• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaaa hadi hayırlısı cnm erkektir o zmn bana da benzettim demişti 13. Haftada doğru çıktı saglikli sıhhatli hayırlı evlat olsun insAllah

Gerçekten sıkıldı-k bı çok sıkı önlem alan grup var psikolojisi bozulan bı de çok takmayan hiç bı önlrm almayan grup ikisi de normal değil.. ben kendi adıma vicdanım rahat kimseye sebep olmamak için hala dikkat ediyoruz ama sırf hastalık bulaşacak korkusuna psikolojisi bozulanlara yapılan baskıya karşıyim Allah kimseyi sağlığıyla sevdiklerinin sagligiyla imtihan etmesin açık havadan dahi bulaşır yok havada asılı kalıyor vs ne kadar teorilerle aylarca bı çok insanı paranoya ettiler ilk değil sonda olmayack bundna kurtulsak belki bı kaç seneye başka salgın olacak ama artık bı çok kişi zaten eskisi gibi olamayacak bilmiyorum uzaktan davulun sesi hesabı değil bizimde yakın çevremizde en yakın ablamlar geçirdi vefat eden oldu öylesine çıkmadı bu hastalık bu kısıtlamalarla da bitmeyecek ona eminim boşa kürek çekiyoruz bı yeri kısıp bı yeri sonuna kadar açarak

insAllah canım
Bak orda haklisin bir tarafi sikarken baska yerler rahat birakiliyor cok sacma, resmen ikili oynamak gibi sadece garibana kirallar isliyor sanki ben de sinir oluyorum, psikolojiyse inan herkes etkilendi ama kimse saglikcilar kadar etkilenmedi insanlara evde durmak zor geliyor ama saglikcilara evde durabilmek buyuk luks kimse gormuyor,
Koronanın hamılelıkte etkuleri mi canım , Allah korusun,neymiş ki? Ben de bebe düşğnebılırım oyuzden soruyorum
Canm tam olarak bilmiyorum etkilerini ama daha agir atlatiyorlar o yuzden artik covit olan gebeleri hastaneye alma karari aldilar sadece gebe kendi istegiyle imza atarsa cikabiliyor
Kilo bildirimi
Cuma 64.65
Bugün 64.45
Fark -200 gr
Super eksi canm
Cuma:70.5
Pztsi:70.3
Gıdım gıdım..
Helal olsun cok guzel
Bence sen de hızla vereceksin çünkü bir haftada büyük rakamlar gidebiliyor senden ben son 1.5 -2 aydır gıdım gıdım 400 Gr 300 Gr zayıfladım ama sende potansiyel var Zeycan rakiplerin korksun bence 😂

Tebrikler 👏

Olsun eksi sonuçta çok güzel tebrikler 👏
Kiz beni neden rakip yaptinz 😂😂 ben de gr gr veriyorum, bu hatun haftada 2 kilo veriyor yeri gelince

Alışscaksın Aylacım zopalara😂 buraya gelip gittikçe menülerin değişecek kaçamakların azalacak dondurma bile gözünde çok fena gözükecek 😂tecrübe konuşuyor .Bu menülerle nasıl doyuyorlar derdim aynı şekildeyim şimdi .bir de ceza sporu vardı süpürgemin U UcanSupurge yediğin şeyin kslorisi kadar ceza verirdi ben 100 puanlık ceza için antrede koştuğumu hatırlıyorum 😂 heyy gidi günler 6 ay oldu
Benim avuç içi kadar bazlama vardı :-)
Yarım,çeyrek derken eridi gitti garibim bazlamalar:hamarat:

Bak orda haklisin bir tarafi sikarken baska yerler rahat birakiliyor cok sacma, resmen ikili oynamak gibi sadece garibana kirallar isliyor sanki ben de sinir oluyorum, psikolojiyse inan herkes etkilendi ama kimse saglikcilar kadar etkilenmedi insanlara evde durmak zor geliyor ama saglikcilara evde durabilmek buyuk luks kimse gormuyor,

Canm tam olarak bilmiyorum etkilerini ama daha agir atlatiyorlar o yuzden artik covit olan gebeleri hastaneye alma karari aldilar sadece gebe kendi istegiyle imza atarsa cikabiliyor

Super eksi canm

Helal olsun cok guzel

Kiz beni neden rakip yaptinz 😂😂 ben de gr gr veriyorum, bu hatun haftada 2 kilo veriyor yeri gelince
Rakibi sen miydin 😂 evet korkulur bu rakipten 2 kere derece yaptı 😂 ama sen de çok güzel gidiyorsun kuzum başarını küçümseme dal gibi oldun 😍

