• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar dün eşim eve genzi tıkalı grip olarak geldi.
Onu öyle görünce psikolojik mi anlamadım ama bacaklarım kovid geçirdiğimiz ddonem gibi ağrımaya başladı. Başka hiçbir belirti yok .
Eşim seninki psikolojik bende geniz tıkanıklığında başka bişey yok yok biseyimiz diyor ama bilemedim😞😞. Bu sefer çocuklar için korkuyorum önceden çocuklara pek bulaşmiyor deniyordu şimdi çocuklara daha çok bulaşıyor ağır geçiriyor diye muhabbet dönüyor ortalıkta ins değilizdir

Birinci olmussuz tebrik ederim kizlar sayenizdee 😘😘😘
Hepinizin sayesinde canım bir kişinin yüzdesi bile eksik olsa yine olmazdı 10. Takım ensemizdeydi
Onu öyle görünce psikolojik mi anlamadım ama bacaklarım kovid geçirdiğimiz ddonem gibi ağrımaya başladı. Başka hiçbir belirti yok .
Eşim seninki psikolojik bende geniz tıkanıklığında başka bişey yok yok biseyimiz diyor ama bilemedim😞😞. Bu sefer çocuklar için korkuyorum önceden çocuklara pek bulaşmiyor deniyordu şimdi çocuklara daha çok bulaşıyor ağır geçiriyor diye muhabbet dönüyor ortalıkta ins değilizdir
İnşallah bir şey yoktur canım dün bahsettiğin adama dikkat etmiştir 😕
U UcanSupurge canim siz nasılsınız yok degilmi bir belirti sizde .
Şükür canım hiç bir şeyimiz yok galiba yok yere evhamlandım salı günü demiştim ya okula gitmem lazım bankamız değişti yeni bankaya geçtik diye imza vs atacağız okula gelip işlemlerimizi yapan bankacılar da pozitifmiş cidden iyice çember daraldı

Merhaba

Sevilay ben.

99 yada biraz daha fazlası kilodayım bir kaç haftadır tartılmıyorum korkudan. Gruplara katılmak istiyorum. Çok eskiden bir dönem katılmış çok faydasınızı görmüş ve sonrasında ayrılmıştım. Hep kilo problemim oldu. Şimdide oturarak çalışıyorum masabaşı. İyice yoldan çıktım. Ve desteğe ihtiyacım var. Aynı zamanda destek olmaya. Arkadaşlarımşa girdiğimiz süreçler hemen yarım kalıyor çünkü benim kadar olaya sarılan yok. 60 dan 55 e düşmek istiyor mesela. Benim gibi sabab akşam bununla ilgili konuşmuyor. Benim ciddi anlamda sorumluluk hissedeceğim bir grubum olması lazım. Umarım beni davet edecek bir grup vardır

Sevgiler
melonikruhban melonikruhban burası canım aramıza katılmak istersen ilk sayfadaki takım kurallarını okur kabul edersen yine ilk sayfada tanıtım formu var doldurup bizimle paylaşırsan tanışalım

Şükür canım hiç bir şeyimiz yok galiba yok yere evhamlandım salı günü demiştim ya okula gitmem lazım bankamız değişti yeni bankaya geçtik diye imza vs atacağız okula gelip işlemlerimizi yapan bankacılar da pozitifmiş cidden iyice çember daraldı
Aman iyi canim olmasın
Yaa kimin nerden hasta çıkacağı belli olmuyor artık. Dün iyiysen bugün kötüsün bir anda. Rabbim korusun ins

2 Nisan Cuma
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 çatal patates kızartması
1 parça peynir
1kk helva
3 dilim beyaz ekmek

Ara
1 küçük elma

Öğle
1 servis kaşığı burgu makarna
2 kurabiye

Aksam
1 kepçe yoğurt çorbası
3 Çatal biber kavurma
salata
yeşil soğan

su 2lt
Spor yok

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-03-08-49-30-91.webp
    Screenshot_2021-04-03-08-49-30-91.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 20
2 Nisan Cuma
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 çatal patates kızartması
1 parça peynir
1kk helva
3 dilim beyaz ekmek

