• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamlar kilo bildirimimle geldim, açıkçası en az - 1 bekliyordum, menülerimi, sporlarımı gördünüz, en cok dikkat ettiğim haftalardan biriydi ama şükür.. Sağlık olsun.. Hala sökülmeyen regl dir belki de neden..
Geçen hafta :69,8
Bu hafta :69,5
Fark:-500gr
Yüzde:0.71

Sağlık ocağına gittik bu arada kızlar kan tahlili istemedi tansiyonu olctuler normal çıktı böyle böyle dedim yorgunluk, uykusuzluk etkiler dedi bende bı de gece sıçrayarak uyanma var herşeyden korkuyorum kalp ritmim hızlanıyor falan dedim oğlan köprücük kemiği kırıldı kuran sonra başladı panik atak başlangıcı gibi gözüküyor dedi emzirdigim için ilaçta veremeyiz sakin olmaya çalış falan dedi sağlık ocağımdan çıkınca eşimle konuştuk konuşurken sinirim bozuldu ağladım tamam haklsn daha dikkat edeyim sana yardımcı olayım dedi bklm nolcaak

Selamlar kilo bildirimimle geldim, açıkçası en az - 1 bekliyordum, menülerimi, sporlarımı gördünüz, en cok dikkat ettiğim haftalardan biriydi ama şükür.. Sağlık olsun.. Hala sökülmeyen regl dir belki de neden..
Fotoğraf eklemeyi yine unutmuşsun canım fotoğraf eklemeyi ihmal etme

Bi de kilon 69.3 mü yoksa fark ve yüzde de değişiyor canım
Sağlık ocağına gittik bu arada kızlar kan tahlili istemedi tansiyonu olctuler normal çıktı böyle böyle dedim yorgunluk, uykusuzluk etkiler dedi bende bı de gece sıçrayarak uyanma var herşeyden korkuyorum kalp ritmim hızlanıyor falan dedim oğlan köprücük kemiği kırıldı kuran sonra başladı panik atak başlangıcı gibi gözüküyor dedi emzirdigim için ilaçta veremeyiz sakin olmaya çalış falan dedi sağlık ocağımdan çıkınca eşimle konuştuk konuşurken sinirim bozuldu ağladım tamam haklsn daha dikkat edeyim sana yardımcı olayım dedi bklm nolcaak
Bizim Sağlık ocağında Psikolog var canım hatta diyetisyen de var da pandemiden dolayı diyetisyen kapalıydı muhtemelen filyasyona alındılar acaba sizinkinde de var mıdır?

Eksidesin canım yine de tebrikler 🤩👏
Bi de kilon 69.3 mü yoksa fark ve yüzde de değişiyor canım

Bizim Sağlık ocağında Psikolog var canım hatta diyetisyen de var da pandemiden dolayı diyetisyen kapalıydı muhtemelen filyasyona alındılar acaba sizinkinde de var mıdır?
Yok sanırım canım çünki söylemediler hiç

herşeyden korkuyorum kalp ritmim hızlanıyor falan dedim oğlan köprücük kemiği kırıldı kuran sonra başladı panik atak başlangıcı gibi gözüküyor dedi emzirdigim için ilaçta veremeyiz sakin olmaya çalış falan dedi sağlık ocağımdan çıkınca eşimle konuştuk konuşurken sinirim bozuldu ağladım tamam haklsn daha dikkat edeyim sana yardımcı olayım dedi bklm nolcaak
canım benimm geçmiş olsun, inşallah toparlanırsın bir an önce :dua:

Ekşi güzel canim tebrikler
Kan tahlilini neden yapmadı tansiyon ve şekerinde ki oynamalarda panik atak yüzünden mi oluyor acaba

Geçecek canim kendini telkin etmeye calis

çok sıkıldım kızlar ya işsizlikten :KK43: 4 ayı geçti evdeyim bunaldım sıkıldım iş yok doğru düzgün. ne telefon çalıyor ne de ilan yayınlanıyor düzgün :KK43:
Şu süreçte en büyük sıkıntı canım tek maaş geçinenler kirada olanlar var Allah yardım eylesin inşallah sen de gönlüne göre güzel bir iş bulabilirsin

Şu süreçte en büyük sıkıntı canım tek maaş geçinenler kirada olanlar var Allah yardım eylesin inşallah sen de gönlüne göre güzel bir iş bulabilirsin
amin cnm benmde borcum harcım var. 3 kuruş işsizlik maaşı alıyorum ucu ucuna yetiyor :(

Fotoyu unutmuşum

Eklentiler

• IMG_20210402_150508.webp
    IMG_20210402_150508.webp
    27 KB · Görüntüleme: 18
canım benimm geçmiş olsun, inşallah toparlanırsın bir an önce :dua:
Saol cnm insAllah
çok sıkıldım kızlar ya işsizlikten :KK43: 4 ayı geçti evdeyim bunaldım sıkıldım iş yok doğru düzgün. ne telefon çalıyor ne de ilan yayınlanıyor düzgün :KK43:
Rabbim denk getirir insAllah cnm zor
Kan tahlilini neden yapmadı tansiyon ve şekerinde ki oynamalarda panik atak yüzünden mi oluyor acaba

Geçecek canim kendini telkin etmeye calis
Yakın yapılmış 3 ayda değerlerin çok değişmez dedi en son hepsi normaldi çünki tansiyonu etkiler dedi ama şekere bişey demedi

Hallettim tatlım😘
Canimsinnn😘😘😘😍
:eek:

Duydum duydum :KK17::KK57:

Benim onun yüzdesini geçmem için daha çok eksi görmem lazım bklm hadi hayırlısı olur insAllah
Canm senin kilon fazla oldgu icin daha cok verirsin hem yarismiyorsunz ki birbirjnizi destekleyeceksiniz 😊😍
Guzel canim ama foto yok ve aradaki fark 500 degil sanki 😊 aslinda dedign gibi senn menulerin cok iyiydi neden boyle oldu ki
Insallah bundan sonrasi daha guzel olur senin icin canim, cocgun dusmesi cok etkiledi seni bebekle oyle bir surec gercekten zor

Back
X