- Konu Sahibi Handandandan
- #437.561
Supersinn ya tebrik ederimmPazartesi kilo bildirimi
Cuma 59.5
Pazartesi 58.8
Fark -700
Dünde aynı kilodaydım regl şişkinliği indi galiba bakalım cumaya bu sayıyı koruyup daha da veririm inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Supersinn ya tebrik ederimmPazartesi kilo bildirimi
Cuma 59.5
Pazartesi 58.8
Fark -700
Dünde aynı kilodaydım regl şişkinliği indi galiba bakalım cumaya bu sayıyı koruyup daha da veririm inşallah
dengeledim çnkü canımİftar abartılı olmuş sanki canım
pilav ve patates....
vaaaaayyyyyy tebrik ederim canım benim. dünkü pişiye rağmen hem de
tebrik ederim canım benim. harikasın
bravo canım tebrik ederim
canım sen baya sorumluluk sahibi birisin. cumaya halledeceğinden hiç şüphem yok
Ya burda G Goklerce hemşireme sormak lazım, gercek mi abartılıyomu, bazıları deli gibi dıkkat etmesken nasıl hastalıga yakalanmıyo vs. Ama gozumuzun onunde jasmin oldu, ela oldu. Aşı oldular saglıkcılar.birgun kargo geldi baktım delikten maskesi yok kargocunun.kapının onyne bırakıver dedim, olmaz elden verılcek bişi dedi, ozmn maskeni tak dedim, maskem arabada takamam dedi,korona fln hikaye abla yok ole bişey dedi :) yok dedıgıne gore buzmna kadar maskesız gezmesıne rahmen yakalanmadı..,ozmn ben de açamam kapıyı,sen hangi kargo şirketındesın dedim,bıraktım kapıya tmm dedi. Şimdi hatta mutasyon çıktı diye biz 4 katlı maske satın aldıkMuhtemelen yasak olacak canım yaz geliyor turizm bahanesiyle bayram sonu esnetirler kurban bayramına yine yasak olurbız geçen sene de gitmiştik sadece kp ve annemlere bayramlaşmaya yine gideriz büyük ihtimal gözümüzü karartıp yasak olmasa da gideceğimiz kişiler zaten kardeş anne baba ben artık kasıtlı korku salindığını düşünüyorum bu hastalık tatil beldelerinde, turistlere yok dizi setlerinde vs yokta sadece ailesiyle görüşmek isteyene mi var varsa herkese heryerdr var vakti gelene sebep hastalık oluyor Allah tan hayırlısı acaba bu sene sonuna biter mi bu tantana
Tebrikler cnm süper eksi![]()
Geçmiş olsun Aslım bi geçseydi şu hastalık arkadaşım hafif atşattı ama çok başka bir şey bu diyor.Canım dün bütün gün uyudum, hiç halim yoktu. Bu arada bana da test yapıldı. Pozitif çıktı sonucum .
bugün biraz daha gözümü açabiliyorum ama öksürük çok fazla ve kanım çekilmiş gibi. Sapsarı ellerim, kollarım. Ama geçecek inşallah canım. Sağ olasın. Rabbim hepinizden razı olsun
Tatlı pasta kızartma diyetten dolayı mı yemiyorsun yoksa sevmiyor musun ?eğer sevmiyorsan çok şanslısın çünkü ben bayılıyorumYa benim 3 ayda baya bi kilo vermem lazım.Görümcemin düğünü var zayıf olayım istiyorum o yüzden dikkat etmem pek kaçamak yapmamam Lazım, zaten öyle tatlı pasta kızartma falam hic yemiyorum işte bi dondurma yedim
Hastayım ama oruç düzeninde besleniyorum gün içinde su içiyorum sadece.babam ve annem bizde zaten onlara sahur hazırlamak için kalkıyorum bari oruç gibi besleneyim dedim.Alemsin ekurim guldurdun beni
Saol canim
Afiyet olsun
Saol canim spor puanimda yanlislik yapmisim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun S’en hasta degilmisin ekurim nasil yapabiliyon
