• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah kolaylık versin canım bizim il kırmızıya döndü kapatılmadı daha aşı, bu sürecin bitmesi epey sürecek bu gidişle

Testi negatifti kuzum
Asi süreci evet daha var bitmesine. Ben olmayacagim diyordum ama sıra gelirse olacağız heralde kafamda bu konuda hala karisik
Geçen hafta: 89.2
Bu hafta: 88.1
Fark: -1.1
Yüzde: %1.233
Tebrikler ne güzel eksidesin👏👏
Kızlar dün Birlikte okulda nöbet tuttuğum arkadaşımın korona olma ihtimali yüksek.babasının testi pozitif çıkmış babasıyla yeni görüşmüşler.Başı ağrıyormuş vücud ağrısı varmış.Dün öğretmenler odasında oturduk ondan kalem aldım dosya aldım çok yakın mesafeden durduğumuzda oldu.İnşallah bişey yoktur ya. G Goklerce çift maske takıtordum ama kalemini verdi imza attım dün elimi sık sık kolonyaladım bişey olur mu ya sence acil rahatlatılmaya ihtiyacım var
Olmamıştır bişey canim ins .

Düşünsene marketten yaptığımız alışverişte dahi kimler nelere dokunuyor. Aynı öyle düşün elini sürekli kolonyaladiysan korkma ins

Hafta sonu yasağı bana da çok saçma geliyor inan.hafta içi herkes gidip geleceği yere gidiyor zaten.
aynen öyle
daha sabah dikkatimizi çekti eşimle işe gelirken dolmuş gördük tıklım tıklımdı
1si koronaysa kala 20 kişi de oldu olacak
millet mecbur işe gidecek
artık işyerleri de saldı
umursamıyorlar, uzaktan çalışabilecekleri dahi işyerlerine istiyorlar
Allah sonumuz hayır etsin vallahi hiç tünelin ucunu göremiyoruz

( İyi ki bugün cuma, cuma namazı var da ustalar gider gitmez tartılacak bir yer buldum. )

2 Nisan Kilo Bildirimi

26 Mart : 71,500

2 Nisan : 70,900

Fark : 600 gram

Yüzdelik olarak : 0,839 gram
❤️ U UcanSupurge ❤️

A0A4A5C7-8295-45C5-BE30-6CD00FE77402.webp

Ca bak ne guzel verebiliyorsun neden motivasyonun dusuyor, kendini kptu hissediyorsun ya tahlillerin temiz cikarsa psikologa git istersen en azindan onun odasindayken dinlenmis olursun 😊
Kızlar dün Birlikte okulda nöbet tuttuğum arkadaşımın korona olma ihtimali yüksek.babasının testi pozitif çıkmış babasıyla yeni görüşmüşler.Başı ağrıyormuş vücud ağrısı varmış.Dün öğretmenler odasında oturduk ondan kalem aldım dosya aldım çok yakın mesafeden durduğumuzda oldu.İnşallah bişey yoktur ya. G Goklerce çift maske takıtordum ama kalemini verdi imza attım dün elimi sık sık kolonyaladım bişey olur mu ya sence acil rahatlatılmaya ihtiyacım var
Canm korkma maskeliysenz birsey olmaz Allahn izniyle, bizm de calisma arkadaslarimzdan olanlar oldu, dedign gibbi yeri geliyor ayni kalemi kullaniyoruz, ayni odada aksama kadar beraberiz ama hep maskeliyiz bulasmadi kimseye insallah sana da birsey olmaz, sık sık el yikamissim zaten

Çok sağol canım şimdilik bir şeyim yok kendimi dinliyorum başım mı ağrıyor, boğazım mı boynum da mı ağrıyor 🤣🤣 paranoyak oldum
Ah kuzum ya inşallah bişey olmaz bu koronadan korunacsğım diye yoruldum valla keşke herkes tedbirli olsa yine cafeler dolu şaşıyorum bu insanlara😟

Ca bak ne guzel verebiliyorsun neden motivasyonun dusuyor, kendini kptu hissediyorsun ya tahlillerin temiz cikarsa psikologa git istersen en azindan onun odasindayken dinlenmis olursun 😊

