- Konu Sahibi Handandandan
- #437.601
Bak orda haklisin bir tarafi sikarken baska yerler rahat birakiliyor cok sacma, resmen ikili oynamak gibi sadece garibana kirallar isliyor sanki ben de sinir oluyorum, psikolojiyse inan herkes etkilendi ama kimse saglikcilar kadar etkilenmedi insanlara evde durmak zor geliyor ama saglikcilara evde durabilmek buyuk luks kimse gormuyor,Yaaa hadi hayırlısı cnm erkektir o zmn bana da benzettim demişti 13. Haftada doğru çıktı saglikli sıhhatli hayırlı evlat olsun insAllah
Gerçekten sıkıldı-k bı çok sıkı önlem alan grup var psikolojisi bozulan bı de çok takmayan hiç bı önlrm almayan grup ikisi de normal değil.. ben kendi adıma vicdanım rahat kimseye sebep olmamak için hala dikkat ediyoruz ama sırf hastalık bulaşacak korkusuna psikolojisi bozulanlara yapılan baskıya karşıyim Allah kimseyi sağlığıyla sevdiklerinin sagligiyla imtihan etmesin açık havadan dahi bulaşır yok havada asılı kalıyor vs ne kadar teorilerle aylarca bı çok insanı paranoya ettiler ilk değil sonda olmayack bundna kurtulsak belki bı kaç seneye başka salgın olacak ama artık bı çok kişi zaten eskisi gibi olamayacak bilmiyorum uzaktan davulun sesi hesabı değil bizimde yakın çevremizde en yakın ablamlar geçirdi vefat eden oldu öylesine çıkmadı bu hastalık bu kısıtlamalarla da bitmeyecek ona eminim boşa kürek çekiyoruz bı yeri kısıp bı yeri sonuna kadar açarak
insAllah canım
Canm tam olarak bilmiyorum etkilerini ama daha agir atlatiyorlar o yuzden artik covit olan gebeleri hastaneye alma karari aldilar sadece gebe kendi istegiyle imza atarsa cikabiliyorKoronanın hamılelıkte etkuleri mi canım , Allah korusun,neymiş ki? Ben de bebe düşğnebılırım oyuzden soruyorum
Super eksi canmKilo bildirimi
Cuma 64.65
Bugün 64.45
Fark -200 gr
Helal olsun cok guzelCuma:70.5
Pztsi:70.3
Gıdım gıdım..
Kiz beni neden rakip yaptinzBence sen de hızla vereceksin çünkü bir haftada büyük rakamlar gidebiliyor senden ben son 1.5 -2 aydır gıdım gıdım 400 Gr 300 Gr zayıfladım ama sende potansiyel var Zeycan rakiplerin korksun bence
Tebrikler
Olsun eksi sonuçta çok güzel tebrikler![]()