Benim avuç içi kadar bazlama vardı :-)
Yarım,çeyrek derken eridi gitti garibim bazlamalar:hamarat:
Evet ya hiç unutmuyorum o bazlamaları😂 bir de kızlar denizbenimadim denizbenimadim ın ilk seferki menülerini göstermişlerdi çok gülmüştüm 3 simit mi ne vardı ya 😂ama bak mezun oldu herkesin menüleri düzene giriyor burada gerçekten

Bak orda haklisin bir tarafi sikarken baska yerler rahat birakiliyor cok sacma, resmen ikili oynamak gibi sadece garibana kirallar isliyor sanki ben de sinir oluyorum, psikolojiyse inan herkes etkilendi ama kimse saglikcilar kadar etkilenmedi insanlara evde durmak zor geliyor ama saglikcilara evde durabilmek buyuk luks kimse gormuyor
Haklsn aynen sizlerin işi daha zor tabiki cnm Allah yardımcınız olsun Rabb'im bu günlerimizi feraha çıkarsın insAllah 🤲

Rakibi sen miydin 😂 evet korkulur bu rakipten 2 kere derece yaptı 😂 ama sen de çok güzel gidiyorsun kuzum başarını küçümseme dal gibi oldun 😍
Ay gercekten gorunce korktum bir de bu hafta regl olacagimi bildigm icin dedim bastan kaybettin kizm 😂😂😂😂 ayy canimsin yaa cevremden birak artik diyeti nidalari yukseliyorr ama biraz daha devammm 😎😂😂😂
Evet ya hiç unutmuyorum o bazlamaları😂 bir de kızlar denizbenimadim denizbenimadim ın ilk seferki menülerini göstermişlerdi çok gülmüştüm 3 simit mi ne vardı ya 😂ama bak mezun oldu herkesin menüleri düzene giriyor burada gerçekten
denizbenimadim denizbenimadim kiz gercekten 3 simit mi yedinn😂😂😂 ben de ilk baslarda birgun yufka acmistik o zaman 3 yufka yemistimmm 😂😂
Haklsn aynen sizlerin işi daha zor tabiki cnm Allah yardımcınız olsun Rabb'im bu günlerimizi feraha çıkarsın insAllah 🤲
Amin canim insallah, biran once bitse biraz rahat etsek

Ay gercekten gorunce korktum bir de bu hafta regl olacagimi bildigm icin dedim bastan kaybettin kizm 😂😂😂😂 ayy canimsin yaa cevremden birak artik diyeti nidalari yukseliyorr ama biraz daha devammm 😎😂😂😂

denizbenimadim denizbenimadim kiz gercekten 3 simit mi yedinn😂😂😂 ben de ilk baslarda birgun yufka acmistik o zaman 3 yufka yemistimmm 😂😂

Amin canim insallah, biran once bitse biraz rahat etsek
Ben hatırlıyorum o üç yufkayı 😂😂😂😂

Ayy ne sevindim kızından sonra bir de oğluşun olacak inşallah 💕

Ay bi kız bi erkek cok guselllll saglıkla gelsın kuzummm

Allah bağışlasın analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah
İlk bebeğin mi kaptanım

Yaaa hadi hayırlısı cnm erkektir o zmn bana da benzettim demişti 13. Haftada doğru çıktı saglikli sıhhatli hayırlı evlat olsun insAllah
Ay benim 17. Hafta hala emin olamıyor devlet hastanesi hep böyle herhalde kızımda da sürekli kıza benzetiyorum filan demişlerdi
Maşallah canım bir kız bir oğlan ikisini de tadacaksın Allah’ın izniyle 🥰😍 sağlıkla gelsin

Sağlıklıca kucağına al canım.cok sevindim💕
Çok teşekkür ediyorum canlar Allah razı olsun hepinizden kesin diyemem dedi emin olamıyorum ben de
Kilo bildirimi
Cuma 64.65
Bugün 64.45
Fark -200 gr
Oh harika pudinge rağmen canavar bünyen iş başında 🧿
Gıdım gıdım..
vay hani diyeti bozmuştun sakın bırakma geliyor 6lar
300 Gr eksiyle geldim:nazar::KK37:
Oh maşallah 🧿 gelsin 7ler :KK6:
Ben de yuzde yuz emin degilim ama bir arkadasimdan duydum, neden boyle yaptilar bilmiyorum ama arastr istersen
Yeni kararlar çıkacaktı belli olur o zaman canım çok da gidesim yok hem babamlar hem kendim için