Canm korkma maskeliysenz birsey olmaz Allahn izniyle, bizm de calisma arkadaslarimzdan olanlar oldu, dedign gibbi yeri geliyor ayni kalemi kullaniyoruz, ayni odada aksama kadar beraberiz ama hep maskeliyiz bulasmadi kimseye insallah sana da birsey olmaz, sık sık el yikamissim zaten
Ayy sağol canım rahatladım gerçekten teşekkür ederim

aynen öyle
daha sabah dikkatimizi çekti eşimle işe gelirken dolmuş gördük tıklım tıklımdı
1si koronaysa kala 20 kişi de oldu olacak
millet mecbur işe gidecek
artık işyerleri de saldı
umursamıyorlar, uzaktan çalışabilecekleri dahi işyerlerine istiyorlar
Allah sonumuz hayır etsin vallahi hiç tünelin ucunu göremiyoruz
Ayy evet dolmuşlar öyle. Ben otobüs kullanıyorum genelde bizim buranin güzergahı tenha dolmuyor otobüs.

Amin canım gerçekten artık herkes saldı çünkü ne zaman sonunun geleceği belli değil. Dün eşimle çalışan arkadaşı gripmis sağlık ocağına gitmiş test yaptır demişler. Ama adam ise gelmiş. Eşim test yaptır saydın madem bı diyince giribim ben birşeyim yok demiş adam🤷
Ve eşimin iş yerinde hiç bir tedbir yok

Tebrikler ne güzel eksidesin👏👏
Saol cnm
( İyi ki bugün cuma, cuma namazı var da ustalar gider gitmez tartılacak bir yer buldum. )

2 Nisan Kilo Bildirimi

❤️ U UcanSupurge ❤️

Eki Görüntüle 2815524
Tebrikler cnm 🤩👏
Bilmiyorum canım atlatamazsam düşünürüm canım

Kızzz bu mu kötü sonucun demek azıcık daha gayret etsen neler çıkacak ortaya tebrik ederim 👏🏻👏🏻

Ya şuna bak resmen çember daralıyor herkesde korona paniği var şu okulları açmanın manası nedir Allah aşkına 2 öğretmen arkadaş korona oldu öğrencilerde de var .sınıfa bir giriyorum 18 öğrenci mesafe diye birşey imkansız zaten.4 saat üst üste o sınıftayım bana bulaşsa benden yaşlı anne babama çocuğuma gelebilir.kendim zaten akciğerlerden zayıfım.Okullar açıldı bir ayda rekor seviyeye geldi hasta sayısı nedir bu inat anlamıyorum.
Hiç korkma canım masken takılı ellerini dezenfekte etmeden ağzına, burnuna, gözüne götürmemişsindir iki kişinin maskeli olması koruyuculuğu %80 civarında diye biliyorum

2 Nisan Kilo Bildirimi

❤️ U UcanSupurge ❤️

Eki Görüntüle 2815524
Maşallah canım aynı istikrarla devam haftaya 6ları ucundan da olsa görsek ne güzel olur Ramazan’a 70in altında başlarız
Kız zehram U UcanSupurge m tomurcuklanan hidram beni hemen nasıl motive ettin. Seviyorum seni 😘😘 nisan benim ayım olacak inşallah :KK76::KK36:
Canım iyi ki varsın Mayıs’ta eski kilona çoktan dönmüş olursun gör bak
Eki Görüntüle 2815543
Geçen hafta 81.6
Bu hafta 80.9
Fark 0.7

Kızlar annem dün aşure yapmisti gitmeden,bir kase yedim dayanamadım,aksam yemiştim,neyse artık bu hafta telafi ederim insallah.Yazililarda bitti daha aktif olurum.
Aşure ha :sinirli: Cuma+ haftasonu kaçamak hakkın yok biliyorsun değil mi ? Ayrıca neden menülerini yazmıyorsun sen bir liste adayısın

Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma :61 .6
Bu Cuma :61.2
Fark -400 Gr (0.4)
Yüzde :0.650 (0.649 ama yuvarlamak gerekiyor diye hatırladım doğru değilse 649 olarak alınsın)Eki Görüntüle 2815550
Merak etme canım herkesin yüzdesini sil baştan kontrol ediyorum hata olmasın diye maşallah yine güzel bir eksi 👏🏻👏🏻 fakat spor eklemenin zamanı geldi de geçmiyor mu sence de yürüyüş bandının şöyle bir tozunu alsan askı olarak kullanmayı bıraksan filan

Canım benim okulum bu sene sadece 1-2 ay uzaktan yaptı. Hep yüzyüze eğitim verdik. Devam da ediyoruz. Mutasyonlu virüs taşıyan öğrencimiz de çıktı. Ama napalım yani. Devam ediyorlar. Stres daha büyük sıkıntı. Ben sakin kalmaya çalışıyorum. Sen de sakin ol. Velev ki oldun. Unutma istatiksel olarak ölme oranın atlatma oranının binde biri😃 90 yaşında insanlar bile atlatıyorlar. Kronik bir rahatsızlığın yoksa olana dahi hayatın sonu değil korkma

Ya şuna bak resmen çember daralıyor herkesde korona paniği var şu okulları açmanın manası nedir Allah aşkına 2 öğretmen arkadaş korona oldu öğrencilerde de var .sınıfa bir giriyorum 18 öğrenci mesafe diye birşey imkansız zaten.4 saat üst üste o sınıftayım bana bulaşsa benden yaşlı anne babama çocuğuma gelebilir.kendim zaten akciğerlerden zayıfım.Okullar açıldı bir ayda rekor seviyeye geldi hasta sayısı nedir bu inat anlamıyorum.
Evet kizlar okullarin acilmasiyla artti vakalar ama okul acilmadan once de aileler hep ev oturmalarindaydj, yani nerden tutsan elinde kaliyor ulkenin egitim seviyesi de degil anlayisi kit acikcasi, herkes surekli disarda oturmalarda sorsan herkesin bir bahanesi var
Canım içini ferah tut maskeliysen çok zor bulaşması ki her gün kimlerin ellediği kaç şeyi elliyoruz
Allah göstermesin strese sokma kendini

ben de anlam veremiyorum artık
lokantalar kapanıyor avmler full dolu
işyerleri hep açık
okullarda öğrenci öğretmen iç içe
haftaiçi hep dışarıdayız ama haftasonu yasak
önlem alınacaksa tam anlamıyla alınmalı böyle 1 ileri 2 geri gidiyoruz resmen
maddi manevi bitmiş vaziyetteyiz artık ya :KK43:
Vallahi sonu ne olur bilmiyoruz bu sekilde nereye kadar, tam kapanma olsa bizm halkimz yine soz dinler mi emin degilim

2 Nisan Kilo Bildirimi

❤️ U UcanSupurge ❤️

Eki Görüntüle 2815524
Cok guzel canim tebrik ederim 😊
Ayy evet dolmuşlar öyle. Ben otobüs kullanıyorum genelde bizim buranin güzergahı tenha dolmuyor otobüs.

Amin canım gerçekten artık herkes saldı çünkü ne zaman sonunun geleceği belli değil. Dün eşimle çalışan arkadaşı gripmis sağlık ocağına gitmiş test yaptır demişler. Ama adam ise gelmiş. Eşim test yaptır saydın madem bı diyince giribim ben birşeyim yok demiş adam🤷
Ve eşimin iş yerinde hiç bir tedbir yok
Allah yardimcimz olsun, esinn arkadasi %90 covittr teste gitmemesi de ayri bir olay, esin dikkat etsin
Eki Görüntüle 2815543
Geçen hafta 81.6
Bu hafta 80.9
Fark 0.7

Kızlar annem dün aşure yapmisti gitmeden,bir kase yedim dayanamadım,aksam yemiştim,neyse artık bu hafta telafi ederim insallah.Yazililarda bitti daha aktif olurum.
keske yemeseydin canm asureyi ama olsun yine de eksidesin

Back
X