• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü menim yazarhanim35 yazarhanim35

Kahvaltı 07.30 iki haşlanmış yumurta

Ara 10.30 sade türk kahvesi

Ogle 13.30
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
İki dilim TB ekmeği

Aksam 19.30 bir küçük tabak kısır,bol yesillijli,ayran ve kıvırcık

2.5 litre su,4 bin adım.

Öncelikle menüm bugün çok dengesiz oldu bence,annem gidecekti,onunla uğraştık akşam yemeği geç oldu,yoksa en geç altı buçukta kapatıyorum mutfağı.Bir de bir şey fark ettim bugün,iki haşlanmış yumurta yedim öğleye kadar hiç ama hiç acikmadim😳 çok çabuk acıkan ben,resmen yemek aklıma gelmedi
Afiyet olsun cnm . Yarın dengelersin üzülme

Ogle 13.30
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
İki dilim TB ekmeği

2.5 litre su,4 bin adım.

Öncelikle menüm bugün çok dengesiz oldu bence,annem gidecekti,onunla uğraştık akşam yemeği geç oldu,yoksa en geç altı buçukta kapatıyorum mutfağı.Bir de bir şey fark ettim bugün,iki haşlanmış yumurta yedim öğleye kadar hiç ama hiç acikmadim😳 çok çabuk acıkan ben,resmen yemek aklıma gelmedi
Baya alıştın maşallah canım öğlenki ıspanakta pirinç yoksa gayet güzel sadece kısırı öğlen ıspanağı akşam tüketsen daha iyi olurmuş karbonhidratı sabah-öğlen öğünlerinde tüketip akşam sebze+yoğurt veya et+salata şeklinde ayarlarsan kilo veriminin daha arttığını fark edeceksin canım

Kizlar annemi gönderdik bugün,yarın kayınvalide ve kaynım geliyor.İnsallah güzel güzel geciniriz de sorun olmaz,daha önce en fazla beş gün evimde kalmisti.Bakalim bir iki ay nasıl geçecek🤭
Hadi sağ salim inşallah canım belki o kadar kalamaz bile okullar kapatılacağa benziyor bu gidişle

Baya alıştın maşallah canım öğlenki ıspanakta pirinç yoksa gayet güzel sadece kısırı öğlen ıspanağı akşam tüketsen daha iyi olurmuş karbonhidratı sabah-öğlen öğünlerinde tüketip akşam sebze+yoğurt veya et+salata şeklinde ayarlarsan kilo veriminin daha arttığını fark edeceksin canım
Biz ıspanağı üç şekilde yaparız ucu de sağlıklıdır.
1-yumurtali ıspanak.
2 -kiymali ıspanak
3 sade soğanlı ispanak

Ben içine pirinc ya da bulgur katmiyorum,çoğunlukla sade yapıp yiyorum canım.

Hadi sağ salim inşallah canım belki o kadar kalamaz bile okullar kapatılacağa benziyor bu gidişle
Ya evet öyle gorunuyor,aslında kalmasini istiyorum,çünkü uzaktan eğitimde kıza bakacak biri lazım,işte kayın biraz değişik biri o da kalacağı icin,istemiyorum yoksa yaza kadar kalsa sorun yapmam.

Hem kayinvakidenin gelmesine iyi yönden bakacak olursam,yediklerime ictiklerime daha dikkat ederim,annemle ha bire yapıp yiyorduk🙄 kayinvalide ağır yemek yapmayı sevmez,hep sebze pişirmek ister 😄 bir de benim her davranışıma dikkat eeder,rahat yemek bile yiyemem,loknalarimi sayıyor gibi hissettirir🤣

Ben de ufaktan uyku moduna geçeyim,malum yarına ağır misafirlerim var 🤗 kahvaltı için ev yapımı kendi yağında kavrulmuş kavurma çıkarmayı düşünüyorum,belki birazda patates atarım fırına kızartma gibi,onun dışında peynir, zeytin,yumurta,bol yeşillik falan çıkarırım.Bence yeterli,börek poğaça tarzı şeyler yapmiycam,zaten çokta becerdigim söylenemez🤭Herkese iyi geceler.

