Çok çok çok güzel üstelik köydeydin ne kadar güzel yemeklerle imtihan oldun kimbilir belki spor da yapamadın (kayınvalidenlerdeydin değil mi)ama sonuç muhteşemmm çok tebrikler

Çok geçmiş olsun canım aşıdan ne kadar süre sonra oldu bizimkiler 2.dozu alalı 1 hafta oldu .uzun sürede de böyle yan etkiler çıkıyor mu acaba
Geçecek geçecek canım erkek çocuk daha zor diyor arkadaşlar hep.Kızım yok ama çektiklerimden anlıyorum. bebekken ben de az streslere girmedim büyüyecek ve nasıl geçti yıllar anlamayacaksın bile.İnşallah eşinde destek olur sana .
Harika bir eksi nasıl tebrik edeyim bilemedim

Başınız sağolsun Yasemin genç miydi vefat eden kronik hastalığı var mıydı eşimin kuzenin eşi dediğine göre 30-40 yaşında anca vardır.
Yaşasıııınnnnn harika bir sonuç tebrikler canım
Ben de artı gelirsin diye korktum açıkçası bugün olsaydın regl,artı olurdun şükür cumaya denk gelmedi
Meleğim sıkma canını her ne kadar tuttuğunu koparan bir akrep kadını olsanda hassas bir ruhun var olaylar etkiliyor seni bu hafta üzgün endişeliydin tartıya yansıdı Haftaya mükemmel bir eksi ile geleceğine eminim
Eminim edeceğine sen hırslandığın zaman kimse tutamaz seni
Yaa maşallah ne güzel eksiler böyle .Yasemin çok tebrik ederim canım
Yasa ekürime bak ekürime nazar değmesin maşallah Subhanallah

ama aradaki fark -1kg değil mi

1 kg da olsa harika bir sonuç o 50 li sayılar nihayet geldi .bayramda small beden bayramlıklarımızı giyip fıstık gibi dolaşırız

(inşallah çok amin)
Bir de iradesizim falan diyordun bu mu iradesiz halin

maşallah bunaldım dedin 1 kilo verdin bir de kızlar çok iyi hissediyorum çok motiveyim desen neler olur tahmin edemiyorum

bence listeye girsen daha iyi olmaz mı isteyince çok güzel veriyorsun
Tebrikler güzel eksi haftaya 7 ler gelir inşallah
Kesin regl şişkinliğidir Elifcim haftaya güzel bir eksi geleceğini düşünüyorum ki bu da güzel bence