Afiyet olsun canim
Saol canim
Bence sizin becerikliliğinizden belli anneninizin de maharetli olduğuOlsun canım artı görmekten iyidir
Evde kız kardeşim var canim sağolsun annem de duramaz pek patlıcan oturmayidaFit mutlu anne kardescanim yapmış gelmiş sagolsun
Waaaawww harika istikrarla eriyorsunCuma :69.8
Bugün :69.1
Fark :-700
Yüzde :1.00
Kızzz çiğdemm ne ettiinnCuma
İftar
Mangal ciğer adana
Bol salata
Ayran
1 bardak kola
1 fincan kahve
3 Antep fıstıklı sarma
1.5 kepçe çorba
2 saat yürüyüş
3 4 yk makarna
Cuma menüsü böyle oldu
Ctesi
İftar
2 kepçe bakla yemeği
Bol salata
2 dl yufka böreği, çok inceydi yani 2 dl, 1 dl gibi
Tebrikler canımSlmlar kızlar dışarıda işimiz var ondan hergun ki saati bekleyemeyecegim tartı için
Cuma: 85
Pazartesi: 84.55
Fark: -450 beklesem 200-300 Gr daha fark ederdi snrm cumaya hedefi tutturursun insAllah
Tebrikler canımCuma 57,3 dum
Pazartesi 57,1
Fark -200 kizlar
Teşekkür ederim canımSupersinn ya tebrik ederimm
Geçmiş olsun Aslım bi geçseydi şu hastalık arkadaşım hafif atşattı ama çok başka bir şey bu diyor.
Tatlı pasta kızartma diyetten dolayı mı yemiyorsun yoksa sevmiyor musun ?eğer sevmiyorsan çok şanslısın çünkü ben bayılıyorumşu an ideal kilomdayım aylarca bunları yemedim( arada tatlı yiyorum) kızartma belki 5 aydır yemedim ama nefsim hiç körelmedi hala onların hayalini kuruyorum
Hastayım ama oruç düzeninde besleniyorum gün içinde su içiyorum sadece.babam ve annem bizde zaten onlara sahur hazırlamak için kalkıyorum bari oruç gibi besleneyim dedim.
Bence sizin becerikliliğinizden belli anneninizin de maharetli olduğu
Waaaawww harika istikrarla eriyorsun
Kızzz çiğdemm ne ettiinnKolayı gördüm gözlerim fırladı ardından 3 baklava geldi ben şok
sadece bu ikisinden 10 yemek kaşığı şeker almışsın vücuduna .Cuma kaçamağı tabi ama çok şekerli olmuş.
Tebrikler canım
Tebrikler canım![]()
Ezocum bir arkadaşım da korona abartılıyor dedi sonra yakalandı aman kızlar sakın yakalanmayın ben böyle bir şey yaşamadım dedi.Gencecik insanlar öldü akrabalarımız dan bir sürü insan vefat etti.yoğun bakımlar tıklım tıklım korona var tabiki ve tedbir alnayanı eninde sonunda buluyor çevremde fıldır fıldır gezenlerin hepsi hasta oldu . Tedbir bizden takdir Allah'tanYa burda G Goklerce hemşireme sormak lazım, gercek mi abartılıyomu, bazıları deli gibi dıkkat etmesken nasıl hastalıga yakalanmıyo vs. Ama gozumuzun onunde jasmin oldu, ela oldu. Aşı oldular saglıkcılar.birgun kargo geldi baktım delikten maskesi yok kargocunun.kapının onyne bırakıver dedim, olmaz elden verılcek bişi dedi, ozmn maskeni tak dedim, maskem arabada takamam dedi,korona fln hikaye abla yok ole bişey dedi :) yok dedıgıne gore buzmna kadar maskesız gezmesıne rahmen yakalanmadı..,ozmn ben de açamam kapıyı,sen hangi kargo şirketındesın dedim,bıraktım kapıya tmm dedi. Şimdi hatta mutasyon çıktı diye biz 4 katlı maske satın aldıken cok ta kızımla yiğenınun oynayamasına uzuluyorum,araları 1 yaş ,sadece 2 yada 3 kez gorustuler..
