- 30 Ocak 2013
- 29.616
- 42.951
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #432.661
Anlaştık canım :)Paylaşınca etiketlerim canım,sende beni etiketle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlaştık canım :)Paylaşınca etiketlerim canım,sende beni etiketle.
Afiyet olsun cnm . Yarın dengelersin üzülmeBugünkü menimyazarhanim35
Kahvaltı 07.30 iki haşlanmış yumurta
Ara 10.30 sade türk kahvesi
Ogle 13.30
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
İki dilim TB ekmeği
Aksam 19.30 bir küçük tabak kısır,bol yesillijli,ayran ve kıvırcık
2.5 litre su,4 bin adım.
Öncelikle menüm bugün çok dengesiz oldu bence,annem gidecekti,onunla uğraştık akşam yemeği geç oldu,yoksa en geç altı buçukta kapatıyorum mutfağı.Bir de bir şey fark ettim bugün,iki haşlanmış yumurta yedim öğleye kadar hiç ama hiç acikmadimçok çabuk acıkan ben,resmen yemek aklıma gelmedi
İnşallaj sorunsuzca geçer giderKizlar annemi gönderdik bugün,yarın kayınvalide ve kaynım geliyor.İnsallah güzel güzel geciniriz de sorun olmaz,daha önce en fazla beş gün evimde kalmisti.Bakalim bir iki ay nasıl geçecek![]()
İnşallah canim,kısır çok fazla kilo yapmıyor bol yeşillik ekkiyirum,sadece geç yemek etkileyebilir o da yarın dengeletim inşallah.Afiyet olsun cnm . Yarın dengelersin üzülme
Baya alıştın maşallah canım öğlenki ıspanakta pirinç yoksa gayet güzel sadece kısırı öğlen ıspanağı akşam tüketsen daha iyi olurmuş karbonhidratı sabah-öğlen öğünlerinde tüketip akşam sebze+yoğurt veya et+salata şeklinde ayarlarsan kilo veriminin daha arttığını fark edeceksin canımBugünkü menimyazarhanim35
Ogle 13.30
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
İki dilim TB ekmeği
2.5 litre su,4 bin adım.
Öncelikle menüm bugün çok dengesiz oldu bence,annem gidecekti,onunla uğraştık akşam yemeği geç oldu,yoksa en geç altı buçukta kapatıyorum mutfağı.Bir de bir şey fark ettim bugün,iki haşlanmış yumurta yedim öğleye kadar hiç ama hiç acikmadimçok çabuk acıkan ben,resmen yemek aklıma gelmedi
İyi geceler canım evdeyken ara ara uğraherkese hayirli gecelergrs insallah
Hadi sağ salim inşallah canım belki o kadar kalamaz bile okullar kapatılacağa benziyor bu gidişleKizlar annemi gönderdik bugün,yarın kayınvalide ve kaynım geliyor.İnsallah güzel güzel geciniriz de sorun olmaz,daha önce en fazla beş gün evimde kalmisti.Bakalim bir iki ay nasıl geçecek![]()
Biz ıspanağı üç şekilde yaparız ucu de sağlıklıdır.Baya alıştın maşallah canım öğlenki ıspanakta pirinç yoksa gayet güzel sadece kısırı öğlen ıspanağı akşam tüketsen daha iyi olurmuş karbonhidratı sabah-öğlen öğünlerinde tüketip akşam sebze+yoğurt veya et+salata şeklinde ayarlarsan kilo veriminin daha arttığını fark edeceksin canım
Ya evet öyle gorunuyor,aslında kalmasini istiyorum,çünkü uzaktan eğitimde kıza bakacak biri lazım,işte kayın biraz değişik biri o da kalacağı icin,istemiyorum yoksa yaza kadar kalsa sorun yapmam.Hadi sağ salim inşallah canım belki o kadar kalamaz bile okullar kapatılacağa benziyor bu gidişle
Anladim canim o zaman ikisini de denerim zaman zaman, ya sahur yaparim arada birsey yemem ya da cayin yanina hafif tuketip sahursuz yatarm, corba cok sevmem ama iftarda yine simdiki gibi gitmeye calisirm bol salata, sebze, yogurt falan..İftarda çorba+ salata muhakkak canım ve sulu yemek(etli, sebzeli) sahur yapacak mısın bilmiyorum sahurda kahvaltıda şu an ne tüketiyorsan aynısını tüketebilirsin sahur yapmayacaksan çay yanında kuru yemiş kuru meyve elbette olur
Benim ilk diyet deneyimim Ramazan’da başlamıştı önce bi güzel çorbamı içiyordum sonra koca bir kase salata yiyordum o bitince baya tıkanmış oluyordum etimi, sebzemi de yiyordum arada hiç bir şey yok sahurda ekmeksiz kahvaltı yapıyordum
Guzrl menu canm afiyet olsunBugünkü menimyazarhanim35
Ogle 13.30
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
İki dilim TB ekmeği
2.5 litre su,4 bin adım.
