de. zannedersem Ankara’da oturuyor geçen yıl daha önce Ankara’da ikamet eden bir arkadaşım tanışıktı o da çok iyi bahsederdi ondan
Yok canım cokokrem ekmeğe sürülen den. Tatlı istedi canım ne bilem niye koydumGüzel gibi etli ekmek epey ince oluyor sabah damla çikolata mı kullandın canım aslında meyve de varken içerikte çiklota ne gerek vardı ?
Güzel menü bence canım27 Mart Cumartesi
10.30
kepekli ekmeğine sucuklu tost
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
17.30
1 kase yoğurt çorbası
1 kase fırında karnabahar
su: 1,5 lt
Tekrar hoşgeldin canım. İns hedefine ulaşırsın en kısa zamanda9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Elif
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 72.9
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: -
EMZİRİYOR MUSUNUZ: -
MESLEĞİNİZ: Muhasebe / İnsan Kaynakları / Yazar
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Astım Bronşit
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha kaliteli ve sağlıklı yaşam.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: psikolojik yeme
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:27 yaşındayım izmirliyim bekarım. şuan çalışmıyorum iş arayışındayım bol bol kitap okuyup film izliyorum :)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Düzenli paylaşım yapabilirim.
Hoşbuldum canım inşallahYok canım cokokrem ekmeğe sürülen den. Tatlı istedi canım ne bilem niye koydum
Güzel menü bence canım
Tekrar hoşgeldin canım. İns hedefine ulaşırsın en kısa zamanda

Ben grip oldum cnm kolum kalkmıyorBugün akşam kimsenin menüsünü sporsuz görmek istemiyorum çok saldınız kendinizi
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
Pnrrr-12
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
Ip atlayacagim muhakkak canimBugün akşam kimsenin menüsünü sporsuz görmek istemiyorum çok saldınız kendinizi
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
Pnrrr-12
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
Ayyy nasil ozendim sanaGrip grip kendmi salmayayım diye saçıma bakım yağı sürdüm ojelerimi tazeledim derken yarın kitap kargom gelene kadr yarım kalan kitabımdan biraz okuyayım diye düşünüyorum ama bakalım :)
Allah şifa versin canım geçmiş olsunBen grip oldum cnm kolum kalkmıyor
Ben de ütü yapacağım koca bir sepetIp atlayacagim muhakkak canim
Ayyy nasil ozendim sanaben de son posta camasir bitsin kurutmaya atayim, wc banyo yikayim, utuyu yapayim, kizn aksam yemegini hazrlayim, bir spor yapip dus alayim bari
sonrasinda camasrlari katlayip yerlestirince zaman kalirsa insallah 2 sayfa kitap okurum
Allahm simdi nasil ozledim bekarlik zamanlarimi ayni senin gibi takilirdim hep simdi bakim olarak dus alabiliyorum dusun yani
Kolay gelsin cnm . Benimde ortalığı toplamam lazım. Babam yeni ameliyat oldu yatıyor diye ellemedim artık akşam şöyle üzerinden bir toparlarım :)Ip atlayacagim muhakkak canim
Ayyy nasil ozendim sanaben de son posta camasir bitsin kurutmaya atayim, wc banyo yikayim, utuyu yapayim, kizn aksam yemegini hazrlayim, bir spor yapip dus alayim bari
sonrasinda camasrlari katlayip yerlestirince zaman kalirsa insallah 2 sayfa kitap okurum
Allahm simdi nasil ozledim bekarlik zamanlarimi ayni senin gibi takilirdim hep simdi bakim olarak dus alabiliyorum dusun yani
Saol canım . Evde biri olunca hemen bulaşıyor şu meretAllah şifa versin canım geçmiş olsun
Günlük zopa dozumu da aldım yineBugün akşam kimsenin menüsünü sporsuz görmek istemiyorum çok saldınız kendinizi
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
Pnrrr-12
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
Geçmiş olsun canımGrip grip kendmi salmayayım diye saçıma bakım yağı sürdüm ojelerimi tazeledim derken yarın kitap kargom gelene kadr yarım kalan kitabımdan biraz okuyayım diye düşünüyorum ama bakalım :)
Saol cnmGeçmiş olsun canım