Sen soledıgınden beri bu konu bende stres:)))
Bir yiyişte mi tek olcak,gün sonunda mı 🤣
bir yiyiste canim
Günaydın kızlar ben yine sabit :KK43: sürekli 76,2 görmekten sıkıldım.
1 2 gunluk detoksmu denesen acaba canim belki direnc kirilir vucudun
Cuma :69.8
Bugün :69.1
Fark :-700
Yüzde :1.00
harikasin tebrikler canim😍😍👏
Akşama neler var menülerde 🥰
ramazanin baslangicindan bellli yukarda kv de de yiyoruz o hazirliyo
bugun de supriz hic bilmiyorum😁
Slmlar kızlar dışarıda işimiz var ondan hergun ki saati bekleyemeyecegim tartı için
Cuma: 85
Pazartesi: 84.55
Fark: -450 beklesem 200-300 Gr daha fark ederdi snrm cumaya hedefi tutturursun insAllah
tebrikler canim ozman cumaya 83 leri gorursun😍😍👏👏
Cuma 57,3 dum
Pazartesi 57,1
Fark -200 kizlar
kilona gore cok iyi bence
Kizlar ilac icecektim agrimdan dolayi o yuzden biraz erken tartildim ama hem regln ilk gunu hem de erken tartlmam ve haftasonu kacamaklari vs. +700 geldim :KK43: insallah cumaya halledecegm
regle ragmen yine iyi bence canim
Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 59.5
Pazartesi 58.8
Fark -700
Dünde aynı kilodaydım regl şişkinliği indi galiba bakalım cumaya bu sayıyı koruyup daha da veririm inşallah
masallah yaaa
sende az degilsin haaaa
hizli gidiyo sendende😍😍👏👏👏
Ayşecim hızlı alıyorsun ama jet hızıyla da veriyorsun maşallah 👏👏
sagol canim:)tek sorunum koruyamamak canim yaa:(

Süper cnm MasAllah 🤩
sagol canim
uper bir eksiyle gelmissin tebrik ederim
sagol canim
Kızlar kontrolüm vardı Bugün kesin olmamakla birlikte erkeğe benzettim dedi bir sonraki kontrolde daha net söylerim dedi
ne guzel cok sevindim canim adinaa
hem kizin hem oglun oluyo😍😍
Süpersin canım tebrikler
sagol canim
Kilo bildirimi
Cuma 64.65
Bugün 64.45
Fark -200 gr
tebrikler canim
Gıdım gıdım..
ha gayret cumaya 69 lari gorursun😍
300 Gr eksiyle geldim:nazar::KK37:
tebrikler canim😍😍

Ben hatırlıyorum o üç yufkayı 😂😂😂😂
Ayy hic sorma midem de oyle sismisti ki hala sasiriuorum nasil yedim diye 😂😂😂
Ay benim 17. Hafta hala emin olamıyor devlet hastanesi hep böyle herhalde kızımda da sürekli kıza benzetiyorum filan demişlerdi

Çok teşekkür ediyorum canlar Allah razı olsun hepinizden kesin diyemem dedi emin olamıyorum ben de

Oh harika pudinge rağmen canavar bünyen iş başında 🧿

vay hani diyeti bozmuştun sakın bırakma geliyor 6lar

Oh maşallah 🧿 gelsin 7ler :KK6:

Yeni kararlar çıkacaktı belli olur o zaman canım çok da gidesim yok hem babamlar hem kendim için
Ben de cok istiyordum gitmeyj ama malesef yine kaldi :(
Ben de hatırlıyorum 😂 G Goklerce epey açıklama yapmıştın sanki 😂
Evet yaa neler yedim aslina bakarsan 😂

bir yiyiste canim

1 2 gunluk detoksmu denesen acaba canim belki direnc kirilir vucudun

harikasin tebrikler canim😍😍👏

ramazanin baslangicindan bellli yukarda kv de de yiyoruz o hazirliyo
bugun de supriz hic bilmiyorum😁

tebrikler canim ozman cumaya 83 leri gorursun😍😍👏👏

kilona gore cok iyi bence

regle ragmen yine iyi bence canim

masallah yaaa