Ara
1 küçük elma

Öğle
1 servis kaşığı burgu makarna
2 kurabiye

Aksam
1 kepçe yoğurt çorbası
3 Çatal biber kavurma
salata
yeşil soğan

su 2lt
Spor yok
3 dilim ekmek ❌ makarna ve kurabiye ikisi bir arada ❌ yoğurt çorban da pirinçli ise ❌ karbonhidrattan azıcık uzaklaşsan nasıl tok hissedecek nasıl motive olacaksın suyun da az canım

melonikruhban melonikruhban burası canım aramıza katılmak istersen ilk sayfadaki takım kurallarını okur kabul edersen yine ilk sayfada tanıtım formu var doldurup bizimle paylaşırsan tanışalım
ADINIZ:sevilay
YAŞINIZ:aymak
BOYUNUZ:172
KİLONUZ: 101.9
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: YOK
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: YAZILIM DEDTEK UZ.
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: EVET
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: YOK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: SINAVLAR, YURT HAYATI, HAREKETSİZ YAŞAMA.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 29 YAŞIMDAYIM. YAZILIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUM İSTANBUL DA YAŞIYORUM. EV ARKADAŞLARIM VAR.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: MOTİVE EDİCİ KONUŞMALAR YAPABİLİR BIRAKMAYA NİYETLENEN BİRİ OLURSA ENSESİNDE BİTİVERİRİM :)

UMARIM EN YAKIN ZAMANDA ARANIZDA OLURUM.

TEŞEKKÜRLER

KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: SINAVLAR, YURT HAYATI, HAREKETSİZ YAŞAMA.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 29 YAŞIMDAYIM. YAZILIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUM İSTANBUL DA YAŞIYORUM. EV ARKADAŞLARIM VAR.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: MOTİVE EDİCİ KONUŞMALAR YAPABİLİR BIRAKMAYA NİYETLENEN BİRİ OLURSA ENSESİNDE BİTİVERİRİM :)

TEŞEKKÜRLER
Hoş geldin tekrardan canım 2018den beri üye imişsin 3 mesajın var 2 takıma yazmışsın ikisi de kapalı şu an daha önce başka takımda yarıştınız mı sorusuna evet dediğin için soruyorum kuzum başka bir hesabın mı vardı hangi takımdaydın ? Her üyenin geçmiş kontrolünü yapmak durumundayız onun için böyle soru yağmurum

Değilsinizdir cnm insAllah
3 dilim ekmek ❌ makarna ve kurabiye ikisi bir arada ❌ yoğurt çorban da pirinçli ise ❌ karbonhidrattan azıcık uzaklaşsan nasıl tok hissedecek nasıl motive olacaksın suyun da az canım
Evet cnm karbonhidratı azaltmam lazım hiç olmayan menuydu biliyorum ama paylaşmak için paylaştım aslinda

TEŞEKKÜRLER
Hg Sevilay ben Hafize 27 yaşındayım 6 buçuk yaşında kızım 9 aylık oğlum var istediğin kiloya sağlıkla ulasirusn insAllah 🤗

TEŞEKKÜRLER
Hosheldin 💐

Günaydın Canlarım

Dün o kadar yorulmuşum ki, ustalar gider gitmez koltukta sızmışım.

2 Nisan Menü Bildirimi

14.00 çeyrek simit , 2 hurma

19.00 6 yk yoğurtlu semizotu salatası, 2 hurma
( ev o kadar karıştı ki kayısımı bile bulamıyorum 🤦🏻‍♀️)

2,5 litre su

U UcanSupurge ❤️ Jasminium84 Jasminium84

Adım sayım 5443 : 54 puan
278CEDFE-CD0D-4A8B-88A8-D1F919A3D8EA.jpeg

Günaydın Canlarım

Dün o kadar yorulmuşum ki, ustalar gider gitmez koltukta sızmışım.

2 Nisan Menü Bildirimi

14.00 çeyrek simit , 2 hurma

19.00 6 yk yoğurtlu semizotu salatası, 2 hurma
( ev o kadar karıştı ki kayısımı bile bulamıyorum 🤦🏻‍♀️)

2,5 litre su

U UcanSupurge ❤️ Jasminium84 Jasminium84

Adım sayım 5443 : 54 puan
Eki Görüntüle 2816080
Kolay gelsin canım senin için zor olmalı evin içinde inşaat, işçiler çabucak biter inşallah da rahat rahat oturursunuz canımm

Hoş geldin tekrardan canım 2018den beri üye imişsin 3 mesajın var 2 takıma yazmışsın ikisi de kapalı şu an daha önce başka takımda yarıştınız mı sorusuna evet dediğin için soruyorum kuzum başka bir hesabın mı vardı hangi takımdaydın ? Her üyenin geçmiş kontrolünü yapmak durumundayız onun için böyle soru yağmurum
Merhabalar

evet yarıştım . en az 7 yılı vardır .üniversitedeydim o zamanlar . başka hesabım vardı ve sanırım 4. gruptaydım .. ama çok uzun süre olduğunu için daha detay hatırlayamıyorum. bir kaç ay devam etmiştim. güzelde sonuçlar almıştım. sonra bu hesabı tekrar açtım . başka gruplara yazdım onlarda olmamış heralde hatırlamıyorum

Back
X