• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızçeler bildirimler nick ve tarihli idi değil mi ? Kafam biraz dalgın sıkıntı yaşamayalım özellikle listedekiler. Güzel bildirimler arasında kendi keyifsizliğimden bahsetmek istemezdim ama kızkardeşim bizdeydi biliyorsunuz cumartesi kocası geldi almaya pazar döndüler . Döndükten sonra Salı günü ateşi çıkınca Çarşamba test vermişler Perşembe (dün) pozitif çıkmış gideli 5 gün oldu bize de bulaştıysa bugün yarın belli olur eşimle çokça vakit geçirdiler biz ayrı odalarda takılmıştık kafam orada sürekli kendimi dinliyor yokluyorum
canııım benim allah korusun. cumartesi pazar serbest olduğunda bile çıkmadık biz. hafta içi de sadece işimize gidip geliyoruz. çok şükür şu güne kadar bulaşmadı ama nereye kadar kendimizi kapatacağız?
eskiden çok gezen bir insandım. eşimle boşanma noktasına geldim sıkıntıdan. evde takıla takıla bazen takvimi bile unutuyorum. bu insan yaşamı için felaket kötü bir şey. allah sonumuzu hayır etsin.

Kızzz bu mu kötü sonucun demek azıcık daha gayret etsen neler çıkacak ortaya tebrik ederim 👏🏻👏🏻

Hiç korkma canım masken takılı ellerini dezenfekte etmeden ağzına, burnuna, gözüne götürmemişsindir iki kişinin maskeli olması koruyuculuğu %80 civarında diye biliyorum

Maşallah canım aynı istikrarla devam haftaya 6ları ucundan da olsa görsek ne güzel olur Ramazan’a 70in altında başlarız

Canım iyi ki varsın Mayıs’ta eski kilona çoktan dönmüş olursun gör bak

Aşure ha :sinirli: Cuma+ haftasonu kaçamak hakkın yok biliyorsun değil mi ? Ayrıca neden menülerini yazmıyorsun sen bir liste adayısın
Tamam kuzum sinirlenme,sen hamilesin🤭 haklısın canım bu hafta yazicam inşallah,🤗

canııım benim allah korusun. cumartesi pazar serbest olduğunda bile çıkmadık biz. hafta içi de sadece işimize gidip geliyoruz. çok şükür şu güne kadar bulaşmadı ama nereye kadar kendimizi kapatacağız?
eskiden çok gezen bir insandım. eşimle boşanma noktasına geldim sıkıntıdan. evde takıla takıla bazen takvimi bile unutuyorum. bu insan yaşamı için felaket kötü bir şey. allah sonumuzu hayır etsin.
Allah sonumuzu hayretsin canim.
İns hallolur sorunlar.
Dışarı çıkmayıp kimseyle görüşmeyi ve herşey daha bir batıyor insana. Ben günler ne ara geçiyor yetişemiyorum daha dün cuma gibiydi bugün yine cuma🤭🤦

Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma :61 .6
Bu Cuma :61.2
Fark -400 Gr (0.4)
Yüzde :0.650 (0.649 ama yuvarlamak gerekiyor diye hatırladım doğru değilse 649 olarak alınsın)Eki Görüntüle 2815550
Cok guzel canm tebrik ederimm 😊😍😍
:spor: Spor listesi Sonuclar:KK49:

:sampiyon: 1. kumsal68 kumsal68 (1.151 puan)

:KK36: 2. @Breeze96 (1.144 puan)

:KK73: 3. G Goklerce (1.020 puan)

Tebrikler kizlar :sampiyon::sampiyon:

:rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK71::KK71:
Tesekkur ederimm canimm, kizlar sizleride tebrik ederim kumsal68 kumsal68 @Breeze96
9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ

Ucmelekannesi Ucmelekannesi 69.4_______68.4

Fit mutlu anne Fit mutlu anne 88.1_______87

@Breeze96 83.10______82

Beyaz leylak Beyaz leylak 61.2_____60.2

@Goklerce 66.1_________65.1

Son mesajdan alıntı yaparak hedeflerimizi belirleyelim kizlar bakalım kimler hedefleri tutturacak

Back
X