• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi başla bugün bildir tartını 2 hafta devam edelim
Aslında başlayayım evet ya. Ama kahvaltı falan yaptım. Regl dönemim bi de. Fakat bugünden itibaren başlayayım ben de. 2 hafta yeter inşallah. Hadi bismillah😄 bu arada benim okul ilk başlayanlardan ve biz uzaktana geçmedik ama aşı falan yok ortada😏

Ben de onu merak ediyorum arkadaşımın eşi oldu kendi olmadı kız hiç öpüşmediniz mi dedim😂
Demi ama😂😂😂
Aynı evde annem babam erkek kardeşim üçü oldu kızkardeşim olmadı çoktan bulaşmıştır diye ev içinde dikkat de etmedi ona bulaşmadı testi negatif çıktı şimdi damatla dönerken 4-5 saat yol küçücük arabada o da vardı annem , karısı, geçirmeyen kızkardeşim aralarında tek geçirmeyen oydu bakalım bu defa da bulaşmazsa covid baya baya onu teğet geçiyor demektir
İns bulasmamıştır canim.yada bulastiysada hafif geçirir ins.
Acaba belirtisiz mi atlatti

Aslında başlayayım evet ya. Ama kahvaltı falan yaptım. Regl dönemim bi de. Fakat bugünden itibaren başlayayım ben de. 2 hafta yeter inşallah. Hadi bismillah😄 bu arada benim okul ilk başlayanlardan ve biz uzaktana geçmedik ama aşı falan yok ortada😏
Allah kolaylık versin canım bizim il kırmızıya döndü kapatılmadı daha aşı, bu sürecin bitmesi epey sürecek bu gidişle
Demi ama😂😂😂

İns bulasmamıştır canim.yada bulastiysada hafif geçirir ins.
Acaba belirtisiz mi atlatti
Testi negatifti kuzum

Kızçeler bildirimler nick ve tarihli idi değil mi ? Kafam biraz dalgın sıkıntı yaşamayalım özellikle listedekiler. Güzel bildirimler arasında kendi keyifsizliğimden bahsetmek istemezdim ama kızkardeşim bizdeydi biliyorsunuz cumartesi kocası geldi almaya pazar döndüler . Döndükten sonra Salı günü ateşi çıkınca Çarşamba test vermişler Perşembe (dün) pozitif çıkmış gideli 5 gün oldu bize de bulaştıysa bugün yarın belli olur eşimle çokça vakit geçirdiler biz ayrı odalarda takılmıştık kafam orada sürekli kendimi dinliyor yokluyorum
Icini ferah tut canim, 5 gun olmus birsey yok insallah bulasmamstir ama yine de onlem olarak bagisikligi destekleyecek besinler tuketin, kusburnu tuketin bol bol, prebiyotik besinler alin tursu, yogurt vs., hatta d vitamini de kullanabilirsinz ihtimallere karsi beslenmenizi guclu tutun, meyve tuketin
Ben okula gitmiyorum canım branşımdan ötürü bize okul açılmadı seyreltilmiş olduğu için kimseyle görüşmüyorum da hamile olduğum için de tedavi uygulayamazlar bana eşim işe gidiyor ayrı odası var öğrenci işlerine bakıyor öğrenci olmadığı için kimseyle teması da olmuyor aslında onda da herhangi belirti yok bugün bakalım dedik belki de bulaşmadı damat bizdeyken hiç bir rahatsızlığı yoktu kuluçka döneminde miydi acaba o süreçte bulaşıyor mu bilmiyorum

O yakın zamanda geçirdi canım o geçirdiğinde eşi geçirmemişti şimdi eşi geçiriyor onda bir şey yok
Evet canm hamillere ilac verilmiyor belirtin de yoksa teste gerek yok ne zaman nasil bulasacagi belli olmuyor ki insallah birsey yoktur :(
Çok güzel eksiler var maşallah. Benim de 2 hafta diyete ihtiyacım var. 2 hafta yapsam fazlalıklar gidecek. Bi türlü başlayamadım. Bi bakıyorum cuma gelmiş🙄
Kac kilo aldin canm

