• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecen hafta: 67.6
Bugun:66.1
Fark: 1.5
Yuzde: 2.219Eki Görüntüle 2815270
Çok çok çok güzel üstelik köydeydin ne kadar güzel yemeklerle imtihan oldun kimbilir belki spor da yapamadın (kayınvalidenlerdeydin değil mi)ama sonuç muhteşemmm çok tebrikler 👏👏
kızlar günaydın
dün akşamüstü kayınvalidem rahatsızlandı hastaneye kaldırdılar
beyne pıhtı atmış ve sol bacağı tutmuyor şu an
doktorlar felçten şüpheleniyor
tekrar pıhtı atma riskine karşı da 5 gün çok önemliymiş
eşim dağılmış vaziyette
çok şükür ki pıhtı attığında annesinin yanındaydı gecikmeden hastaneye gidebildiler

şunu söyledi doktor covid aşısı olup ileri yaşlı beyne pıhtı atıp felç geçiren çok hastası varmış doktorun
aşının yan etkisi olduğunu söylüyor
aman kızlar dikkat edin aşı olduktan sonra tansiyonu çıkarsa bi yakınınızın ciddiye alın hemen götürün doktora
evde düşürmekle vakit kaybetmeyin
Çok geçmiş olsun canım aşıdan ne kadar süre sonra oldu bizimkiler 2.dozu alalı 1 hafta oldu .uzun sürede de böyle yan etkiler çıkıyor mu acaba
Aynen cnm babasında durmuyor hep benim kucağıma gelmek istiyor ağlamaktan helak oluyor almayınca da
Geçecek geçecek canım erkek çocuk daha zor diyor arkadaşlar hep.Kızım yok ama çektiklerimden anlıyorum. bebekken ben de az streslere girmedim büyüyecek ve nasıl geçti yıllar anlamayacaksın bile.İnşallah eşinde destek olur sana .
Başlangıç:72.9
Bugün:70.9
Fark:-2.00
Yüzde : 2,07

Tartıya yazı yazmayı unuttum :KK43:

Eki Görüntüle 2815316
Harika bir eksi nasıl tebrik edeyim bilemedim 😂👏👏🌹
Evet canım ne yazık ki öyleymiş biz de böyle kötü bi şekilde öğrenmiş olduk, ama çok duyuyordum aşı sonrası tansiyondan dolayı epey rahatsızlananı meğersem pıhtı attığı için tansiyonu yükseltiyormuş
lanet olasıca hastalık bitmedi gitti, daha çarşamba günü eşimin kuzeninin eşini kaybettik covidden, hemen ertesi gün de kayınvalidem böyle olunca :KK43:
Allah yardım etsin covid olsan atlatsan da sonrasını kestiremiyorsun
aşı olsan bi dert olmasan bi dert
tez vakitte kurtuluruz inşallah bu illetten

aminn canım sağolasın

amin kuzumm sağolasın, inşallah bi an önce kurtuluruz bu lanet hastalıktan neymiş bu ben artık anlamadım ya
Başınız sağolsun Yasemin genç miydi vefat eden kronik hastalığı var mıydı eşimin kuzenin eşi dediğine göre 30-40 yaşında anca vardır.
GEÇEN CUMA: 78,9