Ayşecim hızlı alıyorsun ama jet hızıyla da veriyorsun maşallahslm kizlar
1 saat onca tartildim ama girip yazamadim bi turlu
cuma 67
pazartrsi 66
eksi 1kg
Tabi cnm kalabalık ortamlara bende karşıyım tabiki kimse kimsenin vebaline girmemeli ama başta çok sıkı tedbir alan çoğu kişi esnetti şartları onu diyorumBirinci derece aile yakinlariyla gorusulebilr o ayri tabi ama cok kalabalik sekilde bir arada olmak riskli acikcasi
Çok güzel canım MaşAllahPazartesi kilo bildirimi
Cuma 59.5
Pazartesi 58.8
Fark -700
Ortada bı hastalık var elbet ama durum bu kadra vahim mi bilemiyorum başka oyunlar mi çevriliyor bugün ak denilene yarın kara denilebiliyo çünki karışık işler bu virüsle yeni dunyanin temelini attılar ama sonu nolcak bilen yokYa burda G Goklerce hemşireme sormak lazım, gercek mi abartılıyomu, bazıları deli gibi dıkkat etmesken nasıl hastalıga yakalanmıyo vs. Ama gozumuzun onunde jasmin oldu, ela oldu. Aşı oldular saglıkcılar.birgun kargo geldi baktım delikten maskesi yok kargocunun.kapının onyne bırakıver dedim, olmaz elden verılcek bişi dedi, ozmn maskeni tak dedim, maskem arabada takamam dedi,korona fln hikaye abla yok ole bişey dedi :) yok dedıgıne gore buzmna kadar maskesız gezmesıne rahmen yakalanmadı..,ozmn ben de açamam kapıyı,sen hangi kargo şirketındesın dedim,bıraktım kapıya tmm dedi. Şimdi hatta mutasyon çıktı diye biz 4 katlı maske satın aldıken cok ta kızımla yiğenınun oynayamasına uzuluyorum,araları 1 yaş ,sadece 2 yada 3 kez gorustuler..
Saol cnmTebrikler canım![]()
Süper cnm MasAllahslm kizlar
cuma 67
pazartrsi 66
eksi 1kg
Canm olmaz mi korona var tabi ki, insanlar neler yasiyorlar bak bugun baska bir arkadasimn annesi kadin gayet de genc bir kadin ve hic birseyi yoktu kotulesmis yba alacaklardi, inan cok zor bir hastalik oyle bos konusanlar simdiye kadar denk gelmemis o yuzden, yani aslinda asiri kolay bulasmiyor ama bizm insanimz rahat oldugu icin bulastiriyor maske ve mesafeye dikkat edebilecek bilincte olsaydi bu insanlar simdiye kadar gercekten rahat etmis olurdukYa burda G Goklerce hemşireme sormak lazım, gercek mi abartılıyomu, bazıları deli gibi dıkkat etmesken nasıl hastalıga yakalanmıyo vs. Ama gozumuzun onunde jasmin oldu, ela oldu. Aşı oldular saglıkcılar.birgun kargo geldi baktım delikten maskesi yok kargocunun.kapının onyne bırakıver dedim, olmaz elden verılcek bişi dedi, ozmn maskeni tak dedim, maskem arabada takamam dedi,korona fln hikaye abla yok ole bişey dedi :) yok dedıgıne gore buzmna kadar maskesız gezmesıne rahmen yakalanmadı..,ozmn ben de açamam kapıyı,sen hangi kargo şirketındesın dedim,bıraktım kapıya tmm dedi. Şimdi hatta mutasyon çıktı diye biz 4 katlı maske satın aldıken cok ta kızımla yiğenınun oynayamasına uzuluyorum,araları 1 yaş ,sadece 2 yada 3 kez gorustuler..