Icini ferah tut canim, 5 gun olmus birsey yok insallah bulasmamstir ama yine de onlem olarak bagisikligi destekleyecek besinler tuketin, kusburnu tuketin bol bol, prebiyotik besinler alin tursu, yogurt vs., hatta d vitamini de kullanabilirsinz ihtimallere karsi beslenmenizi guclu tutun, meyve tuketin
Turşu, yoğurt nerdeyse her gün tüketiyoruz 12. Haftaya girince D vitamini de başladılar kalça ağrılarım için magnezyum kullanıyorum bi de folik asite 14e kadar devam et dedi onu kullanıyorum canım kızımda 12. Haftada bırakmıştık oysa

Turşu, yoğurt nerdeyse her gün tüketiyoruz 12. Haftaya girince D vitamini de başladılar kalça ağrılarım için magnezyum kullanıyorum bi de folik asite 14e kadar devam et dedi onu kullanıyorum canım kızımda 12. Haftada bırakmıştık oysa
Cok guzel canm o zaman icini ferah tut Allahn izniyle birsey olmaz kisburnuyu ailecek tuketin c vitamini deposu resmen, covite karsi c vit ve d vit oneriyorlar surekli

Eki Görüntüle 2815361
Geçen hafta:83.30
Bu hafta:83.10
Fark:0.2
Yüzde:0.24

Bildirimimi unutmadan yapayım
Kafam dalgın bugün unuturum sonra

geçen hafta: 63,10
Bu hafta: 62,10
Fark: 1
Yüzde: 1,66

Eki Görüntüle 2815378

Geçen cuma 69.6
Bu cuma 69.4
Fark -200
Yüzde %0.287
Yüzdeki doğrumu hesapladım bilmiyorum.
Artı değilim en azından

Gecen hafta 60,200
Bu hafta 59,200
Fark 1,6
Eki Görüntüle 2815410
Tebrikler kızlar eksidesinz ne güzel 🤩👏

Kızlar dün Birlikte okulda nöbet tuttuğum arkadaşımın korona olma ihtimali yüksek.babasının testi pozitif çıkmış babasıyla yeni görüşmüşler.Başı ağrıyormuş vücud ağrısı varmış.Dün öğretmenler odasında oturduk ondan kalem aldım dosya aldım çok yakın mesafeden durduğumuzda oldu.İnşallah bişey yoktur ya. G Goklerce çift maske takıtordum ama kalemini verdi imza attım dün elimi sık sık kolonyaladım bişey olur mu ya sence acil rahatlatılmaya ihtiyacım var

Kızlar dün Birlikte okulda nöbet tuttuğum arkadaşımın korona olma ihtimali yüksek.babasının testi pozitif çıkmış babasıyla yeni görüşmüşler.Başı ağrıyormuş vücud ağrısı varmış.Dün öğretmenler odasında oturduk ondan kalem aldım dosya aldım çok yakın mesafeden durduğumuzda oldu.İnşallah bişey yoktur ya. G Goklerce çift maske takıtordum ama kalemini verdi imza attım dün elimi sık sık kolonyaladım bişey olur mu ya sence acil rahatlatılmaya ihtiyacım var
Cnm markette de günde kaç kişinin dokunduğu şeylere dokunuyoruz eşim hep müşterileri ile görüşüyor sık sık elini kolanyalar maskesini değiştirir şükür bişey olmadı bu zamana kadar

Canım benim okulum bu sene sadece 1-2 ay uzaktan yaptı. Hep yüzyüze eğitim verdik. Devam da ediyoruz. Mutasyonlu virüs taşıyan öğrencimiz de çıktı. Ama napalım yani. Devam ediyorlar. Stres daha büyük sıkıntı. Ben sakin kalmaya çalışıyorum. Sen de sakin ol. Velev ki oldun. Unutma istatiksel olarak ölme oranın atlatma oranının binde biri😃 90 yaşında insanlar bile atlatıyorlar. Kronik bir rahatsızlığın yoksa olana dahi hayatın sonu değil korkma