BUGÜN: 77,8

FARK: 1,1

YÜZDE: % 1,3941

:halay::halay::halay::halay::halay:
Yaşasıııınnnnn harika bir sonuç tebrikler canım 👏
Kızlar dün reglden ötürü 79,2 görmüştüm tartıda. Çok şükür yeşil çaydı, maydanozdu, suydu attım ödemimi 🥰❤️
Ben de artı gelirsin diye korktum açıkçası bugün olsaydın regl,artı olurdun şükür cumaya denk gelmedi💕
Eki Görüntüle 2815361
Geçen hafta:83.30
Bu hafta:83.10
Fark:0.2
Yüzde:0.24
Meleğim sıkma canını her ne kadar tuttuğunu koparan bir akrep kadını olsanda hassas bir ruhun var olaylar etkiliyor seni bu hafta üzgün endişeliydin tartıya yansıdı Haftaya mükemmel bir eksi ile geleceğine eminim♥️
Stres bana yaramıyor.sadece 200 Gr gitti bu hafta.Hepiminizden özür dilerim.Ama biliyorum ki burada olmasaydım bu stresle 200 Gr vermez 2 kilo alırdım.İnsallah önümüzdeki hafta bunu telafi edeceğim 😔
Eminim edeceğine sen hırslandığın zaman kimse tutamaz seni💪
Bildirimimi unutmadan yapayım
Kafam dalgın bugün unuturum sonra

geçen hafta: 63,10
Bu hafta: 62,10
Fark: 1
Yüzde: 1,66

Eki Görüntüle 2815378
Yaa maşallah ne güzel eksiler böyle .Yasemin çok tebrik ederim canım 💕 👏
Gecen hafta 60,200
Bu hafta 59,200
Fark 1,6
Eki Görüntüle 2815410
Yasa ekürime bak ekürime nazar değmesin maşallah Subhanallah ♥️ama aradaki fark -1kg değil mi 🤔 1 kg da olsa harika bir sonuç o 50 li sayılar nihayet geldi .bayramda small beden bayramlıklarımızı giyip fıstık gibi dolaşırız😂😂😂(inşallah çok amin)
Geçen hafta: 89.2
Bu hafta: 88.1
Fark: -1.1
Yüzde: %1.233
Bir de iradesizim falan diyordun bu mu iradesiz halin🙄 maşallah bunaldım dedin 1 kilo verdin bir de kızlar çok iyi hissediyorum çok motiveyim desen neler olur tahmin edemiyorum 😂 bence listeye girsen daha iyi olmaz mı isteyince çok güzel veriyorsun
Eki Görüntüle 2815543
Geçen hafta 81.6
Bu hafta 80.9
Fark 0.7

Kızlar annem dün aşure yapmisti gitmeden,bir kase yedim dayanamadım,aksam yemiştim,neyse artık bu hafta telafi ederim insallah.Yazililarda bitti daha aktif olurum.
Tebrikler güzel eksi haftaya 7 ler gelir inşallah 👏
Selamlar kilo bildirimimle geldim, açıkçası en az - 1 bekliyordum, menülerimi, sporlarımı gördünüz, en cok dikkat ettiğim haftalardan biriydi ama şükür.. Sağlık olsun.. Hala sökülmeyen regl dir belki de neden..
Geçen hafta :69,8
Bu hafta :69,5
Fark:-500gr
Yüzde:0.71
Kesin regl şişkinliğidir Elifcim haftaya güzel bir eksi geleceğini düşünüyorum ki bu da güzel bence 👍👏

Çok çok çok güzel üstelik köydeydin ne kadar güzel yemeklerle imtihan oldun kimbilir belki spor da yapamadın (kayınvalidenlerdeydin değil mi)ama sonuç muhteşemmm çok tebrikler 👏👏

Çok geçmiş olsun canım aşıdan ne kadar süre sonra oldu bizimkiler 2.dozu alalı 1 hafta oldu .uzun sürede de böyle yan etkiler çıkıyor mu acaba

Geçecek geçecek canım erkek çocuk daha zor diyor arkadaşlar hep.Kızım yok ama çektiklerimden anlıyorum. bebekken ben de az streslere girmedim büyüyecek ve nasıl geçti yıllar anlamayacaksın bile.İnşallah eşinde destek olur sana .

Başınız sağolsun Yasemin genç miydi vefat eden kronik hastalığı var mıydı eşimin kuzenin eşi dediğine göre 30-40 yaşında anca vardır.

