- 30 Ocak 2013
- 29.616
- 42.951
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #432.321
Günaydın kızlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ne yazık ki öyleymiş biz de böyle kötü bi şekilde öğrenmiş olduk, ama çok duyuyordum aşı sonrası tansiyondan dolayı epey rahatsızlananı meğersem pıhtı attığı için tansiyonu yükseltiyormuşCok gecmis olsun canim, insallah toparlar biran once, hic duymamistim cok sasrdim ama bu ayni zamanda covitin de yan etkisi pihti atmasina sebep oluyor genelde, yaslilarmz coviti atalatsa bile sonradan pihti atip kalp krizi geciren cok oluyor![]()
aminn canım sağolasınHaklsn cnm insAllah ya
Evet bende ömrümde hiç görmemiştim doğumdan sonra bu ikinci oldu feci bişey
Süpersin canım
Yaaa çok geçmiş olsun cnm Rabb'im şifa versin insAllah atlatır
amin kuzumm sağolasın, inşallah bi an önce kurtuluruz bu lanet hastalıktan neymiş bu ben artık anlamadım yaSeni çok iyi anlıyorum canım hiç geçmeyecek büyümeyecek asla rahat bi uyku uyuyamayacağını sanıyorsun belki de ama sabır sabır büyüyecekler seninki şu kol incinmesinden sonra iyice alıştı kucağa nazıyla oynanmasına ondan böyle yapıyor sürekli ilgi bekliyor
Ay canım ya Allah kolaylık versin bir an önce hallolur da rahat rahat oturursun evinde
Tahmin ediyordum
Süpppeeerrrssiiinnn
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin inşallah öyle bir hastalık ki kurtaramıyorsun kendini
Tebrikler canım süper eksiBaşlangıç:72.9
Bugün:70.9
Fark:-2.00
Yüzde : 2,07
Tartıya yazı yazmayı unuttum
Eki Görüntüle 2815316
Yüzden 2.743 canım maşallahBaşlangıç:72.9
Eki Görüntüle 2815316
Cok tesekkur ederim canimHaklsn cnm insAllah ya
Evet bende ömrümde hiç görmemiştim doğumdan sonra bu ikinci oldu feci bişey
Süpersin canım
Yaaa çok geçmiş olsun cnm Rabb'im şifa versin insAllah atlatır
Cok tesekkur ederim canm, Allah biliyor ya bekledigm eksiyi goremeyecegm diye korktum hic tartilamayincaSeni çok iyi anlıyorum canım hiç geçmeyecek büyümeyecek asla rahat bi uyku uyuyamayacağını sanıyorsun belki de ama sabır sabır büyüyecekler seninki şu kol incinmesinden sonra iyice alıştı kucağa nazıyla oynanmasına ondan böyle yapıyor sürekli ilgi bekliyor
Ay canım ya Allah kolaylık versin bir an önce hallolur da rahat rahat oturursun evinde
Tahmin ediyordum
Süpppeeerrrssiiinnn
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin inşallah öyle bir hastalık ki kurtaramıyorsun kendini
Ya cocuklarin hepsi boyle sanirm benm esim cok ilgilenmeye calisir ama kizm hep bana aglar ve asiri yorucu oluyor bu, kimse de birsey yapamiyorAynen cnm babasında durmuyor hep benim kucağıma gelmek istiyor ağlamaktan helak oluyor almayınca da
Harika bir eksi ama keske ism yazsaydinBaşlangıç:72.9
Eki Görüntüle 2815316
Aynen canim malesef durum buEvet canım ne yazık ki öyleymiş biz de böyle kötü bi şekilde öğrenmiş olduk, ama çok duyuyordum aşı sonrası tansiyondan dolayı epey rahatsızlananı meğersem pıhtı attığı için tansiyonu yükseltiyormuş
lanet olasıca hastalık bitmedi gitti, daha çarşamba günü eşimin kuzeninin eşini kaybettik covidden, hemen ertesi gün de kayınvalidem böyle olunca
Allah yardım etsin covid olsan atlatsan da sonrasını kestiremiyorsun
aşı olsan bi dert olmasan bi dert
tez vakitte kurtuluruz inşallah bu illetten
aminn canım sağolasın
amin kuzumm sağolasın, inşallah bi an önce kurtuluruz bu lanet hastalıktan neymiş bu ben artık anlamadım ya