Kızçeler bildirimler nick ve tarihli idi değil mi ? Kafam biraz dalgın sıkıntı yaşamayalım özellikle listedekiler. Güzel bildirimler arasında kendi keyifsizliğimden bahsetmek istemezdim ama kızkardeşim bizdeydi biliyorsunuz cumartesi kocası geldi almaya pazar döndüler . Döndükten sonra Salı günü ateşi çıkınca Çarşamba test vermişler Perşembe (dün) pozitif çıkmış gideli 5 gün oldu bize de bulaştıysa bugün yarın belli olur eşimle çokça vakit geçirdiler biz ayrı odalarda takılmıştık kafam orada sürekli kendimi dinliyor yokluyorum
Ya şuna bak resmen çember daralıyor herkesde korona paniği var şu okulları açmanın manası nedir Allah aşkına 2 öğretmen arkadaş korona oldu öğrencilerde de var .sınıfa bir giriyorum 18 öğrenci mesafe diye birşey imkansız zaten.4 saat üst üste o sınıftayım bana bulaşsa benden yaşlı anne babama çocuğuma gelebilir.kendim zaten akciğerlerden zayıfım.Okullar açıldı bir ayda rekor seviyeye geldi hasta sayısı nedir bu inat anlamıyorum.

Canım içini ferah tut maskeliysen çok zor bulaşması ki her gün kimlerin ellediği kaç şeyi elliyoruz
Allah göstermesin strese sokma kendini

Ya şuna bak resmen çember daralıyor herkesde korona paniği var şu okulları açmanın manası nedir Allah aşkına 2 öğretmen arkadaş korona oldu öğrencilerde de var .sınıfa bir giriyorum 18 öğrenci mesafe diye birşey imkansız zaten.4 saat üst üste o sınıftayım bana bulaşsa benden yaşlı anne babama çocuğuma gelebilir.kendim zaten akciğerlerden zayıfım.Okullar açıldı bir ayda rekor seviyeye geldi hasta sayısı nedir bu inat anlamıyorum.
ben de anlam veremiyorum artık
lokantalar kapanıyor avmler full dolu
işyerleri hep açık
okullarda öğrenci öğretmen iç içe
haftaiçi hep dışarıdayız ama haftasonu yasak
önlem alınacaksa tam anlamıyla alınmalı böyle 1 ileri 2 geri gidiyoruz resmen
maddi manevi bitmiş vaziyetteyiz artık ya :(

Canim size çok hak veriyorum. Tamamen bütün kurallara uyan bir grup var. Ama hiç uymayanlar var birde. Bense ortada bir grubum🤭 yakın aileyle görüşüyorum. Marketten mecbur alışverişi yapıyorum onun dışında kalabalık ortama pek girmiyorum toplu taşıma hariç onada mecburum çünkü arabamız yok.
Koronayi geçirdik biz okullar açık değildi eşim iş yerinden getirdi.
Şimdi heryeri açıp okulu kapatması olmuyor demekki. Acmasa herkesin işi gücü zor durumda kalıyor. Lokanta sahipleri ve birçok meslek.
Yaz mevsimi geliyor truzim için açılma yapacaklar yine hem tepki toplamak hemde eğitimin durumu kötüye gidiyor diye demekki kapatmiyorlar okulları.

Çift maske takiyormussun zaten ellerini dezenfekte ediyorsan bişey olmaz ins. Gözüne ağzına dokunmadigin sürece ins rabbim korusun.

Canım içini ferah tut maskeliysen çok zor bulaşması ki her gün kimlerin ellediği kaç şeyi elliyoruz
Allah göstermesin strese sokma kendini

ben de anlam veremiyorum artık
lokantalar kapanıyor avmler full dolu
işyerleri hep açık
okullarda öğrenci öğretmen iç içe
haftaiçi hep dışarıdayız ama haftasonu yasak
önlem alınacaksa tam anlamıyla alınmalı böyle 1 ileri 2 geri gidiyoruz resmen
maddi manevi bitmiş vaziyetteyiz artık ya :KK43:
Hafta sonu yasağı bana da çok saçma geliyor inan.hafta içi herkes gidip geleceği yere gidiyor zaten.

Back
X