Ben de artı gelirsin diye korktum açıkçası bugün olsaydın regl,artı olurdun şükür cumaya denk gelmedi💕

Meleğim sıkma canını her ne kadar tuttuğunu koparan bir akrep kadını olsanda hassas bir ruhun var olaylar etkiliyor seni bu hafta üzgün endişeliydin tartıya yansıdı Haftaya mükemmel bir eksi ile geleceğine eminim♥️

Yasa ekürime bak ekürime nazar değmesin maşallah Subhanallah ♥️ama aradaki fark -1kg değil mi 🤔 1 kg da olsa harika bir sonuç o 50 li sayılar nihayet geldi .bayramda small beden bayramlıklarımızı giyip fıstık gibi dolaşırız😂😂😂(inşallah çok amin)

Bir de iradesizim falan diyordun bu mu iradesiz halin🙄 maşallah bunaldım dedin 1 kilo verdin bir de kızlar çok iyi hissediyorum çok motiveyim desen neler olur tahmin edemiyorum 😂 bence listeye girsen daha iyi olmaz mı isteyince çok güzel veriyorsun

Kesin regl şişkinliğidir Elifcim haftaya güzel bir eksi geleceğini düşünüyorum ki bu da güzel bence 👍👏
teşekkür ederim canım :KK68:

sağol canımm, aşıyı olalı neredeyse 1 ay olacak canım ama aşı olduğundan beri kötüydü hep bi tansiyonu oynayıp duruyordu
doktorun dediğine göre antikor ürettiği için vücut ödem yapıp pıhtı atıyormuş
ama kayınvalidem epey yaşlı canım 90a yakın
seninkiler kaç yaşındaki, genellikle ileri yaştaki hastalarda karşılaşıyorlarmış bu durumla
bir de yine de her ihitmale karşı tansiyonlarıyla ilgili bi şikayetleri olursa evde müdahaleye girişmeden hemen doktora götürün
doktor, eşime iyiki hemen getirdiniz demiş çünkü

amin kuzum sağolasın, yok genç değildi eşim evin en küçüklerinden biri kuzeni dediğim kadın bile 60 yaşlarında, eşi de 69 yaşındaydı rahmetli, coivd kapmadan önce uzunca bi sredir nefesiyle ilgili sıkıntılardan ötürü hastaneye gidip duruyordu
işte geçtiğimiz aylarda kızkardeşinin eşi vefat etti bu adamcağız da cenazesine gitti, orada kaptı :(

sağol canım benim :KK60:

Kızçeler bildirimler nick ve tarihli idi değil mi ? Kafam biraz dalgın sıkıntı yaşamayalım özellikle listedekiler. Güzel bildirimler arasında kendi keyifsizliğimden bahsetmek istemezdim ama kızkardeşim bizdeydi biliyorsunuz cumartesi kocası geldi almaya pazar döndüler . Döndükten sonra Salı günü ateşi çıkınca Çarşamba test vermişler Perşembe (dün) pozitif çıkmış gideli 5 gün oldu bize de bulaştıysa bugün yarın belli olur eşimle çokça vakit geçirdiler biz ayrı odalarda takılmıştık kafam orada sürekli kendimi dinliyor yokluyorum
Gecmis olsun umarim bulasmamistir besgun gecmis insallah bir belirti vermez

Canım pazartesi daha eksideydim aslında ondan kötü olduğunu düşündüm yok bana liste hiç yaramiyor cnm 75 falan görürsem o zmn listeyi istiyorum son 6-7 kg öyle veririm insAllah

Eki Görüntüle 2815378
Super tebrik ederim
Süper ekşi canim tebrikler 👏👏
Saol canim 😘
super tebrik ederim
( İyi ki bugün cuma, cuma namazı var da ustalar gider gitmez tartılacak bir yer buldum. )

2 Nisan Kilo Bildirimi

26 Mart : 71,500

2 Nisan : 70,900

Fark : 600 gram

Yüzdelik olarak : 0,839 gram
❤️ U UcanSupurge ❤️

Eki Görüntüle 2815524
Tebrik ederim canim
Eki Görüntüle 2815543
Geçen hafta 81.6
Bu hafta 80.9
Fark 0.7