İftarda çorba+ salata muhakkak canım ve sulu yemek(etli, sebzeli) sahur yapacak mısın bilmiyorum sahurda kahvaltıda şu an ne tüketiyorsan aynısını tüketebilirsin sahur yapmayacaksan çay yanında kuru yemiş kuru meyve elbette olur
Benim ilk diyet deneyimim Ramazan’da başlamıştı önce bi güzel çorbamı içiyordum sonra koca bir kase salata yiyordum o bitince baya tıkanmış oluyordum etimi, sebzemi de yiyordum arada hiç bir şey yok sahurda ekmeksiz kahvaltı yapıyordum
Anladim canim o zaman ikisini de denerim zaman zaman, ya sahur yaparim arada birsey yemem ya da cayin yanina hafif tuketip sahursuz yatarm, corba cok sevmem ama iftarda yine simdiki gibi gitmeye calisirm bol salata, sebze, yogurt falan..

Ogle 13.30
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
İki dilim TB ekmeği

2.5 litre su,4 bin adım.

Guzrl menu canm afiyet olsun
Hem kayinvakidenin gelmesine iyi yönden bakacak olursam,yediklerime ictiklerime daha dikkat ederim,annemle ha bire yapıp yiyorduk🙄 kayinvalide ağır yemek yapmayı sevmez,hep sebze pişirmek ister 😄 bir de benim her davranışıma dikkat eeder,rahat yemek bile yiyemem,loknalarimi sayıyor gibi hissettirir🤣
Bak kilona eksi olarak donecek belki de ne guzel 😊😁 benm kv hep kalorili seyler yapmayi sever en hafif yemegi bile aman tok tutsun diye kalori bombasina cevirebilir 😂 kizartma vs cok yapar

Selam gençler
İnanması güç biliyorum zira 15 aylık bebeden bahsediyoruz. Şu an emiyor uyku moda yeni geçti.😳 1 ay sevinmiştim insan yavrusu gibi uyumaya başladı diye ama yok benimki alemci gecelere akıyor🥳
Beynim yandı resmen. Hepinize iyi geceler
Allah yardimcin olsun canm, benm kiz da hala uyanik bana hadi dans edelim deyip duruyor 😑

Allah yardimcin olsun canm, benm kiz da hala uyanik bana hadi dans edelim deyip duruyor 😑
Eşim de diyor ki işin mi var bak mutfağı da toplamışsın birlikte duruyorsunuz işte. Çünkü ben insan değilim çünkü 1 saat kafa dinlenmeyim. Böyle yapmak istiyorum o anlarda:KK11:

Ya evet öyle gorunuyor,aslında kalmasini istiyorum,çünkü uzaktan eğitimde kıza bakacak biri lazım,işte kayın biraz değişik biri o da kalacağı icin,istemiyorum yoksa yaza kadar kalsa sorun yapmam.
Bilgisayarını getirse de odasında filan takılsa iyi olur
Oh rahatım yani 🤣 yaşasın kayınvalideler 😅
Selam gençler
İnanması güç biliyorum zira 15 aylık bebeden bahsediyoruz. Şu an emiyor uyku moda yeni geçti.😳 1 ay sevinmiştim insan yavrusu gibi uyumaya başladı diye ama yok benimki alemci gecelere akıyor🥳
Beynim yandı resmen. Hepinize iyi geceler
Benimki üç yaşında dediğin gibi yatakta beraber uzanıp uykuya dalıyordu sözde bi gün babası kucağında pışpışladı uyuttu bebekliğindeki gibi Sürekli istiyor daha demin kriz yaşadılar
corba cok sevmem ama iftarda yine simdiki gibi gitmeye calisirm bol salata, sebze, yogurt falan..
Cacık yap o zaman canım sıvı olsun bağırsakların çalışsın canım

Eşim de diyor ki işin mi var bak mutfağı da toplamışsın birlikte duruyorsunuz işte. Çünkü ben insan değilim çünkü 1 saat kafa dinlenmeyim. Böyle yapmak istiyorum o anlarda:KK11:
Ay yok artik yaa, gercekten boyle dusunmeleri beni benden aliyor, insan cocuk uyusa da 1 saat kafa rahat otursa istiyor..gercekten kizmn erken uyudugu aksamlar cok daha dinlenmis hissediyorum

Benimki üç yaşında dediğin gibi yatakta beraber uzanıp uykuya dalıyordu sözde bi gün babası kucağında pışpışladı uyuttu bebekliğindeki gibi Sürekli istiyor daha demin kriz yaşadılar
Hiç oralı olma bırak krizi babası çözsün. Allahım kızımın babacı olduğu günleri ne zaman görcem yareppim:dua:

Back
X