Teşekkür ederim cnm :) çok güzel motive oldum ben bu sayfa da :)Tebrikler canım süper eksi![]()
İnşallah canım :)Yüzden 2.743 canım maşallahsüpersin yaza baya iyi gireceksin inanıyorum
![]()
Unuttum cnm ama tartı benim bir daha isim yazdığımda anlaşılır zatenCok tesekkur ederim canim
Cok tesekkur ederim canm, Allah biliyor ya bekledigm eksiyi goremeyecegm diye korktum hic tartilamayinca
Ya cocuklarin hepsi boyle sanirm benm esim cok ilgilenmeye calisir ama kizm hep bana aglar ve asiri yorucu oluyor bu, kimse de birsey yapamiyor
Harika bir eksi ama keske ism yazsaydin
Aynen canim malesef durum buasi olsan dert olmasan dert, hastalgi atlattjm diyorsun ama sonra da biraktigi hasarlarlarla ugrasiyorsun annemn teyzesi de oyle oldu, hastaligi atlatti sonra pihti atti kalp krizi gecirip vefat etti
Allah yardimcimz olsun gercekten cok endiseliyim yani 60 65 yas ustune eslerine de asi cikti, saglikcilarin eslerine de cikmasi lazim ama kimse umursamiyor bile, hergun eve binbir riskle gidiyoruz ama herkes kendini dusunuyor
Ya hani artıydın ödümü patlattın yok yere helal olsun kızzz bu gidişle ramazan bittiğinde 70 civarı olacaksınGEÇEN CUMA: 78,9
BUGÜN: 77,8
FARK: 1,1
YÜZDE: % 1,3941
![]()
Ah canım dikkatimden kaçmış haftaya muhakkak yaz unutma şimdi listede değilsin sorun olmaz da listeye girdiğin ve önceki haftasında muhakkak tarih ve nick olması gerek yoksa bildirim kabul etmiyorlarUnuttum cnm ama tartı benim bir daha isim yazdığımda anlaşılır zaten
Çok sevindimKızlar dün reglden ötürü 79,2 görmüştüm tartıda. Çok şükür yeşil çaydı, maydanozdu, suydu attım ödemimi![]()
Tebrikler canım çok iyiGEÇEN CUMA: 78,9
BUGÜN: 77,8
FARK: 1,1
YÜZDE: % 1,3941
![]()
Evet ya gerçekten yoruldumYa cocuklarin hepsi boyle sanirm benm esim cok ilgilenmeye calisir ama kizm hep bana aglar ve asiri yorucu oluyor bu, kimse de birsey yapamiyor![]()
Haticem bal Haticem 70in altına inmek seni baya motive edecek sanıyordum kuzum iki ileri bir geri yapma böyle hedef belirleyelim bayramda 65in altında olalım ne dersin ?Günaydınlarr sabahtan süper eksilerle başlamış superrrrrrr
Ben daha tartilmadim ama umudumda yok pek.kahvlatiyi hazirliyam sizin insin iyice alıntılarla ve bildirimimle geliyim ins
Allah rahmet eylesin kuzum mekanı cennet olsunCok tesekkur ederim canim
Cok tesekkur ederim canm, Allah biliyor ya bekledigm eksiyi goremeyecegm diye korktum hic tartilamayinca
Ya cocuklarin hepsi boyle sanirm benm esim cok ilgilenmeye calisir ama kizm hep bana aglar ve asiri yorucu oluyor bu, kimse de birsey yapamiyor
Harika bir eksi ama keske ism yazsaydin
Aynen canim malesef durum buasi olsan dert olmasan dert, hastalgi atlattjm diyorsun ama sonra da biraktigi hasarlarlarla ugrasiyorsun annemn teyzesi de oyle oldu, hastaligi atlatti sonra pihti atti kalp krizi gecirip vefat etti
Allah yardimcimz olsun gercekten cok endiseliyim yani 60 65 yas ustune eslerine de asi cikti, saglikcilarin eslerine de cikmasi lazim ama kimse umursamiyor bile, hergun eve binbir riskle gidiyoruz ama herkes kendini dusunuyor
Kaptanııım dün tartıda 79,2 gördümYa hani artıydın ödümü patlattın yok yere helal olsun kızzz bu gidişle ramazan bittiğinde 70 civarı olacaksın
Ah canım dikkatimden kaçmış haftaya muhakkak yaz unutma şimdi listede değilsin sorun olmaz da listeye girdiğin ve önceki haftasında muhakkak tarih ve nick olması gerek yoksa bildirim kabul etmiyorlar
G Goklerce canım çok sağol fark etmemişim
Çok sevindim![]()