Kızlar annem dün aşure yapmisti gitmeden,bir kase yedim dayanamadım,aksam yemiştim,neyse artık bu hafta telafi ederim insallah.Yazililarda bitti daha aktif olurum.
tebrik ederim canim
Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma :61 .6
Bu Cuma :61.2
Fark -400 Gr (0.4)
Yüzde :0.650 (0.649 ama yuvarlamak gerekiyor diye hatırladım doğru değilse 649 olarak alınsın)Eki Görüntüle 2815550
supersin ekurim tebrik ederim
Merhabalar 💟💕

Geçen hafta 62.65
62.10
Fark - 550
Yüzde 0.877
tdbrik ederim canim
:spor: Spor listesi Sonuclar:KK49:

:sampiyon: 1. kumsal68 kumsal68 (1.151 puan)

:KK36: 2. @Breeze96 (1.144 puan)

:KK73: 3. G Goklerce (1.020 puan)

Tebrikler kizlar :sampiyon::sampiyon:

:rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK71::KK71:
emegine saglik canim superiz kizlar tebrik ederim bizi
Eline emeğine sağlık canım.
Kizlarr ucunuzude tebrik ederim
kumsal68 kumsal68 @Breeze96 G Goklerce
saol canim
9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ

Ucmelekannesi Ucmelekannesi 69.4_______68.4

Fit mutlu anne Fit mutlu anne 88.1_______87

@Breeze96 83.10______82

Beyaz leylak Beyaz leylak 61.2_____60.2

Son mesajdan alıntı yaparak hedeflerimizi belirleyelim kizlar bakalım kimler hedefleri tutturacak
58 hedefim haftaya
Selamlar kilo bildirimimle geldim, açıkçası en az - 1 bekliyordum, menülerimi, sporlarımı gördünüz, en cok dikkat ettiğim haftalardan biriydi ama şükür.. Sağlık olsun.. Hala sökülmeyen regl dir belki de neden..
Geçen hafta :69,8
Bu hafta :69,5
Fark:-500gr
Yüzde:0.71
tebrik ederim canim

* * * 9.Takım 720. Etap * * *

Breeze96 (83.3/83.1/0.2/%0.240)
Goklerce (67.6/66.1/1.5/%2.219)
Jasminium84 (63.15/62.10/1.05/%1.663)
asliogretmen (71.5/70.9/0.6/%0.839)
Beyaz Leylak (61.6/61.2/0.4/%0.649)
Gulsum462 (78.9/77.8/1.1/%1.394)

Elfkkk (69.8/69.3/0.5/%0.716)
kumsal68 (60/59.2/0.8/%1.333)
yeni üye (BT. 14.3.21, BK. 62.3, HK. 54)

9.Takım Ortalaması: %1.132

♥️♥️♥️FREECANLAR♥️♥️♥️

sabahvesen (72.9/70.9/2/%2.743) 690. Etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü (BT. 28.3.21, BK. 72.9, HK. 55)

masal3487 (81.6/80.9/0.7/%0.858)
Ucmelekannesi (69.6/69.4/0.2/%0.287)
Fit mutlu anne (89.2/88.1/1.1/%1.233)
cgdmk (62.65/62.10/0.55/%0.878)
pnrrr-20 (67.8) bildirim yapmadı
ela_2019 (68.6) bildirim yapmadı

9.Takım Freecanlar Ortalaması: % 1.200

kızlar günaydın
dün akşamüstü kayınvalidem rahatsızlandı hastaneye kaldırdılar
beyne pıhtı atmış ve sol bacağı tutmuyor şu an
doktorlar felçten şüpheleniyor
tekrar pıhtı atma riskine karşı da 5 gün çok önemliymiş
eşim dağılmış vaziyette
çok şükür ki pıhtı attığında annesinin yanındaydı gecikmeden hastaneye gidebildiler

