• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

1.5 saat yürüyüş yaptık canım sayılır mı 😉
Grip grip kendmi salmayayım diye saçıma bakım yağı sürdüm ojelerimi tazeledim derken yarın kitap kargom gelene kadr yarım kalan kitabımdan biraz okuyayım diye düşünüyorum ama bakalım :)
Sana da babana da geçmiş olsun canım
Ben de ütü yapacağım koca bir sepet 🤦‍♀️ Gidiyorum :cry:
Kolay gelsin canım

Kolay gelsin cnm . Benimde ortalığı toplamam lazım. Babam yeni ameliyat oldu yatıyor diye ellemedim artık akşam şöyle üzerinden bir toparlarım :)
Gecmis olsun canim 😊
Slmlar kızlar kahvaltıdan sonra mutfağı toparladim akşam yemeği için tavukları sosladim bı yürüyüş yaptık geldik epey terlemisim meyve yedik şimdi
Ohh ne guzel canim 😊
Ütü sayılıyor demi kızlar spordan🤩😁
Bence kol calismasi sayilmali 😂😂

Kolay gelsin cnm . Benimde ortalığı toplamam lazım. Babam yeni ameliyat oldu yatıyor diye ellemedim artık akşam şöyle üzerinden bir toparlarım :)
Geçmiş olsun canım nesi vardı babanın ?
1.5 saat yürüyüş yaptık canım sayılır mı 😉

Sana da babana da geçmiş olsun canım

Kolay gelsin canım
Sayılmaz mi :KK9:
Ütü sayılıyor demi kızlar spordan🤩😁
Keşke sayılsa anca ayakta dikilmekten topuklarım ağrıdı :cry:

Cuma cok guzel ama cumrtesi fazla karbonhidratli olmus

Ay ben de evi cok severim, dedign gibi cocuktan sonra cikmak gercekten gozumde buyurdu simdi daha iyi tabi, kiz kucukken disariyi cok sevmem zaten bir de kucuk cocukla hic gidesim gelmezdi bir yere

Canim benim yaa 😊😍😍 zaten aile ve arkadas cevresinde de surekli boyle seyler icin araniyorum 😂😂😂 Allah biliyorya konusmayi da severim gram zoruma gitmiyor 😁😁

Canim baya kacamakli olmus

Ben de tam olacagim derken olamiyorum, ruyamda hamile oldugumu falan gordum tabi oyle bir suphem yok ama daha cok stres oldum

Guzel ama suyu biraz daha arttir canim 😊
Canım G Goklerce bugün beta hcg baktırdım, tam bir değer yok, <2 yazıyor ama 0 da değil, anlamı ne olabilir ki🙄bi fikrin varmı
Hastalığı mi bende bilmiyorum cnm. İlk tansiyon düşüklüğü , sonra şiddetli baş ağrısı ardından ağız içi aft çıkmasi ve kırgınlık .
Bunlarin her biri birer ay kadar sürdü.
Çok geçmiş olsun canım
Ne güzel dua bu binlerce aminnnn💕

Afiyet olsun canım güzel bence

İmam ve ya din kültürü öğretmeni olmak da çok garip sorularla karşılaşmaya sebep oluyor 😂 Geçenlerde bir öğrencim diyor ki hocam cennette tüm istediklerimiz olacaksa mesela arkadaşımla ben maç yapıyorum ben gol atmak istiyorum o golü kurtarmak istiyor ikimizin isteği aynı anda nasıl gerçekleşecek😂😂😂

Noktayı koymuşsun yine 😂👍

Afiyet olsun canım güzel menü

Canım çerezler toplamda 300 kalori günde 2 öğün yiyorum ve 18 saat açlıktan sonra kahvaltı ediyorum tek dilim ekmek tülettiğim için başka türlü doymuyorum .yemezsem asıl çok sağlıksız olur bence sağlıklı yağ kaynağı magnezyum çinko yönünden zengin her insanın günde bu miktarları tüketmesi gerekiyormuş zaten.Korona zamanı diye özellikle yiyorum 😊

@Breeze96 kuzum korkma bişey olsaydı şimdiye belli olurdu .

Çok sağlıksız bir menü değil mi elifcim 🙁resmen açlığa mahkum etmişsin kendini
Canım çok yiyesim gelmedi , sabahki lapayı da hem seviyorum , hem eşim oruçlu olduğu için tek başıma kahvaltı hazırlamak istemedim
Cuma göze güzel geliyor cumartesi günü erken kapatsan da karbonhidratla kapatmışsın canım

Gazoz, tatlı,abur cuburlar hiç olmamış canım

Teşekkür ediyorum canım 🥰

Kahvaltıda ceviz, zeytin, yumurta gibi şeyler varken 2. Dilim ekmek fazla canım suyun her zamanki gibi

Sabahki 2. ekmek dilimi fazla canım akşam öğününde ilk defa yemek görmüyorum sanırsam

Güzel canım pilav gözümü tırmalasa da

Yeşil mercimek ile karbonhidrat almışken Çizi olmamış

Cuma günü 3 dilim ekmek ve kıyma sana her zaman artı getirmiştir ne durumdasın ? İnşallah cuma sonrası 1 dilim ekmekten fazlasına yemin etmişsindir yine :işsiz:

1 buçuk yufka totalde :sinirli:

Güzel gibi etli ekmek epey ince oluyor sabah damla çikolata mı kullandın canım aslında meyve de varken içerikte çiklota ne gerek vardı ?

Yani bi önceki menüyü telafi niyetiyle mi böyle yedin canım? Bu seni çok yorar bir gün istediğin gibi bir gün çok az

Güzel canım 👍🏻 Pirinç az olsa da gördüğüm yerde Canan hoca gibi laf etmeden duramıyorum 🙈
Canım çok acıkmadım, kendimi çok zorlamak için de yapmadım, tabiki cumanın biraz telafisi olsun istedim ama çok da yiyesim gelmedi, sanırım biraz da psikolojik olarak
😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Elif
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 72.9
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: -
EMZİRİYOR MUSUNUZ: -
MESLEĞİNİZ: Muhasebe / İnsan Kaynakları / Yazar
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Astım Bronşit
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha kaliteli ve sağlıklı yaşam.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: psikolojik yeme
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:27 yaşındayım izmirliyim bekarım. şuan çalışmıyorum iş arayışındayım bol bol kitap okuyup film izliyorum :)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Düzenli paylaşım yapabilirim.
O zaman hoşgeldin aramıza adaşım🌼

Canım G Goklerce bugün beta hcg baktırdım, tam bir değer yok, <2 yazıyor ama 0 da değil, anlamı ne olabilir ki🙄bi fikrin varmı

Çok geçmiş olsun canım

Canım çok yiyesim gelmedi , sabahki lapayı da hem seviyorum , hem eşim oruçlu olduğu için tek başıma kahvaltı hazırlamak istemedim

Canım çok acıkmadım, kendimi çok zorlamak için de yapmadım, tabiki cumanın biraz telafisi olsun istedim ama çok da yiyesim gelmedi, sanırım biraz da psikolojik olarak

😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

O zaman hoşgeldin aramıza adaşım🌼
Hoşbuldum canım :KK68:

28 Mart 2021 Menü

12.38

Duble fincan Sade Türk kahvesi

13.30

3 kepçe terbiyeli şehriyeli sebze çorbası

16.00
Filtre kahve sütsüz ve şekersiz

Akşam
Salata