Super bir eksiyle gelmissin tebrik ederimslm kizlar
cuma 67
pazartrsi 66
eksi 1kg
Esnetenler sikldilar ve cevrede dikkat etmeyenleri gordukce ben de yapmiyorum dusuncesine girdiler ama diyorum ya sirf keyiflerinden odun vermemek icin insanlarin gunahina giriyorlar, cok vebal aliyorlar...bence durum vahim bak yaseminn haline kiz nefes alamadim diyor, nefes alamamak ne kadar zor bir bilsen, nefes alamayan hastanin yuzunu bir kere gorsen anlarsin neler yasandigini...o yuzden basa gelmeden onlem almak gerekli,Allah sorar gercekten hesabini cunku bizlere basit gelen birsey baskasinda cok buyuk hasarlara yol acabilirTabi cnm kalabalık ortamlara bende karşıyım tabiki kimse kimsenin vebaline girmemeli ama başta çok sıkı tedbir alan çoğu kişi esnetti şartları onu diyorum
Çok güzel canım MaşAllah
Ortada bı hastalık var elbet ama durum bu kadra vahim mi bilemiyorum başka oyunlar mi çevriliyor bugün ak denilene yarın kara denilebiliyo çünki karışık işler bu virüsle yeni dunyanin temelini attılar ama sonu nolcak bilen yok
Saol cnm
Süper cnm MasAllah![]()
Canimm benim yaaaKızlar kontrolüm vardı Bugün kesin olmamakla birlikte erkeğe benzettim dedi bir sonraki kontrolde daha net söylerim dedi
Kuru var 3. Gün oldu eşim hayatta yemez patlıcan musakka yapmayı planlıyorumAkşama neler var menülerde![]()
Maşallah bi daha çıkma inşallah 85in üstüneSlmlar kızlar dışarıda işimiz var ondan hergun ki saati bekleyemeyecegim tartı için
Cuma: 85
Pazartesi: 84.55
Fark: -450 beklesem 200-300 Gr daha fark ederdi snrm cumaya hedefi tutturursun insAllah
Süpersin emeklerinin karşılığıCuma 57,3 dum
Pazartesi 57,1
Fark -200 kizlar
Öyle olursa gidemeyiz zaten canımCanm bayramda il disi yasagi yok mu nasil gideceksinz
Halledeceğine eminim canımKizlar ilac icecektim agrimdan dolayi o yuzden biraz erken tartildim ama hem regln ilk gunu hem de erken tartlmam ve haftasonu kacamaklari vs. +700 geldiminsallah cumaya halledecegm
Süpppeeerrr 55e doğru mu gidiyoruz yoksaPazartesi kilo bildirimi
Cuma 59.5
Pazartesi 58.8
Fark -700
Ayyy uzun diyetimde en çok canımın çektiği şeydi patates kızartmasıkızartma belki 5 aydır yemedim ama nefsim hiç körelmedi hala onların hayalini kuruyorum
Ayyy harikaslm kizlar
cuma 67
pazartrsi 66
eksi 1kg
Sağol canım her şey yolunda dedi üçlü tarama yaptıralım mı dedi istemedim ikilide sıkıntı çıkmamıştı kızımda da üçlüyü yaptırmamıştım hoş sonuç ne olursa olsun kararımız değişmeyeceği için ne ikiliye ne üçlüye gerek duymuyorum açıkçasıCanimm benim yaaane kadar sevindimmm, sagliklidr insallahh ,
![]()
Bir arakadasm soyledi, ozel arabayla il disi yasakmis ama otobus ve ucakla izinli olarak gidilebiliyormus yani cok tuhaf niye boyle bir uygulama yaptilar, eger oyleyse sen toplu tasima kullanma bu ara hamilelerde farkli etkileri gorulmus sanirm daha yakin takip ediyorlar, cok dikkat et kendineKuru var 3. Gün oldu eşim hayatta yemez patlıcan musakka yapmayı planlıyorum
Maşallah bi daha çıkma inşallah 85in üstüne
Süpersin emeklerinin karşılığı
Öyle olursa gidemeyiz zaten canım
Halledeceğine eminim canım
Süpppeeerrr 55e doğru mu gidiyoruz yoksa
Ayyy uzun diyetimde en çok canımın çektiği şeydi patates kızartması
Ayyy harikaE ela_2019 gördün mü
Yok canım zaten kendi arabamızla gidemezsek hayatta gitmem bilmiyordum öyle olduğunuBir arakadasm soyledi, ozel arabayla il disi yasakmis ama otobus ve ucakla izinli olarak gidilebiliyormus yani cok tuhaf niye boyle bir uygulama yaptilar, eger oyleyse sen toplu tasima kullanma bu ara hamilelerde farkli etkileri gorulmus sanirm daha yakin takip ediyorlar, cok dikkat et kendine
Ayy ne sevindim kızından sonra bir de oğluşun olacak inşallahKızlar kontrolüm vardı Bugün kesin olmamakla birlikte erkeğe benzettim dedi bir sonraki kontrolde daha net söylerim dedi