şunu söyledi doktor covid aşısı olup ileri yaşlı beyne pıhtı atıp felç geçiren çok hastası varmış doktorun
aşının yan etkisi olduğunu söylüyor
aman kızlar dikkat edin aşı olduktan sonra tansiyonu çıkarsa bi yakınınızın ciddiye alın hemen götürün doktora
evde düşürmekle vakit kaybetmeyin
Geçmiş olsun canım 😔
Başlangıç:72.9
Bugün:70.9
Fark:-2.00
Yüzde : 2,07

Tartıya yazı yazmayı unuttum :KK43:

Eki Görüntüle 2815316
Tebrikler canım 💕
GEÇEN CUMA: 78,9

BUGÜN: 77,8

FARK: 1,1

YÜZDE: % 1,3941

:halay::halay::halay::halay::halay:
Tebrikler canım💕

Eki Görüntüle 2815378
Tebrikler canım 💕
Evet canm az gitmis ama bu kadar sknti yapma, kafani dagitacak birseyler bulmaya calis yoksa boyle harap olursun

Ahh keske olsa tam kapanma boyle biraz azalirdi hastalik

Cok iyi yapmissin supersin, hic umudunu kaybetme bir bakmissin 6 lardasin 😍

Supersin ekurim bence bu hafta birinciyizz 😍😍😍
Çok korktum valla.Ama haklısın canım 😘
Insallah canim stres kilo aldiriyo bnde s’en yine eksidesin
Kortizon salgılanıyormuş canım spor falan almadım şükür ama az gitti😘
Boş boşuna kendini strese soktun canım bak 1 hafta geçti şükür bir şeyiniz yok devam bırakmak yok yakında geliyor 7ler

Ama bak elinden ne geliyorsa yapmaya çalışmışsın su içmeyen sen 2 litrenin üstüne çıkmışsın ödem atacak şeyler denemişsin 👏🏻👏🏻👏🏻