Bak kilona eksi olarak donecek belki de ne guzelHem kayinvakidenin gelmesine iyi yönden bakacak olursam,yediklerime ictiklerime daha dikkat ederim,annemle ha bire yapıp yiyordukkayinvalide ağır yemek yapmayı sevmez,hep sebze pişirmek ister
bir de benim her davranışıma dikkat eeder,rahat yemek bile yiyemem,loknalarimi sayıyor gibi hissettirir
![]()
Allah yardimcin olsun canm, benm kiz da hala uyanik bana hadi dans edelim deyip duruyorSelam gençler
İnanması güç biliyorum zira 15 aylık bebeden bahsediyoruz. Şu an emiyor uyku moda yeni geçti.1 ay sevinmiştim insan yavrusu gibi uyumaya başladı diye ama yok benimki alemci gecelere akıyor
Beynim yandı resmen. Hepinize iyi geceler
Eşim de diyor ki işin mi var bak mutfağı da toplamışsın birlikte duruyorsunuz işte. Çünkü ben insan değilim çünkü 1 saat kafa dinlenmeyim. Böyle yapmak istiyorum o anlardaAllah yardimcin olsun canm, benm kiz da hala uyanik bana hadi dans edelim deyip duruyor![]()
Bilgisayarını getirse de odasında filan takılsa iyi olurYa evet öyle gorunuyor,aslında kalmasini istiyorum,çünkü uzaktan eğitimde kıza bakacak biri lazım,işte kayın biraz değişik biri o da kalacağı icin,istemiyorum yoksa yaza kadar kalsa sorun yapmam.
Oh rahatım yaniHem kayinvakidenin gelmesine iyi yönden bakacak olursam,yediklerime ictiklerime daha dikkat ederim,annemle ha bire yapıp yiyordukkayinvalide ağır yemek yapmayı sevmez,hep sebze pişirmek ister
bir de benim her davranışıma dikkat eeder,rahat yemek bile yiyemem,loknalarimi sayıyor gibi hissettirir
![]()
Benimki üç yaşında dediğin gibi yatakta beraber uzanıp uykuya dalıyordu sözde bi gün babası kucağında pışpışladı uyuttu bebekliğindeki gibi Sürekli istiyor daha demin kriz yaşadılarSelam gençler
İnanması güç biliyorum zira 15 aylık bebeden bahsediyoruz. Şu an emiyor uyku moda yeni geçti.1 ay sevinmiştim insan yavrusu gibi uyumaya başladı diye ama yok benimki alemci gecelere akıyor
Beynim yandı resmen. Hepinize iyi geceler
Cacık yap o zaman canım sıvı olsun bağırsakların çalışsın canımcorba cok sevmem ama iftarda yine simdiki gibi gitmeye calisirm bol salata, sebze, yogurt falan..
Ay yok artik yaa, gercekten boyle dusunmeleri beni benden aliyor, insan cocuk uyusa da 1 saat kafa rahat otursa istiyor..gercekten kizmn erken uyudugu aksamlar cok daha dinlenmis hissediyorumEşim de diyor ki işin mi var bak mutfağı da toplamışsın birlikte duruyorsunuz işte. Çünkü ben insan değilim çünkü 1 saat kafa dinlenmeyim. Böyle yapmak istiyorum o anlarda![]()
Hiç oralı olma bırak krizi babası çözsün. Allahım kızımın babacı olduğu günleri ne zaman görcem yareppimBenimki üç yaşında dediğin gibi yatakta beraber uzanıp uykuya dalıyordu sözde bi gün babası kucağında pışpışladı uyuttu bebekliğindeki gibi Sürekli istiyor daha demin kriz yaşadılar