Tebrik ederim canım maşallah 🧿 geliyor 5ler az kaldı

Sanmam sıkıntı olsun canım direkt tarih nick vs her şey gözüküyor zaten
Haklısın canım ama bitmedi . Bugün bir öğretmene daha Corona teşhisi kondu.maskesine dikkat etmediğini söylerdi eşim.
Geçen cuma 69.6
Bu cuma 69.4
Fark -200
Yüzde %0.287
Yüzdeki doğrumu hesapladım bilmiyorum.
Artı değilim en azından
Aynıyız 😘
Gecen hafta 60,200
Bu hafta 59,200
Fark 1,6
Eki Görüntüle 2815410
Tebrikler canım 💕
Kızçeler bildirimler nick ve tarihli idi değil mi ? Kafam biraz dalgın sıkıntı yaşamayalım özellikle listedekiler. Güzel bildirimler arasında kendi keyifsizliğimden bahsetmek istemezdim ama kızkardeşim bizdeydi biliyorsunuz cumartesi kocası geldi almaya pazar döndüler . Döndükten sonra Salı günü ateşi çıkınca Çarşamba test vermişler Perşembe (dün) pozitif çıkmış gideli 5 gün oldu bize de bulaştıysa bugün yarın belli olur eşimle çokça vakit geçirdiler biz ayrı odalarda takılmıştık kafam orada sürekli kendimi dinliyor yokluyorum
Canım bulaştıktan 4 gün sonra başkalarına bulaşıyormuş.5. gün belirtiler başlıyormuş.Size bulaştığını sanmıyorum.Rabbim korusun 😘
Ben de kuluçka sürecinde bulaşmadığını duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum bekleyip göreceğiz artık
Allah büyük 😘
Aynı evde annem babam erkek kardeşim üçü oldu kızkardeşim olmadı çoktan bulaşmıştır diye ev içinde dikkat de etmedi ona bulaşmadı testi negatif çıktı şimdi damatla dönerken 4-5 saat yol küçücük arabada o da vardı annem , karısı, geçirmeyen kızkardeşim aralarında tek geçirmeyen oydu bakalım bu defa da bulaşmazsa covid baya baya onu teğet geçiyor demektir
Ayakta atlatmış olabilir mi.Kan grubu ne kardeşinin.
Tebrikler kızlar eksidesinz ne güzel 🤩👏
Teşekkürler canım 😘
Tebrikler canım 💕
Tebrikler canım 💕Kızlar dün Birlikte okulda nöbet tuttuğum arkadaşımın korona olma ihtimali yüksek.babasının testi pozitif çıkmış babasıyla yeni görüşmüşler.Başı ağrıyormuş vücud ağrısı varmış.Dün öğretmenler odasında oturduk ondan kalem aldım dosya aldım çok yakın mesafeden durduğumuzda oldu.İnşallah bişey yoktur ya. G Goklerce çift maske takıtordum ama kalemini verdi imza attım dün elimi sık sık kolonyaladım bişey olur mu ya sence acil rahatlatılmaya ihtiyacım var
Kalem kontrolü yaparım eşimi her sabah başkasının kalemini kullanmasın diye.Bisey olmaz canım inşallah.Ama bir daha kullanma kimsenin kalemini.masken vardısa elini sık dezenfekte ediyorsan bişey olmaz😘
Canım benim okulum bu sene sadece 1-2 ay uzaktan yaptı. Hep yüzyüze eğitim verdik. Devam da ediyoruz. Mutasyonlu virüs taşıyan öğrencimiz de çıktı. Ama napalım yani. Devam ediyorlar. Stres daha büyük sıkıntı. Ben sakin kalmaya çalışıyorum. Sen de sakin ol. Velev ki oldun. Unutma istatiksel olarak ölme oranın atlatma oranının binde biri😃 90 yaşında insanlar bile atlatıyorlar. Kronik bir rahatsızlığın yoksa olana dahi hayatın sonu değil korkma
Stresle yaşanmıyor gerçekten.Tedbir bizden takdir Allah'tan.💕
Ya şuna bak resmen çember daralıyor herkesde korona paniği var şu okulları açmanın manası nedir Allah aşkına 2 öğretmen arkadaş korona oldu öğrencilerde de var .sınıfa bir giriyorum 18 öğrenci mesafe diye birşey imkansız zaten.4 saat üst üste o sınıftayım bana bulaşsa benden yaşlı anne babama çocuğuma gelebilir.kendim zaten akciğerlerden zayıfım.Okullar açıldı bir ayda rekor seviyeye geldi hasta sayısı nedir bu inat anlamıyorum.
Eşimi her sabah uğurlarken savaşa gönderiyor gibi hissediyorum.okulkar artık güvenli değil.Rabbim tüm öğretmen ve öğrencileri korusun.😘
( İyi ki bugün cuma, cuma namazı var da ustalar gider gitmez tartılacak bir yer buldum. )

2 Nisan Kilo Bildirimi

26 Mart : 71,500

2 Nisan : 70,900

Fark : 600 gram

Yüzdelik olarak : 0,839 gram
❤️ U UcanSupurge ❤️

Eki Görüntüle 2815524
Tebrikler ekürim 💕
Ah kuzum ya inşallah bişey olmaz bu koronadan korunacsğım diye yoruldum valla keşke herkes tedbirli olsa yine cafeler dolu şaşıyorum bu insanlara😟
1yildir ekmeğimi kendim yapıyorum.Çig köfte,lahmacun pide, gözleme,açma,simit, İskender,tantuni,pasta,alman pastası ne isterlerse kendim yaptım.Bitmiyor da.bitmez de böyle.zaten herkes dikkat etse korona falan kalmazdı.
Ayy evet dolmuşlar öyle. Ben otobüs kullanıyorum genelde bizim buranin güzergahı tenha dolmuyor otobüs.

Amin canım gerçekten artık herkes saldı çünkü ne zaman sonunun geleceği belli değil. Dün eşimle çalışan arkadaşı gripmis sağlık ocağına gitmiş test yaptır demişler. Ama adam ise gelmiş. Eşim test yaptır saydın madem bı diyince giribim ben birşeyim yok demiş adam🤷
Ve eşimin iş yerinde hiç bir tedbir yok
Sorumsuz insan çok.saglik ocağında ne işin var.git hastaneye testini yaptır. İnsanlara bulaştırma bari.
Eki Görüntüle 2815543
Geçen hafta 81.6
Bu hafta 80.9
Fark 0.7

Tebrikler canım 💕
Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma :61 .6
Bu Cuma :61.2
Fark -400 Gr (0.4)
Yüzde :0.650 (0.649 ama yuvarlamak gerekiyor diye hatırladım doğru değilse 649 olarak alınsın)Eki Görüntüle 2815550
Tebrikler canım 💕
Listenin sonunu düşünemiyorum 🤣🤣
Ben de beceremedim 🙈😁
Merhabalar 💟💕

Geçen hafta 62.65
62.10
Fark - 550
Yüzde 0.877
Tebrikler canım 💕
:spor: Spor listesi Sonuclar:KK49:

:sampiyon: 1. kumsal68 kumsal68 (1.151 puan)

:KK36: 2. @Breeze96 (1.144 puan)

:KK73: 3. G Goklerce (1.020 puan)

Tebrikler kizlar :sampiyon::sampiyon:

:rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK71::KK71:
Tebrikler kızlar G Goklerce kumsal68 kumsal68 emeğine sağlık Jasminium84 Jasminium84
9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ

Ucmelekannesi Ucmelekannesi 69.4_______68.4

Fit mutlu anne Fit mutlu anne 88.1_______87

@Breeze96 83.10______82

Beyaz leylak Beyaz leylak 61.2_____60.2

Son mesajdan alıntı yaparak hedeflerimizi belirleyelim kizlar bakalım kimler hedefleri tutturacak
😘👍

Sağol leylak kokulum.Motive ettin beni😍😘

Super tebrik ederim

Saol canim 😘

super tebrik ederim

Tebrik ederim canim

tebrik ederim canim

supersin ekurim tebrik ederim

tdbrik ederim canim

emegine saglik canim superiz kizlar tebrik ederim bizi

saol canim

58 hedefim haftaya

tebrik ederim canim
sağol canım

♥️♥️♥️FREECANLAR♥️♥️♥️

sabahvesen (72.9/70.9/2/%2.743) 690. Etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü (BT. 28.3.21, BK. 72.9, HK. 55)

ellerine sağlık kuzum :KK60:
ortalamamız çok mu iyi ne :KK9::KK49:

Geçmiş olsun canım 😔
sağol kuzum

Tebrikler canım 💕
:KK60:

rica ederim canım :KK200:

1yildir ekmeğimi kendim yapıyorum.Çig köfte,lahmacun pide, gözleme,açma,simit, İskender,tantuni,pasta,alman pastası ne isterlerse kendim yaptım.Bitmiyor da.bitmez de böyle.zaten herkes dikkat etse korona falan kalmazdı.
Canım turizm serbest. Tüm ülke dikkat etse bile turistten gelme olasılığı çok yüksek maalesef 🤷‍♀️

Canım turizm serbest. Tüm ülke dikkat etse bile turistten gelme olasılığı çok yüksek maalesef 🤷‍♀️
Aynen.Mesela İngiltere'den gelen bizim ülkemizde serbest geziyor.buradan geri dönen yada İngiltere'ye giden turist 14 gün karantinaya alıyorlar.en çok ona sinir oluyorum.

Belki de psikolojik sanki ateşim yükseliyor gibi hissediyorum az önce ölçtüm 36.6 çıktı
yüksek değil canim yok birşeyin ins

♥️♥️♥️FREECANLAR♥️♥️♥️

yuzdemiz güzel gibi hadi ins

Ya evet ben dikkat etmemiştim😘

Back
X